Allah Allah ne yaptı Mac mi kurtardi da ben görmedim 
1 tane top cikardi alti ustu
Bizim butun taraftar boyle
@Yunus Emre Dökmeci fabri daha taze biraz abartiriz once. Ama unutmamak lazim bu fabri ispanyol uyum sorunu yasayacaktir ayni boyko gibi.
Simdi bu boykonun uyum sorununu asmasi icin yonetim ne yapti? Devamli yaziyorum ama hic dikkat cekilmiyor. Cocuk ingilizce bilmiyor cat-pat bizim antalyada restoranlarda sezonluk calisan garson kardeslerimiz ne kadar cince biliyorsa boykonun ingilizceside o seviyelerde. Cocuk ogrenmeye calisiyor, cabaliyor ustune ukraynaca falan da ogrenmeye calisiyor. Bir rusca tercuman var mi boyko icin yoksa beck mi cocuklugundan hatirladigi 3 kelime ile tercumanlik yapiyor boykoya.
Bir yatirim yapildi, yatirimini koruyacaksin. Satacaksan, tutmadiysa da minimum zararla elden cikartacaksin. Simdi boykoyu satmaya calissan alacak kulup gerizekali degil, enayi degil sende 4 tane kaleci varken ikisi yabanciyken sana nah para verir.
Fabri biraz kisa kaleci, ucan ispanyol. Biraz heyecanli ve konsantre basladi cunku adam biliyor oynayabilecegi en iyi takim besiktas, herif kariyerinin zirvesinde suan belliki iyi calisiyor. Hocanin gorusune kalmis ben olsam hem boykoyu hem fabriyi gonderip utku ile oynarim zaten 3-4 tane top geliyor kaleye 2si auta gidiyor, 1i gol oluyor 1ini de kurtarsin artik kendine kaleci diyorsa yok gol olan direkten donunce zaten sampiyon oluyoruz.