2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12358294 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi adam tam loser ama direkt sıfatına bakınca anlıyorsun  :evillol: :evillol:

pis bir durum bir erkek için
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

pis bir durum bir erkek için
her insan için iğrenç bir durum aldatılmak Abi her şeye sahipler ama tatmin olmuyorlar.

Çevrimdışı tangaz

@Yunus Emre Dökmeci MİLİK kim ya gomez ondan daha iyi oyuncu nasıl 2.forvet oluyor  :alala:

gomez nere giderse gitsin 5-6.haftadan önce forma kapması zor. bu esnada oynayan kişi/ler golleri sıralarsa gittiği takımda yedek kalır madam gomez...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Okuz otlardi simdiye o seyrantepede
at çiftliği kurulurdu abi yaşlananlar kesilip etleri rusya'ya yollanırdı  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı tangaz

at çiftliği kurulurdu abi yaşlananlar kesilip etleri rusya'ya yollanırdı  :busted_cop: :busted_cop:

:evillol: koşanlar veliefendiye koşamayanlar sibiryaya

Çevrimdışı mylife1903

gomez nere giderse gitsin 5-6.haftadan önce forma kapması zor. bu esnada oynayan kişi/ler golleri sıralarsa gittiği takımda yedek kalır madam gomez...
cok pis sogudum abi ben heriften. Gelse varya agziyla kus tutmasi lazim yoksa ismail ve mustafa bey muamelesi gorur.

Suan bizim futbolcumuz olmadigi icin lafi da sokayim yeri gelmisken, zaten agir hantal oyuncuydu ispanyol motorlu alaman panzeri peeh

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi bir süre için öyle ama gerçekten çok iyi forvet gomez form tuttuğu zaman milik falan dinlemez ben hala geç olsa da gelmesine karşıyım karakterime aykırı bir durum ama gomez çok önemli gomezin gelmesi  şampiyonluk demek benim gözümde cenk tosuna güvenmiyorum ben açıkçası

Çevrimdışı tangaz

cok pis sogudum abi ben heriften. Gelse varya agziyla kus tutmasi lazim yoksa ismail ve mustafa bey muamelesi gorur.

Suan bizim futbolcumuz olmadigi icin lafi da sokayim yeri gelmisken, zaten agir hantal oyuncuydu ispanyol motorlu alaman panzeri peeh

ben sosyal medyada sadece burada takılıyorum twitter instagram falan kullansaydım çok pis döşerdim buna #artıkgelmemariogomez

Çevrimdışı ayayhan

Övünç Özdem ‏@ovuncozdem  · 5 dk.5 dakika önce 

Vincent Aboubakar(Porto) ----> Beşiktaş (K) %90

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi yattı o zaman :D övünç hayatında hangi transferi tutturmuş ki bunu tuttursun

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben sosyal medyada sadece burada takılıyorum twitter instagram falan kullansaydım çok pis döşerdim buna #artıkgelmemariogomez
duygusal olmayalım abi biraz realist bakalım gomez ayarında bir oyuncu alma ihtimalimiz yok geç olsun'da gelsin yeter ki :iblush:

Çevrimdışı tangaz

yüzdeci övünç  bu yüzdeleri hangi formülle hesaplıyor acaba :lol:

Q1-2 – W1-2 = E2 – E1 = (U2 – U1) + (1/2) m (V22 – V12) + m g (h2 – h1)
U: iç enerji
m: kütle
V: hız
g: yerçekimi ivmesi
h: yükseklik

Çevrimdışı Ersoy

Aboubakar zor ama olur inşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

duygusal olmayalım abi biraz realist bakalım gomez ayarında bir oyuncu alma ihtimalimiz yok geç olsun'da gelsin yeter ki :iblush:

transferin zamanlaması kim gelirse gelsin uyum süreci vbvb gibi faktörleri göz önünde bulundurunca gomeze içimden pis söverim ama gelmesine itiraz etmem

Çevrimdışı terapati

Gomez'in geri gelmesini çok isterim Allah var yukarıda, ancak iş çok kabak tadı vermeye başladı. Şöyle bir durum oluşsun istiyorum; "Gomez dönmek için haber gönderip duruyor ancak yönetim Aboubakar için şartları zorluyor. Bu transfer gerçekleşmezse Gomez'in talebi kabul edilecek"   :money: Gerçi geçen sene Gomez'in transferini de hatırlarsınız mutlaka, adam Fiorentina ile hazırlık kampına katılmış, hazırlık maçlarına çıkmış ve yine son dakikada gelmişti. Belli ki son dakikaya kadar bekleyeceğiz yine olumlu ya da olumsuz.

Çok gerilerde kalmış Tolga ile ilgili yazılanlar ama ben de bir iki kelam etmek istiyorum izninizle;

Kalecilik kötü meslektir, dünyaları kurtardığın maç bir tane olmayacak gol yersin olay biter herkes için. Değerlendirmem şu; kaleci hataları teknik ya da mental kaynaklı olabilir. Şans faktörü ise genelde kalecinin lehine oluşur kanımca. Şanssız gol yemek diye bir durum oldukça nadirdir (misal defansa çarpıp ters köşe kalma durumu). Tolga tecrübesine gelmiş bir kalecinin Lisbon maçındaki gibi öne çıkıp "Kale nerdeydi yahu?" deyip, arkaya bakması ya da Brugge maçındaki gibi bir türlü çıkmaması akıllara sığmayacak bir hatadır. Keza ceza sahası dışına çıkıp topu elle tutmanın teknik (kaleci meziyetleri, bilgisi vs.) çerçevede hiçbir açıklaması yoktur. Bunlar ancak konsantrasyon eksikliği, kafanın arada bir gidip gelmesi neticesinde meydana gelebilir. Bunun da çözümü bellidir. Kişinin duruma sebebiyet veren problemi ortaya çıkarılır ve psikolojik/psikiyatrik açıdan çözülmeye çalışılır. Belli ki Tolga'nın konsantrasyonu maç içinde dalgalanıp gidiyor. Bakın bu tehlikeli bir durumdur çünkü maç içinde önlem almanız imkansızdır. Diyelim ki X kaleci (misal Volkan Demirel) teknik açıdan yan toplarda zayıf ama cephe toplarında inanılmaz başarılıdır. Takım savunması yapılırken, beklerinizi sağlam seçer, rakibin orta yapma yollarına ekstra önlem alırsanız ve de stoperlerinizin hava hakimiyeti iyiyse, çok fazla endişe edeceğiniz bir durum olmayabilir. Ancak Y kaleci (misal Tolga Zengin) zaman zaman Dasaev kıvamında (@mylife1903 dostuma selam olsun, yazılarını keyifle okuyorum  :serefe:) acayip performanslar sergileyip, ondan sonra aynı maç içinde bir anda anlamsız bir gol yiyorsa işte buna teknik olarak hiçbir şey yapamazsınız. Dolayısıyla Tolga için kötü kaleci demek büyük haksızlıktır, ama onu eğer bu durumdan kurtarmadan taraftarın önüne atıyorsanız en az Tolga kadar suçlusunuzdur. Netice olarak mental yapısı kuvvetli, yetenekleri kısıtlı kaleci tercih ederim şu durumda.

Çevrimiçi sozkul

ben bunu yıllardır söylüyorum eski himmetçilerin₁ söylemesine gerek yok bu ülkeye başbakan olacam var ya ülke başbakan görür sonra gelsin seri şampiyonluklar  :super: :super: :super:

Ben bilmiyordum, yani kollandıklarını biliyordum ama bunun FETÖ ile ilişkili olduğunu bilmiyordum, hala şüpheliyim, şeytanı bulduk, her türlü yolsuzluğu, kollamayı, bunların üzerine atacağız ve acaba gerçekten suç işlemiş bazı adamlar rahatlayacak mıdiye. Soma madeninin sahibide FETÖ yüzünden maden çöktü demiş  :icool:

Hayatımda 2-3 defa GS forumuna girmiştim, bizimle gırgır geçiyorlardı bunlar şampiyon olamaz lobileri yok diye, yani GS taraftarıda kirliliğe ve kollanmaya alışmış, ve doğal görüyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Ben bilmiyordum, yani kollandıklarını biliyordum ama bunun FETÖ ile ilişkili olduğunu bilmiyordum, hala şüpheliyim, şeytanı bulduk, her türlü yolsuzluğu, kollamayı, bunların üzerine atacağız ve acaba gerçekten suç işlemiş bazı adamlar rahatlayacak mıdiye. Soma madeninin sahibide FETÖ yüzünden maden çöktü demiş  :icool:

Hayatımda 2-3 defa GS forumuna girmiştim, bizimle gırgır geçiyorlardı bunlar şampiyon olamaz lobileri yok diye, yani GS taraftarıda kirliliğe ve kollanmaya alışmış, ve doğal görüyorlar.

bunların tohumu böyle abi sen daha iyi hatırlarsın yurdeşen karahasanları ergun gürsoyları toranaga yalmansanları

+bunu birde şöyle düşünelim bir foto var önümüzde hemen herkes fotoya bakar yorum yapar aslında foto sadece kadraja sığan kadardır, işte ben kadrajın dışını sorgularım her zaman  :iblush:
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 13:32:10 tangaz ]

Çevrimiçi Samet Ç

Oran %90'sa yarın KAP gelir o zaman. Ulan Övünç güldürdün beni.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aramızdaki en büyük fark bu zaten gerçek bir Beşiktaşlı kirli şampiyon olmak istemez hileli işlere bulaşmaz abi.

Çevrimiçi sozkul

futbolda atan ve tutanın iyi olacak felsefesi bizim kulüp tarafından kısmen anlaşıldıktan sonra dembaba ile 5-5 atan yönetim gomezle 6-6 atmıştı. Bakalım bu sene zar ne gelecek.

üst üste iki düşeş gelmezzzzz

Çevrimiçi Samet Ç

Aboubakar gelsin kafamda huni ve boxer ile Samsun sokaklarında koşarım.  :D :D

Çevrimdışı mylife1903

YaslananlardAn sucuk yapacaksin, kosanlar veliefendiye. Bu jipiezli sutyenler varya onlardan giydirecen kosamayanlar mezbahaya yuruyecek iyi kosanlAri serdar adaliyA verecen vuracak kirbaci vuracak kirbaci

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oran %90'sa yarın KAP gelir o zaman. Ulan Övünç güldürdün beni.  :D
övünç'ün tutturduğu hiç transfer var mı   :busted_cop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaşımız, Konya'da Galatasaray ile oynayacağı Süper Kupa finali için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nden ayrıldı. Havayoluyla Konya'ya gidecek takımımız, akşam saat 19.00'da yapacağı idmanla Süper Kupa hazırlıklarını tamamlayacak. #Beşiktaş :icool:

Kupayi Almadan gelmeyin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi sozkul

O adamı kulübünden koparman için kulübünün istediği şartları da kabul edeceksin. Ki burada Çin kulüplerinden bahsediyoruz istediği şartlar oluşmadan oyuncusunu elden çıkarmaz. Böyle giderse transfer döneminin son günü Omeruo'yu kiralayıp kapatırız transferi.

Yalnız onlarda yabancı sınırı 4, eğer birini almak istiyorsa oynamak istemeyen adamı gönderebilir, şu anda çin'de transfer dönemi mi bilmiyorum, futbolcu alabiliyorlar mı, alamıyorlarsa göndermezler

Etiketler: