2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12369891 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

Ayrica yetmezmi o 4 mactaki Asiri kotu performansı ?

12 milyon € ya Mal oldu Beşiktaşa o Uefada yedigi Efsaneler efsanesi 2 Gol

Hele C.brugge maçında o Golu yemese Her ne kadar sevmesemde Bilicin Avrupada iyi mac yönetmesi sebebi ile O sene Finale kadar yurumemiz isten bile degildi..

Hala 4 macta kotu Gol yedi diyorsunuz..

Ne diyim mustehak abi bize Tolga ve Tolga gibiler..
Niye bize tolga müstehak olsun canım.Biz Neıuer lere Buffonlara layıkız.Gerçi ben bi mrmiç i bir cordobayı hatırlıyorum iyi olarak.Biz fevzinin ayağının altından şampiyonluk kaçırışını gördük tolga naapar bize  :)
   Tolga süper kaleci demiyor burada kimse zaten.  Şanssız adam tolga..kritik yerlerde kritik hatalar yaptı...Bak bir örnekle açıklayayım bir genç delikanlı  kız istemeye gitmiş kızın babası -oğlumuz ne iş yapıyor diyor ve genç tam o arada herkes ona bakarken  zırttt diye gaz kaçırıyor.eyvah eyvah...halbuki kızın babası da  gündüz kahvede okey oynarken zırrttlamıştı ama taş sesinin gürültünün için de kaynamıştı...Tolga kötü yerlerde zırttladı yani.
  İnşallah fabri zırtlamaz iyi çıkar.Ne diyelim.

Çevrimdışı Yasin02

Benim hafizam Oldukca güçlüdür kolay kolay unutmam hicbir şeyi

Adim kadar emin olmasam yazmam zaten buraya gelipte hoca boyle dedi diye

Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Zafer55

Neyse konu değiştirelim.Mainz dan Suat Serdar'a ne dersiniz? 19 yaşında orta saha.O.Aydoğandan başka bir gurbetçi daha var diye yazılıyordu.Almanyanın u16 17 18 19 hepsinde oynamış.

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı onder23

Tolga benim 1. Kalecim tarzı birşey dedi Şenol Güneş yunus Emre ya katılıyorum bende hatırlıyorum hatta nerede dediğini de söyleyeyim.  Şampiyonluktan sonra 3-4 gün üst üste tv ye çıkmıştı Şenol hoca ilk çıktığı program aspor da demişti.

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı linux

Neyse konu değiştirelim.Mainz dan Suat Serdar'a ne dersiniz? 19 yaşında orta saha.O.Aydoğandan başka bir gurbetçi daha var diye yazılıyordu.Almanyanın u16 17 18 19 hepsinde oynamış.

serdar sarıdağ onun gelmesi zor diyor ama diğer isim daniel barlaser

Çevrimdışı alimm

izlemiş olanlar genellikle beğendiklerini dile getiriyorlar ayrıca yolunun buralara düşmeyeceğini de ekliyorlar...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Zafer55

serdar sarıdağ onun gelmesi zor diyor ama diğer isim daniel barlaser
Gündemdemiymiş! Bugün gündüz transfermarkt ta bulmuştum Suat ı.Boş vakitte kim olabilir diye bakınırken.Daniel barlaser i google a sordum iyidir hoştur dedi.Hadi inşallah genç oyuncular hep umut benim için.

Çevrimdışı murat baltacı

Süper kupada tolganın oynamasının tek sebebi var lig başlamadan son bir şans veriliyo kendisine iyi oynarsa Şenol hoca yine ilk tercihini sezon boyu tolgadan yana kullanacak boyko ya yapılan fabriyede yapılacak tolga gibi yetersiz kalecinin arkasında bekletilip özgüven ve formsuzluk yaşatacaklar sıkışınca forma verip bakın fabride boykoda hata yapıyo bari yerli kaleci takımın abisi kaptanı tolga oynasına ikna edecekler taraftarı.

Tolgadan kurtulmanın tek yolu süper kupada iyi oynayamaması oda bize bi kupa kaybettirir bedeli ağır olur.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı cagdas44

Ne 8 i abi yapma

5 e alirsin her turlu Sat Boykoyu 3 milyona O 3 milyonun yaninda ver Basakshire 1 veya 2 futbolcu bak nasil alıyorsun :bandit:

Boyko'yu alan da kiralayanda yok bu koşullarda olmaz da bizde çıktığı maç sayısı ortada yediği gol sayısı ortada bu noktadan sonra "iyi ilişkiler" devreye girirse bi şeyler olabilir.

Çevrimdışı cursedofdragon

bu asporda'ki adam içipte mi çıkmış nedir :)

Çevrimdışı onurturan

Süper kupada tolganın oynamasının tek sebebi var lig başlamadan son bir şans veriliyo kendisine iyi oynarsa Şenol hoca yine ilk tercihini sezon boyu tolgadan yana kullanacak boyko ya yapılan fabriyede yapılacak tolga gibi yetersiz kalecinin arkasında bekletilip özgüven ve formsuzluk yaşatacaklar sıkışınca forma verip bakın fabride boykoda hata yapıyo bari yerli kaleci takımın abisi kaptanı tolga oynasına ikna edecekler taraftarı.

Tolgadan kurtulmanın tek yolu süper kupada iyi oynayamaması oda bize bi kupa kaybettirir bedeli ağır olur.
ben ikna oldum şuan mesela  :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Boykonun Hazirlik kampindaki performansı gayet iyiydi özellikle Olimpiakos macinda bayahi iyiydi Uyum sorunun atlatmis ve Ozguceni yerine gelmis görüntüsü vardi

Tolga ise kaldigi yerden devam ediyordu adam hazirlik macinda bile Topu ceza sahasi disinda eline aliyor :kop: :kop: :kop:

Adam kale direklerine bile bakmiyor , Cizgiye bakmıyor ve sen hala kalede olmasi gereken adam Tolgadir diyorsun diyecek tek sozum yok sana :ok:
Boyko performansı iyi falan değildi. Fabrinin lisansı çıkmadıysa
mecburen kalede olacak olan Tolgadır. Tolga bizi uefadan elemiş Boyko
Türkiye kupasından eledi. Sen ne diyorsun hemde ülkenin en kötü hücum performansı olan
Konyaya karşı Boyko kabul et artık kötü kaleci top tutma huyu yok hepsini tokatlıyor
işin kötüsü bütün toplarıda rakibe tokatlıyor oynadığı maçları iyi incele
Boyko Beşiktaşın bırak kalesini kulübesinde bile olmaması gereken bir kaleci
beğenmeyip ikinci lige gönderdiğimiz Günay bile Boykodan daha iyi bir kaleci
kimseye gram güven vermiyor. Artık kabul et tamam hata yaptım de zormu bu kadar
şu anda tolganın yarısı fabrinin çeyreği etmez Adam yarım devredir Beşiktaşta
özgüvenden bahsediyorsun yerine gelmişmiş iyi kaleci özgüven sorunu yaşamaz @Yunus Emre Dökmeci
kendini yeterli görmeyenler özgüven sorunu yaşar. Fabri dün geldi ama özgüven sorunu yok
kampı takip etmeyen insanların boyko iyi demesini söylüyorsunda kampı takip edenlerin
Fabri çok iyi kaleci demesini neden görmezden geliyorsun :alala:

Çevrimiçi Kapkarakartal

Öncelikle şunu belirteyim, bu bilgi henüz teyid edilmemiş bir bilgidir !
Ancak ! Mario Gomez'in Barcelona transfer haberleri yarın basına düşer ise şaşırmayın.
Geçtiğimiz sezon C.Tello, Fiorentina da kiralık olarak oynamaktaydı. Fiorentina, C.Tello'yu bonservisi ile almak için Barcelona ile temas
Kurduğu ve Barça'nın da Tello için Fiorentina dan 8 M € talep ettiği konuşuluyor. Fiorentina ise FFP den dolayı bu rakamı veremeyecek
Karşılığında ise Gomez dahil 1 futbolcu daha teklif etmişler. Barça bu teklifi ve Gomez'i seçerse, Bu iş bitti demektir. Ayrıca
Transferin bu şekilde olması demek, Beşiktaş'ın Gomez den alacağı pay'ın da buhar olması anlamına gelir.
Umuyorum bu durum gerçekleşmez. Ancak az önce henüz teyid ettirmediğim haberin detayları budur dostlar..

Şafak Malatya @SafakSina1903 2 dk.

Çevrimdışı Melekcik

Herkeze iyi akşamlar uzun zaman oldu yazıyordum ama bi kaleci mevzusunda fabri geldiğinde millet veryansın ederken buna bende dahil Şenol Güneş istiyor diye haberler yapılmadı mı hatta hakan Gündoğar dedi hocanın istediği kaleci diye yani hoca niye fabri veya boyko yu bitirsin bende bunu anlamıyorum ayrıca volkan Babacan dahil hiçbir Türk Kaleciye para verilmemeli
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi Necmi

Benim hafizam Oldukca güçlüdür kolay kolay unutmam hicbir şeyi

Adim kadar emin olmasam yazmam zaten buraya gelipte hoca boyle dedi diye
ne zaman dedi onuda söyle avrupadan elenip döndükten sonramı
yedeğin günaysa birinci kalecin Tolga olur. Boyko alındı adamın performansı
benden halliceyken elbette birinci kaleci gene tolga olacak.kadroda Boyka varsa birinci kaleci
Tolgadır. Bunu hoca demesede böyledir. Boykoda ısrar etseydi şampiyonluktan olurduk
tıpkı onun yüzünden kupadan olduğumuz gibi. @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı linux

İllede gomez de gomez artik sıktı valla . Biri gider başka bir oyuncu gelir . Kaybeden kendisi olur.  Ayrıca adam gelmeyeceğini açıkladı neden halen gomez ki . Açıklansın bitsin forvet transferi.  Bize çok zaman kaybına neden oluyor. 

Keşke babacar i alabilsek . Ama kime teklif etsek . Uçuyor.

Ama fikret ormandan son dakika sürprizi bekliyorum .

Çevrimiçi Necmi

Biz senin kabul ettiğini soylediğin hiç bir şeyi demedik yalnız.

Tolga iyi bir kaleci değil, şampiyonlukta rolü de azdı. Ayrıca hoca da Tolga'dan memnun değil. Dediklerimiz bunlar.

Fabri gelince kaleyi alacak, çünkü Tolga'nın yapamadığı her şeyi daha iyi yapıyor ve hoca da bunun farkında.

Senin sorunun ise Boyko'ya olan abartılı hayranlığın. Fabri'nin hazırlık maçları ve idmanlardaki iyi performansını bile kabullenmekte zorlanıyorsun.

Yani asıl derdin Beşiktaş'ın kalesinde güven veren bir kaleci olması degil, Boyko'nun olması.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:tabe:

Çevrimiçi Necmi

Tolga ile 3 sene sozlesme uzatmaya ne demeli ?

Madem Yerli kaleci bulundurma zorunlulugumuz var Boykodan da memnun değiliz

Sat Boykoyu gelen parayi Bas Volkan Babacana Tolgaya da Yol ver

Su Dunyada Tolga kadar sansli adam yoktur , Adam 2 sene ust uste bizi Uefadan eledi 12 milyon € muza kan doğradı ama Hala kalemizi koruyor üzerine Birde 3 yillik sozlesme ile Odullendiriliyor

Mesele Boyko meselesi degil Bazi seyleri karistiriyorsunuz.
Volkan babacanı alabilmek için 3 tane boyko satman lazım
birde milli takım kalecisini alıp kulübede bekletemezsin seni direk oynamaya
mecbur bırakırlar kötü performans gösterdiğindede elinde tam anlamıyla patlar
Boykodan kurtulabileceğin kadar kolay volkandan kurtulamazsın boyko parasına
volkanı alabilsen gs senden önce kapar. birde sat boykoyu diyorsunda alan yok :bandit:

Çevrimdışı T.Yapici

Deplasman yasağı kalktı ama, istanbul yada trabzon valilikleri güvenlik gerekçesiyle deplasman takımı taraftarları gelmemeli derse ne olacak yada ne olabilir?
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı Orhan_

Boyko Beşiktaş'ın aradığı kaleci değil. Birileri alsında kurtulalım.

Çevrimiçi Necmi

bu asporda'ki adam içipte mi çıkmış nedir :)
taner karamandanmı bahsediyorsun onun ayık hali böyle
Beşiktaş ona ne ettiyse artık çok fena şeyler ettiği kesin
kin kusuyor. sosa yeterli değilmiş sanki bu oyuncu iki yıldır
Beşiktaşta oynamıyor. tekte olsa antrenman yapmamış
ama eren derdiyok zımba gibi Beşiktaşı dağıtırmış tabi
yıllardır gs ile oynuyor. herkesle uyumlu. Podolski daha takımla antrenmana çıkmamış ama oda hazır
sosa değil tek eksik gomez o nedenle hazır değilmişiz
ama gs deki eksilerin hiç önemi yok adamların başında hoca yok
onu bile Şenol hocaya denk yaptı ya :D
geçende orta sahası ağır basıyormuş gs nin diyordu işte ciğerciyi almışlar falan
ama demiyor takımla bırak maçı daha antrenmana çıkmamış

Çevrimiçi Necmi

Deplasman yasağı kalktı ama, istanbul yada trabzon valilikleri güvenlik gerekçesiyle deplasman takımı taraftarları gelmemeli derse ne olacak yada ne olabilir?
aslında deplasman yasağı kalkmadı kulüpler birliğinin böyle bir
karar alma yetkisi yok sadece tavsiye ederler mülkü amirler uyar yada uymaz
bildiğim kadarıyla bir kaç gün önce istanbul valiliği devam edeceği yönünde karar verdi.
ilk maç bursayla içerde oynayacağız kalkar açarlar taraftara ama eminim bursa valiliği açmayacaktır
gene biz oynatmış olacağız böyle bir karar alınıyorsa bursa valiliğinden garanti alınması gerekir.
istanbul takımları önemli değil biri içerde diğeri dışarda her halukarda açılması bize avantaj sağlar
vodafone arena ambiansı içinde sesleri çıkmaz ama biz sahalarını yıkarız bizim deplasman grubumuz sağlamdır.

Çevrimiçi Necmi

Herkeze iyi akşamlar uzun zaman oldu yazıyordum ama bi kaleci mevzusunda fabri geldiğinde millet veryansın ederken buna bende dahil Şenol Güneş istiyor diye haberler yapılmadı mı hatta hakan Gündoğar dedi hocanın istediği kaleci diye yani hoca niye fabri veya boyko yu bitirsin bende bunu anlamıyorum ayrıca volkan Babacan dahil hiçbir Türk Kaleciye para verilmemeli
Hoşgeldin bayağıdır görünmüyorsun :alala:

Çevrimdışı T.Yapici

aslında deplasman yasağı kalkmadı kulüpler birliğinin böyle bir
karar alma yetkisi yok sadece tavsiye ederler mülkü amirler uyar yada uymaz
bildiğim kadarıyla bir kaç gün önce istanbul valiliği devam edeceği yönünde karar verdi.
ilk maç bursayla içerde oynayacağız kalkar açarlar taraftara ama eminim bursa valiliği açmayacaktır
gene biz oynatmış olacağız böyle bir karar alınıyorsa bursa valiliğinden garanti alınması gerekir.
istanbul takımları önemli değil biri içerde diğeri dışarda her halukarda açılması bize avantaj sağlar
vodafone arena ambiansı içinde sesleri çıkmaz ama biz sahalarını yıkarız bizim deplasman grubumuz sağlamdır.

Haklisiniz tabi grubumuz sağlamdır fakat stada gelip o güzelliğe zarar vermelerinden korkmuyor değilim. Yasagin kalkmamasi yada bizim stada gelmemeleri daha mantikli bence.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Etiketler: