2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12372789 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı mülkübey

Yine transfer komitesi şapkadan tavşan çıkardı 64577 .  2.sınıf stoper   Omereou .

Tosic oynatılsa daha faydalı olurdu ama Şenol hoca necipe forma verecekse necipe göre her stoper daha faydalı olacağından işe yarar
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı worns

Madem Omeruo gelecekti kampta gelseydi de, takımla çalışsaydı ya arkadaş. Ağustos 15'i Omeruo için mi bekledik.

Takımın durumu sezon başında pozitif görüyorum ama yönetim bu sene transfer işinde çok net sınıfta kaldı. Yüksek profilli oyuncular alamayabiliriz buna bir şey demem ama mevcut ekonomik şartlara uygun bir planlama yapılamadığı açıkça görüldü. Şansımız teknik kadro ve takımın eksiklerine rağmen oyun karakterini sergileyebilecek olgunluğa erişmesidir.

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Kasımpaşa- Chelse- Beşiktaş . Sıralama süper  :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Lig için yüksek endişelere kapılmayın. Ligin yine tek 'etken' takımı oluruz. Fakat bu Beşiktaş için ölçü müdür? Değildir.
Omeuro nasıldır ? Gil mi daha iyi yoksa omeuro mu ?

Çevrimdışı brkntcnr

Omeruo gidecek olan Milo yerine yapılan bi transfer diye düşünüyorum. Bir tane daha stoper alacaklardır. Gerçi seneye yine stoper alıcaz o ayrı  :D

Çevrimiçi Samet Ç

Yönetimin transfer politikası diye bir şey yok. Yapılan çoğu transfer şans transferi.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı linux

Çevrimdışı onurturan

Çevrimiçi Samet Ç

Neden ?

Ben Gil için teminat verilmesine karşı değilim ama başkan vermez teminatı.

Çevrimdışı Kartal Ç

Kamil Gliklerle başladık Omeruoya geldik.
Umarım stoper istediniz stoper aldık defans işi bitti diyip kestirip atmaz yönetim.
Ş.ligi için akılda soru işareti bırakmayacak stoper şart oğlu şart.
Madem omeruoya kadar seviyeyi indirecektin o zaman alexsisi niye yolladın derler.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 13:47:45 Kartal Ç ]

Çevrimiçi Samet Ç

haydaaaa
niye..
Sene sonu 4.5 milyon Euro'ya kesin alacaksınız teminatı istiyor Çin kulübü.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ben Gil için teminat verilmesine karşı değilim ama başkan vermez teminatı.
Gil omeurodan çok daha iyi demi

Çevrimdışı SEBA

Nasıl biri bu Omerou .geçen yıl Kasımpatıda takip eden oldu mu

Bizdeki Alexis Delgado'nun 1 tık altı. Yani 2. Lig topçusu seviyesinde. Sadece günü kurtarma transferi yani.

Çevrimiçi Savaş

http://twitter.com/HbrKarakartal/status/749581702373093376
Nasıl olsa saha bizim futbolcumuz değil dimi?

Tek kelime ile ''Leş''

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkada tolga önde omeru. bu sene çok fena patlayacak takıma. yonetim geçen sene gibi olacak sanıyor ama çok kötü yanılacaklar.

Çevrimdışı SEBA

Nasıl biri bu Omerou .geçen yıl Kasımpatıda takip eden oldu mu

Bir aralar kiraladığımız Danny'in benzeri

Çevrimdışı onurturan

Sene sonu 4.5 milyon Euro'ya kesin alacaksınız teminatı istiyor Çin kulübü.
hee tamam ozaman öyle desenize biz de gil i beğenmiyoz ama eh işte gelsin bari moduna girmiştik..
Başkan hayatta vermez o teminatı..
Dışarda yemeyin evde mis gibi necip var der  :kop:

Çevrimdışı SEBA

Omerou=Danny (Transferin özeti bu)

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Omeruo'da geldi savunmanın orta göbeği ve kaleci tam bombacı oldu. Allah'a dua edin Cl'de Real, Münih, Barca falan gelmesin değişik skorlar çıkabilir bu savunma ile.
[ Son Düzenleme: 14 Ağustos 2016, 13:47:51 Samet Ç ]

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Omeuro nasıldır ? Gil mi daha iyi yoksa omeuro mu ?

Kanki biri Reno biri passsat  =)

Çevrimdışı worns

Lig için yüksek endişelere kapılmayın. Ligin yine tek 'etken' takımı oluruz. Fakat bu Beşiktaş için ölçü müdür? Değildir.

Bence baya ölçüdür. Takımın arızaları hakkında dediklerinin doğru olduğundan eminim. Bence senin daha doğru şekilde anlattığın taktiksel, yayılımsal problemlerimiz bizim oyun şablonu ve teknik kulübenin anlayışı çerçevesinde kolay da çözülmez. Ama yerel ligi bize kazandıracak seviye bizim şartlarımız için yeterlidir.

Sonuçta yakın tarihimizde çok az lig şampiyonluğu var. ŞL'de gruptan çıkmışlığı olmayan maksimumu UEFA çeyrek finali olan takımız. Uzun zamandır yakalayamadığımız üstüste şampiyonluğu yakalamak bizim yakın tarihin en başarılı dönemini geçirmemiz demek olacak. Ayrıca ekonomik açıdan biraz daha rahatlayıp bir level yukarıyı konuşmaya başlayabileceğiz. Zaten bana kalırsa o zamanlar çok sevdiğim teknik ekibin yetersizliği konuşulmaya başlanacak.

Çevrimdışı ahmetx

Finalin ustune yapılacak en kötü sey bu olurdu herhalde.Scoutlar çok iyi izlemişler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Etiketler: