2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358569 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Fabri'nin  lisansı çıkarıldı.  :)

Çevrimdışı tangaz

Fabri'nin  lisansı çıkarıldı.  :)

bakalım yarın kulübede kimi görücez boyko/fabri ?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yalnız onlarda yabancı sınırı 4, eğer birini almak istiyorsa oynamak istemeyen adamı gönderebilir, şu anda çin'de transfer dönemi mi bilmiyorum, futbolcu alabiliyorlar mı, alamıyorlarsa göndermezler
yok abi değil.

Çevrimdışı mylife1903

ben sosyal medyada sadece burada takılıyorum twitter instagram falan kullansaydım çok pis döşerdim buna #artıkgelmemariogomez
Aynen abi zaten bizim gibi konu disi yapanlar baska yerde tAkilmiyor bak @Necmi abi de yok nezamandir hemen vazzzap gurubu kurdu herhalde.
Is hayatim aksadi yahu kendimi ickiye verecem bu forum yuzunden. Neyse aksamlik bahane cikti, isler kesat ben iceyim unutayim. Isler iyi olunca zaten viski puro icip kutluyorum.
Forum candir yaaa maclar baslasin o bicim hareketlenir bereketlenir

Çevrimdışı OrhanAker

Konya ya giden kafilede varmı fabri ? boykoyu gördüm sadece

Çevrimiçi Samet Ç

Yalnız onlarda yabancı sınırı 4, eğer birini almak istiyorsa oynamak istemeyen adamı gönderebilir, şu anda çin'de transfer dönemi mi bilmiyorum, futbolcu alabiliyorlar mı, alamıyorlarsa göndermezler
Alamıyorlar abi.

Çevrimdışı Tolga

Aboubakar gibi adamlarla uğraşarak vakit kaybediyoruz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi sozkul

Kadının eşi Hırvatistan'da basketçiymiş operasyon suya düşmedi  :bandit:

Ayıp, ayıp, evli barklı hatuna sulanıyorsunuz. :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aboubakar gibi adamlarla uğraşarak vakit kaybediyoruz.
vaktimiz bol 1 eylüle kadar daha çok var gomezi bekliyoruz  :iblush:

Çevrimdışı Tolga

vaktimiz bol 1 eylüle kadar daha çok var gomezi bekliyoruz  :iblush:
Daha çok bekleriz o zaman :D

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

3 yapalım onu dostum, rasim karanın takımını da ekle sen oraya 96-97 sezonu sergenin vanda metin tokat tarafından verilmeyen penaltısı lige malolmuştu aynı yıl cincon 20ye yakın penaltı ile dünya rekoru kırmıştı ve 4 sene şampiyonluğun temelini atarken bizim harika kadromuz dağılmak zorunda kalmıştı. biz şampiyon olsaydık bugün ne parator vardı ne uefa kupası...

Çalınan şampiyonlukları 4 yapalım, Ahmet Çakar'ın bile "Ben hayatımda bir şampiyonluğun böylesine bir takımdan alınıp diğerine verildiği bir sezon görmedim" diyerek bahsettiği 2007-2008 sezonunu unutmayalım.

İzlerken sinirlerinize hakim olunuz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimiçi sozkul

https://twitter.com/sariokanbjk/status/737254384250331136

Bu 8-0 lık maçda aslında Galatasaray'a iki farklı galibiyetin şampiyon olmak için yettiği doğru mu?

Çevrimdışı tangaz

Bu 8-0 lık maçda aslında Galatasaray'a iki farklı galibiyetin şampiyon olmak için yettiği doğru mu?

bizim g.birliği maçı skoru (3-1) e göre yapılan bir hesaplama ile 2-0 yetiyordu ancak cincon ilk yarıda 5-0 yapmıştı sanırım, bu nedenle bizim maçda olaylar çıkmıştı recep dalmış kırmızı kart+5maç ceza almıştı tiribünler saha yabancı madde yağdırmıştı vbvb
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

yüzdeci övünç  bu yüzdeleri hangi formülle hesaplıyor acaba :lol:

Q1-2 – W1-2 = E2 – E1 = (U2 – U1) + (1/2) m (V22 – V12) + m g (h2 – h1)
U: iç enerji
m: kütle
V: hız
g: yerçekimi ivmesi
h: yükseklik
Ahaha ustat got kuresi yari capi ile o atmasyonlarin kaynaginin alani bulunur once
Sonra bu arkadasin atmasyon hizi mesaj sayisi ve suresi vasitasiylen hesaplanir ve ortaya bu arkadasin kotunden uydurma debisi ortaya cikar
Q=a.v
Q:kotunden duyum ve transfer uydurma debisi
A:kaynak olan bacaklarin ustundeki yagli bolgenin alani
V:atmasyon sikligi ve hizi

Allahtan mesgulum kuvvet formulu yazmadim herife forumdan atarlardi F=am

Çevrimdışı klubnika01

Çevrimdışı abdusta

evet sonunda

Ramirez Besiktas'a hayırlı olsun.!!

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

evet sonunda

saygılar
Ramirez kim ?  :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı genki1914

evet sonunda

saygılar

Kim ki o ?

Guti14

Çevrimdışı mylife1903

Ben bilmiyordum, yani kollandıklarını biliyordum ama bunun FETÖ ile ilişkili olduğunu bilmiyordum, hala şüpheliyim, şeytanı bulduk, her türlü yolsuzluğu, kollamayı, bunların üzerine atacağız ve acaba gerçekten suç işlemiş bazı adamlar rahatlayacak mıdiye. Soma madeninin sahibide FETÖ yüzünden maden çöktü demiş  :icool:

Hayatımda 2-3 defa GS forumuna girmiştim, bizimle gırgır geçiyorlardı bunlar şampiyon olamaz lobileri yok diye, yani GS taraftarıda kirliliğe ve kollanmaya alışmış, ve doğal görüyorlar.
Cadi avi illaki olacak abi daha faaili mechullari falan gecirecekler sonr ugur mumcudan abdi ipekciye kadar baglarlar turkiye tarihinde karanlik olaylarin hepsi bir ay icinde cozulur.
Bizim calinan sampiyonluklardan 12 eylul devrimine hatta ve hatta alan parkerin midnight express filmini bile bunlara cakacaklar.
Gominist hirsiz olmak vardi simdi turkiyede, itirafci olup af alirdin.

Çevrimdışı OrhanAker

Yalnız hazırlık maçlarında bence en iyi performansı gösteren fabriyi maç kadrosuna almadıysak..çok sıkıntılı karar :bandit: bit yeniği ararım kimse kusura bakmasın.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahaha ustat got kuresi yari capi ile o atmasyonlarin kaynaginin alani bulunur once
Sonra bu arkadasin atmasyon hizi mesaj sayisi ve suresi vasitasiylen hesaplanir ve ortaya bu arkadasin kotunden uydurma debisi ortaya cikar
Q=a.v
Q:kotunden duyum ve transfer uydurma debisi
A:kaynak olan bacaklarin ustundeki yagli bolgenin alani
V:atmasyon sikligi ve hizi

Allahtan mesgulum kuvvet formulu yazmadim herife forumdan atarlardi F=am

:super: :super: :super: :super: :super:

Etiketler: