2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12396469 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı worns

Gil iyi stoper ama ihtiyaç duyduğumuz oyuncu tipi olduğuna dair şüphelerim var. Marcelo yerine Gil'i tercih ederdim ama.

Biz rotasyona Bocchetti tarzı bir stoper ekleyebilsek daha kullanışlı olabilirdi.

Çevrimdışı OrhanAker

@atalay sakatlığı atlatmış bir rhodolfo ile gil nasıl bir tandem olur sence

Çevrimdışı İhsan

benmi yanlış biliyorum, belkide anlatamıyorum

CL listesine

4 altyapı
4 türkiye altyapısı almış oyuncu yazmamız gerekiyor

yanlışsam düzeltin
necip  tolga  gg  pektemek

dışında bu katagoriye giren oyuncu aklıma gelmiyor
giden köybaşı serdar vardı  yolcu oldular

bilen aklına gelen varmı ?

alt yapıdan 4 oyunca yazınca yabancıların kaçı kadro dışı kalıcak ve kımler ?

Utku ?!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

@atalay sakatlığı atlatmış bir rhodolfo ile gil nasıl bir tandem olur sence

İyi ve doğru bir savunma organizasyonu önemli. Güçlü bir takım savunmasında güzel olur. Pratikte görmek önemli elbette.
[ Son Düzenleme: 10 Ağustos 2016, 13:52:07 atalay ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tr de en güzel şehirler bence...

1- edirne
2- eskişehir
3- izmir

bu konu dışından sonra mario gomez hala daha gelmiyom derse ona da yazıklar olsun :D
es es'de okudum orası da muhteşem okunabilecek en güzel şehir kesinlikle ama en iyisi izmir  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

1-barcelona
2-ljubljana
3-budapest

turkiyede ise izmir tartışmasız.

ayrıca gomez %99 bize gelcek. kaynak: hislerim ve but bölgem

Çevrimdışı tuncaboylu

Merhaba forum ahalisi.
Uzun zamandır sadece okurum forumu ve sürekli yazsam-yazmasam ikilemindeydim. Mevzuu bilanço olunca iki kelam edeyim dedim.
Yukarıda da yazıldığı gibi genel gidişat açısından olumlu değerlendirilebilecek bir bilanço açıkladı BJK A.Ş.
Perspektif 31.05.2018 itibari ile borçlarını sıfırlamış ve artık kara geçen bir kulüp.

http://www.haberhurriyeti.com/besiktasin-zarari-31-mayis-2018de-sifirlanacak-178551.html

Olur mu? Türkiye de zor... Borsaya kote spor şirketleri arasında gidiş yönü en iyi takım olmamıza karşın zor. Haaa olursa bu bir mucize olur bence.

Öte yandan son bilançoda en dikkat çeken başlıklar şunlar bana göre:

-Son çeyrekte(122 milyon) geride kalan(288 milyon) dönemin nerede ise yarısı kadar hasılat elde etmişiz.(O çok şikayet ettiğimiz 3.lü biletler vb. sayesinde). Buradan maliyetleri çıkarına 27 milyon kalmış kasaya.
-Son çeyrekte 54 milyon daha artmış borcumuz(ciddi bir rakam), buna karşılık duran/dönen varlıklarda 60 milyonluk bir artış var(çok ciddi bir artış).
-Esas faaliyet karımız 2.5 kata yakın artmış yine son çeyrekte.(stad sağ olsun)

Buraya kadar gidişat güzel. Şimdi üzerinde düşünülmesi gerekenlere bakalım:

-Faiz, kur farkı gibi nedenlerden giderimiz de ciddi oranda artmış. Geride kalan dönemin neredeyse yarısı kadar.(32 Milyon)
-Yönetim giderleri başlığındaki genel harcamalar son çeyrekte, diğer 3 çeyreğin %75 i kadar yaklaşık(6 milyon)
-Pazarlama giderleri de geride kalan dönemin %40 ı kadar tutmuş yaklaşık (5 milyon)

Asıl sorun ise:

Geçen yıla göre kısa vadeli borçlarda çok ciddi bir artış var :244 milyon
Uzan vadeli borç artışı:174 milyon.

Özetle: Bu bilançoda şampiyonluk ve şampiyonlar ligi gelirleri yok. Onlar da eklendiğinde gidişat yönü genel olarak iyi diyebiliriz.
Ancak yönetim, pazarlama ve finansman giderlerinde ciddi düşüş sağlamak gerekiyor.

Ki kulübün bunu başaracağına ve bu yıl ki FFP gereklerini yerine getireceğine inanıyorum.

Ancak o zamandan sonra, en azından transfer sezonunda arkamıza yaslanıp 30 ağustosu beklemeden şovu izleriz diye düşünüyorum.

Sürç-i lisan etti isek affola.

Bu satılmış olan locaların parası kısa vadeli borçlarda görünüyor olabilir mi?

Çevrimdışı furkankaya1903

Bizi susuz, havasız, transfersiz bırakma Allah'ım !!!!!!

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

Millet yırttı kendini de imzalanmasın diye o zaman pektemek şöyle iyi böyle iyi diye savundular
İsmail gidene kadar onu da savundular,gidince fenere kakaladık oldu
Yönetim kalsın derse o oyuncu muhakkak iyidir,biz görmüyoruzdur,vardır bişey illa savunulacak bi yanı vardır
Ertesi gün yollanırsa aynı adam o zaman yine yönetim haklıdır,zaten göndereceklerdir,onlardan daha mı iyi bileceğizdir

Bazısının kural kitabı 2 maddelik
1.Yönetim daima haklıdır
2.Yönetimin haklı olmadığı durumlarda madde 1 geçerlidir

Bugünlerde gündem olan bir yapının biat kültürüyle kapışır ölümüne

Millet Ersan'la sözleşme yenilenmesine de karşı çıktı, 1 sene sonra 7 milyon euro'ya sattık.

Millet Fernandes'in satılmasına da karşı çıktı, 10 milyon euro kaybımız oldu.

Kısacası millet her şeyi bilmiyor; haklı çıktığı da oluyor, haksız çıktığı da. Yönetim de her hamlesini doğru yapmıyor, hataları da oluyor, doğruları da.

Ayrıca İsmail'le sözleşme yenilenmesi gerektiğini savunduk, çünkü 1 milyon euro maaşla yerli yedek sol bek bulamayacağımızı söyledik. (Eren'i gördük Rijeka maçında)

Biz onu söylerken Gökhan Gönül de gelmemişti. Fiyat 1.7'ye çıkınca İsmail kakalanmış oldu.

Çevrimdışı İhsan

adam harbiden karizma adriana limayı teknesinde misafir etmiş diyola :naughty:

Bu lima yı daha kimler misafir etti yahu ?!?!
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı uğur07

Su gomez isi cok can sikmaya basladi gercekten. Cok seviyorum ama ayip ediyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

Su gomez isi cok can sikmaya basladi gercekten. Cok seviyorum ama ayip ediyor.

Gomez neden ayıp etti  :alala:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı uğur07

Gerci belkide herif son sozunu soyledi. Biz yuzsuzluk yapiyoruz. Bu durumda ise yonetimin aciklama yapip gomez defteri kapanmistir demesi gerekir. Surec yipratici olmaya basladi herkes icin.

Çevrimdışı uğur07

Gomez neden ayıp etti  :alala:
Gecen cagrima donmedi de ondan. Hey allahim.

Çevrimdışı Ergin1903

bony gelmeli. biliyorum cok Zor ama bana göre tam istedigimiz adam.

Çevrimdışı tangaz

Gerci belkide herif son sozunu soyledi. Biz yuzsuzluk yapiyoruz. Bu durumda ise yonetimin aciklama yapip gomez defteri kapanmistir demesi gerekir. Surec yipratici olmaya basladi herkes icin.

aslında başkan gomezin gerekçeli açıklaması sonrası biz hiç görüşmedik demişti...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı oblomov

Uzun süren hasret sonrası, gol kralı çıkartıp geçen yılın şampiyonu oluşumuz nedeniyle bu yıl doğal olarak beklenti yüksek taraftarda.
Ülkenin içinde bulunduğu koşullar ve sonrasında Sosa vakası ve Gomez' in durumu nedeniyle ise ciddi bir şok yaşadık malum.

Ancak toplamda bana göre önem sırası ile;

-İsmail' in gidişi
-Adriano nun takıma kazandırılması
-Yeni transfer kadar sevindiren Tolgay-Aras performansları
-GG nin transferi ümit verici.

Hala taş gibi bir takımımız var ve transferini beklediğimiz, umduğumuz futbolcular da içinde bulunduğumuz ülke ve ekonomik koşullara göre gayet üst seviye.

Forumda da, diğer taraftar gruplarında da gözlemlediğim önemli değerlerimiz var:

Vefalı, seviyeli bir taraftar grubu, hocaya yüksek güven, yönetim ve transfer politikasına inanç, takımda yüksek moral ve dayanışma, yeni yapılmış cillop gibi mabedimiz...

Beklentileri düşürelim diye söylemiyorum ama... Şundan 3-5 yıl önceki ruh halimizi ve konuştuklarımızı düşünüyorum da...
Hele aklı başında rakip taraftarının bile yukarıda saydıklarımı, mahçubiyetle de olsa kabul edecek hale gelmesi...
Hele bir de stoper ve "euer mario" nun işleri çözülürse  :ishock:

PS:
Bu arada sizin ki bambaşkaymış hocam. Allah mesut etsin ne diyeyim.

Savrulmak? Amerika'da 12 sene yaşayıp kesin dönüş yaptım Kayseri'ye yerleştim 2 sene önce.  :halay:
ASAP

Çevrimdışı Zafer55

O sorun değil
Diğer tarafa 15 kişi kalıyor her halükarda
Fabri beck adriano rhodolfo  stoper marcelo atiba tolgay sosa oğuzhan olcay aras q7 cenk santrafor  işte 15

Boyko tosic milo kerim veli ve ömeri dışarda bıraktım ben.

Çevrimdışı oblomov

Bu satılmış olan locaların parası kısa vadeli borçlarda görünüyor olabilir mi?

Dipnotları didiklemek lazım hocam. Ben bilanço meselesine borsaya olan ilgimden dolayı bakıyorum. Spor hisselerinde bir şey ifade etmiyor gerçi ama... Beşiktaş sevgimizden "aha bilanço" diyip bakıyoruz haliyle. Yani öyle ayrıntılı bir bilgim yok. Yüzeysel.
ASAP

Çevrimiçi Koa_lAA

Fabri beck adriano rhodolfo  stoper marcelo atiba tolgay sosa oğuzhan olcay aras q7 cenk santrafor  işte 15

Boyko tosic milo kerim veli ve ömeri dışarda bıraktım ben.

gg de yok burda sanki üstadım.. sakata geliriz sonra ne ettin..

hee jeton düştü.. eyvallah.. yerli altyapı  :super:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@sozkul abi gs için iyi ama ben bizle kıyasladım kısa vadeli bir antlaşma 1+1+1 yıllık sözleşme yapmak çok enteresan net bir şekilde uzamayacağı aşikar 3 m euro tek yıl olacak gibi.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Burak Yılmaz geliyormuş hem ligi tanıyor hem eski Beşiktaşlı hem Şenol hocanın öğrencisi gol kralı :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tuncaboylu

Gomez gelmiyor diyenler de sallıyor, geliyor diyenler de.

2 gün önce Sosa İbiza'ya gittiğinde "Milan'la transfer görüşmesine gitti" yazanlar da oldu, "ailesini almaya gitti" yazanlar da.

Bu sosyal medyayı fazla takip edip sürecin çok içine girmek, insanların kafasını gereksiz yere yormalarına; ilaveten duygu dalgalanmaları yaşamalarına yol açıyor.

Mesela daha 3 gün önce daha transfer döneminin bitmesine çok var yazan biri, bugün çok geç kalıyoruz yazıyor. Neden? Sürecin dibine kadar girmiş, her anını yaşıyor, zaman onun için çok hızlı akmıyor. 3 günde 300 tane twit okuyor, doğru/yanlış bilgi bombardımanına maruz kalıyor ve çok uzun süre geçti zannediyor.

Bazen durup biraz geriden bakmak gerekiyor bazı şeylere.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Gomez defteri de böylelikle kapanmış oldu...
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı brkntcnr

bu teoriyi hükümet sundu bildiğim kadarıyla... yeni spor yasasıyla birlikte tek bir bankadan uzun vadeli kredi sağlanması takımlara diyerekten... başka türlü olmayacak çünkü... devlet bankalarından birtanesini bu işte kullanacaklar sanırım..

bu arada kulüp bi termik santral kursun yav.. çok karlı iş... dün bitanesinin karını öğrendim çalışan arkadaştan.. ayda 50 m dolar.. günde 6-7 trilyon arası net karı varmış santralin.. ihya oluruz 1 senede valla :D
Devlet bankalarıyla anlaşırsak normal bankadan daha az faizle borçlarımızı kapatabiliriz. Eldeki arazileri kullanmayı neden hiç düşünmüyoruz? Kıymetli gayrimenkullerimiz var. Galatasaray mesela zorlandı hemen işte floryayı satalım falan filan moduna girdiler. Biz de düşünülemez mi? Termik Santral güzel fikirmiş bu arada ceviz ağacından iyidir  :evillol: :evillol: :evillol:

Etiketler: