2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388797 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

zaten olması gereken formasyon bence atiba oğuzhan sosa tolgay olur sosa kanada geçer Quaresma yedek olur.
q7 ye kaptanlık verildiğine göre yedek düşünülmüyor,Tolga yedek kalacak çünkü.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

bu arada hemen herkes sosayı kanat opsiyonu olarak sola yazıyor ama bence sosanın oynayabileceği tek kanat sağ kanattır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Tolga

zaten olması gereken formasyon bence atiba oğuzhan sosa tolgay olur sosa kanada geçer Quaresma yedek olur.

Atiba           Oğuzhan

Quaresma                 Tolgay                   Sosa

Böyle bir orta saha ile çoğu maçta oynayabiliriz. Ya da Quaresma yerine Aras da oynayabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Bence de Sosa sadece sağ kanat oynar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi Necmi

Evet aslında bende tamda bunu kastederek yazmıştım.1999-2000 senesini çokta iyi hatırlar kıskanarak izlemişimdir ama bir yandan türk futbolu içinde umut beslememe sebep olan orta sahadır kesinlikle.Hatırlayalım hemen kimler vardı.Okan,Emre,Ümit Davala,Hagi,Suat.Olay tamda burada başlıyor aslında.
Okan ayağı kırılmış futbol hayatı bitmek üzereydi
Davala diyarbakırdan forvet diye gelmişti
Emre altyapıdan çömez ama yetenekli gençti
Hagi bambaşka onu kabul ederim.Ancak o da düşüşte gelmişti
Hatta bunlara ek olarak ergün penbe klasik çokta beklenti olmadan takıma kazandırılmıştı
Peki sorum şu.tolgay,oğuzhan,sosa,atiba,aras,hatta kerim ve olcay....Bu hocayla bu yeteneklerini ve uyumlarını daha ileri taşıyamazlar mı?
gs bunu 4.senede yaptı.Bu takım 4 senedir olmak üzere hocayla 2.senesine giriyor.Ben bunu başaracaklarını düşünüyorum.Daha iyisi olacaklar inanıyorum
aslında bu kadro 3 senedir uefayı alabilecek bir kadroydu buna inanmayan bir tane Beşiktaşlı varmı
biliçin ilk senesi katılamadık ikinci sene kaleci hatasıyla elendik üçüncü sene gene kaleci hatası
ortalama bir kaleci ile uefa finaline yürümemiz işten bile değildi.
bu kadro gs nin o seneki kadrosundan çok daha kaliteli bir kadro sadece orta sahada değil
kanatlardada defansdada forvettede kalede iyiydi bizim kadrodan taffarel vardı.
Kaleci faktörü çok şey değiştiriyor.

Çevrimiçi Necmi

Atiba           Oğuzhan

Böyle bir orta saha ile çoğu maçta oynayabiliriz. Ya da Quaresma yerine Aras da oynayabilir.
quaresma yerine aras yazarsan bu kadro orta sahada çok dirençli bir kadro olur.

Çevrimdışı ahmetx

Atiba           Oğuzhan

işte bu diziliş olacak.Aras çoğu maçta yedek başlar.

Çevrimdışı Tolga

işte bu diziliş olacak.Aras çoğu maçta yedek başlar.
Bu orta saha diziliminde benim tercihim kanatta Aras olurdu ama bakalım Şenol Hoca kimi oynatacak :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

yalnız gerçekten bu sene şu ffp sıkıntımız olmasaydı ekstra bi kaleci ve tam donanımlı bir stoper takviyesi ile ligi oynamadan kazanabilirdik...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı ahmetx

Şöyle bir şey de var Aras yılın başında Sosanın yerine sezon ortasından sonra da Q7 nin yerine geçebilir.

Çevrimdışı Berat

Bence bir süre Q7 ilk 11 başlamayacak.

Çevrimdışı tangaz

fabri

gg  marcelo bayX adriano

oğuzhan  atiba

sosa  tolgay  Qyedi

gomez

yerleşim planı böyle olur/olmalı

her maç ilk devre 3 atarız

Çevrimdışı yigitcan1903

1 adet sol stoper
1 adet golcü
1 adet stoper oynayabilen defansif orta saha
1 adet kanat oynayabilen forvet

Pembeleşinceye kadar kavuruyoruz

Çevrimdışı brkntcnr

Porto, Martins İndi'yi kadro dışı bırakmış.

Kiralık alsak güzel olur.
Çok iyi olur. Kiralık opsiyonlu falan bağlarsak daha 24 yaşında adam.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

cümleyi kurarken bir gariplik sezmiştim şimdi uyandım  :D
Beşiktaşa tek dalağımız varsa da helal olsun :biggrinking:
gomez bu arada 7-8 değil 17. haftadan sonra ikinci devrenin tümünde sınırda oynadı ve 17 haftayı kartsız geçti gördüğü 3 sarıdan 2si zaten küçük itirazlara idi ve namıssız son 5-6 maçı da boş geçmemişti finallerin adamı resmen...

sen işi biliyorsun tek işe yaramaz organı veriyorsun olsada olur olmasada :D
aldırırsan görevini diğer organlar üstleniyor nasıl olsa  :evillol: @tangaz
bende mesajı okuyunca allah seni yaratırken torpil geçmiş sanırım dedim hem gereksiz
hemde iki tane var :busted_cop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olcay-Aras ikilisini merak ediyorum kanatlarda
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı OrhanAker

Sosa ve q7 ilk 4 hatta 5 maç hamle oyuncusu olur ondan sonrası form durumuna bağlı bence.

Çevrimdışı wbishop82

aslında bu kadro 3 senedir uefayı alabilecek bir kadroydu buna inanmayan bir tane Beşiktaşlı varmı
biliçin ilk senesi katılamadık ikinci sene kaleci hatasıyla elendik üçüncü sene gene kaleci hatası
ortalama bir kaleci ile uefa finaline yürümemiz işten bile değildi.
bu kadro gs nin o seneki kadrosundan çok daha kaliteli bir kadro sadece orta sahada değil
kanatlardada defansdada forvettede kalede iyiydi bizim kadrodan taffarel vardı.
Kaleci faktörü çok şey değiştiriyor.

evet taffarel gerçekten farkettiriyordu.en basiti henry nin kafasını çıkarmamış olsaydı şuan uefa şampiyonu olduk diyemeyeceklerdi.Abi bende aynı fikirdeyim.bu takımın stoperi ve santraforu üst düzey isimlerle halledersek eksiği yok fazlası var.En kolay örnek olarak adamlar hakan ın yanında arifi oynattı.adam ispanya ya transfer yaptı.Yedek golcüleri marcio diye bir kazmaydı.Bizde cenk var.yine q7 eğer haginin oyununu demiyorum avrupa şampiyonu bir oyuncu olarak misyonunu alırsa,adriano,gomez gibi oyuncuların winner özellikleri ile çok büyük başarılar uzak gelmiyor bana.Yine ali sami yen stadında 2 li maçlarda üstünlük sağlamışlardı.şuan biz vodafone arenada oynayacağız.Takım olmak konusunda sıkıntımız yok.oğuzhan,olcay gibi isimler bizimle büyüdü ve kulübe ait isimler.bu isimlerin takımı sahiplenecek olmasıda büyük avantaj.bu küçük detaylar birleştiğinde ışığı görmemi sağlıyor.başaramazsak yazık olacak zaten.

Çevrimiçi Necmi

fabri

gg  marcelo bayX adriano

oğuzhan  atiba

sosa  tolgay  Qyedi

gomez

yerleşim planı böyle olur/olmalı

her maç ilk devre 3 atarız
quaresma bağlasan durmaz orda geçer sağ açığa
sosada oyundan düşer

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

q7 ye kaptanlık verildiğine göre yedek düşünülmüyor,Tolga yedek kalacak çünkü.
öyleyse yanlış yapılmış Ahmet abi Atiba,Oğuzhan,Olcay varken hiç mantıklı bir karar değil

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şampiyonlar Ligi maçlarında Quaresma kesinlikle ilk 11'de olacaktır.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

HAKAN gündogar : Gomez ile görüşmeler çok olumlu gidiyor akşam bu transfer bitebilir

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

süper kupa hakemi gene mete kalkavan en sevdiğim hakem şansımız yüksek oluyor bu hakemi seviyorum  :)

Çevrimdışı cursedofdragon

gs ile oynyacağımız süper kupa maçını mete kalkavan yöneticek :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

HAKAN gündogar : Gomez ile görüşmeler çok olumlu gidiyor akşam bu transfer bitebilir
15 20 gündür transfer bunalımındayız gomez'de gelirse değecek  :super: :ok: :sevinc :sevinc

Etiketler: