2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387540 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı yigitcan1903

Mevcut kadroyla da şampiyonluk yarışının içinde oluruz
Ama sonu gelir mi,bakıcaz artık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fikret Orman : "Eto'o ile alakamızı kestik.Çünkü Antalyaspor'a merhaba desek Kerim Frei verecekmişiz de üstüne şu kadar para verecez falan..Kimse bizim zekamızla alay etmeye kalkmasın."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Adriano: "Kazanmaya alışkın takımdan geliyorum. Beşiktaş'ta da bir fark yok. Kupalar kazanmak istiyorum.

Bir futbolcunun buraya gelip adapte olmaması için hiç bir sebep yok. Çok güvenlikli bir şehir."

Çevrimdışı Berat

Stadımızın bu konuda büyük bir güç etmeni olacağı kanısındayım.

Çevrimdışı panic13

Yapılan transferlerden şimdilik tatmin oldum.

Fabri, gördüğümüz kadarı ile vasat üstü, Tolga'dan iyi bir duruşu var (beklentilerimiz ne kadar düşük ki, tolga'dan biraz iyi olan kaleci bile tatmin ediyor bizi). Bekler artık Avrupa klasmanında oldu. Sol bek problemimizin çözülmesi ile defanstaki problemlerin %60'ı çözülecektir. Maçlara giden arkadaşlarımızın bildiği gibi, sol stoperlerin bir gözü hep İsmail'in kademesinde olduğu için pozisyon hataları oluyordu. Bireysel hata olmadığı müddetçe takım savunmamızda belirgin bi artış olacaktır. Şu anki 3 stoperimizinde basit hata oranı düşük. Gönül daha iyisini ister ama eldekilerde Türkiye ligi için gayet yeterli.

Orta saha rotasyonumuz Tolgay'ın kuvvetli bir dönüş yapacağını düşünürsek yeterli olacak gibi. Geçen seneki gibi Atiba-Ozzy-sosa dizilişi ile değil de tolgay ve Ozzy'nin yer değiştirerek oynayacağını varsayıyorum. En büyük soru işareti şu ki, Tolgay alternatifsiz olarak min 40 maçı kaldırabilecek mi? Sayısal olarak oraya bir yama transferi iyi olacaktır.

Hücum hattımızı Sosa ve Gomez dışında koruduk. Sosa'nın son pas ve gol öncesi pas organizasyonlarını Tolgay rahatlıkla yapabilir ama Sosa'nın hücumumuz için asıl önemli kısmı, orta saha forvet akışkanlığımızı sağlaması idi. Gerçi geçen sene ilk 15 maç Sosa yine ortalarda yoktu ama sonra azdı bildiğiniz gibi. Tolgay ve Ozzy bu işleri rahatlıkla yapacaktır. Tempo konusu önemli. Sosa'nın eksikliği bizi çok fazla vurmayacak gibi duruyor.

Şu an en önemli eksiğimiz elit bir forvet. Cenk çok iyi bir oyuncu ama net striker değil. Senede 20 gol rahat atar. O ayrı, bize her maç oyunun içinde olan ve ceza sahasında top geldi mi vurduğu anda santraya koşan net bir golcü lazım. Eto'o bitmemiş, Gomez son perde indi. Bakalım hamlemiz ne olacak.

Net bir striker transferi ile bu transfer sezonunu beklediğimiz kadar olmasa da düşündüğümüzden çok daha az, belki hiç zararsız atlatmış olacağız. FB ve GS'nin olmadığı yerde (sanılanın aksine GS'nin başarısız olmasını bekliyorum. Omurgayı bozdular ve 2 sezondur kuramıyorlar, yamaları tutmayacak. Aldıkları hiç bir oyuncu net/olmuş adam değil) önümüzdeki sezon şampiyonluğu çok önemli. Bu fırsatı kaçırmamamız lazım.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı worns

Bu arada boştaki Scarione'ye imzayı attırmış olsaydık orta saha rotasyonunda sorun yaşamazdık. Sosa'yı da 3'e 5'e okutur stoper ve santrafor için biraz hareket alanı yaratmış olurduk. Tolgay'ın durumu ilk 11'de olacağı izlenimi veriyor. Scarione'de gayet iyi hamle oyuncusu olurdu. Adam İsrail'e gitti.

Çevrimdışı tangaz

stoper ve orta saha mevkilerinde sayısal, santraforda ise kalite ve özellik noksanlığımız var...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı yigitcan1903

Stadımızın bu konuda büyük bir güç etmeni olacağı kanısındayım.
Evet olursak onun etkisiyle olacak

Fikret Orman: "Sosa ya özür dileyecek takımda kalacak, ya istediğimiz parayı getirecek ya da 1 yıl boyunca antrenman yapacak."
Fikret Orman: "Eto'o taraftarımıza sempatik geliyor, biz de şahsen tanıyoruz. Bize gelmek istediğini söylemiş. Biz de ona çık gel dedik."

Çevrimdışı Zafer55

Muhabir:Oğuzhan aydoğan iyiyse dortmund neden bıraktı?

FİKRET ORMAN:"Manchester United, Pogba'yı bedavaya gönderdi ve 120 milyon Euro'ya geri aldılar. M.United onu neden bıraktıysa, biz de Oğuzhan aydoğan'ı o yüzden aldık" :bandit:
Yanlış bilgi vermeyelim Pogba demedi Pompa dedi :biggrinking:
Ama iyi kapak yaptı  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

stoper ve orta saha mevkilerinde sayısal, santraforda ise kalite ve özellik noksanlığımız var...
Geçen sezon pek katkı veremeyen oyunculardan kendini aşmasını beklicez bu sezon mecburen
Belki ekstra katkılar gelir
Tabii şampiyonlukta önemli etkisi olan oğuzhan atiba quaresma gibi oyuncuların da o çizginin altına düşmemesi lazım
Bu sezon geçen sezondan çok daha zor olacak orası kesin

Çevrimdışı İhsan

linç edilme ihtimalime ragmen bir transfer önerisinde bulunmak istiyorum  :D

sosa giderse dzemaili'ye ne dersiniz? oyunu iki yönlü oynayan, tek pası ve teknigi fena olmayan 8-10 numara karışımı mücadele gücü yüksek bir oyuncu. "gs'nin çöpünün ne işi var bizde" diyebilirsiniz ama bence gs onun için çok yanlış bir takım. sneijder varken daha geride oynamak zorunda kalıyor ve verimliligi düşüyor. selçuk varken de selçuk-dzemaili ikilisi olmuyor.

bizde ise tolgay'ın dün oynadıgı gibi oynarsa (8,5 numara gibi) rotasyonda yararlı olacagını düşünüyorum. isviçre milli takımında bu şekilde oynadı ve gayet iyiydi bence.

şimdi biraz insaflı olmanızı rica ederek tepkilerinizi bekliyorum   :evillol:

Linç konusunda formun korkunç tecrübesi var... Bu fikri birdaha düşün derim  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

Boşta olsaydı ben Tolgay'ın ilk 11'de olacağını düşündüğümden rotasyon oyuncusu olarak ok derdim.

Düşünüldüğü kadar kötü bir oyuncu değil İsviçre'nin de iyi isimlerindendi turnuvada.

Ama bonservisi Gs'de ve normalde bonservissiz gönderme şansları olsa bile bizden bonservis talep ederler. Bonservisle gerek yok.

2,3 milyon maaşı var italyadaki gibi 1,8ini cincon verir ve kalanını biz verirsek olabilir  :evillol:

başkan halleder mali kısmı  :D

Çevrimdışı tangaz

Bu arada boştaki Scarione'ye imzayı attırmış olsaydık orta saha rotasyonunda sorun yaşamazdık. Sosa'yı da 3'e 5'e okutur stoper ve santrafor için biraz hareket alanı yaratmış olurduk. Tolgay'ın durumu ilk 11'de olacağı izlenimi veriyor. Scarione'de gayet iyi hamle oyuncusu olurdu. Adam İsrail'e gitti.

çok doğru bir hamle olurdu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

ah biraz maddi olanağımız olsaydı da rapid wien'den louis schaub alınsaydı keşke. geçen yılki ajax maçlarından beri takip ediyorum. tam bizlik adam.

Çevrimdışı tangaz

ah biraz maddi olanağımız olsaydı da rapid wien'den louis schaub alınsaydı keşke. geçen yılki ajax maçlarından beri takip ediyorum. tam bizlik adam.

bütçemiz olsaydı da bundesligaya giderdi gene de...

Çevrimdışı brkntcnr

Sosa ailesiyle beraber İstanbul' a gelmiş. Dile özrünü çek cezanı adam akıllı oyna artık be adam. Gomez' le ikiniz çok çektirdiniz bu transfer dönemi.

Çevrimdışı atalay

Orta saha planlaması yetersiz. Bu kumar bir el daha oynanmaz. Düşük profil yada palyatif bir çözüm de olsa oraya bir hamle şart.

Orta saha planlaması yetersiz. Bu kumar bir el daha oynanmaz. Düşük profil yada palyatif bir çözüm de olsa oraya bir hamle şart.
Nejeap var ya :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı linux

HaberKartali
SICAK GELİŞME: Sosa, ailesiyle birlikte İstanbul'a geri döndü. Yarın özür dileyerek idmanlara başlaması bekleniyor

bütçemiz olsaydı da bundesligaya giderdi gene de...

gitti mi ki :(

gitmediyse sene ortasından başlatılacak markaj ve pazarlıklarla 4-5 milyona kapatılabilirdi. avusturya takımları (salzburg hariç) çulsuz. g.amerikalılar gibi ölu seviciligi de yapmıyorlar.

Çevrimdışı tangaz

gitti mi ki :(

gitmediyse sene ortasından başlatılacak markaj ve pazarlıklarla 4-5 milyona kapatılabilirdi. avusturya takımları (salzburg hariç) çulsuz. g.amerikalılar gibi ölu seviciligi de yapmıyorlar.

gitmedi ama rapid satmak istediğinde bundesligadan talibi çıkar ve oyuncuda bundesligayı seçer yaşı çok genç çünkü ve kariyerini bu yönde inşaa etmek isteyecektir.

Çevrimdışı İhsan

FFP anlaşması ne zaman bitiyor? Bu son transfer dönemimi? Yoksa devre arası da devam edecek mi?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı atalay

Tolgay, orta alandaki mevcut üçlünün muadili değil. Ya merkez ikilide 'deep lying playmaker' rolünde ya da savunma hattının önünde tek, ilerisindeki iki BTB oyuncusunun gerisinde regista rolünde oynar.

Hoca, dün top rakipteyken Atiba'ya Bilic'in ilk sezonunda Jones'a verdiği rolü verdi. Tolgay - Atiba - Ozzy aslında birbirini tamamlayan bi' üçlü değil. Ön bölgede +1 oyuncu eksik. Tolgay, sınırlı bir alanın oyuncusu. Oğuzhan ise geçen sezon ki rolü daha iyi taşıyor gibi. Tolgay, BTB olmasa da Ozzy sol iç, Tolgay sağ iç, arkalarında Atiba ile ideal 4-3-3 formasyonu daha uygun olacak gibi.

Etiketler: