2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392805 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Yok Artik abi sende Senol hocayi Neciple mi karıştırıyorsun :D

Riske ne gerek var Ortada iyi uyum yakalamış Ve 4 Macta sadece 1 Gol yediğimiz Marcelo - Tosic ikilisi varken..

yüzde bir milyon katılıyorum sana ama şenol hocaya güvenemiyorum  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı murat baltacı

Kabul edelim elimizdeki stoperlerin hiçbirisi üst seviye değiller lig için kaliteli lider bi stoper alınıp rodolfo,marcelo,tosiç yardımcı stoper olarak oynayabilirler ama avrupa için iki stoperinde kaliteli olmak zorunda. Bizim şuan iki stoper alma durumumuz yok hadi aldık diyelim eldekilerden birini göndermemiz lazım bu adamlar sezon başı kampı geçirdi şimdi iki yeni stoper alıp lige başlamak risk olur en azından A kalite bi stoper alınsında bu sene sıkıntı yaşamayalım.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Boyko , Pektemek gider Gomez dönerse ne yaparsınız ?  :evillol:
Pektemek Giderse :ishock: :ishock: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :super: :You_Rock_Emoticon: :mj: :mj: :mj: :guitar: :guitar:

Boyko giderse :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Pektemek de Boyko da giderse :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay: :evillol: :evillol:
Boyko kaleyi alacak bak goreceksiniz ben buradayım :bandit:

Olimpiakos maçındaki performansini begendim :tabe:

Topa çıkışları ve blokajlari gayet iyiydi ozguveni de yerine gelmis uyum sorununu tamamen atlatmis gibi gözüküyor

Çevrimdışı Jukebox

Mete Kalkavan Beşiktaşlı,taraflı algısı yaratıyorlar...

Çevrimdışı Berat

Gil'den başka bakılan stoper var mı acaba?

Menajerler ne derse o kardeşim bu saatten sonra, atalay da hala Ö.Özen'in listesine bakıyorlar dedi.

Düşeş bekliyoruz açıkçası.

Bu atmosferden başka ne beklersin ki.

Çevrimdışı Alper1903

Menajerler ne derse o kardeşim bu saatten sonra, atalay da hala Ö.Özen'in listesine bakıyorlar dedi.

Düşeş bekliyoruz açıkçası.

Gil nedense aradığımız adam değilmiş gibi geliyor bana. Avrupa'dan bir düşeş gelse çok güzel olur.

Çevrimdışı Berat

Gil nedense aradığımız adam değilmiş gibi geliyor bana. Avrupa'dan bir düşeş gelse çok güzel olur.

Über bir isim gelse de uyum süreci var , bizim takım ilk 5 haftadan sonra pir açılacak :)

Çevrimdışı OrhanAker

Boyko kaleyi alacak bak goreceksiniz ben buradayım :bandit:

Olimpiakos maçındaki performansini begendim :tabe:

Topa çıkışları ve blokajlari gayet iyiydi ozguveni de yerine gelmis uyum sorununu tamamen atlatmis gibi gözüküyor
Bence bu kadar ümitli olma :D

Çevrimdışı atalay

Bence transfer sezonu, bittikten sonra değerlendirilir ve sonuca bakılır. Ne odaklı bakacağız transfer sezonuna?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sezon planlamasından, sezon başı yeterli seviyede yapılamamış taktik çalışmalarından bahsediyorum. Salt transfer olarak bakma, hiçbir antrenör bu pencereden bakmaz. @tuncaboylu Yoksa doğru hamleler gelebilir, buna her zaman açık kapı bırakıyorum.

Çevrimdışı Alper1903

Über bir isim gelse de uyum süreci var , bizim takım ilk 5 haftadan sonra pir açılacak :)

İlk haftaları kayıpsız atlatmak şart  :)

Normal karsiliyorum ben

Onlarda bizim surekli hakemler tarafindan dograndigimizi bildikleri icin bizi Dogramayan ve macimizi adaletli yöneten tek Hakemi Besiktasli ilan ettiler..

Mete kalkavani etkilemeye ve psikolojik baski altina almaya cakisiyorlar ama Etkileyemiyorlar bunu daha onceki maclarda da gördük

Cunku Bu Beikstasli algisini Daha yeni yapmıyorlar yaklaşık 2 senedir yapiyorlar Gecen sezon Gs ve Fb maclarindan onecede ayni algiyi yayip etkilemeye çalıştılar..

Çevrimdışı brkntcnr

Souza + Ozan T = 15m Euro
Tolga + Eren + Cavanda + Serdar = 13.50m Euro
 Atiba + Tolgay + Oğuzhan = 900 bin €.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RevivaL

Sabahtan beri internet önümde olmasına rağmen hatta heber sitesini bile açmama rağmen okuyamadım bütün haberleri. Eve geldiğimde ise mutlu son  :claps:

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı ahmetx

Allah Atibaya sakatlık vermesin.Sakatlanırsa çok sıkıntı yaşarız Ş.l de ve derbilerde.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı atalay

Adriano, kendisine koridor yaratan ve ön alan baskılarında iyi bir kenar oyuncusu ile daha verimli oynar. Bunu kağıt üzerinde en iyi yapacak isim Olcay. Ardından da Sosa geliyor. Sosa orjin pozisyonu dışında sağ kenar oyuncusu fakat geçen sezon özellikle Ozzy ile birlikte sol koridor oyunlarında çok daha etkili oldu.

Sağ kanatta ise Gökhan ön bölge oyuncularına 1v1 pozisyon hazırlar. Burada da Aras'ın şut üzerinden oyunları devreye girebilir. En önemli özelliği bu olduğu için onu sol kenarda kullanmak daha mantıklı olur.

Çevrimdışı Berat

İdmanda keyifler yerinde :)

Çevrimdışı sozkul

Ben karacigeri verecem de almiyorlar

kımız içmiş adamın karaciğeri mundar olur ondan  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

İdmanda neşe saçıyor takım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sozkul

Mario'nun Twitter hesabında hala Beşiktaş formalı fotoğrafı var. Nolcak böyle  :ebebe:

En son takımı işte  :s20:

Çevrimdışı mellfred

siyah beyazlarda yüzler gülüyor

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 29 Ağustos 2016, 16:13:18 atalay ]

Etiketler: