2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12357261 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Iddaa Oranlari

Beşiktaş 1.80

Gs 3.00

Ne demistik ? Hepiniz Yola geleceksiniz !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı linux

Ga maçında en çok dikkat etmemiz gereken futbolcular sinan ve brumadir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben bunu yıllardır söylüyorum eski himmetçilerin₁ söylemesine gerek yok bu ülkeye başbakan olacam var ya ülke başbakan görür sonra gelsin seri şampiyonluklar  :super: :super: :super:
  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı TURKahvesi

@Özgür iyi kaleciydi ama çok antipatikti sinir bozucuydu rakibe psikolojik üstünlükle 8 puan fark atıyordu  :)
:lol:

Çevrimdışı tangaz

j
Utanmazki onlar biz biliyoruz nasil olduklarini
Zeki alasya soyluyordu bir filminde
Her mac bir penalti her mac bir kirmizi kart.
Allah coluk cocuklarindan cikartsin cok buyuk hakkimizi yediler mumkun degil helal etmem ben hakkimi. Her kim ki besiktasin bir gram hakkini yiyip benim gibi besiktaslilarin goz yasi dokmesine sebep olduysA buyuk allahim gani gani belasini versin.
Emre belozoglu da bunlardandir diye tabmin ediyordum oyle bir dokunulmazligi vardi ki ama hakkini yemisim galiba

emrede bunlardan aslında sonra ingiltere kraliçesi ile şeyedince yani tanışınca fetö bunu afaroz etmiş git vaftiz ol köpoğlu demiş die duyum var bu da ardından kısıklıda demokrasi nöbetçisi olmuş diye duyum var abi. al işte duyum dedim hemde 2 kere :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Samet Ç

ario Gomez'in takımdan ayrılması ile birlikte golcü futbolcu arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta gözler Vincent Aboubakar'a çevirildi.

Yasaklı Link'ün edindiği bilgiye göre; Golcü futbolcu girişimlerine devam eden Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki günlerde Vincent Aboubakar için Porto kulübü ile görüşmelere başlayacağı bilgisine ulaşıldı. Scout ekibi tarafından da tam not alan Siyahi futbolcu Porto forması ile 42 maçta 17 gol attı.

Öte yandan Aboubakar'ın olmaması durumunda Dieumerci Mbokani'nde alternatif isimler arasında olduğu bilgisine ulaşıldı.  Yasaklı link özel haber
Maşallah Scout ekibine. Vincent Aboubakar'ı keşfetmeyen mi kaldı ? Kiralık göndermez Porto. Bizim yönetim çok yanlış sularda yüzüyor. Kompany, Bony, Aboubakar falan yanından geçebileceğimiz adamlar değil. Böyle alamayacağımız adamlar ile uğraşmaya devam edersek transfer yapamayız.
[ Son Düzenleme: 12 Ağustos 2016, 11:37:43 Samet Ç ]

Çevrimdışı abdusta

"Eto'o'nun Beşiktaş'a gelmek için tek şansı
Kamerunlu oyuncu, kulübünün kendisine peşin ödemesi gereken 3.5 milyon Euro'ya karşılık bonservisini almayı planlıyor.
Eğer bu gerçekleşirse, Beşiktaş da yıldız futbolcuyu almaya hazır. FANATIK"

BU DURUMDA GELMEYE EN HAZIR ETO ..

SAYGILAR

Çevrimiçi Samet Ç

Ga maçında en çok dikkat etmemiz gereken futbolcular sinan ve brumadir
İkisi de şişirilmiş balonlar en yakın zamanda patlayacaklar.

Çevrimdışı tangaz

Kiralık alırız zaten 10 milyon üstü satın alma bedelli.

abicim portonun sitili değil bu bence direkt çakar porto
sitilli bir fıkra vardı :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı TURKahvesi

ben bunu yıllardır söylüyorum eski himmetçilerin₁ söylemesine gerek yok bu ülkeye başbakan olacam var ya ülke başbakan görür sonra gelsin seri şampiyonluklar  :super: :super: :super:
değilmi @tangaz
hele o yokmu m.ağar m.yılmaz t.çiller ve eşi tam dalton kardeşler gibi bir kadroydu bunlar
Yüce Yaradan bu (Hakaret Yasak)₅ cezasını verecek
bak t.çiller uzun zamandır ekranlara çıkmıyordu demokrasi mitinglerin de nasıl da tıpış tıpış ekranlarda göründü :) (anlayana...)

Çevrimdışı OrhanAker

Maşallah Scout ekibine. Vincent Aboubakar'ı keşfetmeyin mi kaldı ? Kiralık göndermez Porto. Bizim yönetim çok yanlış sularda yüzüyor. Kompany, Bony, Aboubakar falan yanında geçebileceğimiz adamlar değil. Böyle alamayacağımız adamlar ile uğraşmaya devam edersek transfer yapamayız.
Hadi uğraştın diyelim ama parada yok..mesaiyi olmayacak adamlara harcıyoruz bencede.

Çevrimdışı ahmetx

En mantıklısı da Eto
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı tangaz

STOPER ALIN!

stopere beni alın gözüm açık gitmeyeyim  :iblush:

Çevrimiçi Samet Ç

Gil'de olmaz. Çin'den şu saatten sonra oyuncu koparamazsın koparman için baya bir fedakarlık yapman lazım bizim başkanda yapmayacağına göre Gil konusu da kapanır yakında.

Çevrimdışı tangaz

değilmi @tangaz
hele o yokmu m.ağar m.yılmaz t.çiller ve eşi tam dalton kardeşler gibi bir kadroydu bunlar
Yüce Yaradan bu (Hakaret Yasak)₅ cezasını verecek
bak t.çiller uzun zamandır ekranlara çıkmıyordu demokrasi mitinglerin de nasıl da tıpış tıpış ekranlarda göründü :) (anlayana...)

ben ihsan kalkavanın kongreyi kaybettiğinin ertesi yılında zaten görmeye başlamıştım senaryoyu yaklaşık 10 yıl öncede gülen cemaati gs.yi kalkındırırken bizi bitiriyor üzerimize oynuyor die yüksek perdeden bulunduğum ortamlarda hep dillendirdim. şimdi yıl olmuş 2016 benim yıllardır söylediklerim gözlemlerimle dillendirdiğim gerçekler ortaya dökülüyor... @Özgür

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Maşallah Scout ekibine. Vincent Aboubakar'ı keşfetmeyen mi kaldı ? Kiralık göndermez Porto. Bizim yönetim çok yanlış sularda yüzüyor. Kompany, Bony, Aboubakar falan yanından geçebileceğimiz adamlar değil. Böyle alamayacağımız adamlar ile uğraşmaya devam edersek transfer yapamayız.
aynen zaman kaybından başka bir şey değil Aboubakar denilen adam gomezden fazla sallayabilir bizim bu sistemde benteke diyorlar mesela nasıl alacaksın o adamı bpl'den bir sürü talibi olur medyada bozuk yalan yanlış haber yapıp duruyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

abicim portonun sitili değil bu bence direkt çakar porto
sitilli bir fıkra vardı :D

O stil bize sökmez abi.  :D

Çevrimdışı tangaz

ben Gil konusunda da tereddüt içindeyim adam 192 boy 89 kg biraz ağır mı bana mı öyle geldi. ben vida diyorum en mantıklı aday bu vida boyko+pektemek =vida :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

aynen zaman kaybından başka bir şey değil Aboubakar denilen adam gomezden fazla sallayabilir bizim bu sistemde benteke diyorlar mesela nasıl alacaksın o adamı bpl'den bir sürü talibi olur medyada bozuk yalan yanlış haber yapıp duruyorlar.
Epl'den hali hazırda 25 milyon Pound teklif edildi Benteke'nin bonservisi için adamlar 30 milyon Pound'un altına satmak istemiyor. Bizim için ideal adamlar geçen sene de isimleri geçen Remy ve Mbokani'dir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Geçen sene Gomez için de öyle söylüyorlardı.

Belli olmaz bu işler, transfer işi pazarlık ve şans işidir.

Çevrimdışı abdusta

son 24 saatte İngiliz basınında Beşiktaşa yazılan isimler

jeramin lens
Asamoah Gyan
Christian Benteke

seç begen al

saygılar

Çevrimiçi Samet Ç

Geçen sene Gomez için de öyle söylüyorlardı.

Belli olmaz bu işler, transfer işi pazarlık ve şans işidir.
Aboubakar en az 40 milyon Euro Porto'dan bahsediyoruz burada biraz gerçekçi olun.

Çevrimdışı mylife1903

ben Gil konusunda da tereddüt içindeyim adam 192 boy 89 kg biraz ağır mı bana mı öyle geldi. ben vida diyorum en mantıklı aday bu vida boyko+pektemek =vida :bandit:
Ahaha abi boyko+pektemek=vida olur aslinda da kiev akillidir bize vidayi vidalarken pektemeki geri biZe kiralar ustune de para verir. Sonra sezon sonu sampiyonluk macina cenk sakatlanir, forvet transferi sezonun son macina bitmemis olur omer sismanoglu bagirsak enfeksiyonu gecirir gene en onemli macta pettemet oynar. Millet kanser olmakla kalmaz kendini intihar ederekten iskenceye son verir

Çevrimdışı tuncaboylu

Gil'de olmaz. Çin'den şu saatten sonra oyuncu koparamazsın koparman için baya bir fedakarlık yapman lazım bizim başkanda yapmayacağına göre Gil konusu da kapanır yakında.

Yahu ne çok seviyoruz ezbere konuşmayı.  :akuma:

Adam ayrılmak istiyor, kadrodışı bırakılmış, Çin'deki performansı rezalet(Referans whoscored).

Neyini koparamayacaksın bu adamın, kopmuş zaten. Adamlar en münasip alıcıyı arıyorlar.

Etiketler: