2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12379484 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı wbishop82

cardoza falan aman diyim.adam değil futbol adamı bıraktı.bütün sene ligin bütün maçlarını izlerim.Bu adam bizde olmaz,tutunamaz,vücut bitmiş.benfica zamanından eser yok.kendi adıma hayal kırıklığı yaşarım.gyan içinde geçerli

Çevrimdışı Jukebox

Ne Cardozo'su ya.
Beni koyun forvete çok daha iyiyim. :lol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

PEP , Companynin biletini kesmiş :bandit:

Pep Guardiola , Vincent Companyi S.Ligi kadrosuna almadi

Denayer , Otomendi ve Mangala listede yer aldi

Pep Guardiola gidecegi takimda S.liginde oyanayabilmesi icin Companyi Steua Bukres maci kadrosuna almadigi öğrenildi :busted_cop: :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı AigleBordeaux

Transfer doneminde kanser olanlara tavsiye gun de 4-5 kadar Gururlan ustune bir acilis marsi bir seyiniz kalmaz 😄
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı linux

keşke kiralayabilsek ama çok zor :( :(

Çevrimdışı AigleBordeaux

keşke kiralayabilsek ama çok zor :( :(

Abi artik kiralik olmasin yada opsiyonlu olsun her sene ayrilmak zor oluyor
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu şapkadaki tavşan çıksa ya artık :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı murat baltacı

Bu kadar bekledik sonu güzel olsun bari matheu,gomez,inler alınır etoda bedava gelirse Şampiyonluk kupamızı versinler direk.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Berat

Bu kadar bekledik sonu güzel olsun bari matheu,gomez,inler alınır etoda bedava gelirse Şampiyonluk kupamızı versinler direk.

Çok iyimser :)

Çevrimdışı onurturan

İyi olmuş. Transfer yapılmıyor diye az kalsın toptan karizmayı çizdiriyorduk  :evillol: Bundan sonra dikkat edelim bari
Hayırli geceler abi  :evillol:
kuntz da ne futbolcuydu yaa vallahi seni gordukce o geliyo aklima..

Çevrimdışı onurturan

sil sil @Tolga
bu zamana kadar adımız tinerciye çıkmıştı bu forum yüzünden birde kılıbığa
çıkmasın :bandit:
tinerci muhabbeti kartalyuvasinin isgüzarlıgı biz hayatin gerceklerinden bahsediyoruz necmi abi var mi bi duyum falan..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Konu disinin dibine vurulmus okuya okuya geliyorum, alarm calismadi bugun nedense konu disina gec kaldim.

Olay seye benzemis ruslar sey der
Internete ermeni restoraninda kebap yedim yaz, uce kadar sayamazsin hemen 5 tane ermeni cikar baslar sorgulamaya, kim yazdi, ne yazdi, nerde yemis, hangi ermeni, diye

Boyko yaz @Yunus Emre Dökmeci geliyor
Konu disi yaz ben geliyorum
Kufur yaz @Necmi abi geliyor
Yonetimi elestir @tuncaboylu geliyor
@Serhat Akkaya yok bir iki gundur biraz yonetimi alkislayin gelir hemen
@Onur Küçük icin pektemek ve ismail butonuna basiniz
@mylife1903 öncelikle yazı tarzımla alakalı yaptığın övgü için teşekkürler.Konu dışı olmaması için alıntı yaptığım mesajna teşekkür etmek istedim . Ben de biraz seni öveyim madem . Sen de tarzınla forumda fenomen oldun  :)
Konumuzla alakalı olarak İsmail'i anlatmaya hiç lüzum yok . Bu sene Beşiktaş'ta Adriano'yu Fener'de de İsmail'i iyi takip etsin herkes. Allah'ın sevgili kullarıymışız ki nasıl bir felaketin köşesinden döndüğümüze herkes şahit olacak .
Pektemek'i anlatmaya da lüzum yok .Pektemek 'Formayı tekrar alacağım' diyerek kendince taraftarın zekasıyla dalga geçti. Olympiakos maçında taraftardan cevabını aldı. Kulüpte taraftar da geçmişten gelen hatalardan ders aldı ve bilinçlendi .Bu arada Sayın Pektemek'in fıtığı spora bağlı pubis ve bu fıtık spor esnasında yapılan ani çok tekrarlarda ortaya çıkar seks ile değil. Seks olsa olsa ancak var olan fıtığın ilerlemesine neden olur. Bunu neden diyorum çünkü Sayın Pektemek sezon bittikten sonra büyük ihtimalle fıtık olduğunu bile bile tatile , balayına çıktı.  Fıtık ameliyatı olduktan sonra en az 1 hafta cinsellikten uzak durulur ve ne tesadüftür ki Sayın Pektemek'in ameliyatı da tam kampın ilk gününe denk geliyor. Başka bir tesadüfte koskoca takımda sadece Pektemek sezona bu şekilde başlıyor.Sahada kendini feda eden Pektemek'in saha dışındaki durumu da bu.  Kulübün internet sayfasında Pektemek'in durumu ile alakalı sanırım açıklama yapılmamıştı. Bunun nedenini de kendimize sormalıyız. Bence bu kulübün Sayın Pektemek'e olan tepkisini ortaya koyuş biçimi. Sayın Pektemekten beklentimiz kulübün , taraftarın kararına saygılı olması ve kendi kariyeri için en doğru yolu seçmesi.

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 öncelikle yazı tarzımla alakalı yaptığın övgü için teşekkürler.Konu dışı olmaması için alıntı yaptığım mesajna teşekkür etmek istedim . Ben de biraz seni öveyim madem . Sen de tarzınla forumda fenomen oldun  :)
Konumuzla alakalı olarak İsmail'i anlatmaya hiç lüzum yok . Bu sene Beşiktaş'ta Adriano'yu Fener'de de İsmail'i iyi takip etsin herkes. Allah'ın sevgili kullarıymışız ki nasıl bir felaketin köşesinden döndüğümüze herkes şahit olacak .
Pektemek'i anlatmaya da lüzum yok .Pektemek 'Formayı tekrar alacağım' diyerek kendince taraftarın zekasıyla dalga geçti. Olympiakos maçında taraftardan cevabını aldı. Kulüpte taraftar da geçmişten gelen hatalardan ders aldı ve bilinçlendi .Bu arada Sayın Pektemek'in fıtığı spora bağlı pubis ve bu fıtık spor esnasında yapılan ani çok tekrarlarda ortaya çıkar seks ile değil. Seks olsa olsa ancak var olan fıtığın ilerlemesine neden olur. Bunu neden diyorum çünkü Sayın Pektemek sezon bittikten sonra büyük ihtimalle fıtık olduğunu bile bile tatile , balayına çıktı.  Fıtık ameliyatı olduktan sonra en az 1 hafta cinsellikten uzak durulur ve ne tesadüftür ki Sayın Pektemek'in ameliyatı da tam kampın ilk gününe denk geliyor. Başka bir tesadüfte koskoca takımda sadece Pektemek sezona bu şekilde başlıyor.Sahada kendini feda eden Pektemek'in saha dışındaki durumu da bu.  Kulübün internet sayfasında Pektemek'in durumu ile alakalı sanırım açıklama yapılmamıştı. Bunun nedenini de kendimize sormalıyız. Bence bu kulübün Sayın Pektemek'e olan tepkisini ortaya koyuş biçimi. Sayın Pektemekten beklentimiz kulübün , taraftarın kararına saygılı olması ve kendi kariyeri için en doğru yolu seçmesi.
Kac saattir yazilmamis foruma hepiniz pireleri beslerken ben yazam bare, is basa dustu
Pektemek olayi kabak tadi verdi, iste besiktas kalibresinde insanlarla calismamanin cezasi budur. Cola turkadan 5milyon euro alacagima pepsiden ya da coca coladan 4milyon alirim daha iyi.
Besiktas kendi kalibresindeki firmalar ve insanlar ile calismalidir yoksa kuculmeye baslar bknz. Yd donemi.

Riza calimbay, tayfur havutcu, ricardo carvalhal hatta ve hatta ertugrul saglam ve samet aybaba. Besiktasin eski futbolcusu olmaktan baska bir meziyeti olmayan insanlara besiktasin anahtari teslim edildi. Carvalhal aslinda suclu degil, kapasitesi belliydi adamin.

Neyse davul bile dengi dengine

Çevrimdışı doganay

Uymayanlarda var ama gunduz bile transfer gelismesi yokken bu saatte  ne yazalim ..  :D

Pektemek'e mi sarayim  :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Uymayanlarda var ama gunduz bile transfer gelismesi yokken bu saatte  ne yazalim ..  :D

Pektemek'e mi sarayim  :lol:

Pektemek iyidir yahu sehrin karmasasindan kacip iki uc saat ufak bir kafa dinleme kalkismasi yapmak gibidir, hemen sarmak lazim

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pektemek iyidir yahu sehrin karmasasindan kacip iki uc saat ufak bir kafa dinleme kalkismasi yapmak gibidir, hemen sarmak lazim
abi bugün pektemeğin doğum günü  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

rvp'yi kiralıyorlar ise kiralayalım kimse saldırmasın da bana bayağı bir sallar bizde  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Kalyoncu

rvp'yi kiralıyorlar ise kiralayalım kimse saldırmasın da bana bayağı bir sallar bizde  :busted_cop: :busted_cop:
Hiştt sus duymasın kimsecikler :) benimde aklımda o var serbest bırakırlarsa direk imzalayalım çıkar ilk maçta iki tane atar direk psikolojik olarakta biterler gökhan ortalar rvp vurur :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı graser

Abi iyiki bi Boyko dan verim alamadik he

Her çöp benden Onay aliyor oldu :bandit:

Adimiz cikti bi kere :akuma:

Cardozo Çöp falan degil bence kaliteli bir Golcü , Ts ye Ronaldoyu getirsen adam 3 gun sonra intihar eder :bandit:

Burak yilmaz nasil Gol krali oldu o takimda hayret ediyorum zaten oda Senol hoca faktöründen dolayi :tabe:

Yunus Emre'ye bende katılıyorum. Amaç forvet yokluğunda iş görmekse bence de Cordoza bu sezon işimizi görür.

Trabzona gelen futbolcu 6 ay en fazla 1 sezon iş yapar. Sonrası sosyo ve kültürel nedenlerle gelmez.

Bu senelerden beri böyledir.

Çevrimdışı mülkübey

ne cardozo mu  :kop: :kop: :kop:

1972 de iyiydi evet

Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın büyük aile

gomez
gil
leiva(kiralık)

saygılar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Duyum yok mu duyum, bak duyum yoksa konu disina basliyorum :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Duyum yok mu duyum, bak duyum yoksa konu disina basliyorum :evillol:
rvp zu Beşiktaş nasıl duyum abi  :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın BEŞİKTAŞ Ailesi.... Yine mutlu olamadım bu sabah  :biggrinking: olumlu bır haber yok

Çevrimdışı tangaz

tam ofise geliyorum arabadayım son köşeyi dönerken max fm.de bugün doğan ünlüler futbolcu pettemek dedi nevrim döndü
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: