2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357598 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ricardo Quaresma: ''Stadı doldurma ve tüm dünyanın duyacağı şekilde "BEŞİKTAŞ!" diye bağırma vakti geldi.'' sende yanımızda ol Beşiktaşlı

Adamsin sen Ulan adamin ham maddesisin :icool:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Günaydın KARAKARTALLAR bol gollü fetöşleri didikleşeyeceğimiz bir güne merhaba  :icool:

Nur içinde yat Süleyman Amca...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Günaydın Beşiktaş.

Çevrimdışı Yankee

Herkese Günaydınlar..

Bugün Süleyman Seba'mızı en iyi şekilde onurlandıracağımız bir gün olacağından şüphem yok.

Saygı ve özlemle anıyorum.

Çevrimdışı mylife1903

Oooo millet damlAmaya basladi. Su saat farki guzel sey. Siz uyurkene ben tekne turu yaptim, sinemaya gittim, hafta sonu alisverisini yaptim, aksam dogum gunu kutlamasi icin yer ayirttim ustune butun forumu okudum hatta cevap bile yazdim. Sinirim gecmedi hala ama bu aksam biraz kafa1500 ucan cismine binince belki biraz sakinlesirim yok sakinlesmedim ligin ilk macinA yetisirim

Oooo millet damlAmaya basladi. Su saat farki guzel sey. Siz uyurkene ben tekne turu yaptim, sinemaya gittim, hafta sonu alisverisini yaptim, aksam dogum gunu kutlamasi icin yer ayirttim ustune butun forumu okudum hatta cevap bile yazdim. Sinirim gecmedi hala ama bu aksam biraz kafa1500 ucan cismine binince belki biraz sakinlesirim yok sakinlesmedim ligin ilk macinA yetisirim
Sana da Gunaydin abi :icool: @mylife1903

Çevrimdışı doganay

Yine baya bir Eto istenmis, bence Eto'nun bu yastan sonra bir faydasi olmaz. Adam yuzune bakinca bile yasligi belirgin , iyice kilolanmis. Bizim hizli futbolmuzda boyle bir forvet daha cok sistemi bozar. Baskan'da zaten ilgilenmiyoruz dedi neyseki

Çevrimdışı tangaz

dostum akşama cincona ilk yarıda 2 tane sokuşturursak gevşersin  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

dostum akşama cincona ilk yarıda 2 tane sokuşturursak gevşersin  :icool:
Yazmayayim dedim ama ustat istiharede eren atiyordu kaleci koltuk altindan kaciriyordu ekranin sag tarafindaki kaleye, sonra bizden frei Atiyordu ve ter icinde sirilsiklam uyandim.

Çevrimdışı tangaz

dün akşam biraz inceleme yaptım bu portolu ebubekiri sanırım menajerler önermiş olay şöyle gelişmiş porto satmaya sıcak bakıyor siz ne kadar verebilirsiniz teklifiniz ne olur denmiş istenilen rakamın 18 milyon olduğu belirtilmiş ve görüşmeler başlanmış...

Çevrimdışı tangaz

Yazmayayim dedim ama ustat istiharede eren atiyordu kaleci koltuk altindan kaciriyordu ekranin sag tarafindaki kaleye, sonra bizden frei Atiyordu ve ter icinde sirilsiklam uyandim.

ereni kişiliği nedeniyle sevmiyorum ama iyi santrafor olduğunu düşünüyorum. polonya maçında klik ve pazdan ikilisini yarım saat içinde ezmişti bence. bende açıkçası korkuyorum bu maçtan derbilerde favori gösterilenlerin işi genelde zor olur bizi de bakıyorum medyada herkes 2-0 önde başlayacakmışız gibi görüyor. bu arada sahi pazdan n'oldu?

Çevrimdışı tangaz

bugün tosun 2 tane sıkıştırsa başkan acaba santrafor almasak mı die ciddi ciddi düşünür mü?

Çevrimdışı ahmetx

Twitterı biraz karıştırdımda Ebu bekir işi yaş görünüyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı T.Yapici

koltuk altindan kaciriyorsa kesin tolgadir o 😳
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı tangaz

ben de belirttim benzer bir ifadeyi porto satmaya çıkmış menajerlerde santrafor arayan takımlardan teklif topluyorlar gibime geldi.

Çevrimdışı OrhanAker

Kiralama için 4 istemişler

Çevrimdışı mylife1903

bugün tosun 2 tane sıkıştırsa başkan acaba santrafor almasak mı die ciddi ciddi düşünür mü?
Dusunmek ne demek abi kesin almaz. Adam atibanin yanina veli ve tolgay gelecek diye orta alana adam almadi yahu

Çevrimiçi sozkul

farkedermi bak sayısını verdin 3 tane var ve o 3 tane orda olduğu sürece sen o kupaya uzanamazsın
gerisi sana ne kazandıracak. CL de ikinci olmak başarı değildir.
Gruptan çıksan ne olur bir tarafına kınamı yakacaklar diyelim çeyrek finale kadar çıktın orda elendin
peki bu sana ne kazandıracak ben söyleyeyim ne kazanacağını TR de giden şampiyonluk olur bu

CL de final oynamak başarı değil ha? Bir tek sarhaoştum bunu yazarken dersen seni affedebilirim @Necmi

Çevrimdışı tangaz

gece sanırım ŞL gelirler hedefler gibi konular geçmiş, bende 2 kelam edeyim öyleyse; bence hedef olympic lyon modeli olmalı önümüzdeki 5-8 yıl üst üste şampiyon olan bu süreçte sürekli ŞL oynayan bir kadro kurmak hedefimiz olmalı. Necmi abinin belirttiği 300 milyon euro ve üzeri bir kadro kurmak bizim ligimiz için pek olası veya mantıklı olmayacaktır sanırım o da bunu belirtmek istemiş, o bedellere çıkan bir kadro her sene ŞL.de ilk 4 kovalasa dahi geri dönüşü olmaz ve borçları bırakın eritmeyi daha da arttırır o bonservislerdeki oyuncuların maaşları da ona göre çünkü. bence biz 160-200 milyon euro market değeri olan bir kadro oluşturduğumuzda her sene şampiyon olan ŞL.de gruptan çıkan (2.torbadan kuraya giren) top 16 oynayan arada top 8 oynayan takım olursak her yıl düzenli olarak 35 milyon euro gibi bir bedeli ŞL.den kasaya indiririz. lig şampiyonu olarak ülke gelirlerimizi arttırırız, taraftar sayımız artar paralelinde yan gelirlerimiz artar ve başarı sürdürülebilir hale gelir. bu sayede yıllık 200-250 milyon euro gelir aralığını tutturmak ana hedef olmalı. bakın cincon şike süreci sonrası 160 milyon euro gelirle top 20 gelir listesinde 16-20. basamaklar arasında yer ediniyordu. biz bunu 225 milyon euro düzeyine çekersek top 12ye gireriz gelir liginde, işte bu noktada doğru ekonomi yönetimleri ile imparatorluğumuzu ilan ederiz decoder satışlarını bitiririz  :D

Çevrimdışı tangaz

Dusunmek ne demek abi kesin almaz. Adam atibanin yanina veli ve tolgay gelecek diye orta alana adam almadi yahu

bir de ömer de oyuna sonradan girip 1 tane de o sokuşturuyormuş ve maç 3-0 bitiyormuş 2gol tosun bir gol tosunoğlu

Çevrimdışı T.Yapici

yemin ederim akşam maç var diye mutluyum fakat aklıma tolganın kalede olma ihtimali geldikçe canım sıkılıyor abi ya bu adam sezon boyuda kaleyi koruyacak diye çook korkuyorum. Allahımm nolur tolga oynamasın kalede noolur  :pray: :pray: :duman:
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı doganay

Bence dusunmez , cunku alternatif forvetmiz yok. Sakatlik ve cezali durumunda oynayacak kaliteli baska kimse yok.
Omer Sismanoglu ilk 11 oyuncusu olabilecek kapasitede degil. Pektemek'i soylemeye gerek yok zaten.

Çevrimdışı Mahmut

gece sanırım ŞL gelirler hedefler gibi konular geçmiş, bende 2 kelam edeyim öyleyse; bence hedef olympic lyon modeli olmalı önümüzdeki 5-8 yıl üst üste şampiyon olan bu süreçte sürekli ŞL oynayan bir kadro kurmak hedefimiz olmalı. Necmi abinin belirttiği 300 milyon euro ve üzeri bir kadro kurmak bizim ligimiz için pek olası veya mantıklı olmayacaktır sanırım o da bunu belirtmek istemiş, o bedellere çıkan bir kadro her sene ŞL.de ilk 4 kovalasa dahi geri dönüşü olmaz ve borçları bırakın eritmeyi daha da arttırır o bonservislerdeki oyuncuların maaşları da ona göre çünkü. bence biz 160-200 milyon euro market değeri olan bir kadro oluşturduğumuzda her sene şampiyon olan ŞL.de gruptan çıkan (2.torbadan kuraya giren) top 16 oynayan arada top 8 oynayan takım olursak her yıl düzenli olarak 35 milyon euro gibi bir bedeli ŞL.den kasaya indiririz. lig şampiyonu olarak ülke gelirlerimizi arttırırız, taraftar sayımız artar paralelinde yan gelirlerimiz artar ve başarı sürdürülebilir hale gelir. bu sayede yıllık 200-250 milyon euro gelir aralığını tutturmak ana hedef olmalı. bakın cincon şike süreci sonrası 160 milyon euro gelirle top 20 gelir listesinde 16-20. basamaklar arasında yer ediniyordu. biz bunu 225 milyon euro düzeyine çekersek top 12ye gireriz gelir liginde, işte bu noktada doğru ekonomi yönetimleri ile imparatorluğumuzu ilan ederiz decoder satışlarını bitiririz  :D

@tangaz abi çok doğru bir bakış açısı bence. Bir şey ekleyeyim mesela transferle ilgili işte cenkle cl ye çıkılmaz vs. gibi argümanlar sunuluyor.
Aslında doğru düşünce ligi birinci bitirecek kadroyla sezona başlamak olmalı, cl ye de artı etki edecek zaten uzun vadede.
Gomez ve Eto'o olmadığını düşünürsek cenkle aynı seviyelerde farklı özellikli bir santrafor benteke gibi tarzı bize uymayacağını düşündüğüm yüksek maliyetli birinden ffp yi de ele aldığımızda çok daha makul geliyor. Gomez'in takıma uyumu ve Eto'o nun tr ligini bilmesi + ucuz maliyet + taraftarla ilişkisi olayı farklı noktalara götürüyor. Bu ikinci oyuncunun transferi ilk seçenek tabii ki.

Çevrimdışı T.Yapici

Haberleri okurken aklıma bir şey geldi de sizinlede paylaşayım  :D galatasarayın ligde fener ile ve bizimle oynadığı maçta önde baskı ile oyuna başladılar geriden oyun kurmamızı engellediler fenere karşı başarılı oldular ve kupayı aldılar bize karşıda maçın ilk yarısında geçtiğimiz sezonun en iyi oyununu oynadılar fakat, kaybettiler yine de direndiler gelmek istediğim nokta şu ki, bizim de geride oyun kurmak konusunda ki sıkıntımız hazırlık maçlarında oldukça açık şekilde görüldü acabaa diyorumm hocanın Necip'i savunma dörtlüsünde düşünmesi(yani eğer oynatırsa) Necip'in uzun toplarda -bu aralar- iyi olduğunu düşünürsek bu yüzden oynamatı düşünüyor olabilir mi acaba Şenol Güneş Necip'i ?

Etiketler: