2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12350512 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı wbishop82

Yönetim e neden bunu aldın şunu almıyorsun diyemem.Şartları bilemiyoruz çünkü.Mutlaka en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Ancak ismi geçen gyan,mbokani,aboubakar bize saç baş yoldurur.Gomez i değil BA yı mumla ararız.Benim içimde hala bir remy hayali var.

Çevrimdışı tuncaboylu

Etoo'yu tercih ederim ki sanırım dediğin gibi olıcak döncez dolaşcaz Etooya gelcez  :kop:

Eto'o nun bize gelmesi lazım.

Antalyaspor'la uğraşacak halimiz yok bu saatten sonra, alsın bonservisini gelsin.

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar olmaz da bir mucize gerçekleşip gelirse 30 gol atar en az.

Çevrimdışı rico_paşa

Aboubakar'ın kaçırdığı efsane goller. TT arenada Sosa'nın kaçırdığı goller gibi, değişik, can sıkıcı  :boxin:

Video dan izlediğim kadarıyla tam pivot forvet gibi gelmedi daha çok ikinci forvet, kanat forvet gibi. Açıkçası benim oyum da Remy olurdu.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Eto'o nun bize gelmesi lazım.

Antalyaspor'la uğraşacak halimiz yok bu saatten sonra, alsın bonservisini gelsin.

@tuncaboylu Tuncay abi 3,5 Mio Euro alacağı ıcın bonservisini istemiş . Büyük ihtimal Antalya vericek bonservisini.

O zaman gelecektir bize inş. :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı worns

Yönetim e neden bunu aldın şunu almıyorsun diyemem.Şartları bilemiyoruz çünkü.Mutlaka en iyisini yapmaya çalışıyorlar.Ancak ismi geçen gyan,mbokani,aboubakar bize saç baş yoldurur.Gomez i değil BA yı mumla ararız.Benim içimde hala bir remy hayali var.

3 oyuncu da tam manasıyla golcü değil. Aboubakar daha fazlasını yapabilecek bir isim, şans vermeye değer bence ama Mbokani, Gyan falan direk yanlış transfer olur.

Gomez'in yerini zaten bu seviyedeki oyuncuların hiç biri dolduramaz. Ekonomik tablo meseleyi mecburen bu tip oyunculara yöneltti gözüyle bakıyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Murat Özen Salı günü yönetim Aboubakar için bir daha görüşmeye gidilecek dedi Portekiz'e. Şu andan benim yönetim aldığım bilgi herhangi bir sorun yok diyorlar dedi.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 15:14:44 Samet Ç ]

Çevrimdışı worns

Ayrıca Remy'de oyuncu tipi olarak Gomez'în özelliklerini karşılamaz. Kenar forvette ya da sahte 9/ikinci forvet gibi rollerde başarılı olabilecek bir oyuncu.

Gomez'den sonra aynı seviyeyi bulmayı umuyorsak Mandzukic, Bas Dost gibi oyunculara gitmek lazım. Onlar da şu şartlarda pek mümkün değil sanırım.

Bence potansiyelli Khouma Babacar 30 yaşındaki vasat kariyerli siyahilere tercih edilir.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 15:15:35 worns ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

3 oyuncu da tam manasıyla golcü değil. Aboubakar daha fazlasını yapabilecek bir isim, şans vermeye değer bence ama Mbokani, Gyan falan direk yanlış transfer olur.

Gomez'in yerini zaten bu seviyedeki oyuncuların hiç biri dolduramaz. Ekonomik tablo meseleyi mecburen bu tip oyunculara yöneltti gözüyle bakıyorum.
bence gyan büyük hata olur mbokani şartlara uygun vasat bir transfer olur aboubakar bence iyi ama alamayız.

Çevrimdışı tuncaboylu

Video dan izlediğim kadarıyla tam pivot forvet gibi gelmedi daha çok ikinci forvet, kanat forvet gibi. Açıkçası benim oyum da Remy olurdu.

Evet, boyu da 1.82 görünüyor.

Sanki Cenk'in daha hızlısı ve daha az bitiricisi gibi.

Çevrimdışı oblomov

Yahu forvet için kimden söz edilse en az bir kişi 20-30 atar diyor bizim lig için.
Bir de Mario için gelse de adaptasyonu geç olacak diyenler var...
Arkadaş daha 10 mesaj olmadan moderasyon alacağım şu meseleden. Gelsin butonunu sevdiğim. Gelsin de yine göstersin bizim çocuklara "şuraya at" diye. Olası bir düşüşte çıksın, basın açıklamasıyla toparlasın taraftarı, maç içinde takımı.
Hay butonunu sevdiğim... Gel butonuna bastığım.

Duygusal davranıyoruz. Ruhumuzda var. Ama 30 Ağustos 23.59 da gelse üzülmem yani. O derece.

ASAP

Çevrimdışı tuncaboylu

@tuncaboylu Tuncay abi 3,5 Mio Euro alacağı ıcın bonservisini istemiş . Büyük ihtimal Antalya vericek bonservisini.

O zaman gelecektir bize inş. :claps: :claps: :claps:

Mecburen verecekler, çünkü geçen sene sponsor olup Eto'o nun maaşını ödeyen kişiler çekildi sponsorluktan. (2 kişilerdi, biri asbaşkandı)

Bunu yapmadan önce araya bizi sokup bir şeyler tırtıklamaya çalıştılar, başkan tuzağa düşmedi.

Çevrimiçi Samet Ç

Suarez ile ilgilensek bizim taraftarın içinden birileri çıkar bu adam disiplinsiz adam falan ısırıyor gelmesin der.

Çevrimdışı wbishop82

Mutlaka Gomez gibi oyuncuyu bulmak gerçekten çok zor.adamın kariyeri fiorentina ya gitmese inanılmaz yerlerde olabilirdi.Bu bizim beklentimizi ne yazık ki üst seviyelere çıkardı.Benim güvendiğim kişi şenol güneştir.o varsa problem yok

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Evet, boyu da 1.82 görünüyor.

Sanki Cenk'in daha hızlısı ve daha az bitiricisi gibi.
bence cenkle kıyaslanmaz daha kaliteli bir oyuncu cenk bu adamdan formayı alamaz abi

Çevrimiçi Samet Ç

Cenk'i çok abartıyorsunuz. Karşısında az kaliteli bir defans hattı olduğu zaman oyun içinde kayboluyor. Cenk lig için ideal hamle oyuncusu fazlasını beklemeyin.

Çevrimdışı wbishop82

Ayrıca Remy'de oyuncu tipi olarak Gomez'în özelliklerini karşılamaz. Kenar forvette ya da sahte 9/ikinci forvet gibi rollerde başarılı olabilecek bir oyuncu.

Gomez'den sonra aynı seviyeyi bulmayı umuyorsak Mandzukic, Bas Dost gibi oyunculara gitmek lazım. Onlar da şu şartlarda pek mümkün değil sanırım.

Bence potansiyelli Khouma Babacar 30 yaşındaki vasat kariyerli siyahilere tercih edilir.

Bas dost veya huntelaar aslında sözleşmelerinin son senesindeler.Huntelaar yaşı itibariyle olur ama dost gerçekten zor.Remy konusunda ki ısrarım şu sebepten.Gomezle oynadığımız gibi oynamayacğız onunla.Remy çok yönlü bir oyuncu.Kanat forvet in en iyi örneklerinden.Uzaktan şut çeker.1 e 1 de adam geçer,pas oyununa yatkındır,bitiriciliği çok iyidir,kafa topalrı iyidir,asist özelliği iyidir,güçlüdür vs vs.. bu noktada cenk tosunla beraber oynatılır.2 sininde kariyerlerinin en iyi sezonlarını yaşayacaklarını düşündüğüm için çok istiyorum.''oyun''umuzu daha üst seviyelere çıkaracak hamle olur diye düşünüyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Cenk'i çok abartıyorsunuz. Karşısında az kaliteli bir defans hattı olduğu zaman oyun içinde kayboluyor. Cenk lig için ideal hamle oyuncusu fazlasını beklemeyin.
bence de karakterli ve düzgün bir oyuncu bizde yıllarca kalması lazım lakin bizde direkt oynayamaz ama gs'de fenerde falan fazla oynayabilirdi..
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 15:26:09 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuan bizde ozi dışında avrupanın elit takımlarında oynayabilecek potansiyelde bir oyuncu yok bence.

Çevrimdışı rico_paşa

İlla Gomez tarzı bir forvet olması gerekmez önemli olan üst kalite bir golcü olması o özelliklerde Remy de var. Remy pas oyuna daha yatkın ve bence Gomez in çıkarttığı seviyeyi daha da ileri taşıyabilir.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı linux

Adamlar Aboubakar beğenmiyor . Birde bunlarla burada bu forumdayız .

:s20:

Çevrimdışı saricasi

Aboubakar az çok geçen seneden biliyorum izlerken porto yine iyi para kazanabileceği oyuncu bulmuş dedim hatta bizle ismi çıktığında pek inanmadım patlama yapabilecek bir oyuncu bana kalırsa geçen sene patlamaya yakın perfonmans gosterdi son vuruşları gomezden iyi olmayabilir ama onuda gomezden iyi yapan  hızı var ,demba ba dan da hızlı ve kendi posizyonu kendi yaratabilecek bir oyuncu ve cenkle birlikte oynarsa çok da asist de yapabilir gelir inş.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı DenizAnt

O maçtaydım. Galatasaray bizden 2 averaj üstteydi, biz onların attığının 2 fazlasını atmalıydık. İlk yarı 5-0'ı duyunca millet sinirden gülüyordu tribünde.

Herkes o sezonun son maçını konuşuyor da, o sezon tamamıyla rezilliklerle doluydu. Hakem hatalarından 12-13 net puan kaybetmiştik, Aydın'da attığımız nizami gol ofsayt diye sayılmadı 1-1 bitti. Galatasaray'la İnönü'de oynadığımız maçta hakem katliamı oldu 3-1 yenildik. 48 maçlık namağlup ünvanımız gitti. Daha neler neler.

1992-1993 sezonunda Hem aydın hem de Karşıyaka msçlarında nizami gollerimiz sayılmadı 4 puan kaybettik, sanırım ikisinde de Erman Toroğlu idi hakem, biri de olabilir. Hatta Erman Toroğlu sonradan o hatalarını kabul eden demeçler verdi yıllar sonra. Yani yarış son haftaya kalmayacaktı normal koşullarda. Asıl katliam ve operasyon 1996-1997'dir. Puan farkını 5'ten 2'ye indireceğimiz maçta Amokachiyi oyundan atıp uyduruk penaltı ile geseye 1 puan verdiler, İstanbulspor msçında Vahap beyaz Arif'e 6 km'den penaltı uydurdu. Van deplasmanında Sergen'in frikiğine blok basılıp Metin Tokat tarafından penaltı verilmemesi. Türk futbol tarihinin farklı yazılmasına neden olan sezondur bu. Rasim Kara bambaşka bir kariyere sahip olabilir, Beşiktaş kupa ve taraftar sayısı bakımından şu anda 1 numara olabilirdi. Ağar, GS kongre üyesi Haluk Ulusoy ve Mesut Yılmaz artı malum zat.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bilgi: yeni uygulamada tribünde kötü tezahüratta ceza ilgili tribün bloğuna değil, direkt bu kişilere verilecek.

Sonunda doğru yol bulunmuş :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı saricasi

Adamlar Aboubakar beğenmiyor . Birde bunlarla burada bu forumdayız .

:s20:
aboubakar ve bentekeyi beğenmeyenler sanırım Türkiye ligini çok büyütüyorlar,c.ligindede bzm gibi takımlar için çok iyi forvetler ikiside.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Etiketler: