@mylife1903 öncelikle yazı tarzımla alakalı yaptığın övgü için teşekkürler.Konu dışı olmaması için alıntı yaptığım mesajna teşekkür etmek istedim . Ben de biraz seni öveyim madem . Sen de tarzınla forumda fenomen oldun 
Konumuzla alakalı olarak İsmail'i anlatmaya hiç lüzum yok . Bu sene Beşiktaş'ta Adriano'yu Fener'de de İsmail'i iyi takip etsin herkes. Allah'ın sevgili kullarıymışız ki nasıl bir felaketin köşesinden döndüğümüze herkes şahit olacak .
Pektemek'i anlatmaya da lüzum yok .Pektemek 'Formayı tekrar alacağım' diyerek kendince taraftarın zekasıyla dalga geçti. Olympiakos maçında taraftardan cevabını aldı. Kulüpte taraftar da geçmişten gelen hatalardan ders aldı ve bilinçlendi .Bu arada Sayın Pektemek'in fıtığı spora bağlı pubis ve bu fıtık spor esnasında yapılan ani çok tekrarlarda ortaya çıkar seks ile değil. Seks olsa olsa ancak var olan fıtığın ilerlemesine neden olur. Bunu neden diyorum çünkü Sayın Pektemek sezon bittikten sonra büyük ihtimalle fıtık olduğunu bile bile tatile , balayına çıktı. Fıtık ameliyatı olduktan sonra en az 1 hafta cinsellikten uzak durulur ve ne tesadüftür ki Sayın Pektemek'in ameliyatı da tam kampın ilk gününe denk geliyor. Başka bir tesadüfte koskoca takımda sadece Pektemek sezona bu şekilde başlıyor.Sahada kendini feda eden Pektemek'in saha dışındaki durumu da bu. Kulübün internet sayfasında Pektemek'in durumu ile alakalı sanırım açıklama yapılmamıştı. Bunun nedenini de kendimize sormalıyız. Bence bu kulübün Sayın Pektemek'e olan tepkisini ortaya koyuş biçimi. Sayın Pektemekten beklentimiz kulübün , taraftarın kararına saygılı olması ve kendi kariyeri için en doğru yolu seçmesi.
Kac saattir yazilmamis foruma hepiniz pireleri beslerken ben yazam bare, is basa dustu
Pektemek olayi kabak tadi verdi, iste besiktas kalibresinde insanlarla calismamanin cezasi budur. Cola turkadan 5milyon euro alacagima pepsiden ya da coca coladan 4milyon alirim daha iyi.
Besiktas kendi kalibresindeki firmalar ve insanlar ile calismalidir yoksa kuculmeye baslar bknz. Yd donemi.
Riza calimbay, tayfur havutcu, ricardo carvalhal hatta ve hatta ertugrul saglam ve samet aybaba. Besiktasin eski futbolcusu olmaktan baska bir meziyeti olmayan insanlara besiktasin anahtari teslim edildi. Carvalhal aslinda suclu degil, kapasitesi belliydi adamin.
Neyse davul bile dengi dengine