2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12393961 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Tepki gösterilen Oguzhan hırsını alamayıp Gökhanla kavga etti ,kupa macı öncesi kadro dışı kalabilirler :busted_cop:

saygılar
Yalnız arkada Atiba topu nasıl takip ediyor atmaca gibi  :)

Çevrimdışı T.Yapici

https://twitter.com/Pankart1903/status/763295503094321152

Bu elemanı aldıysak bence Tolga' nın yerine kaleye koyalım. Videoya baktım da Tolga' dan fazla %100 lük gol çıkarmış kaleden  :biggrinking:

Tabii sadece video ya bakarak futbolcu yorumlanmaz ama video da gayet iyi görünüyor bakalım.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 14:54:15 T.Yapici ]
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

http://www.fanatik.com.tr/2016/08/10/mario-gomez-den-turkiye-aciklamasi-1246875
Bunlar da  her  zamanki  gibi lesin ustunde bekleyen  akbabalar  gibi ..  :akuma:  Ne zaman Besiktas  icin hayirsiz  bir dedikodu  ortaya  atilsa  atmaca  giobi  hemen  saldiriyorlar  haberi ik  vermek icin   :akuma:
Yorgo

Belli  ki  cok acik  Ibrahim Seten  denen adam aplikasyonun indirilmesini istedigi icin bu sekilde ortaya yem atmis  ..
Yoksa twitterda  Mario Gomezle  ilgili  son dakika gelismesi  deyip  bipspor apliaksyonunu  suradan  buradan ndirebilriisniz  demezdi .. Oyuna gelmeyelim !
Yorgo

Çevrimdışı İhsan

Tepki gösterilen Oguzhan hırsını alamayıp Gökhanla kavga etti ,kupa macı öncesi kadro dışı kalabilirler :busted_cop:

saygılar

Bu 'sütyenler' ne işe yarıyor?
Come to Beşiktaş

uyduya  baglanip futbolcularin herhangi  bir  zorlamaya maru kalip kalamdigini  iletiyormus gibi  bir sey duymustum dun  bi  kanalda ama..  :alala:
Yorgo

Çevrimdışı yigitcan1903

Ersan da kıyas kabul etmezdi, geçirdiği sakatlığın haddi hesabı yoktu. Hatta Çin'e satıldıktan sonra imza atmaya gidene kadar sakatlanmasından ve transferin yatmasından korkanlar vardı.

İyi çocuk/Çimento falan diye sözleşme imzalanmadı Pektemek'le. Pektemek o dönemin teknik direktörü tarafından 2. santrafor olarak kullanılıyordu, (Mesela şampiyonluğun en kritik maçında 29. haftada Trabzonspor maçında Demba Ba yedekken Pektemek ilk 11 çıkmıştı) ve menajeri Fenerbahçe istiyor haberleri salmıştı. Pektemek'le sözleşme yenilenmesini o dönemin şartlarıyla değerlendirmelisin.

Millet "İsmail'le 3 yıllık sözleşme mi imzalanır?", "İmzalamayalım bakın, değil 600 bin euro 600 bin lira bile veren çıkmaz" yazıyordu.

3 değil 4 yıllık sözleşme aldı, 600 bin lira değil 1.750 bin euro da maaş. Kakalandı, o ayrı. Fenerbahçe vermese Galatasaray verecekti, Linnes'i sol bek oynatmayı düşünüyorlar. İkisi de vermese, Trabzonspor en az 1 milyon verecekti.

İsmail vasat ve zeka geriliği yaşayan bir futbolcu, ama iyiyi olduğu gibi kötüyü de abartıyor o bahsettiğin millet.

Tolga'nın sözleşmesinin yenilenmesi de, eğer yeni maaşı 1 milyon euro'yu geçmiyorsa, doğrudur. Akhisar maçı diye tekrarlayıp duruyorsunuz, ama Türk pasaportuna sahip en iyi 6-7 kaleciden biridir Tolga. "Tolga'yı bırakın, 500 bin lira veren çıkmaz" yazanlar olur, seneye Galatasaray 1.5 milyon euro, Trabzonspor 1 milyon euro teklif eder. (Fenerbahçe'yle bireysel husumeti olmasa, onlar da eder)
Ersan'ı her ne kadar beğenmesem de iyi kötü katkısı oldu takıma
Mustafanın Biliç tarafından çok beğenilmesi de kontratı haklı çıkarmaz
O dönemde naptı mustafa inanılmaz goller mi attı,asistler mi yaptı?Mustafa hangi dönem ne yaptı?
Kanser etmekten başka bir işe yaramadı adam kimse mi göremedi bunu kulüpten?
Göz var izan var sıfır katkı herif sıfır

İsmaile fener g.saray kontrat vermiş
İyi de bu kulüpler nasıl iyi referans oluyor transferde
Rezilleri oynuyor adamlar transfer yanlışlıklarından dünya zarardalar
Biz niye enayi gibi veriyoruz o kontratı,bırak alsınlar
Herif diretmese kalmıştı,Allah korudu gene

Tolganın sözleşmesi seneye bakılacak konuydu
Daha 1 yıl kontratı var ,nedir acelesi?
Belki bulursun birini,neden bu telaş?
Eskidendi o tolga en iyi türk kalecilerden biri muhabbeti,bitti psikolojik olarak
Durum öyleyse zaten oturup türk kalecilerine yanmak gerek tolga'yı yüceltmek değil
Ona da teklif mi var hemen açık olsun yolu,şampiyon yapacak sanki gittiği takımı faydasız

Yok fener istiyor yok gidiyor
Yolu açık olsun diyeceksin
Ne katıyorlar da ahlanıp vahlanıcaz

Zamanında yapılmıyor planlama anca yumurta dayanınca ama şu var bundan dolayı oldu
Çığ gibi büyüyor tabii sorunlar

Çevrimdışı zekotha

Kim ne kadar koştu hesabında kullanılıyor sanırım

Çevrimdışı AigleBordeaux

Verileri orcuyor kaç km kostu, yorgunluk falan
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı oblomov

GPS aracılığı ile, koşulan mesafe, ortalama hız, efor vb. takip ediliyor. Böylece oyuncu hakkındaki istatistikleri tutarak gelişimi izlenebiliyor üstadım. Bakmak isteyen olursa aşağıda bir inceleme var:

https://namethoca.blogspot.com.tr/2014/01/gps-ile-futbolda-kat-edilen-mesafe.html
ASAP

Çevrimdışı atalay

Memelerin sarkmamasını sağlıyor. Hız, koşu mesafelerini ve yönlerini; nabız ve vücudun tüm reaksiyonlarını vesaire ölçüyor. 
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 15:07:24 atalay ]

Çevrimdışı Karabay

@Karabay hemşerim seni gördüme sevindim  :ok: malum bu aralar ortalık karışık :akuma:
@Oktay abi eyvallah. Çok şükür iyiyiz. Forumu hep takip ediyorum abi. Vatan-millet ve bir iki vesaireden sonra her zaman beşiktaş gelir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sonra hepsi bir olup Boyko'yu dövmüşler.  :evillol: :evillol: :evillol:
Boyko hepsini birden döver :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ayberk

Pektemekle sözleşme yapılırken 5 yabancı kuralı geçerliydi. biliç, menejer, medya, renkli gazı ile o zamanın şartlarına göre yapıldı.
Tolgada henüz  sözleşme şartlarını bilmiyoruz, netlik kazansın ona göre değerlendirilir. kadroda en az 1 yerli kaleci bulundurma zorunluluğu var, daha iyi bir yerli kaleci bulana kadar ya da Utku pişene kadar en iyi yerli kalecimiz Tolga olacak şimdiki durumda. yani adamın kaleciliğini çok beğendikleri için değil mevcut şartlara göre yapıyorlar sözleşmeyi
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı tuncaboylu

Ersan'ı her ne kadar beğenmesem de iyi kötü katkısı oldu takıma
Mustafanın Biliç tarafından çok beğenilmesi de kontratı haklı çıkarmaz
O dönemde naptı mustafa inanılmaz goller mi attı,asistler mi yaptı?Mustafa hangi dönem ne yaptı?
Kanser etmekten başka bir işe yaramadı adam kimse mi göremedi bunu kulüpten?
Göz var izan var sıfır katkı herif sıfır

İsmaile fener g.saray kontrat vermiş
İyi de bu kulüpler nasıl iyi referans oluyor transferde
Rezilleri oynuyor adamlar transfer yanlışlıklarından dünya zarardalar
Biz niye enayi gibi veriyoruz o kontratı,bırak alsınlar
Herif diretmese kalmıştı,Allah korudu gene

Tolganın sözleşmesi seneye bakılacak konuydu
Daha 1 yıl kontratı var ,nedir acelesi?
Belki bulursun birini,neden bu telaş?
Eskidendi o tolga en iyi türk kalecilerden biri muhabbeti,bitti psikolojik olarak
Durum öyleyse zaten oturup türk kalecilerine yanmak gerek tolga'yı yüceltmek değil
Ona da teklif mi var hemen açık olsun yolu,şampiyon yapacak sanki gittiği takımı faydasız

Yok fener istiyor yok gidiyor
Yolu açık olsun diyeceksin
Ne katıyorlar da ahlanıp vahlanıcaz

Zamanında yapılmıyor planlama anca yumurta dayanınca ama şu var bundan dolayı oldu
Çığ gibi büyüyor tabii sorunlar

Sevgili dostum, anlatamadığım nokta şu: Mustafa Pektemek'le sözleşme yenilenmesi hataydı. Ama o hatanın neden yapıldığını anlatıyorum ben sana. O anki şartlarda o hatanın yapılmasının sebebini anlaşılabilir hale getiriyorum.

Senin fikrin değerli elbette, ama bu forumda değerli. Öte yandan takımın teknik direktörü "Mutlaka kadroda tutulsun" derse, yönetimden kimse sana gelip "bu adam seni kanser ediyor mu?" diye sormaz. Bunu kabullenmelisin.

Ayrıca Pektemek'ten sonra ne oldu? O hatadan ders alındı, İsmail'le istediği paradan sözleşme yenilenmedi. Hatta adam üstüne Fener'e gitti. Demek ki hatalarından ders alıyor bu yönetim. O önemli.

Biz 1 verirken onlar 1.7 verdiler. 1 normaldi, 1.7 fazlaydı. Vermedik de zaten. Ama hala Pektemek üzerinden giderek İsmail konusunda yönetimi eleştirmeye çabalıyorsun, kendinle çelişiyorsun. Dediğini yapıyorlar, yine eleştiriyorsun.

Demek ki biat kültürünü eleştirirken, kronik muhalifleri de es geçmemek lazımmış.

Ayrıca 2015 Ocak ayına dönelim tekrar. Ersan ne katkı vermiş Beşiktaş'a o döneme kadar? 2 kere çapraz bağı koptu, 1.5 sezonu boş geçirdi, hir bir sezonda 20'den fazla lig maçına çıkmamıştı o anlaşma yapıldığında. Binlerce kişi(millet?) kızıyordu böyle sözleşme mi verilir Ersan gibi müzmin sakata diye.

Tolga psikolojik olarak falan bitmiş değil. Sezon içinde Avrupa'dan elenmemize yol açtı, taraftar tepki gösterdi, yerine kaleci alındı, formasını kaptırdı, Akhisar maçında infial oldu vs. Sonra şampiyonluğun en kritik maçını kazandırdı Türk Telekom Arena'da. Tolga düşündüğünüz kadar zayıf psikolojiye sahip değil, o Cenk Gönen'di.

Acele edilmesi konusunda ben de katılıyorum, ama belki bulurduk goygoyuna katılmıyorum. Bu mantar değil, çayırda dolaşarak bulunmuyor. Türk kaleci havuzu belli. 1 sene içinde yedek kaleci olacak kalitede deneyimli yerli kaleci nereden bulacağız, nerede yetişiyor? Es kaza bulsan, kaç para isteyecekler? Birbirimizi kandırmayalım lütfen.

Ulan bende merak ediyordum o seyin ne ise yaradigini bu vesile ile ogrenmis oldum :D :D

Çevrimdışı hic2222

Mario Gomez ile ilgili yeni bir gelişme yok esasen.
Olan tek şey, İçi boş medyamızın çarpık masalları.
---------------------------------------------------------
Bana göre durum şu;
Başkanımız Gomez ile Beşiktaş ne görüşsün, ülke şartları itibariyle gelemeyeceğini söyledi konu kapandı.
Queresma da olduğu gibi kendisi gelin görüşelim derse o zaman görüşürüz, iddia ettiğiniz gibi onunla görüşmeler yapmıyoruz vesair demişti.
Sanırım yine basın yayın organlarının Gomeze bununla ilgili sorusu oldu, o da Türkiyeye gitmeyi düşünmüyorum dedi.
---------------------------------------------------------
Kısacası esasen gelmek isteyen veya getirmek için ısrar eden kimse olmamış.
Garip medyamız, Gomez kimseyle anlaşmadı demekki var bunda bir bit yeniği deyip kendi kendilerine yazıp çizmişler.
Şimdi de kendi yalanlarına inanıp ne oldu hani görüşüyordunuz vazmı geçtiniz diyorlar ama zaten görüşmeler olması da uydurma habermiş
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Guti den mesaj var

GUTİ: "Kalbim her zaman Beşiktaş ile birlikte atıyor.
Taraftarı ve o tribünlerin atmosferini çok özledim.."

GUTİ HERNANDES:Şu anda Real Madrid U19 takımını çalıştırıyorum. En büyük hayallerimden biri Beşiktaş'ta teknik direktör olarak şampiyonluk yaşamak."

Çevrimdışı abdusta

PANİK YOK!!

bana göre uydurma haber Pibmidir nedir kaybnagı yok herkesde onu kaynak yapıyor
GOMEZ ne demiş Bipe göre
Alıntı
BipSpor uygulamasının haberine göre; Mario Gomez, siyah-beyazlı yönetim ile yaptığı son görüşmede, "Benim Türkiye'ye dönme gibi bir niyetim yok, kariyerime Avrupa'da devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

dikkat ettinizmi uydurma haber yapıyorlar,ama hata cümlede gizli.
Hiçbir Alman kariyerimi Avrupada devam edecegim demez,zira oradan bakınca Türkiyede Avrupa.
bu deyim Turkiyede bir Türk kullanır Avrupada oynayacagım deyimi Türkiyede oynamayacagım demek manasına gelir.

Kardeş haber yapıp Perirara krizini Beşiktaşın kucagına Gomez krizi gibi yollamaktan vazgeçin
yemiyoruz artık bunları

İşin dogrusu şu Henüz Gomez-Fiorentayla konuşmadı,konuşacakları mevzu şu
Gomez bedelsiz bonservisini istiyor-FIO ise bonservise parayı
Gunun sonunda Gomez Beşiktasa gelecekse bu FIO nun durusuyla ortaya cıkacak zira bonservis konusunda Beşiktaşla anlaştı.

Konu daha belirsiz,Italyan forum ve gazetelerini takip ediyorum.

not:Bir bilgide Sosa için hala Milan 7,5 milyon euro teklif ettide Beşiktaş kabul etmedi,
yok boyle birşey ,kulliyen yalan Milan resmi teklifi oda Sosanın menejeri aracılıgla ile 4 milyon euroydu
peki sosadan neden vazgecildi zira ellerinde 1 tane boş Avrupa dışı oyuncu kontejyanı vardı onuda Sosa ya kullanmadılar
Sosa da mecruben Beşiktaşta kaldı

7,5 milyon teklif edilecek? -Fikret Orman özel ucak tutardı Sosa yı yollamak için

saygılar

Çevrimdışı yigitcan1903

Sevgili dostum, anlatamadığım nokta şu: Mustafa Pektemek'le sözleşme yenilenmesi hataydı. Ama o hatanın neden yapıldığını anlatıyorum ben sana. O anki şartlarda o hatanın yapılmasının sebebini anlaşılabilir hale getiriyorum.

Senin fikrin değerli elbette, ama bu forumda değerli. Öte yandan takımın teknik direktörü "Mutlaka kadroda tutulsun" derse, yönetimden kimse sana gelip "bu adam seni kanser ediyor mu?" diye sormaz. Bunu kabullenmelisin.

Ayrıca Pektemek'ten sonra ne oldu? O hatadan ders alındı, İsmail'le istediği paradan sözleşme yenilenmedi. Hatta adam üstüne Fener'e gitti. Demek ki hatalarından ders alıyor bu yönetim. O önemli.

Biz 1 verirken onlar 1.7 verdiler. 1 normaldi, 1.7 fazlaydı. Vermedik de zaten. Ama hala Pektemek üzerinden giderek İsmail konusunda yönetimi eleştirmeye çabalıyorsun, kendinle çelişiyorsun. Dediğini yapıyorlar, yine eleştiriyorsun.

Demek ki biat kültürünü eleştirirken, kronik muhalifleri de es geçmemek lazımmış.

Ayrıca 2015 Ocak ayına dönelim tekrar. Ersan ne katkı vermiş Beşiktaş'a o döneme kadar? 2 kere çapraz bağı koptu, 1.5 sezonu boş geçirdi, hir bir sezonda 20'den fazla lig maçına çıkmamıştı o anlaşma yapıldığında. Binlerce kişi(millet?) kızıyordu böyle sözleşme mi verilir Ersan gibi müzmin sakata diye.

Tolga psikolojik olarak falan bitmiş değil. Sezon içinde Avrupa'dan elenmemize yol açtı, taraftar tepki gösterdi, yerine kaleci alındı, formasını kaptırdı, Akhisar maçında infial oldu vs. Sonra şampiyonluğun en kritik maçını kazandırdı Türk Telekom Arena'da. Tolga düşündüğünüz kadar zayıf psikolojiye sahip değil, o Cenk Gönen'di.

Acele edilmesi konusunda ben de katılıyorum, ama belki bulurduk goygoyuna katılmıyorum. Bu mantar değil, çayırda dolaşarak bulunmuyor. Türk kaleci havuzu belli. 1 sene içinde yedek kaleci olacak kalitede deneyimli yerli kaleci nereden bulacağız, nerede yetişiyor? Es kaza bulsan, kaç para isteyecekler? Birbirimizi kandırmayalım lütfen.
O günlerde hoca "mustafa kalsın" dediğinde kimse demedi mi hocam bunun katkısı nedir hele bi anlat
Halbuki istendiğinde feda demeyen oyunculara kapı da gösterildi,quaresma teneke bağlanıp yollandı
Şimdi mutlu mudur yönetim 2019'a kadar hem de artan şekilde maaş vermekten mustafaya
Hadi hataydı diyelim yine

İsmailde ders aldılar diyorsun
İsmail mızmızlanmasa teklif az diye 3 sene daha saracaklardı başımıza dengesizi
Bu nasıl ders almak?
1 milyon neye göre normal?Neden 3 seneni bağlıyorsun?

Tolga nın kaybettirdiklerinin yanında zaten esamesi okunmaz kazandırdığının
G.saray maçında bi kalecinin normal gününde kurtarması gereken topları kurtardı
Tabii bize garip geldi çoğunlukla içeri aldığı için
Kalede 2-3 iyi kurtarış yapıp aniden saçmalaması da mental olarak açıklanabilir bence sadece
Eskiden bu kadar saçmalamıyordu,bana hiç güven vermiyor
Tamam kalede tolga var rahatız diyebilen varsa da çıksın söylesin

Çok kısa sürede 2 yabancı kaleci almak,sınırlamaya takılıp tolgada acele etmek zaten bunların hepsi fiyasko
Şimdi mecburen ellerimizi açıcaz semaya Allahım biri iyi çıksın form tutsun diye dua edicez
Zamanında türk oyuncu hamlesi yapılmazsa kaleci bulamadık vs doğal sonuçlar tabii

Çevrimdışı tuncaboylu

O günlerde hoca "mustafa kalsın" dediğinde kimse demedi mi hocam bunun katkısı nedir hele bi anlat
Halbuki istendiğinde feda demeyen oyunculara kapı da gösterildi,quaresma teneke bağlanıp yollandı
Şimdi mutlu mudur yönetim 2019'a kadar hem de artan şekilde maaş vermekten mustafaya
Hadi hataydı diyelim yine

İsmailde ders aldılar diyorsun
İsmail mızmızlanmasa teklif az diye 3 sene daha saracaklardı başımıza dengesizi
Bu nasıl ders almak?
1 milyon neye göre normal?Neden 3 seneni bağlıyorsun?

Tolga nın kaybettirdiklerinin yanında zaten esamesi okunmaz kazandırdığının
G.saray maçında bi kalecinin normal gününde kurtarması gereken topları kurtardı
Tabii bize garip geldi çoğunlukla içeri aldığı için
Kalede 2-3 iyi kurtarış yapıp aniden saçmalaması da mental olarak açıklanabilir bence sadece
Eskiden bu kadar saçmalamıyordu,bana hiç güven vermiyor
Tamam kalede tolga var rahatız diyebilen varsa da çıksın söylesin

Çok kısa sürede 2 yabancı kaleci almak,sınırlamaya takılıp tolgada acele etmek zaten bunların hepsi fiyasko
Şimdi mecburen ellerimizi açıcaz semaya Allahım biri iyi çıksın form tutsun diye dua edicez
Zamanında türk oyuncu hamlesi yapılmazsa kaleci bulamadık vs doğal sonuçlar tabii

Hoca da deseydi mesela, ki dedi muhtemelen, "Pektemek'i asıl santrafor olarak değil kanat forvet olarak da kullanıyorum. Gol atamasa da canını dişine takıyor, iyi pres yapıyor, antrenmanlarda görseniz tadından yenmez". Ne diyecekti yönetim? "Sen bir dur hoca! Yiğitcan var forumda, ona da soralım" mı diyeceklerdi? Anket mi yapacaklardı?

İsmail'in alternatif olarak tutulmasını da Şenol Güneş istedi mesela, defalarca dile getirdi. "Yiğitcan kardeşi kanser ediyormuş İsmail, olmaz hoca" mı deseydi yönetim. Yönetim teklifini yaptı ve bekledi. Saçma rakamlara çıkınca da vazgeçti.

1 milyon euro piyasaya göre normal. Türk milli takımı'nın yedek sol beki 1 milyon euro teklif bulur. 27 yaşında ve son seneyi sakatlık yaşamadan geçirdiyse, 3 senelik sözleşme de bulur. Çok daha fazlasını da buldu. Bulamayacak diyenler yanılmış işte, uzatmaya gerek yok.

Tolga kaledeyken ben de rahat değilim, ama Tolga kulübedeyken rahatım mesela. 18 yaşında bir çocuk ya da Günay olmasındansa Tolga daha çok rahatlatıyor beni. As kaleci sakatlanırsa, yüreğim hop hop etmiyor. Ee bu adam da kulübede otursun diye tutuluyor zaten. Sorun ne o zaman?

Ayrıca Tolga kötüye de gitmedi. 2014-15 sezonunda daha çok saçmaladı mesela 2015-16 sezonundan. Geçen sezon daha iyiydi.

Zamanında Türk oyuncu hamlesi yapılmamış, kaleci bulamadık vs. Türk pasaportu taşıyan doğru dürüst kaleci yok, hamle yapsan da yok. Volkan Demirel, Onur, Volkan Babacan, Harun; o kadar. Başka yok. Mert Günok'u şişirdiler, şimdi sözleşmesini feshetmeye çalışıyor Bursaspor.

Galatasaray 5 senedir yerli kaleci arıyor, 5 senede transfere 120 milyon euro harcadılar ve bulamadılar. Eray'lar, Sinan Bolatlar beğenilmedi, bizim şaşkın ördek Cenk'e kaldılar.

Zamanında şu anda milli takımın kalecisi olan kaleciyi isteseydik, millet Fener'in yedek kalecisini mi layık görüyorsunuz diye kazan kaldırırdı.

Şimdi Utku'ya yatırım yapıldı. 3 sene pişmesi beklenecek, Sonra da kadroya alınacak. Planlama sağlıklı, sorun yok.

Yaprak kimildamiyor :s20: :s20:

Çevrimdışı MrtBlgc

Tapatalk da twitter linklerini açamıyorum bu sorun bir tek bende mi var yoksa genel bir sorun mu bilgisi olan var mı?

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı problemi ben de yaşıyorum malesef

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: