2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357883 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı OrhanAker

Şu Murat Özen Gündem Beşiktaş programı başlasa da dinlesem en doğru bilgiyi yine Murat Özen veriyor.

Özel haber olarak girdiği bilgi zaten bir kaç gündür dolanıyordu basında gil,aboubakar

Çevrimdışı tangaz

"Vincent Aboubakar: Besiktas, Leicester City, West Ham and Middlesbrough are among the clubs who have advanced Porto well referenced."

sadece Beşiktaş veya ingiliz klupleri degil,fransız klupleride devredeymiş
Q7 nin eski takımı Porto ile Beşiktaşın bu transfer için işi zor,zira West Ham dan Biliç ısrarla istiyormuş

kaynak:Desporto minuto portugal

saygılar

roma için de adı geçiyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

"Vincent Aboubakar: Besiktas, Leicester City, West Ham and Middlesbrough are among the clubs who have advanced Porto well referenced."

Q7 nin eski takımı Porto ile Beşiktaşın bu transfer için işi zor,zira West Ham dan Biliç ısrarla istiyormuş

Şu Bilic ne cıvık bir adam cıktı ya , nere gitsek karsımızda . Alcak adam mı kalmadı her saldırdığımız adamı istiyo.

Çevrimdışı Zafer55

Aboubakar gelsin kafamda huni ve boxer ile Samsun sokaklarında koşarım.  :D :D
Video çekip foruma atarım bak  :D

Çevrimdışı tuncaboylu

En bomba sezonlardan birj amokachili sezondu.
Gs maci oncesi hakem amokachiyi atmisti.

Spiker sormustu niye atti seni
Amokachi adam bana imnbe dedi
Ben de ona fword dedim
Hakem beni atti demisti

Sonra iki mac ceza vermislerdi seba baskan bastirinca cezasininj dirmislerdi gs macinda oynamisti.

Gs macinda da topu son adam bulentin yanindan atmisti bulent tekme yumruk bunu indirmisti yere hakem gelip amokachiye kirmizi gostermisti.

Galiba boyleydi ulan ne cektik be arkadas allah belanizi versin gani gani az gozyasi dokmedi bu camia sinirden. Boyunuz posunuz devrilsin

Parayla şampiyonluk ne kadar kolay sezonu. Vahap Beyaz'dan şüpheleniyorum ben asıl, o herifin de FETÖ'yle ilgisi olabilir. İstanbulspor-Galatasaray maçının 93. dakikasında 50 metreden Arif'e penaltı yaratmıştı adi adam.

Çevrimdışı brkntcnr

Fabri Konya' ya geliyormuş çok şükür. İnşallah ilk 11 de başlatırız umudum pek yok ama.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

kaynak:Desporto minuto portugal

saygılar
Yine mi BİLİÇ :akuma: :akuma:

Yeter artik ama :ranting2: :ranting2: :ranting2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı tangaz

boykoya istenmiyorsun kulüp bul  5 milyonda bonservis getir ve git  :D demek için bu maçta tiribüne yollamak lazım
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Villarreal deniz kenarında bu arada.  :lol:
Yahu villarealde nerede deniz var. evim orda yahu
Castelloda deniz var villareal dag tarafinda
Yahu @tuncaboylu ismail olayina benzetecen. Valencia eyaletinde hepsi iste. Villareal iceride kaliyor. TRif vereyim porselen fabrikasindan don iceri parali yola girmeden hemen kavsagi var.

En cok Formasi Satilan Futbolcumuz RICARDO QUARESMA formasiymis

Bizzat KARTAL YUVALRINDAN Sorumlu yönetici Açıklamış :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sen öyle san daha son şampiyonluklarında yapılanlar ortada ne çabuk unutuyorsunuz
unutmadım ama bizim taraftar gitgide bilinçleniyor feto bağı'da çıktı o lobinin büyük bir kısmı'da onların olduğunu düşünüyorum abi.

Çevrimdışı mylife1903

Parayla şampiyonluk ne kadar kolay sezonu. Vahap Beyaz'dan şüpheleniyorum ben asıl, o herifin de FETÖ'yle ilgisi olabilir. İstanbulspor-Galatasaray maçının 93. dakikasında 50 metreden Arif'e penaltı yaratmıştı adi adam.
Alpayin dovdugu hakem vardi ulan herifin adini unuttum.  Boyle kotu hakem olunmaz diyorduk meger gudumluymus adamlar. Ama ben hep derdim bunlar hakem degil, diye

Çevrimdışı tangaz

bu gomeze 10 takım talip olsa biride WHU olsa bonservisin yarısı Beşiktaşa gidecek die en düşük teklifi biliç verir  :akuma:

Çevrimdışı OrhanAker

Fabri Konya' ya geliyormuş çok şükür. İnşallah ilk 11 de başlatırız umudum pek yok ama.
Nerde gördün :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Yahu villarealde nerede deniz var. evim orda yahu
Castelloda deniz var villareal dag tarafinda
Yahu @tuncaboylu ismail olayina benzetecen. Valencia eyaletinde hepsi iste. Villareal iceride kaliyor. TRif vereyim porselen fabrikasindan don iceri parali yola girmeden hemen kavsagi var.

Ahah abi google.maps'ten baktım, El Madrigal stadıyla deniz arasındaki mesafe 6 kilometre gördüm.

Ne bileyim dağ mağ diyorsun, bir şeyler varmış arada.  :lol: :lol:

Yoksa bizim Nevzat Demir tesisleri daha uzak denize.  :D
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 14:29:26 tuncaboylu ]

Çevrimdışı tangaz

unutmadım ama bizim taraftar gitgide bilinçleniyor feto bağı'da çıktı o lobinin büyük bir kısmı'da onların olduğunu düşünüyorum abi.

taraftar bilinçlense napabilir ki? herifler şike sonrası artık olmaz denen ortamda neler yaptılar son şampiyonluklarında saraya gidip bi el etek öptüler işi bitirdiler hermaç 2 yiyip 3 atan cincon son 6 maçda gol yemedi 1-0a bağladı resmen rakip kaleci top koluna çarpacak die kolunu çekti üstüne düşüp kıracaktı kolunu salak

Huseyin Mican :

Gecen sezon en cok Quaresma formasi satıldı , onu Sosa ve M.Gomez takip etti

Yeni sezon onceside Quaresma formalari tükenmek uzere yeni siparisler veriyoruz :bandit:

Ahah abi google.maps'ten baktım, El Madrigal stadıyla deniz arasındaki mesafe 6 kilometre gördüm.

Ne bileyim daha mağ diyorsun, bir şeyler varmış arada.  :lol: :lol:

Yoksa bizim Nevzat Demir tesisleri daha uzak denize.  :D
Bizim stadla Deniz arasi 50 metre ona bakarsak :bandit:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizim stadla Deniz arasi 50 metre ona bakarsak :bandit:

Deniz yok diyince, Kayseri Elazığ gibi bir yer sandım.

İstanbul'da denize o mesafedeki evleri Adalar manzaralı diye 1 milyona satıyorlar.  :D

Çevrimdışı abdusta

Keşke Gomez bonservisiyle Villareale gitse

Babacarı para odemeden alırız..

Villareal Valencia ya cok yakın.Gomez ailesi valenciada oturur
uluslararası havalimanıda var valenciada londra,paris,stutgard direkt uçuşlar var

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Huseyin Mican :

Gecen sezon en cok Quaresma formasi satıldı , onu Sosa ve M.Gomez takip etti

Yeni sezon onceside Quaresma formalari tükenmek uzere yeni siparisler veriyoruz :bandit:
Karijmanin faydalari. Butun sezon dedim size. Karijma disinda hic bir futbolcu kucuk cocuklari besiktasli yapamaz diye. Aferin karijma otur yildizli bes.
40 yasina kadar kulubede otursa gene satilir formasi.

Balotelliyi de alacaksin yanina 1myon formA satarsin 10 seneye yuzde 20 taraftarin artar

Twitter ve instagrami olanlar bunu Selcuk Inana ulastirabilirmi ben kullanmiyorum ikisinide

Bunun rengi olmaz.

23 yaşında, bir gözü kör, çenesi kırık ve geride.
Sağlık problemleri olan ve devletten yardım alamayan Özgür.

Ayrıca Fanatik Galatasaray'lı ve Selçuk İnan hayranı biri.
Maddiyatsızlıktan yıllardır hayatını çizecek herhangi bir birikimi olmadığı için sevdiğiyle evlenemiyor.

Sevdiğiyle evlenmesi ve maddi imkansızlıklarından kurtulması için Selçuk İnan'a ulaşması gerekiyor.
Bize düşen fotoğrafı ve telefon numarasını yayıp Selçuk İnan'a kadar ulaştırmak.

whatsapp no: 0545 476 32 24

Çevrimdışı Gökhan Kurt

İtalyan gazetelerinde Türkiye'ye çok iyi sallıyorlar ya. :s20: :s20: :s20:

( Gomez ha lasciato il Besiktas a causa dell’instabilità politica turca ed è tornato alla Fiorentina )

Gomez, Türk siyasetinde ki istikrarsızlık yüzünden Fiorentinadan Beşiktas'a döndü .

Ek olarak West Ham 7 Milyon Euro veriyomuş.  :akuma: :akuma: :akuma:

Karijmanin faydalari. Butun sezon dedim size. Karijma disinda hic bir futbolcu kucuk cocuklari besiktasli yapamaz diye. Aferin karijma otur yildizli bes.
40 yasina kadar kulubede otursa gene satilir formasi.

Balotelliyi de alacaksin yanina 1myon formA satarsin 10 seneye yuzde 20 taraftarin artar
Tisortleri de yok satıyor abi

1 Ay boyunca Istanbuldaki Kartal yuvalarında bulamadim tişörtünü

Kasiyerle konustum abi geldigi gun bitiyor dedi :bandit:

Etiketler: