2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12399474 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Ben Boyko konusunda yalniz degilim burada ki gibi

Sosyal medya hesaplarinda hala benim gibi dusunen Boykoyu kalede görmek isteyen cok Taraftarimiz var

Tabi hayal kirikligina ugrayan da cok bende ugradim lakin kalitesini ve gercek performansini bildigim icin umudumu yitirmedim
günay güvenç gönderilmeseydi boyko onunda gerisine düşerdi @Yunus Emre Dökmeci  :D
kardeşim kabul et kalede gram güven vermiyor valla Tolga daha fazla güven veriyor :bandit:

Çevrimdışı onurturan

Gomez-Sosa ve adam gibi bir stoperle en çok Şenol Hocanın mutlu olmasını istiyorum, yazık adama da :)
Sosadan sonra gomez isi de olursa a spor ne yayinlayacak onu dusunuyom ben de ;)

Çevrimdışı caner.eryigit

++ Olarak sizinle paylaşmak istedim. Kesin bu iş bitti demeyeceğim. Ama ciddi gelişmeler var, anlatacağım...
Bana göre Twitter'da en güvenilir Beşiktaş haberleri veren kişi bakalım neymiş yrn öğreniriz inşallah...

Çevrimdışı alimm

Sosadan sonra gomez isi de olursa a spor ne yayinlayacak onu dusunuyom ben de ;)
şampiyon kadro dağıldı... sol bek ve sağ beklerini kaybettiler... hem gol atan hem defansın belkemiği alexis ispanya da oynamayı tercih etti...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı onurturan

Gomez gelirse sosa tarifesi olmasa bile bi roportajda falan satir arasi takimdan ve camiadan özür dilemesi sağlanmalıdır..

Çevrimdışı doganay

Gomez geri gelse nekadar harika olur.
Birde kaliteli bir stoper. Sonra onumuzde kimse duramaz .  :)

Çevrimdışı alimm

gomez birazdan zili çalar.....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı onurturan

Senin şafakmalatya gili de yazmış @caner.eryigit
Gil nasilvolur acaba bize..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bizim bi @canergiray77 vardı stat başlığında. Nerelerde o yahu :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

gomez birazdan zili çalar.....
tık tık tık
 kim oooooo

Çevrimdışı onurturan

Bizim bi @canergiray77 vardı stat başlığında. Nerelerde o yahu :alala:
Yemin ederim 2 gundur ayni seyi dusunuyorum :nerd: simdi caner yazinca tekrar aklima geldiydi..

Çevrimdışı onurturan

Suan gomez gelse hepiniz uyuyosunuz yazık  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence şuan Gomez de uyuyodur :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Berat

Nöbetteyiz  :icool:

Çevrimdışı can1903

Arkadan okuyarak geldim. Vitor Pereira'nın gitmesi işimize yarar.

Bu arada MÜTHİŞ TRANSFERLER GELİYOR.  :D :icool:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kutay

Arkadan okuyarak geldim. Vitor Pereira'nın gitmesi işimize yarar.

Bu arada MÜTHİŞ TRANSFERLER GELİYOR.  :D :icool:
neler biliyorsun dökül bakalım abi  :upto:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı caner.eryigit

Senin şafakmalatya gili de yazmış @caner.eryigit
Gil nasilvolur acaba bize..
Valla Adamı uzun zamandır takip ediyorum diğer Bjk yazarları ile uzaktan yakından alakası yok.ilk günden beri ikisininde kalacağını iddia ediyordu sosa da yanılmadı dün paylaşmıştı onun ile ilgili haberi bugün de Gomez ile ilgili gelişmeyi paylaştı hayırlısı inş dediği gibi olur.bence kendisi güvenilir biri kendisininde söylediği gibi duyumcu değilim haberciyim diyor.gil konusuna gelince kamuoyuna yansıyan hocamızın istediği stoper tipine uymuyor bence.ama en sorunlu bölgemiz orası ne yazıkki rhodolfo nun çok daha Zamana ihtiyacı var kolay kolay toparlayacağa benzemiyor fiziği itibariyle bu tarz sakatlıklardan dönmek gerçekten çok zor..şampiyonlar ligini düşününce stoper eksikliğimizde aklıma gelince ne yazıkki uykularım kaçıyor.orası çok farklı bir organizasyon en ufak hataya cezayı kesiyorlar kalite itibariyle ligde bunu bir nebze kaldırabiliriz ama orada yemez bence.Ama hepimizinde herhalde hemfikir olduğumuz konu bu senede ligde şampiyon olmamız çünkü bu sene gerçekten bizim için çok önemli şampiyonlar liginde yapacağımız her olumlu sonuçta bizim bonusumuz olur..
Aspor a gelince de valla iyice saçmalamaya başladılar süper kupa maçını yorumladılar bir ara biz herhalde bayern yada Barça ile oynayacağımızı zannettim

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Bence  Gil  tam  aradigimiz stoper  gerektiginde  cok suratli , sert, konsnatrasyonu  yuksek  ayagi oldukca  iyi  ve ayni zamanda  duran  toplarda  onde  gol yapabiliyor kafa  vuruslariyla.. Onun disinda  Kasimpasadaki Titi  de  aslinda  hem  fiyat performans iliskisine bakilirsa  iyi  bir aday olabilir  diye dusunuyorum .. Bir  goz  atmaya,  yoklamaya  deger  en azindan,  bilemiyorum siz ne dusunursunuz  Titi  hakkinda? Bu arada  whoscored.com dan da  arastirdim  puanlari  oldukca  yuksek ayrica son derece  istikrarli sakatlik  kart vs  yok  (Aynisi  Gil icin de  gecerli )
Bu da Kasimpasaya gelmeden  oynadigi  Bahia daki  videosu

http://www.sporx.com/tv/futbol-spor-toto-super-lig-kasimpasa-pasanin-stoperi-titiSXTVQ66981SXQ
Yorgo

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaş biz bu boykoyu niye aldık...niye...
Iste hem boyko hem fabri transferleri oda sicakliginda 1atm basinc altinda aciklanamiyor ben ona deli oluyurum.
Ayni sekilde fikret orman cikip bir aciklasa ya herkese atarlanacagina mustafa pektemek neden yuro aliyor, hangi akilli ona yuro veriyor.
Mrmic gelmeseydi sambadenin gidisi de cok tartisilirdi. Mrmicin kaleciligini severdim ama hocaligini bilmiyorum ama milli takimda hocalik yaptigina gore kesin bir elekten gecmistir.

Çevrimdışı Librarius

Bu gece uykusuzluktan aspor kanalinda bir programin tekrarini izledim. Zeki Uzundurukan ve Serkan (soyismini unuttum fakat sakalli bir eleman) isimli sahislara super kupa finalinde kimi sansli gordukleri soruldu. Elemanlar GS'yi acik favori ilan ettiler. Sebebi de Besiktas'ta cok sorun var mis (fakat sorunun ne oldugunu acmaya kalktiklarinda hep Sosa ve Gomez'den bahsettiler).  :D

Biri de sormadi ki arkadas GS'de kim var? Ulan Besiktas'ta Sosa oynamasa yerine Tolgay var, Gomez yoksa yerine Cenk var.  Bunlarin yaninda Besiktas'in iki beki GS'nin beklerine el opturur... Ortasahasi GS'nin ortasahasini kevgire cevirir.  Oyle iclerine oturmus ki Besiktas'in basarisi, artik iclerinden gecirdikleri duayi bize objektif analiz diye yutturmaya calisiyor zavallilar.  :lol:

Turk spor basini gercekten icler acisi bir durumda. Komedi niyetine seyrediyoruz iste.  :D

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı mylife1903

Allah Allah ne yaptı Mac mi kurtardi da ben görmedim :alala:

1 tane top cikardi alti ustu
Bizim butun taraftar boyle @Yunus Emre Dökmeci fabri daha taze biraz abartiriz once. Ama unutmamak lazim bu fabri ispanyol uyum sorunu yasayacaktir ayni boyko gibi.

Simdi bu boykonun uyum sorununu asmasi icin yonetim ne yapti? Devamli yaziyorum ama hic dikkat cekilmiyor. Cocuk ingilizce bilmiyor cat-pat bizim antalyada restoranlarda sezonluk calisan garson kardeslerimiz ne kadar cince biliyorsa boykonun ingilizceside o seviyelerde. Cocuk ogrenmeye calisiyor, cabaliyor ustune ukraynaca falan da ogrenmeye calisiyor. Bir rusca tercuman var mi boyko icin yoksa beck mi cocuklugundan hatirladigi 3 kelime ile tercumanlik yapiyor boykoya.

Bir yatirim yapildi, yatirimini koruyacaksin. Satacaksan, tutmadiysa da minimum zararla elden cikartacaksin. Simdi boykoyu satmaya calissan alacak kulup gerizekali degil, enayi degil sende 4 tane kaleci varken ikisi yabanciyken sana nah para verir.

Fabri biraz kisa kaleci, ucan ispanyol. Biraz heyecanli ve konsantre basladi cunku adam biliyor oynayabilecegi en iyi takim besiktas, herif kariyerinin zirvesinde suan belliki iyi calisiyor. Hocanin gorusune kalmis ben olsam hem boykoyu hem fabriyi gonderip utku ile oynarim zaten 3-4 tane top geliyor kaleye 2si auta gidiyor, 1i gol oluyor 1ini de kurtarsin artik kendine kaleci diyorsa yok gol olan direkten donunce zaten sampiyon oluyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

Yemin ederim 2 gundur ayni seyi dusunuyorum :nerd: simdi caner yazinca tekrar aklima geldiydi..
Aynen ara ara hatirliyorum kardesimizi, nerelerde acaba bir ikimsefer futbol forumuna yazmisti. Telefonu olan varsa bir arayip tekrar foruma davet etsin yahu cok efendi cok seviyeli bir kardesimizdi.

Çevrimdışı mylife1903

Forum sakin su yasakli linke bir bakayim ne var ne yok diye, dedim karsima ekteki durum cikti.

Benim raketciyi yazmislar gene. Ulan bu herif gelsin varya yakarim bu gezegeni

Çevrimdışı Bishamon

Ricardo Carvalho Monaco tarafindan serbest birakilmis @mylife1903

Çevrimdışı mylife1903

Ricardo Carvalho Monaco tarafindan serbest birakilmis @mylife1903
Offf super haber hemen cokmek lazim. Iki sene oynar.

Etiketler: