2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364279 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

41 yaşındaki Juan Sebastian Veron'da futbola geri dönüyor. Onuda Atiba'nın alternatifi olarak alalım bence.

sulandırma kardeşim.

Çevrimdışı mülkübey

İsmail Olcay pektemek Cenk Tolga grubu falan vardı galiba trt deki şampiyonluk programından beri bazı maçlarda yaşananları da görünce grup dayanışması bana mantıklı geliyor. Varsa Bu sene gruba falan kesinlikle müsade edilmemeli
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 17:57:13 mülkübey ]
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı İbrahim

Hatırlatma

Kenneth Omeruo 1 aydır konusuluyordu buradada tartıştık

Beşiktaş satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyordu Chelsea sadece 1 yıllık kiralık göndermek taraftarı oldugu için kilitlenmişti.

Chelsea oyuncusunda gelecek görüyorki gelişmesi için kiralamak istiyor satmıyordu.

Eger Başkan satın alma opsiyonunu kabul ettirdiyse bu finansal bir başarıdır.

Buraya dikkat!!

bana göre stopper transferi daha devam edecek,defansif sağ bekde oynayabiliyormuş

saygılar

Tam tersi, Chelsea zorunlu satın alma opsiyonu koydurmak istiyordu, yani seneye bu adamı benden kesin satın alacaksanız kiralık veririz diyordu.

Yani elinden çıkarmaya çalıştığı bir adam.

Çevrimdışı Librarius

Besiktas eger gercekten rakiplerini geride birakmak istiyorsa duygusal sacmaliklardan uzak durmak zorunda.

1. Evet super kupa buyuk bir degere tekabul etmiyor, fakat eger en buyuk 2 rakibinizden biriyle oynuyorsaniz, bu sadece bir kupa maci olarak ele alinamaz. Senol hocamizin anlami ve degeri kendinden menkul vefa anlayisiyla ( ki buram buram amatorluk ve lakaytlik kokan bir tavir) dun resmen kupayi hediye ettik.  Bakin camiamiz psikolojik olarak coktu, ama gercekten buyuk sorunlari olan GS camiasi resmen ateslendi ve morallendi. Peki neden? Cunku adamlar isini ciddiye aliyor. Hocalari her pozsiyon icin en iyi alternatifini oynatti. Yani Senol hocaya profesyonellik dersi verdi.

2. Besiktas seviyesi diye bir sey varsa (eger yoksa mutlaka kurulmalidir) bu seviyeye uymayan yetenekleri gondermekten veya kadrodan kesmekten imtina etmeyeceksin. Senol hocamizin canim hemsehrisi Tolga Zengin camianin kimyasini fena bozmus vaziyette. Profesyonel bir sirkette sirket organizasyonunu bu sekilde olumsuz etkileyen birini barindirmazlar veya daha az dikkat ceken bir pozsiyona aktarirlar. Fakat hocamizin canim hemsehrisi Tolga idmanlardan kaytarmasina ragmen her mac kalede. Sizi temin ederim suan kufur yazmamak icin kendimi zor kontrol ediyorum.

3. Meshur bir sozdur: "ucuz mal alacak kadar zengin degilim."  Tam da bizim stoper transferlerimiz icin cok aciklayici bir soylem. Eger profesyonel ve kompetan bir izleme komiteniz yoksa ucuz adamlardan uzak duracaksiniz (bunu Adriano gibi taninmis ve kaliteli adamlar icin soylemiyorum).  Bir suru vasat alti stopere para yatirdik, munferit olarak az gibi gorunsede genel toplama baktigimizda cope attigimiz rakam korkunc. Bu yuzden kilit yerlere kalitesini ispatlamis adamlari almak zorundayiz.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Orhan_

Onun ben maasina tukureyim, kalsin cinde.
Yok arkadas bu transfer konusunu beceremiyoruz hemen baslasin sezon da futbol konusalim artik.
Insallah senol gunes maci tekrar izlemistir.

Bu oguzhanin kasinti tavirlari da beni benden aliyor cok iyi oldu penaltiyi kacirmasi, bir pozisyonda quaresma yardirmis gidiyor at onume diyor, oguzhan efendi dur dur kosma gsliler arkada kaldi defans yerlessin hele iki uc kisi sana bassin sonra veririm topu, diyor. Sonra quaresma dellendi tabi

Kendine maestro falan diyorsan saha icinde takim arkadaslarini da iyi taniyacaksin, kisisel problemin falan varsa da evde birakacaksin f. orman icin mucadele edeceksin, takimdaslik bunu gerektirir. Mesela atiba quaresma paslasmalarina dikkat edin, quaresma atibayi hep duvar olarak kullaniyor ayni beck ve olcay gibi tek oynuyor kosup aliyor ama top oguzhan efendiye geldi mi quaresma oyundan kopuyor.
Oguzhan takim arkadaslarini da oynatmayi ogrenmeli mesela bu karijma takimdaysa maksimum verim alacaksin heriften verecen alacan iyi gecinecen yoksa 40mden trivela orta yapmaya basliyor herif.

Oğuzhan dün kötü değildi. Standart performansından düşük bir oyun koydu ortaya ama yine de takıma nazaran daha hazır ve iyi olanlardan biriydi. Ayrıca kasıntılık fikrine de katılmıyorum. Q7 ye atmadığı bir pas var, attığını saymaya kalkarsan sen utanırsın :D. Özellikle terse attığı uzun toplar. Tam Q7'nin göğsüne. O atmadığı pas içinse olayın gelişimi bahsettiğin gibi kasıntı bir hareketin sonucu değil, ya ofsayt tereddütü oldu ya da hucüma yerleşme düşüncesi. Onu çok iyi ayırt edemedim maç içinde ama devamında topu yine Q7'ye verdi.

Çevrimiçi Samet Ç

Daniel Osvaldo

Sözlemesi bitmiş durumda.

http://www.transfermarkt.com.tr/daniel-osvaldo/leistungsdaten/spieler/37389/plus/0?saison=2015
Sende durmadan çöp oyuncuları yazıyorsun kardeşim. Osvaldo ile Mexes'i alıp ne yapacaksın

Çevrimdışı Aykan19o3

Yönetim dün akşam Tolgay'ın yetersiz kalacağını görünce Sosa'yı bırakma kararı almış  :lol:

Alanya maçı muhtemel kadro;

Tolga
Tosic-Marcelo-Omerou-Beck
Atiba
Tolgay-Oğuzhan
Olcay-Kerim
Cenk

:halay:

Çevrimdışı mylife1903

Oğuzhan dün kötü değildi. Standart performansından düşük bir oyun koydu ortaya ama yine de takıma nazaran daha hazır ve iyi olanlardan biriydi. Ayrıca kasıntılık fikrine de katılmıyorum. Q7 ye atmadığı bir pas var, attığını saymaya kalkarsan sen utanırsın :D. Özellikle terse attığı uzun toplar. Tam Q7'nin göğsüne. O atmadığı pas içinse olayın gelişimi bahsettiğin gibi kasıntı bir hareketin sonucu değil, ya ofsayt tereddütü oldu ya da hucüma yerleşme düşüncesi. Onu çok iyi ayırt edemedim maç içinde ama devamında topu yine Q7'ye verdi.
Yok olay sadece karijmaya pas vermemesi degil o pozisyon gibi cok oldu olcay da alamadi tosic de alamadi gecen sezon daha seri oynuyordu oguzhan. Ben trtdeki programda biraz kil kapmistim zaten ondan. Daha cok takim oyuncusu olmasi lazim oguzhanin. Sosanin tavirlari bile mesela cok daha mutevazi.
Oguzhan daha cin olmadi carpmaya calisiyor bence. Insallah toparlar kendini ayrica kendi ozelinde mukemmel bir teknigi, oyun gorusu var ve cok yetenekli ama osuruh gibi sut atiyor ve hakemle daha dogru pozisyonlarda tartismaya girmeli, ofkesini kontrol edip takim yararina kullanmasi lazim.
Quaresma kadar kart goruyordur oguzhan, gordugu kartlar da hep ya itiraz ya arkadan celme.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 18:10:27 mylife1903 ]

Çevrimdışı Orhan_

İsmail Olcay pektemek Cenk Tolga grubu falan vardı galiba trt deki şampiyonluk programından beri bazı maçlarda yaşananları da görünce grup dayanışması bana mantıklı geliyor. Varsa Bu sene gruba falan kesinlikle müsade edilmemeli

Geçen sene maç içerisinde hiç bir gruplaşma emaresi yoktu. Ona pas atma, şuna gol attırma vs. gibi. Uydurmayın böyle şeyler. Dışarıda isteyen istediğiyle gezer tozar. O da kimseyi ilgilendirmez.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Yönetim dün akşam Tolgay'ın yetersiz kalacağını görünce Sosa'yı bırakma kararı almış  :lol:

Alanya maçı muhtemel kadro;

Tolga
Tosic-Marcelo-Omerou-Beck
Atiba
Tolgay-Oğuzhan
Olcay-Kerim
Cenk

:halay:

Tolgay yetersizse neden Sosayı salıyoruz

Çevrimdışı Alper1903

Dun cok kizdim, ama bu demek degil ki psikolojik olarak coktum, umudum azaldi. Hayir. Dun bir "kupa" finaline ciktik renklilerden biriyle oynadik. Bunun toleransi olmaz. Besiktas oynadigi her kupanin sampiyonluk adayidir. O kupanin da alinmasi gerekiyordu sinirim ona. Yoksa Besiktas hala sampiyonlugun en onemli adayi. Rakiplerin durumu ortada. Ama transferler ve daha onemlisi "nitelikli" transferler sart oglu sart. Yoksa buyuk maclarda sikinti yasayabiliriz. Elimizdeki kadronun da tek zaafi bu.

Çevrimdışı Orhan_

Yok olay sadece karijmaya pas vermemesi degil o pozisyon gibi cok oldu olcay da alamadi tosic de alamadi gecen sezon daha seri oynuyordu oguzhan. Ben trtdeki programda biraz kil kapmistim zaten ondan. Daha cok takim oyuncusu olmasi lazim oguzhanin. Sosanin tavirlari bile mesela cok daha mutevazi.
Oguzhan daha cin olmadi carpmaya calisiyor bence. Insallah toparlar kendini ayrica kendi ozelinde mukemmel bir teknigi, oyun gorusu var ve cok yetenekli ama osuruh gibi sut atiyor ve hakemle daha dogru pozisyonlarda tartismaya girmeli, ofkesini kontrol edip takim yararina kullanmasi lazim.
Quaresma kadar kart goruyordur oguzhan, gordugu kartlar da hep ya itiraz ya arkadan celme.

Zaten normalinden düşük oyun koymuş olmasının sebebi veremediği ya da tamamlayamadığı bazı hareketler. Ama bu tip pozisyonlarda en mükemmel zamanı gözetliyor Oğuzhan. Bazen hata da yapıyor ama bu kasıntılık değil özgüven yüksekliği bence ki, bu da iyi bir şey. Kendini bulduğu an daha ileri taşıyacaktır oyununu. Henüz tam hazır değil. Gereksiz kartlar konusunda katılıyorum. Biraz daha akıllı-kurnaz olması lazım.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Biz şimdi sosayı 7.5m € satsak başkan gidip o parayı hakim zyech yada edwin cardona gibi bi oyuncuya vermez.. Gider 32 yaşında free bi oyuncu alır gerisinide harcamaz.
Şimdi dersiniz olsun tecrübeli falan bende derim dün bruma nasıl geciyordu yanlarından bizim 30 üstü oyuncuların..

[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 18:21:28 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Alper1903

Dun Sosa'nin eksikligini cok hissettik. Bence teklif varsa bile satilmamali. Ikna etsinler artik su adami.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ligi kaybetmeyiz gibi görünüyor o yüzden kim gelirse gelsin sadece forvet çok kritik

Çevrimdışı mülkübey

Geçen sene maç içerisinde hiç bir gruplaşma emaresi yoktu. Ona pas atma, şuna gol attırma vs. gibi. Uydurmayın böyle şeyler. Dışarıda isteyen istediğiyle gezer tozar. O da kimseyi ilgilendirmez.
Gomez dünya kadar gol atmış gülüşecek en güzel golü kendi attıkları golleri falan söylüyorlar . Sen de dahil kimse olmadığına emin olamaz . Bazı işaretler var .
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz şimdi sosayı 7.5m € satsak başkan gidip o parayı hakim zyech yada edwin cardona gibi bi oyuncuya vermez.. Gider 33 yaşında bi oyuncu alır gerisinide harcamaz..harcarsada çer çöp adam alır en az 32 yaş üstü :))
Şimdi dersiniz olsun tecrübeli falan bende derim dün bruma nasıl geciyordu yanlarından bizim 30 üstü oyuncuların..

Cardona en az 12 13 nasıl alacaksın ?

Çevrimdışı Tolga

Sosa'nın bu saatten sonra bir yere gideceğini düşünmüyorum.

Sosa, böyle bir teklif olacağını bilseydi zaten takıma dönmezdi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı can1903

Eto en az 40  yaşında Veron'da olabilir Sosa'nın yerine.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa'nın bu saatten sonra bir yere gideceğini düşünmüyorum.

Sosa, böyle bir teklif olacağını bilseydi zaten takıma dönmezdi.
Aynen sosa alanya maçında süre almaya başlar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Dun Sosa'nin eksikligini cok hissettik. Bence teklif varsa bile satilmamali. Ikna etsinler artik su adami.

Hakim'i 7,5 Mioya alamassın kardesim, renkliler verdi 8 milyon ama vermediler. İkinci, Klüb teklifi yalanladı Sosa hakkında yani bizimle yeni sezonda.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Cardona en az 12 13 nasıl alacaksın ?

Hakimide vermiyorlar o paralara artık.. Bu saatten sonra sosa gibi adam bulunmaz

Çevrimdışı Tolga

Aynen sosa alanya maçında süre almaya başlar

Alanya maçında oynayacağını sanmıyorum ama 2. ya da 3. haftadan sonra yavaş yavaş kadroya girmeye başlar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi COB

Omeruo sanirsam Milosevic'in yerine aliniyor. Milosevic'e 1.7 milyon euroluk teklif var haberleri dolasiyordu. Gercek'se hem Milosevic'in o paraya gitmesi, hem yerime Omeruo'nun alinmasi mantikli.

Çevrimdışı brci

Kulüp kaldırmış sosa yalanlamasını ? Sosa gitti diyorlar ?

Etiketler: