2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359236 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Sosa out, Hernanes in.

Yonetim 7,5 aliyorsa Sosa'yi gonderir.

Çevrimdışı Orhan_

Transfer ve maç başlıklarının değişmez yorumcusu, moderatörü Çağrı vardı. Bir ara döner gibi oldu geri kayboldu. Akıbeti nedir acaba yahu?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yerine iyi bir yetenek alacaklarını bilsem 7.5 iyi para aslında
Gönlüm de ister cardona
10 m euroya hemen alalım  veriyorlarsa çok iyi oyuncu bence

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa out, Hernanes in.

Direkt alalım ama gelmesi zor

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Önemli olan satmak değil yerine adam alabilmek .. Ersan + atınç 13 m € ya gitti doldurabildikmi?? Küme düşmüş takımın stoperini aldık, iyiydi oki neden bundesligadan  1 takım talip olmadı.. Demekki okadar iyi değilmiş..kendimizi kandırmayalım sosa da giderse   Yeri dolmaz bu saatten sonra.. Gecmiş olsun.. Hele bu td ile..

Çevrimdışı tuncaboylu

https://twitter.com/Muratozen1903/status/764854406152130560

Sosa gitti.
Sosa'ya bu teklifin olduğunu geçen hafta Serdar Sarıdağ söylemişti zaten.

Hoca onay vermezse Sosa gitmez bence.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

FABRİCİO:Ben buraya yedek oturmaya gelmedim kendime güveniyorum formayı alacağıma inanıyorum.

Boyko da oyle diyordu sevgili Fabricio , sanada yazik olacak Sen daha Senol hocayi hic tanımıyorsun, Tolga zengin onun manevi ogludur , Sen degil kimse onu kesemez O bizi Senede 5-6 macta yaksada kupalardan elesede daima 1.ci kalecimizdir.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 19:15:44 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ekrembaser

Resmi siteden sosa yalanlaması kalkmış galiba satıldı

Çevrimdışı RevivaL

Sorun yerine konacak adam, gitmesi değil. 2 senedir eksik olan defansa adam alamayan yönetim sosanın yerine bu kadar kısa sürede kimi alacak?
Fazlasıyla soru işareti var.

1) Stoper ve forvet transferinde farklı isimler ile oturduk ve bir türlü anlaşamadık (FFP)
2) Sosa'nın yerine hiç bir zaman ciddi şekilde ilgilendiğimiz oyuncu olmadı.

Senaryoyu açıklıyorum. Sosa'dan gelen para ile forvet ve stoper bitirilir, Gökhan İnler'i de alıp transferi kapatırız.

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa out, Hernanes in.

Gelmek istemiyor diye haber çıkmıştı ama isterim.

Çevrimdışı caner.eryigit

Valla elim ayağım titriyor sinirden...

Çevrimdışı Orhan_

Sosa out, Hernanes in.

Hernanes Sosa'nın verdiği katkıyı sağlayabilir mi? Oyun şablonunu nasıl etkiler? Önce Sosa'yı satıp, Hernanes'i almak gerek tabi :D.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Haftaya lig başlıyor şu hale bak.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

FABRİCİO:Ben buraya yedek oturmaya gelmedim kendime güveniyorum formayı alacağıma inanıyorum.

Boyko da oyle diyordu sevgili Fabricio , sanada yazik olacak Sen daha Senol hocayi hic tanımıyorsun, Tolga zengin onun manevi ogludur , Sen degil kimse onu kesemez O bizi Senede 5-6 macta yaksada kupalardan elesede daima 1.ci kalecimizdir.
Olur mu canım Muslera dan iyi kaleci Tolga..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Stoper alindiktan sonra yine en az 3 eksigimiz var; Ön Libero, Kanat, Santrfor

Çevrimdışı cursedofdragon

sosa'nın yerini dolduramayız bunu dün net bir şekilde gördük.

Çevrimdışı GÖRKEM

Olcay'i ne kadar sevsem de, dün fena oyamasa da bu Takimda ilk 11 oynayabilecek kapasitede bir Oyuncu degil. Aras'i bilmedigimiz icin Kanat almamak cok büyük risk olur.

Çevrimdışı SEBA

Umarım şampiyon basketbol takımını batıran yönetim bunun aynısını futbol takımı içinde yapmaz. İçime öyle bir korku düştü. Umarım ben yanılırım.

Olur mu canım Muslera dan iyi kaleci Tolga..
Birde istatistik sunanlar var , Neymiş Tolga , Musleradan daha az Gol yemis , Tolga musleradan daha cok top kurtarmış :bandit:

Yahu Muslera tek basina takimini sampiyon yapıyor , Tek başına kupa kazandiriyor , senin kalecin sag olsun birak sampiyonlugu , Kupa kazandirmayi gectim mac bile kazandırmıyor uzerine mac veriyor hemde aldığımız maci veriyor :bandit:

Gs son 5 sezonda kazandigi 10 kupanin en az 5 ini Muslera sayesinde kazandi dunku mac da dahil

2 tane Cataldan olmak uzere 5 net kurtarisi var yine..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay'i ne kadar sevsem de, dün fena oyamasa da bu Takimda ilk 11 oynayabilecek kapasitede bir Oyuncu degil. Aras'i bilmedigimiz icin Kanat almamak cok büyük risk olur.
Tek görevi ceza sahasına girip gol atmak bence ama bu konuda inanılmaz yeteneksiz ve git gide düşen bir formu var. Olcay ilk tercih olmamalı bence. Yedek olarak kalabilir
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Aras'i bilmedigimiz icin Kanat almamak cok büyük risk olur.

düzeltiyorum 1 Kanat zaten sart ikincisine Aras'in performansina göre karar verilmesi gerekir.

Çevrimdışı caner.eryigit

Liyakat liyakat liyakat abicim heryerden ahbap çavuş ilişkisi.Yakın Zaman'da Emrah Bayraktar hocayı yediler alt yapıdan neymiş yeni bir heyecan kan değişimi gerekiyormuş.kusura bakmasın da Gökhan KESKin Rıza Çalımbay olayında da hocayı satmıştı.emrah hocayı yiyen tayfada yine o var.resmen Erdal torunoğulları bana operasyon yapılmış açık ve net.statda çok emeği varmış devam etsin orada o zmn!transfer komitesinde olunca göz önünde oluyorsun ya yeter be kardeşim bi bitmediniz.Başkan da saolsun sivrilen biri oldumu hemen kafasını koparıyor!valla çok gerginim acaip sinirliyim bu sene uğraştığımız şeylere bak Allah aşkına.kendi kendimizi sıkıntıya sokmakta üstümüze yok...

sosa'nın yerini dolduramayız bunu dün net bir şekilde gördük.
%100 katılıyorum

Dun Normal bir Sosa sahada olsaydi maci cok rahat kazanmistik :tabe:

Çevrimdışı Savaş

Sosa giderse Hernanes'e çökmek lazım hemen.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ömer Kaan

Sosa satılmamalı 7.5 M € için olası 30M € gelirden vazgeçmek olmaz

Etiketler: