2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358775 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı T.Yapici

ne kadar durgun ya forum  :busted_cop:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Çağatay

hatırlayamadım ama bu transfer döneminde Nicklas Bendtner ismi hiç geçmedi basında herhangi bir takımla
demekki umudu kestiler adamdan  :D

edit: adamın bonservisi elindeymiş ona rağmen :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hatırlayamadım ama bu transfer döneminde Nicklas Bendtner ismi hiç geçmedi basında herhangi bir takımla

Ben adını bile unutmusum bayadir gözükmüyor kendisi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

iyiki Bentner dedin hee , Fotospor Bentneri bize yazmis :evillol: :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı doganay

Herkezi mac heyecani sarmis olsa gerek. Transfer duyumu yok

Çevrimdışı Çağatay

iyiki Bentner dedin hee , Fotospor Bentneri bize yazmis :evillol: :kop: :kop: :kop:

ha şöyle yaa...
rahatladım şimdi
o adama da yazık
kimseye yazmıyorlardı
iyi oldu bize yazdıkları  :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı KAP

Şu sürüden ceza alan veya hakkında işlem yapılan birileri olacak mı acaba? Bu ülkede niye yaptırımlar az ya da uygulanmıyor?
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimiçi Necmi

CL de final oynamak başarı değil ha? Bir tek sarhaoştum bunu yazarken dersen seni affedebilirim @Necmi
valla @sozkul  benim başarı kriterim sadece hedefe ulaşmaktır.
ikinci olmanın başarı görüldüğü gün kaybettiğimiz gündür.
o gün sarı öküzü vermiş oluruz.

Çevrimdışı Ripley

Abubakarın 7 dakikalık bi videosunu izledim inşallah bize gelecek haberleri doğru değildir taraftara saç baş yoldurur vallahi aynı Süleyman Youla. yukarıdaki arkadaşların yorumuna katılıyorum son vuruş zayıf hiç bir extra vuruş özelliği yok düz yontulmamış bir santrafor. Porto da anladı tabi eleman kelek çıktı satma peşindeler. Demba ba'nın 2 seviye altı Ömer'in gol vuruşunun yanına bile yaklaşamaz Pektemek bile daha düzgün vuruyo : )
Gomez>Demba ba>Cenk>Ömer>Edu>Almeida>Pektemek>Abubakar

Çevrimdışı Librarius

Aspor ismini bozaispor olarak degistirsin bence.  :lol: 

Bonzai cekmis yorumcunun teki dun "Umut Bulut Besiktas'ta cok is yapar. Birinci forvet olur" dedi. Karsisinda biraz daha ayik bir kafaya sahip oldugu gorulen sahis cevaben: "yahu Cenk Tosun var, Umut Cenk'i kesemez" dedi.

Bonzai ceken herif aynen soyle dedi: "Cenk gecen sene yedek kalmadi mi? Demek ki Besiktas'in birinci forveti olacak durumda degil."  :lol: :lol:

Biri de demedi ki bre cahil Cenk sampiyon olan ve birinci forveti Gomez olan takimda yedek kaldi, Umut Bulut neredeyse kume dusecek takimda yedek bile olamayan Umut nasil olur da Besiktas'ta birinci forvet olabilir...

Iste boyle...   :evillol: :evillol:
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

200 milyonu feda etmiyorsun @Necmi , biz bu yıl şampiyonluk primi olarak 17m aldık fener ikincilik için 13.5 aldı, her kazanılan eski şampiyonluk başına 1.5 ödeniyordu, bunu sonuza kadar kaybediyorsun çünkü kıyamete kadar ödenecek her yıl.  Şampiyonluk ve ikincilik primi arasında 1m avro farka var.
Asıl fark CL gruplarına katılım bedeli, aslında ikinci olup gruplara girsen onu bile kaybetmiyorsun
zaten şampiyonluk gelirleri deyince bunun içine cl ayakbastı parasınıda
ekledim çünkü ordan gelen grup parası başarıya endeksli değil şampiyonlukla
gelen pasta o grubu çıktıktan sonra cl geliri olarak düşünmek gerekiyor.
şampiyon olunca 200 koyuyorsun cebine ama şampiyon olamazsan sıfır çekmiyorsun
ikinci üçüncü düşerek gelirler geliyor.
cl gelirlerinide tur primleri olarak ele aldım yoksa bütün maçlarını kazanırsan 18 M€
daha geliyor ordan artı grupları çıktıktan sonra naklen yayın gelirlerinde artıyor
ama hesabı zor mesela city cl şampiyonu olursa kazandığı parayla biz cl şampiyonu
olduğumuzda kazandığımız para arasında dağlar var.

Çevrimdışı brkntcnr

Forumda derin bi sessizlik var  :lol: :lol:

Çevrimiçi Necmi

Aynısını diyorum, ekstradan gelen para 70 milyon TL, 200 değil.

@sozkul  şampiyon olduğunda ekistra gelen para 70 değil o rakam sadece gruplara
girmeye hak kazandığın için ayakbastı parası ve canlı yayın gelirleri olarak uefadan geliyor
içerde şampiyonluk primi canlı yayından şampiyon olduğun için aldığın ek gelir vs geliyor
biz 3. olduğumuzda yanılmıyorsam 50-60 M lira civarı kazanmışdık gs şampiyon olduğunda bizden fazla
kasaya para koyuyor bizim şampiyonluk sayılarını arttırmamız lazım
sorun ne kazandığından öteye kazanmak için ne harcadığın TR de şampiyon olmak için 50 M liralık transfer
yaparsın bu sana başarıyı getirir. CL de gruplardan çıkablmek için takım kaliten 200 M€ civarlarında olmalı
final gruplarına kalabilmek için de 300 M€ üstü değerde bir takımın olmalı bu takıma ödeyeceğin maaş
cl gelirlerinden fazladır bonservisi katmıyorum o yatırım satar geri döndürürsün
bizim önceliğimiz hem ekonomik anlamda hemde sportif başarı anlamında TR olmalı şimdilik bir kaç yıl ana
hedefimiz bu olmalı CL için yatırım yapmak mantıklı değil daha sonrasında genç istikbal vadeden oyuncuları CL de
pazarlama yoluna gidebiliriz. şu an için o bile imkansız onada yatırım yapabilecek durumda değiliz
herkes ister CL de başarılı olalım final gruplarının gediklisi olalım bunun yolu malesef burda başarılı olmaktan geçiyor
öncelikle bizim şu anda düşünebileceğimiz tek şey kasaya para sokup borçları önümüzdeki 3 yıl içinde
600-700 M lira azaltabilmek bunu halletmeden hayal kurmanın mantığı yok bu borcu ödemeden o yatırımı yapıp
başarılıda olamazsın bunun garantisi yok çünkü sonrasında bitersin alınamayacak bir risk

Çevrimdışı klubnika01

büyük başkan Süleyman Seba'yı saygı sevgi ve şükranla anıyoruz.toprağın bol olsun sayın başkan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Forumda derin bi sessizlik var 
Fırtına öncesi sessizlik

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı alimm

forum girişine maça gittik gelicez tabelası asılmalı...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı brkntcnr

Fırtına öncesi sessizlik
Akşam inşallah yanar buralar ama sevinçten   :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Forumda sessizlik var dediniz beni mi cagiriyonuz ha
Konu disi a gireyim mi ha

Çevrimdışı worns

Kenar forvet rotasyonu için Hal Robson Kanu düşünülüyormuş. Aras ve Kerim varken gerek var mı bilemedim. İkinci forvet oynamayı bilen oyuncu euro2006'da izlediğimiz kadarıyla ama topla ilişkisi zayıf, Olcay'ı kesemez.

Çevrimdışı mylife1903

Forum neden cok sakin yahu herkes macta mi?
Simdi baglandim maca buyuk televizyondan, acik kanaldan hd olarak ilk defa seyredecegim besiktasimi insallah guzel mac olur.

Çevrimdışı OrhanAker

Forum neden cok sakin yahu herkes macta mi?
Simdi baglandim maca buyuk televizyondan, acik kanaldan hd olarak ilk defa seyredecegim besiktasimi insallah guzel mac olur.
Maç başlığına geç abi :D

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Etiketler: