2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12359304 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

Övünç Özdem ‏@ovuncozdem  · 5 dk.5 dakika önce 

Vincent Aboubakar(Porto) ----> Beşiktaş (K) %90

Övünç yine başlamış yüzdeli atışlara.  :D

Çevrimdışı Savaş

Çok fazla Aboubakar haberi çıkıyor. Harbi geliyor heralde.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Fatih_

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok fazla Aboubakar haberi çıkıyor. Harbi geliyor heralde.

kap görmeden inanmam ben bence hala zor

Çevrimdışı tangaz

bu övünç ne ayak nasıl muhabir olmuş  :alala:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

aboubakar kiralık alınacaksa satış alma opsiyonu olmalı mutlaka. yeter artık her yıl yeni forvet arayışına giriyoruz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sadece o mu atakan kurt, badem, övünç bunlar nasıl muhabir olmuş anlamak güç abi

Çevrimiçi Samet Ç

Şu Murat Özen Gündem Beşiktaş programı başlasa da dinlesem en doğru bilgiyi yine Murat Özen veriyor.

Çevrimdışı linux

http://m.goal.com/s/fr/news/33/transferts/2016/08/12/26436202/rennes-face-à-la-concurrence-du-besiktas-pour-aboubakar?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_referrer=https%3A%2F%2Ft.co%2FIkXBlb3zFa

Çevrimdışı mylife1903

Bu 8-0 lık maçda aslında Galatasaray'a iki farklı galibiyetin şampiyon olmak için yettiği doğru mu?
Averajlari iki fazlaydi abi zaten son mac oncesi bayramdi ben ufaktim. Babam biliyordu da kactik istanbuldAn tanirdi o tayfayi karahasanoglunu falan.

Bu herifler bizim 10 atma potansiyelimiz oldugu icin maci 8-0 bagladi abi herifler tirsti cunku herkes baskasini kendi gibi bilirmis, derler. Biz 10 atsaydik derdim bak atilmisi var adanademirspor, diye
Herifler sadece o maci degil bizim istanbuldaki macin hakemini ve rakibi bile cift dikis baglamislardir. Recep kirmizi gormustu hemen macin baslarinda

Daha mac baslamadan gs haber servis etmisti, besiktas genclerbirligini Ayarladi, hesabi tum dikkatler istanbuldayken ankarada isi bagladi herifler.

Bu maca gelene kadar malatya maci var yahu ne cabuk unuttunuz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yedek kalecimiz Fabrinin LISANSi çıkarılmış :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

bizim g.birliği maçı skoru (3-1) e göre yapılan bir hesaplama ile 2-0 yetiyordu ancak cincon ilk yarıda 5-0 yapmıştı sanırım, bu nedenle bizim maçda olaylar çıkmıştı recep dalmış kırmızı kart+5maç ceza almıştı tiribünler saha yabancı madde yağdırmıştı vbvb

O maçtaydım. Galatasaray bizden 2 averaj üstteydi, biz onların attığının 2 fazlasını atmalıydık. İlk yarı 5-0'ı duyunca millet sinirden gülüyordu tribünde.

Herkes o sezonun son maçını konuşuyor da, o sezon tamamıyla rezilliklerle doluydu. Hakem hatalarından 12-13 net puan kaybetmiştik, Aydın'da attığımız nizami gol ofsayt diye sayılmadı 1-1 bitti. Galatasaray'la İnönü'de oynadığımız maçta hakem katliamı oldu 3-1 yenildik. 48 maçlık namağlup ünvanımız gitti. Daha neler neler.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

O maçtaydım. Galatasaray bizden 2 averaj üstteydi, biz onların attığının 2 fazlasını atmalıydık. İlk yarı 5-0'ı duyunca millet sinirden gülüyordu tribünde.

Herkes o sezonun son maçını konuşuyor da, o sezon tamamıyla rezilliklerle doluydu. Hakem hatalarından 12-13 net puan kaybetmiştik, Aydın'da attığımız nizami gol ofsayt diye sayılmadı 1-1 bitti. Galatasaray'la İnönü'de oynadığımız maçta hakem katliamı oldu 3-1 yenildik. 48 maçlık namağlup ünvanımız gitti. Daha neler neler.
şimdi bir daha o olayları yapamazlar abi yapmaya bile cesaret edemezler artık...

Çevrimdışı mylife1903

Yazi tura atinca paralel gelmiyormus dik geliyormus abi

Çevrimdışı mmeteris

Kanarya adalarında doğduğunu bilmiyordum fabri'nin.

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı tangaz

aydında golü galiba gökhan atmıştı ondan emin değilim ama nizami golü ofsayt die iptal eden (Hakaret Yasak)₅ erman olduğundan eminim  :akuma:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gs Güncel Logosu :bandit:

Serefli 2.cilikler lafini bosuna Soylemedi zamaninda SULAYMAN SEBA !

Nur icinde yatsin , Bu arada yarin Suleyman Sebanin Ölüm yıldönümü :by2: :by2:
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 14:04:59 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/DiMarzio/status/764052816600109056
Villareale giderse bulurum oni, odunu vururum gafasina. Gitmez ya viklareale bir deniz yok orda iki ufacik daracik sehirimsi, valencia olsa tamam. En sevdigi meyve portakalsa gitsin. Bulurum seni orada gomez, alirim aklini

Çevrimdışı tangaz

şimdi bir daha o olayları yapamazlar abi yapmaya bile cesaret edemezler artık...

sen öyle san daha son şampiyonluklarında yapılanlar ortada ne çabuk unutuyorsunuz

Çevrimdışı tuncaboylu

Villareale giderse bulurum oni, odunu vururum gafasina. Gitmez ya viklareale bir deniz yok orda iki ufacik daracik sehirimsi, valencia olsa tamam. En sevdigi meyve portakalsa gitsin. Bulurum seni orada gomez, alirim aklini

Soldado da sakatlanacak zamanı buldu.

Ama Villarreal'de o maaşları alamayabilir Gomez.

Çevrimdışı abdusta

"Vincent Aboubakar: Besiktas, Leicester City, West Ham and Middlesbrough are among the clubs who have advanced Porto well referenced."

sadece Beşiktaş veya ingiliz klupleri degil,fransız klupleride devredeymiş
Q7 nin eski takımı Porto ile Beşiktaşın bu transfer için işi zor,zira West Ham dan Biliç ısrarla istiyormuş

kaynak:Desporto minuto portugal

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Villarreal deniz kenarında bu arada.  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

En bomba sezonlardan birj amokachili sezondu.
Gs maci oncesi hakem amokachiyi atmisti.

Spiker sormustu niye atti seni
Amokachi adam bana imnbe dedi
Ben de ona fword dedim
Hakem beni atti demisti

Sonra iki mac ceza vermislerdi seba baskan bastirinca cezasininj dirmislerdi gs macinda oynamisti.

Gs macinda da topu son adam bulentin yanindan atmisti bulent tekme yumruk bunu indirmisti yere hakem gelip amokachiye kirmizi gostermisti.

Galiba boyleydi ulan ne cektik be arkadas allah belanizi versin gani gani az gozyasi dokmedi bu camia sinirden. Boyunuz posunuz devrilsin

Çevrimdışı Savaş

"Vincent Aboubakar: Besiktas, Leicester City, West Ham and Middlesbrough are among the clubs who have advanced Porto well referenced."

sadece Beşiktaş veya ingiliz klupleri degil,fransız klupleride devredeymiş
Q7 nin eski takımı Porto ile Beşiktaşın bu transfer için işi zor,zira West Ham dan Biliç ısrarla istiyormuş

kaynak:Desporto minuto portugal

saygılar
Bu adam bizi takip ediyo kesinlikle. En sonunda soy sop sovdurtecek kendisine.

Bir de havaalanindan uğurlamaya gittiler bu adamı ne desem küfür.

Etiketler: