2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369646 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

@Savaş @Mahmut Mahmut'a katılıyorum bu konuda. Söyledim yine söylüyorum: Yönetimin takımın bütçesi belli elde avuçta yok.

Son anı bekliyorlar en ıyısı en ucuzunu kapmak için bizde onlarda isriyorlar Glik & Gustavo Gomez tarzı bir oyuncu ama yok nasıl verelim 8,5 Euro  :alala: :alala: :alala: :alala:
Bu planlamayı doğru buluyorsunuz yani? Ne kadar planlama denilebilirse buna gerçi.

Son gune kadar bekle düşeş adam gelirse kap.

Bu olayda Sosa ve Gomez transferleri örnek veriliyor hep lakin papaz her zaman pilav yemez. Gün gelir alamazsın kimseyi kalırsın stoperde Necip forvette Ömer'e..

Umarım haklı çıkarsınız yine beyler. Yine düşeş atarız zarları lakin bu bir planlama değil, bu kumar. Haberiniz olsun.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brkntcnr

Sevgili Arkadaşlar,

Transfer döneminin kapanmasına 15 gün daha var. Avrupa'daki bütün liglerde kadrolar oturdu adamlar satmak istediklerini elden çıkarmak istediklerini vitrine koyuyorlar. Yönetimin beklemesinin tek amacı eldeki para artı son ana kadar bekleyerek en iyisini almak.

Omeruo'ya ek olarak mutlaka bi stoper alınacaktır. Keza Gomez'in, Etoo'nun , diğer seçeneklerinin durumuda öyle.

Yönetimimize sallamak yerine Biraz sabırlı olup , zamana bırakalım.

Tşk
15 gün çok büyük bir süre değil. Transferlerin, yani ilk 11 e yapılacak transferlerin bu günden yaklaşık 14 gün önce bitmesi gerekirdi. Normalde olması gereken buydu : Biz ilk 11 transferlerimizi bitirecektik, sonra Ağustos ayında Omeruo gibi gençleri veya Oğuzhan Aydoğan gibi gözümüze çarpan yetenekli gurbetçileri bu kalan bir ayda transfer edecektik. İlk 11 oyuncularımıza da çok büyük astronomik bir teklif gelirse yerini dolduracaktık o kadar. Ama maalesef paramız olmadığı için ölücülük yapmak zorunda kalıyoruz. Tabi bunu biraz da yönetim abartıyor, o yüzden gecikmemiz artıyor.

Çevrimdışı Tolga

12 yabancımız var. (Miloseviç giderse 11 olur.)

Ben olsaydım 1 yabancı hakkımı Atiba'ya alternatif bir oyuncu alarak kullanırdım. O bölgede sıkıntı var ve bu çok fazla dillendirilmiyor maalesef.

Bir ara G.İnler konuşulduğu zaman umutlanmıştım sonra onunla ilgili haberler de kesildi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Omereu lig icin alıyorlarsa yine hata yapıyorlar hemde cok büyük hata ligdeki takımları kücümsüyorlar ama 4 büyükler haricinde yeni takımlar eklendi potaya
başakşehir,konya,osmanlı, bunlara karsı zaten omereu yanına necip veya tosici koyarsak paspas ederler  :by2:
ihsallah milo patlama yaparda omereu sadece ziraatte oynar  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı linux

yanlışlar yanlışlar .

madem Omeruo u yu alacaktınız . Bu adamın milosevicden farkı nedir ? Şimdi büyük ihtimal milosevic gidecek .

Yönetim neden atibanın yerine birini düşünmüyor .

Çevrimdışı talha

mechulhaberci
Omeruo'nun haricinde bir stoper daha geliyor. Diğer alınacak stoper Brezilya'lı olacak.

20 minutes ago
Bu adamda da yüz yok hiç hersene salla dur yine yaz gerçi adamı takip edenler suçlu çok yüz veriyorlar buna

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ismail

Transferi Son güne birakmak pazar alışverişini aksam 5 e bırakmak gibi bişey.yari yarıya fiyatlar düşüyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı talha

Transferi Son güne birakmak pazar alışverişini aksam 5 e bırakmak gibi bişey.yari yarıya fiyatlar düşüyor

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama aldığın domates sadece yemeklik salçalık oluyor

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı mülkübey

Beşiktaş ta bir sene sonrası planlanır . Planlama var .
Tabii yersen
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı onurturan

Ama aldığın domates sadece yemeklik salçalık oluyor

bize kahvaltılık transfer lazım  :super:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Bu planlamayı doğru buluyorsunuz yani? Ne kadar planlama denilebilirse buna gerçi.

Bu olayda Sosa ve Gomez transferleri örnek veriliyor hep lakin papaz her zaman pilav yemez. Gün gelir alamazsın kimseyi kalırsın stoperde Necip forvette Ömer'e..

Umarım haklı çıkarsınız yine beyler. Yine düşeş atarız zarları lakin bu bir planlama değil, bu kumar. Haberiniz olsun.

@Savaş Kardeşim tabi ki dogru net bir süreç değil , sartlarımız bu , bunu gerektırdıgı ıcın yapıyoruz bu sekılde.

fener gibi bizde hazırlık safsaında bastırıp parayı almak isteriz eksıklerımızı ama yok. Daha 15 gun var bekleyip görcez.

ANÇ'nin dediği gibi " Besıktasın her zaman bir B planı vardır"

Çevrimdışı Ersoy

Omeruo zaten boş transfer bide başka stoper gelmezse vay halimize...

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mahmut

Ben çok doğru buluyorum, talibi çok olan oyuncular bekletilmez biz gökhan töreyi bekletsek ne olacak ki eninde sonunda verecektik west ham'a başka şansımız mı vardı neyse konu bu değil örnek vermek istedim.

Zaten hedef oyuncular bekletilirken arkasında daha düşük seviye birçok oyuncuyla anlaşılıyor hedef oyuncunun durumuna göre harekete geçiliyor, bu kumar falan değil bana çok mantıklı gelen bir planlama. Sonuçta sayısal olarak her türlü o bölge tamamlanıyor.

Gs nin 3ler 5ler verip yaptıgı transferleri yapıp sonra da hiç oynatmayıp taraftarın gazını alacağıma son ana kadar bekleyip ucuz maliyetlerle nispeten dogru hamlelerle şampiyon olur öyle taraftarın gazını alırım.  :D

Çevrimiçi Mehmet57

Gustavo Gomez haberleri cikinca da herkes yonetime salliyordu.

"Arjantin liginden stoppermi alinir"
"Daha Guney Amerika disina cikmadi, rezillik"
"Paraguaydan stoppermi cikar" diyen Tanercan kardesimiz.

Ne oldu? Adam Milan'a gitti. Demek istedigim, taraftar olarak bazen yonetimi elestirmeye bahane ariyoruz gibi.

Gil konusu bunun iyi ornegi. "Marcelo ile ayni tip". Ozaman hic stopper almayalim? Tiplemeye mi, kaliteye mi bakiyoz? Ozaman Rhodolfo bir Terry, Tosic'de Mathieu eder. Gil Marcelo'yu cebinden cikarir.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Şöyle bir yorum buldum ne kadar doğru  :claps:
Bence 4. stoper Tosic yazıp bir free sol bek kovalamak daha faydalı olurdu Omeruo yerine.
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Gustavo Gomez haberleri cikinca da herkes yonetime salliyordu.

"Arjantin liginden stoppermi alinir"
"Daha Guney Amerika disina cikmadi, rezillik"
"Paraguaydan stoppermi cikar" diyen Tanercan kardesimiz.

Ne oldu? Adam Milan'a gitti. Demek istedigim, taraftar olarak bazen yonetimi elestirmeye bahane ariyoruz gibi.

Gil konusu bunun iyi ornegi. "Marcelo ile ayni tip". Ozaman hic stopper almayalim? Tiplemeye mi, kaliteye mi bakiyoz? Ozaman Rhodolfo bir Terry, Tosic'de Mathieu eder. Gil Marcelo'yu cebinden cikarir.

@Mehmet57 Abi sonuna kadar haklısın. 8,5 'u basıp aldılar adamı  :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı tuncaboylu

Omereu lig icin alıyorlarsa yine hata yapıyorlar hemde cok büyük hata ligdeki takımları kücümsüyorlar ama 4 büyükler haricinde yeni takımlar eklendi potaya
başakşehir,konya,osmanlı, bunlara karsı zaten omereu yanına necip veya tosici koyarsak paspas ederler  :by2:
ihsallah milo patlama yaparda omereu sadece ziraatte oynar  :evillol:
Ligdeki takımları küçümsemeyen yok, ligin iyi takımlarından birinin ilk 11 stoperiydi bu adam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Aykan19o3

Dün akşam çıkan kadro sonrası bu sabah Omeruo  :akuma:
Birileri sabrımızı sınıyor :akuma:

Çevrimdışı brkntcnr

Rhodolfo yu 2.yarı dan önce unutun arkadaşlar.maalesef o zamana kadar hazır olamayacak
Niye ki adam hazırlık maçlarına bile çıktı oynadı. Hala sakat olsa tamam ama şuan iyileşti ve toparlanma sürecinde.

Çevrimdışı Tolga

Canım sıkıldı Gil'in maçını izliyorum :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı worns

Hiç imkan yoksa veteran Mexes'le imzalasaydık. En azından bir sezon işe yarardı.

Çevrimiçi Mehmet57

Onemli olan santrofor. Su an Osmanlisporun bile bizden iyi santroforu var (Diabate).

Çevrimdışı Mahmut

Defansif ikili açısından Marcelo-Rhodolfo ikilisinin uyumlu olacağını düşünüyorum.
Marcelo havadan çok iyi dün Eren'e top göstermedi, Rhodolfo ise Marcelonun basarısızlıgında arkayı toplayabilecek, hamle zamanlaması iyi bir stoper.

Oyun kurulumunda ikisi de üst düzey değil ama bence ikisi de vasatın üstünde. Uzun top açısından yine üst düzey değil ama iyiler.

Özellikle CL de dengeli oynayacağımız için yani nispeten kapanacagımız için bu oyuncuların en büyük dezavantajı olan yavaşlık defoları örtülmüş olacaktır. Ligde ise zaman zaman sıkıntı olabilir işte onun için de önde basıp topu hiç oralara getirmemeliyiz.

Ayrıca iki uzun kuvvetli stoperin duran toplara hem savunma hem hücum açısından yararları olacaktır zaten Anadolu kulüpleri ya hızlı hücumdan ya da duran toptan gol buluyor.

Ek olarak dil avantajları da var, eğer Rhodolfo kendini bulursa güzel bir ikili olabilirler.
Şu defansa bir de Mathieu gelse çok güzel bir stoper hattımız olabilirdi.

Çevrimdışı canU

Omerou'yu bile savunanlar var ilginç gerçekten diyecek bir söz yok. Sen töreyi 3 milyona kiraladım diye bayram edeceğine yönetim satsaydın 7-8 e şimdi rahattık. Okadar plansızlar ki. Hep şansa gittiler transferde, geçen sene şansa atiba sakatlık yaşamadan sezonu tamamladı o oldu bu oldu denk geldi, gelmeyince böyle 5 senedir stoper ararız.

Forvete de yok mu şöyle bi chelseaden kiralık para vermeden onu da biz övelim yönetim devam etsin.

Geçen sene tolga eleyimce bizi ben her maçta ıslıklamalıyız yoksa gitmez, sene sonu şampiyon olursak uzatırlar aman ha dediğimde, yok olur mu öyle şey takımı bozucaksınız, yönetim biletini kesti tolga bir daha oynayamaz dediler. Tolga 2019'a kadar bizimle. Farkettiniz mi bilmem. Siz yönetimi savundukça böyle adamlar oh oh istediğimizi yaparız bunlar da susar modunda

Çevrimdışı worns

İleriye de Alessandro Matri alalım. En azından golcü. Biraz kendine gelse, takımla uyum sağlasa konuşulanlardan çok gol atar.

Etiketler: