2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388416 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Gil+Mathieu alıp rodolfoyu kiralasak bu sene  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Alexisten stoper olmaz @mylife1903
Eldekilerden iyiydi alexis. Iyi oyuncudur, hem transferine hem de gonderilmesine karsiydim. Elde kalan marcelo alexisten daha sakar oyuncu, sac bas yoldurur kisir giden maclarda.
Stoper olmayacak adam la ligada 10 sene oynar mi yahu

Çevrimiçi Samet Ç

nereye yabancı alıyorsun kadronda yermi var şu anda 22 yabancı oyuncu var ve sen bunun 15 tanesini cl kadrosuna yazabiliyorsun
mevcuttan bile 7 tane eksiltmen gerekiyor @Samet Ç
23 tane olur 15'ini yazarsın yine kadroya. Atiba'nın alternatifi olmadan sezona başlamak intihar olur. Bunu geçen sene yaptık başımıza bir şey gelmedi ama bu sene gelmeyeceğinin garantisi yok. Atiba bir yaş daha yaşlandı ve bu adam astım hastası illaki belli bir yerden sonra sakatlık veya yorgunluktan dolayı performans düşüklüğü yaşacaktır.

Çevrimiçi Necmi

Marcelo'dan da olmayacağı aşikar.
bu güne kadar tanıdığım hava hakimiyeti en iyi stoper
kaç atağı daha başlamadan havadan kesip bitiriyor.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bizim kadrodaki stoper ya da stoperimsilerin hiçbirini beğenmiyorum

Çevrimdışı tangaz

geçen sene daha ilk maçlarında rodolfonun sakatlanması kötü olmuştu bari 3-4 maç ikiliyi birlikte izleseydik en azından bir fikir verirlerdi.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

bu güne kadar tanıdığım hava hakimiyeti en iyi stoper
kaç atağı daha başlamadan havadan kesip bitiriyor.

Sürekli geriye oynaması Boyko ve Fabri'yi delirtti birkaç kez, adam kaçırmaları ki Olympiakos maçında iki kritik hava topunu verdi kendinden kısa adamlara allahtan gol olmadı o pozisyonlar.

Hiç güven vermiyor bana göre abi.

Çevrimdışı ahmetx

Eldekilerden iyiydi alexis. Iyi oyuncudur, hem transferine hem de gonderilmesine karsiydim. Elde kalan marcelo alexisten daha sakar oyuncu, sac bas yoldurur kisir giden maclarda.
Stoper olmayacak adam la ligada 10 sene oynar mi yahu
Nasıl La liga da oynuyor bu adam ben de anlayamadım. :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hoca kaptanlığı quaresmaya verdi tekrar düşün şenol hocanın kaptanı sahada olur.
neden Quaresma @Necmi abi bence yanlış bir karar Oğuzhan, Atiba ve Olcay varken neden ona verildi benim içime sinmedi bu durum

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada Sosa yerine düşünülen isim Kagawa arkadaşlar
böyle bir rivayet dolaşmakta (önümüzdeki sezondan itibaren kadromuzda görebiliriz)
ayrıca Tottenham'lı Heung-Min Son mümkün olamayacağına göre Kagawa bu emin oldum
umarım gelir Japon Kagawa.

Çevrimdışı rico_paşa

O değil de başkan daha gönderilecekler var demişti geçen hafta hocanın raporuna göre.

Boyko ve Pektemek gider mi o bölgelerde fazlalık var gibi?
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

hadi bakalım. sıra assolistimizde. o da gelirse umutlar yeşerir.

Çevrimdışı mülkübey

sosa geldiğine göre tek eksiğimiz Gomez kaldı .

O zaman totemime devam

gomez etoo cenk
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı T.Yapici

HAKAN gündogar : Gomez ile görüşmeler çok olumlu gidiyor akşam bu transfer bitebilir

Eğer Sosa takımda kalırsa Beşiktaş müthiş bir Stoperi açıklayacak demişti sanırım Hakan Gündoğar 1 ay önceydi sanırım. Şimdi Sosa takımda kaldı acaba ne olacak merak ediyorum.
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı onur_U

stoper olarak gil'in ismi geçiyor..bu arkadaş nasıldır iyi midir hoş mudur? sanırım sağ ayaklı bu adam biz sol stoper aramıyor muyduk?
bir de çin'den gelmesi falan içime tam sinmedi bu iş...olursa tabi..

Çevrimdışı mylife1903

Sürekli geriye oynaması Boyko ve Fabri'yi delirtti birkaç kez, adam kaçırmaları ki Olympiakos maçında iki kritik hava topunu verdi kendinden kısa adamlara allahtan gol olmadı o pozisyonlar.

Hiç güven vermiyor bana göre abi.
Allahtan maci izlemedim ben cildirirdim. 10dakikalik ozette beni deli etti marcelo. Pozisyonlari sen yazmisin. Hava topu diyoruz da iki pozisyon da gol oluyordu neredeyse.

Çevrimdışı tangaz

Allahtan maci izlemedim ben cildirirdim. 10dakikalik ozette beni deli etti marcelo. Pozisyonlari sen yazmisin. Hava topu diyoruz da iki pozisyon da gol oluyordu neredeyse.

marcelo bende de hayal kırıklığı yaratıyor.

Çevrimdışı mylife1903

geçen sene daha ilk maçlarında rodolfonun sakatlanması kötü olmuştu bari 3-4 maç ikiliyi birlikte izleseydik en azından bir fikir verirlerdi.
Rodolfo-marcelo ikilisi cok sakat olur abi. Ikisi de yumusak stoper. Operasyon adami degiller, yakin oynamiyorlar. Gecen sezonun ilk yarisinin ozetlerini izle abi ligtvden rodolfo da iyi bombaci dersin

Çevrimdışı Berat

Abi zaten ben özellikle Hoffenheim maçında çıldırdım, en son maçta da işimiz iş dedim yani. Gözler Rhodolfo'yu arıyor ya yakın zamanda zor.

Çevrimdışı tuncaboylu

bu arada Sosa yerine düşünülen isim Kagawa arkadaşlar
böyle bir rivayet dolaşmakta (önümüzdeki sezondan itibaren kadromuzda görebiliriz)
ayrıca Tottenham'lı Heung-Min Son mümkün olamayacağına göre Kagawa bu emin oldum
umarım gelir Japon Kagawa.
Sosa kaldı, artık transfer dedikodularıyla kafa yormaya gerek yok.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Rodolfo-marcelo ikilisi cok sakat olur abi. Ikisi de yumusak stoper. Operasyon adami degiller, yakin oynamiyorlar. Gecen sezonun ilk yarisinin ozetlerini izle abi ligtvden rodolfo da iyi bombaci dersin

ben rodolfoyu zaten beğenmiyorum bilirsin. ben olsam hem gil hemde mathieu olmadı vidayı alırım rodolfoyu kiralık şutlarım marcelo müzmin yedek olur  :D

Çevrimdışı T.Yapici

[ Son Düzenleme: 09 Ağustos 2016, 16:50:08 T.Yapici ]
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı onurturan

Gil+Mathieu alıp rodolfoyu kiralasak bu sene  :icool:
Remy+Gomez kadar olası bir sey abi...

Çevrimdışı TURKahvesi

Sosa kaldı, artık transfer dedikodularıyla kafa yormaya gerek yok.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tmm  :)

Çevrimdışı bjk4ever

Antalya eto'yu ayarttık diye şikayet edecekmiş. Yeni yönetim popülerlik peşinde belli ki. Aziz'in peşinde muhtemelen çünkü açıklamayı kimse görmeden fenerli muhabirler servis etti ne hikmetse.

Hic sanslari olacagini zannetmem. Kendi oyunculari bizimle temasa gecmis ve biz muhattap olmayip konusmamisiz. Burada kural veya etik disi durum yok. Kendi oyuncularindan hesap sormaya kici yemedigi icin bize kafa tutuyorlar. Eger sikayet edip biz hakki cikarsak reputasyon zararindan dolayi tazminay davasi acip donlarina kadar alip hadlerini bildirmemiz lazim. Bu Anadolu takimlarinanyuz verdikce tepemize cikiyorlar. Aslinda 2. Ligden bir takimla anlasip teknik ekibi bjklilerden secip kadro disi kalmis ve genc oyunculari oyle bir takimda oynatmak gerekir. Onun disinda sozlesmesi bitenler disinda Anadolu takimlarindan transfer yapmamaliyiz, muhattap bile olmamaliyiz bu ahlaksizlarla.

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Etiketler: