2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392808 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı onurturan

Badem barışmaya gittiyse sıkıntı  :money:

Çevrimdışı mylife1903

ben rodolfoyu zaten beğenmiyorum bilirsin. ben olsam hem gil hemde mathieu olmadı vidayı alırım rodolfoyu kiralık şutlarım marcelo müzmin yedek olur  :D
Ben olsam tosicle oynarim abi bu ikisinin toplamindan daha fazla futbol bilgisi var tosicin. Yanina mesela bu klik olaaadi eydi.
Klik-tosic guzel olurdu. Bu marcelo ve rodolfodan biri oynayacaksa ikinci stoper ibrahim toraman, alexis ve ivan cordoba tarzi olmali. Boyko+pektemek verip raketciyi alabilsek ki ruya transfer olur off nisanda tur atariz

Çevrimiçi Necmi

Sürekli geriye oynaması Boyko ve Fabri'yi delirtti birkaç kez, adam kaçırmaları ki Olympiakos maçında iki kritik hava topunu verdi kendinden kısa adamlara allahtan gol olmadı o pozisyonlar.

Hiç güven vermiyor bana göre abi.
kaçırdıklarına bakıyorsun birde kestiği pozisyonlara baksana marcellonun yanında düzgün bir tandemi yok
yanına onu toplayacak bir stoper alınabilirse faydasını ondan sonra görürsünüz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ben rodolfoyu zaten beğenmiyorum bilirsin. ben olsam hem gil hemde mathieu olmadı vidayı alırım rodolfoyu kiralık şutlarım marcelo müzmin yedek olur  :D
fit bir rholdofo gerçekten iyi stoper abi marcelo biraz şey gibi insanın karnı doyar ama gözü doymaz ya aynı o şekil geliyor bana :D

Çevrimdışı tangaz

Ben olsam tosicle oynarim abi bu ikisinin toplamindan daha fazla futbol bilgisi var tosicin. Yanina mesela bu klik olaaadi eydi.
Klik-tosic guzel olurdu. Bu marcelo ve rodolfodan biri oynayacaksa ikinci stoper ibrahim toraman, alexis ve ivan cordoba tarzi olmali. Boyko+pektemek verip raketciyi alabilsek ki ruya transfer olur off nisanda tur atariz

raketçi son ŞL eleme maçında penaltı kaçırdı  :D
boyko ile vida takasına da ben sıcak bakıyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

fit bir rholdofo gerçekten iyi stoper abi marcelo biraz şey gibi insanın karnı doyar ama gözü doymaz ya aynı o şekil geliyor bana :D

rodolfoda akıl var o kadar, hayatımda gördüğüm en ağır stoper
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

sosa kaldığına göre bize düşen başta medya olmak üzere sosaya karşı kışkırtmaları sallamamak ve sosayı sahiplenmek. tabi sosa da çıkıp özrünü dileyecek ve canını dişine takarak oynayacak. ( ki bundan şüphem yok ) bundan sonra artık sosaya "tu kaka" demeyelim. (çok daha kötülerini söylemiş biri olarak düşüncem bu  :D )

Çevrimiçi Necmi

şenol hoca ömeri o kadar koşturduğuna göre rudolfhoya
yüz metre rekoru kırdırır :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hem Marceloyu hemde Rhodolfoyu begenmiyorum Lakin Rhodolfo 1 Tik daha iyi Marcelodan

Rhodolfo Akil ve Temix mudahalellerde kademelerde oldukca iyi Hiz acigini bu şekilde kapatiyor birdr Temassiz oynamasi buyuk sıkıntı sirf bu nedenle 3-4 Gol yedirdi bize..

Ersan gibi Tosic gibi yapismiyor rakibe dönmesine izin veriyor ee adami dondurursen topu Aglarindan çıkarırsın

Marcelo ise hava toplarinda iyi hiz olarak Rhodolfodan daha ustun Temas oyununda Rhidlfodan bir tik daha iyi Daha oncede avrupada oynamasindan dolayi

Lakin oyun Akli zayif cok adam kaciriyor ve basit hata yapma egelimi oldukca yuksek..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

18 maç hiç bir şey kıramadı arkadaş  :bandit: ağır ötesi biri bence

:biggrinking: :biggrinking:

18 maç hiç bir şey kıramadı arkadaş  :bandit: ağır ötesi biri bence
Kısacası Ligde cok sikinti olmaz  Cok hizli ve cok Zeki forvetler yok bizim ligde ama S.Ligi maclarinda Marcelo - Rhodo tandemi KEVGIRE döner

Çevrimdışı tangaz

eldeki en iyi stoper performansını bence tosiç veriyor, hem adriano gibi sürekli çıkan bir solbekle oynayacağımızı düşünürsek adrianonun kademesine en iyi tosiç kayma yapar...

Rhodolfo - Marcelo tandemine , Eren , Fernandao Gibi povot santraforlar hic sikinti yasatamaz , Rvp , Rodallega , Sinan , Podolski , Cardozo gibi Forvetlerde cok sikinti yasatmaz

Ama Niasse , Emenike gibi Forvetler buyuk sıkıntı yasatir

eldeki en iyi stoper performansını bence tosiç veriyor, hem adriano gibi sürekli çıkan bir solbekle oynayacağımızı düşünürsek adrianonun kademesine en iyi tosiç kayma yapar...
Mevcut stoeprlere bakinca Tosic banko oynamali zaten bunda bende hemfikirim yanina ister Rhodolfoyu koy ister Marceloyu

Ben Marcelo - Rhodolfo tandemine karsiyim , Tandemde ki 1 stoperinin Isiran ve sert bir stoper olmasi gerekiyor

2 yumuşak stoperle olmaz olmaz olmaz..

Marcelo - Tosic ikilisi son 4 macta iyi bir uyum yakaladılar ve iyi is cikardilar

Yeni gelecek Stoper uyum sureci ve kondisyon eksikligi yasayacagindan SUPER KUPA ve ligdeki ILK 3 Hafta Marcelo - Tosic tandemini izleyecegiz

Sonrasinda kimler oyanayacak göreceğiz..

Çevrimdışı tangaz

Marcelo - Tosic ikilisi son 4 macta iyi bir uyum yakaladılar ve iyi is cikardilar

Yeni gelecek Stoper uyum sureci ve kondisyon eksikligi yasayacagindan SUPER KUPA ve ligdeki ILK 3 Hafta Marcelo - Tosic tandemini izleyecegiz

Sonrasinda kimler oyanayacak göreceğiz..

şenol hoca necip marcelo yaparsa şaşırmam

Sag bek - Tamam
Sol bek - Tamam
Sosa - Tamam
Stoper - x
Mario Gomez - x
Pektemeki paketleme - x

Sirada defans ve bir adet Mario Gomez var.
Eğer bu iki transfer gerçekleşirse Beşiktas tarihinin en güzel sezonunu geçirebiliriz.

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 17:30:18 Kursad_Duran ]

Çevrimdışı brkntcnr

bu güne kadar tanıdığım hava hakimiyeti en iyi stoper
kaç atağı daha başlamadan havadan kesip bitiriyor.
Marcelo mu?

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

bu arada milan taraftarları sosa beşiktaşta kaldı die bayram ediyor

Çevrimdışı murat baltacı

"Allah gariban kulunu sevindirmek istediğinde önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş."

Sosa geldi gomezde geri dönerse durumumuz böyle   :lol::halay:
BeŞiKtAşK

şenol hoca necip marcelo yaparsa şaşırmam
Yok Artik abi sende Senol hocayi Neciple mi karıştırıyorsun :D

Riske ne gerek var Ortada iyi uyum yakalamış Ve 4 Macta sadece 1 Gol yediğimiz Marcelo - Tosic ikilisi varken..

Çevrimdışı Berat

Boyko , Pektemek gider Gomez dönerse ne yaparsınız ?  :evillol:

Çevrimdışı OrhanAker

"Allah gariban kulunu sevindirmek istediğinde önce eşeğini kaybettirir sonra da buldururmuş."

Sosa geldi gomezde geri dönerse durumumuz böyle   :halay:
:kop: aynen böyle işte

Çevrimdışı Alper1903

Gil'den başka bakılan stoper var mı acaba?

Etiketler: