2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12364314 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tolga ciğerci hakkında bilgin var mı? yumuşak mı sitili sert mi?
ikisinin ortasında gs kalitesinin üstünde ama hücuma katkısı düşük gol, asist sayıları çok az tangaz abi fiyat/kalite endeksine göre kötü bir transfer  :tabe:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

tolga ciğerci hakkında bilgin var mı? yumuşak mı sitili sert mi?
Cok bilgim olmamakla birlikte cok sert degil diye biliyorum abi ama Gsliler yeni Melo diyor :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bu sneijder ve selçuk benim sevmediğim tabir yerinde ise .iç futbolcu tiplemesi, çok faul yapıp isimlerinin arkasına sığınıp hakemi baskı altına almayı becerebilen tipler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Cok bilgim olmamakla birlikte cok sert degil diye biliyorum abi ama Gsliler yeni Melo diyor :D

rin tin tin yanii  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

abi murat özenin yazdığına göre adamlar garanti istiyormuş 1 sene sonra oyuncu mutsuz olursa ne olacak diyorlarmış sanırım ffp'den dolayı 1 sene sonra 4.5 m Euro'ya bonservisini alma taahhütü istemişler.

Hahahas..tirsinler.  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol:

Bizim başkan verir mi öyle taahhüt, tanımamış adamlar demek.

O opsiyon kesin alırız diyorsak 2 milyon olur, belki alırız diyorsak 4 milyon.

EssiLor

• Ziyaretçi

Kalede Tolga başlayacakmış  :money:

Çevrimdışı tuncaboylu

Ben de yeni Jem Paul Karacan diyorum.

Çevrimdışı Deadam

cemaat demeyeydin iyiydi  :D Beşiktaşa operasyon sevilir bilirsin burayı okuyan bir renkli şimdi aha paralel lann bunlar die ihbar geçebilir  :busted_cop:

Ya Futbolda cemaatin kimler olduğu, nerelerde el etek öptükleri bilindiği aşikar olduğu için sıkıntı olmaz :D

gerçi bu 12ergenlerle ultrakediler falan anlama kapasitesi yerlerde olduğu için algılamayabilirler :D
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Ben Sina yerine Podolski ile baslamalarinin bizim icin avantaj oldugunu düşünüyorum

Cunku Poldi kampa gec katildi arti Olarak Sinan kadar hareketli degil onu kitlemek basit yeterki sut sansi verme :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

Yoksa Pektemek'i birde kalede mi denesek ne yapsak  :lol:
Pektemek degil olmaz yapma bunu, pektemek andak sunnet gunu besiktas formasini giymeli yahut 23 nisAn bayraminda ha panku dersen tamam gelsin yarin baslasin kalede maasida tolga kadar olsun gene sampiyonuz

Çevrimdışı Mahmut

Ha utku oynamis ha tolga ha boyko ha fabri kura ile birini secip koysalar kaleye gene sampiyonuz.
Buyutuluyor bu kaleci olayi.

Yok ospina gelecekse tamam gelsin hos gelsin ama bu 4 kaleci icinden biri oynayacaksa genc olan utku oynasin. Buyuk fark yok aralarinda hepsi orta karar kaleci

Abi yapma allasen utkuyla digerleri arasinda fark yok nasil diyebiliosun vakit geliyo sampiyonlugu bir kurtaris belirliyor, e madem sampiyon olacaz sen ben gec kaleye parada vermeyelim hatta defansa da gerek yok stoper necmi abi oynasin.

O fabrinin ayagini iyi kullanmasi bile buyuk fark edecek goreceksiniz eger hoca yeterli gorurse.

Çevrimdışı mylife1903

Orta alan üstünlüğünü almamız lazım. Topun kontrolünü kaybettiğimiz dönemlerde hem tehlikeli hücum silahlarına sahip olmaları, hem de defansımızda hala mevcut gibi görünen dengesizlikleri düşününce sıkıntı yaşarız. Atiba-Ozi-Tolgay'da rakip orta sahaya ciddi üstünlük sağlayacak potansiyel var. Bunu sahaya yansıtmamız gerekiyor.

Bunun yanında rakip defans hattı da en az bizim kadar problemli gözüküyor. Kötü oynadığımız söylenilen TTArena'daki maçta bile 5-6 gol pozisyonu bulmuştuk. Yine buluruz. Orta sahamız savaşı kazanır, Adriano bir tık daha uyumlu görünürse (Olimpiyattaki maçta İsmail'in oynadığı oyunu oynasa yeter) maçı domine ederiz.
Yapma bunu yapma bunu adriano ismailin oynadigi arkadan elleri kelepceli ve kafasina cuval gecirilmis halde oynar ustune devre arasinda cin iskencesine dayanir iki tane de gol atar.
Su macta tek sikinti buruma.
Brumanin iyi futbolcu oldugundan degil malin teki bence de cok hizli futbolcu. Bizim kigimize gelen butun oyuncular az yavas oldugu ve futbolumuz agir cekim oynandigi icin hizli futbolcular hep bela oluyorlar.
Yula, holoskolar gibilerden bruma ama dikkat edilmesi lazim. Stoperler biraz agir oldugu icin araya kacirmamak lazim, eren hic bisicik yapamaz bizim kulelerin arasinda kaybolur

Çevrimdışı yigitcan1903

Fabrinin lisansı neden çıkarılmamış henüz var mi bir bilgi?

Çevrimdışı mylife1903

Linnesin yanina Cavndayi koyup cift sagbekle oynasinlar yine fayda etmez abi :icool:
Behehe ayni bizim 4 kaleciyi de kaleye koyup gene gol yemeyi basaracagimiz gibi :ebebe:

Çevrimdışı mylife1903

cemaat demeyeydin iyiydi  :D Beşiktaşa operasyon sevilir bilirsin burayı okuyan bir renkli şimdi aha paralel lann bunlar die ihbar geçebilir  :busted_cop:
Hehehe beni ihbar etsinler abi ustune borclu cikarlar.

Adriano ile Q7 Olimpiakos macinda bayagi uyumlu gozukselerde , Adrianonun onunde Olcay da oynayabilir

Cunku Adriano Barca dan dolayı Pas oyununa ve verkac oyunlarına Aliskin bir oyuncu , Olcayla da uyum saglar bence..

Mac icinde sik sik Olcay ile Q7 yer degistirebilirler duruma göre

Behehe ayni bizim 4 kaleciyi de kaleye koyup gene gol yemeyi basaracagimiz gibi :ebebe:
:ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı abdusta

Ha utku oynamis ha tolga ha boyko ha fabri kura ile birini secip koysalar kaleye gene sampiyonuz.
Buyutuluyor bu kaleci olayi.

Yok ospina gelecekse tamam gelsin hos gelsin ama bu 4 kaleci icinden biri oynayacaksa genc olan utku oynasin. Buyuk fark yok aralarinda hepsi orta karar kaleci

Ospina gelse bile Tolga nın yedeği olacaktı !!

Boykonun bir an evvel kiralanıp-satılıp Fabrinin önünün açılması lazım
zira Güneş hocamız seçimi Tolga-Boyko arasında yapmak zorunda kalınca ..yuregimiz agzımıza geliyor

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

melo olsa duramazsın ceyhun gülselamdır o  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospina gelse bile Tolga nın yedeği olacaktı !!

Boykonun bir an evvel kiralanıp-satılıp Fabrinin önünün açılması lazım
zira Güneş hocamız seçimi Tolga-Boyko arasında yapmak zorunda kalınca ..yuregimiz agzımıza geliyor

saygılar

abi hiç mantıklı değil ospina bence musleranın bile yedeği olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Hehehe beni ihbar etsinler abi ustune borclu cikarlar.

seni ihbar etsinlerde görsünler sonra salarsın bunların üzerine kgb.yi ardından kırbaç şov

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ario Gomez'in takımdan ayrılması ile birlikte golcü futbolcu arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta gözler Vincent Aboubakar'a çevirildi.

Haber1903'ün edindiği bilgiye göre; Golcü futbolcu girişimlerine devam eden Beşiktaş yönetiminin önümüzdeki günlerde Vincent Aboubakar için Porto kulübü ile görüşmelere başlayacağı bilgisine ulaşıldı. Scout ekibi tarafından da tam not alan Siyahi futbolcu Porto forması ile 42 maçta 17 gol attı.

Öte yandan Aboubakar'ın olmaması durumunda Dieumerci Mbokani'nde alternatif isimler arasında olduğu bilgisine ulaşıldı.  Yasaklı link özel haber

abi hiç mantıklı değil ospina bence musleranın bile yedeği olmaz.
Soz konusu Senol hoca ise olma ihtimali hic de az degil :bandit:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

seni ihbar etsinlerde görsünler sonra salarsın bunların üzerine kgb.yi ardından kırbaç şov
:kop: :kop:

Etiketler: