2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362259 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

ben ihsan kalkavanın kongreyi kaybettiğinin ertesi yılında zaten görmeye başlamıştım senaryoyu yaklaşık 10 yıl öncede gülen cemaati gs.yi kalkındırırken bizi bitiriyor üzerimize oynuyor die yüksek perdeden bulunduğum ortamlarda hep dillendirdim. şimdi yıl olmuş 2016 benim yıllardır söylediklerim gözlemlerimle dillendirdiğim gerçekler ortaya dökülüyor... @Özgür
Bizim önümüz 2 defa çok kritik olarak kesildi 1.si 4.şampiyonluğumuzun önlendiği Gs nin 8-0 kazandığı Ankaragücü maçının olduğu yıl diğeri Y.demirören, Sinan Engin , Aziz Yıldırım ve MHK nın ortak çalışması olan 101. Yıldır.Eğer bu 2 kritik operasyona maruz kalmasaydık bugun rakiplerin 2 katı şampiyonluğumuz olacaktı.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Samet Ç

Dostum, neyi tartışıyoruz biz?

O kulübün şartlarını kabul edeceksin. Tamam.

Şartları biliyor musun? Yok.

Şartlar zorlu mu? İnceleyelim:

- Adam mutsuz: Fiyat düştü
- Kötü oynuyor: Fiyat düştü
- Kadrodışı bırakıldı: Fiyat düştü.
- Kulübün paraya çılgınca ihtiyacı var mı? Hayır.
- Eğer şimdi satamazlarsa ne olacak? En az 6 ay daha boşuna maaş ödemeye de devam edecekler, çünkü ülkesinden kimse o maaşı vermez Gil'e.

O zaman tekrar soruyorum. Bu transferi zor yapan ne?

Cevabın: Çin'den şimdi oyuncu koparmak zor.
Oyuncunun satış şartları belli. 2 milyon kira ücreti ve kulübü sene sonunda 4.5 milyon Euro gibi bir rakama kesin alacaksınız diye teminat istiyor. Biz de kabul etmiyormuşuz. Transfer sırf teminat yüzünden olmaz.

Çevrimdışı mylife1903

selam gençler

ya bir şey soracam bu canik belediyesi ne tarafta kalıyor bilen var mı
ansızın bu adamların kadın basket takımını tutasım geldi  :evillol:
Abooiow can can canik bel canik bel can can can erik, beynim yandi
Bu canik belediye neresi ola, renkleri nedir insallah sarikirmizilacivert icermez

Çevrimiçi Samet Ç

Samet Samsunda bir kalkışmaya kalkışmayın kadın basketbolu hakkında  :lol:
Büyük bir ihtimalle Misura bizim komşumuz olur ister istemez olacak bir şeyler.   :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

Büyük bir ihtimalle Misura bizim komşumuz olur ister istemez olacak bir şeyler.   :evillol:
Ne şans varmış be kardeşim :D

Çevrimdışı tangaz

Bizim önümüz 2 defa çok kritik olarak kesildi 1.si 4.şampiyonluğumuzun önlendiği Gs nin 8-0 kazandığı Ankaragücü maçının olduğu yıl diğeri Y.demirören, Sinan Engin , Aziz Yıldırım ve MHK nın ortak çalışması olan 101. Yıldır.Eğer bu 2 kritik operasyona maruz kalmasaydık bugun rakiplerin 2 katı şampiyonluğumuz olacaktı.

3 yapalım onu dostum, rasim karanın takımını da ekle sen oraya 96-97 sezonu sergenin vanda metin tokat tarafından verilmeyen penaltısı lige malolmuştu aynı yıl cincon 20ye yakın penaltı ile dünya rekoru kırmıştı ve 4 sene şampiyonluğun temelini atarken bizim harika kadromuz dağılmak zorunda kalmıştı. biz şampiyon olsaydık bugün ne parator vardı ne uefa kupası...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

boş daire var mı civarda satılık/kiralık  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

eşiyle tavla atarsınız artık :D

Çevrimiçi Samet Ç

boş daire var mı civarda satılık/kiralık  :evillol:
Buluruz.  :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Oyuncunun satış şartları belli. 2 milyon kira ücreti ve kulübü sene sonunda 4.5 milyon Euro gibi bir rakama kesin alacaksınız diye teminat istiyor. Biz de kabul etmiyormuşuz. Transfer sırf teminat yüzünden olmaz.

O tutarların doğruluğu net değil. Ayrıca doğruysa bile adamlar ister, biz Galatasaray değiliz, pazarlıkla düşürürüz.

Gomez'i satmak için 9 milyon euro istemişlerdi, bedava kiraladık.

Demba Ba'ya 10 milyon euro istediler, 6'ya aldık.

Ben sana söylüyorum, bu transfer o  yazılan fiyatların yarısına biterse şaşırma.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı ahmetx

3 yapalım onu dostum, rasim karanın takımını da ekle sen oraya 96-97 sezonu sergenin vanda metin tokat tarafından verilmeyen penaltısı lige malolmuştu aynı yıl cincon 20ye yakın penaltı ile dünya rekoru kırmıştı ve 4 sene şampiyonluğun temelini atarken bizim harika kadromuz dağılmak zorunda kalmıştı. biz şampiyon olsaydık bugün ne parator vardı ne uefa kupası...
bak o sezonu takip edememiştim.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tuncaboylu

eşiyle tavla atarsınız artık :D

Bize eşini oyalarken sen ne yapacaksın?  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimiçi Samet Ç

O tutarların doğruluğu net değil. Ayrıca doğruysa bile adamlar ister, biz Galatasaray değiliz, pazarlıkla düşürürüz.

Gomez'i satmak için 9 milyon euro istemişlerdi, bedava kiraladık.

Demba Ba'ya 10 milyon euro istediler, 6'ya aldık.

Ben sana söylüyorum, bu transfer o  yazılan fiyatların yarısına biterse şaşırma.
İnşallah dediğin gibi olur biter. Ama şahsi fikrim biteceğini sanmıyorum Fikret Orman'ın ölücülük üzerine kurulmuş transfer politikası Çinlelere sökmeyeceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı abdusta

Mandzukiç niye yoklanmıyor sence? @abdusta

Benim gectiğim haber derlemesiydi..son 24 saatte ingiliz basınında yazan
Bu Mandzukiç yoktu anlamına gelmiyor.

mesela Remy de var.ondaki durumda şu:
Fransız forvetiyle anlaşma sağlandı. Remy’yi Everton’dan Lukaku’nun transferinde kullanmak isteyen İngiliz kulübü, bu planı gerçekleşmezse 29 yaşındaki yıldızı satın alma opsiyonuyla Beşiktaş’a kiralayabilir.

Bence Beşiktaş acele etmiyor elindeki listeyi ıslak imza aşamasına getirip,Gomez olmaz ise en iyisini alacak
En yakın Kap haberi Fikret başkanın bir sonraki yurtdışı seyahati,anlayalımki bu gidiş oyuncuyla kesin anlaşma olacagının sinyali forvet olur,stoper olur

saygılar

saygılar

saygılar

Çevrimdışı tangaz

bak o sezonu takip edememiştim.

benim neden yıllardır cincondan nefret ettiğimi bugün tüm dünya izliyor. eski cinconlu oyuncular tutuşmuş durumda hepsi teker teker açıklama yapıyorlar.

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Bize eşini oyalarken sen ne yapacaksın?  :busted_cop: :busted_cop:

transfer çalışmaları  :iblush:

Çevrimdışı tangaz

:kop: tangaz abi ? Ordamısın :D

gençler beni tanımıyor elbette, eşiyle falan gözümü korkutacaklarını sanıyorlar  :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Kadının eşi Hırvatistan'da basketçiymiş operasyon suya düşmedi  :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

Eğer gilbertoyu ffp den dolayı önümüzdeki sezon satın almak istiyorsak 3.5 4 milyon teminat verilir.
Ha yok bir sezon kiralık adam arıyorsak o adam bu değil :bandit: boşuna uğraşırız.

Çevrimdışı tangaz

Kadının eşi Hırvatistan'da basketçiymiş operasyon suya düşmedi  :bandit:

bu hırvatlar aldatmaya meyilli lovrenin eşi de bahçıvanla kaçmış  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı OrhanAker

gençler beni tanımıyor elbette, eşiyle falan gözümü korkutacaklarını sanıyorlar  :bandit:
:upto: büyüksün abi :evillol:

Çevrimdışı TURKahvesi

benim neden yıllardır cincondan nefret ettiğimi bugün tüm dünya izliyor. eski cinconlu oyuncular tutuşmuş durumda hepsi teker teker açıklama yapıyorlar.
https://twitter.com/sariokanbjk/status/737254384250331136

Etiketler: