2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387014 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Borcun 2 milyar tl civarı olması imkansız Fanatiğin aptalca haberlerinden biri daha yönetim çıkıp resmi siteden yalanlamalı
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı AmaralGürses

2.2 trilyon borç doğruysa yarın satalım kulübü bu borç asla kapanmaz. 1.2 trilyondan 2.2 trilyona ne ara çıktık?

kesin rakami bilmiyorum ancak mesele rakam degil, surdurulebilirlik.
onemli olan borc sildirip batakci konumuna dusmemek ve surekli borc bulabilir halde olmak. su anda bu iki sarti da sagliyoruz benim acimdan problem yok, 2018'den sonra zaten kar etmeye baslayacak kulup.

Çevrimdışı Orhan_

Tabi transfer olmayınca ortalık sus pus oldu.

Çevrimdışı Tolga

Tabi transfer olmayınca ortalık sus pus oldu.
Akşam maç başlayınca hareketlenir buralar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı o2bucak

Alıntı
Barcelona, Belçikalı stoper Thomas Vermaelen'in transferi için Roma ile anlaştıklarını açıkladı.
Haberi var Fanatik'in sitesinde

Barcelona bize Jérémy Mathieu'yu vermez mi?

Çevrimdışı murat baltacı

tolga,pektemek,veli takımda kambur durumundalar bana göre veli iyileşse bile bu sistemde iş yapmaz o varken defansif orta saha alınmıyo atibaya bişey olsa işimiz zor,pektemek çok bile kaldı zaten derhal gönderilmeli,tolga abilik ayağına kalıyo takımda oyun olarak katkısı yok kalitesi olmayan oyunda performans sergilemeyen adamada saygı duyulmaz saha dışında saygı duyuyo abi yerine koyuyo olabilirler o zaman jubilesini yapsın daha az paraya teknik ekipte olsun böylece yerine performans sergileyecek bi kaleci alınır.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı abdusta

N. LOMBAERTS BEŞİKTAŞ JK'A GELİYOR MU?

takımı Zenit  ,geçen yıl hep yedek kalmış oynamamış

saygılar

Çevrimdışı AmaralGürses

tolga,pektemek,veli takımda kambur durumundalar bana göre veli iyileşse bile bu sistemde iş yapmaz o varken defansif orta saha alınmıyo atibaya bişey olsa işimiz zor,pektemek çok bile kaldı zaten derhal gönderilmeli,tolga abilik ayağına kalıyo takımda oyun olarak katkısı yok kalitesi olmayan oyunda performans sergilemeyen adamada saygı duyulmaz saha dışında saygı duyuyo abi yerine koyuyo olabilirler o zaman jubilesini yapsın daha az paraya teknik ekipte olsun böylece yerine performans sergileyecek bi kaleci alınır.

su 3 ismin 2 si bile demiroren'in marifeti, bu nasil bir kamburdur arkadas adamin yedigi haltlari hala sirtimizda tasiyoruz kac sene gecti arinamadik demiroren doneminden.

Çevrimdışı alimm

Mathieu.....

Daha önce belirtmiş olduğum Vermaelen zu Roma transferi gerçekleşti ve barça'nın stoper havuzunda 4 kişi kaldı...
Barça taraftarı sezon öncesi hazırlık maçlarında izledikleri mathieu'nun performansından oldukça rahatsız olmalılar ki 4. seçenek olarak görülen mathieu'nun gönderilip 20 yaşındaki Marlon'un kadroda tutulmasını istiyorlar... Bu düşünce yönetim tarafınca da varmı onu zaman gösterecek.... Tabi bu durum bizim için ii mi kötü mü o da tartışmaya açık bir konu....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı ahmetx

Etoyu alıp , stopere ve ön liberoya birer takviyeyle işi bitirelim.Pektemek ve Veliyi de elden çıkarıp ekonomik olarak yüklerden kurtulalım.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ciğerciyi biz alabilseydik Atiba için güzel alternatif olacaktı hem de yerli.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ciğerciyi biz alabilseydik Atiba için güzel alternatif olacaktı hem de yerli.
Ahmet abi ciğerciyi ben beğenmiyordum lucas leivayı alsak çok iyi olurdu...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Akşam maç başlayınca hareketlenir buralar :)
Sanmam enerjisi yok forumun

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

9 bin bilet satılmış maç için
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

2017 2018 planlamasına ligi bilen Visca düşünülmeli tam bir takım oyuncusu ve skorer.2018 de sözleşmesi sona eriyor.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2017 2018 planlamasına ligi bilen Visca düşünülmeli tam bir takım oyuncusu ve skorer.2018 de sözleşmesi sona eriyor.

Hani Sevilla alıyodu bu elemanı ya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

Ahmet abi ciğerciyi ben beğenmiyordum lucas leivayı alsak çok iyi olurdu...

Leiva pazarını geçen yıl kaçırdık.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

9 bin bilet satılmış maç için
az ama biletler ucuz olmalıydı gerçekten hazırlık maçı için çok pahalı ve rakipte ahım şahım değil ucuz olsa 20 25'i bulurdu rahatlıkla..

Çevrimdışı Zafer55

Etoyu alıp , stopere ve ön liberoya birer takviyeyle işi bitirelim.Pektemek ve Veliyi de elden çıkarıp ekonomik olarak yüklerden kurtulalım.
Veli kalsın.Şişmanoğlunu gönderelim az para almıyor o da.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı abdusta

Borcun 2 milyar tl civarı olması imkansız Fanatiğin aptalca haberlerinden biri daha yönetim çıkıp resmi siteden yalanlamalı

Alıntı
BUGÜN YAPILAN MALİ KONGREDE BEŞİKTAŞ KULÜBÜNÜN BORCU AÇIKLANDI!..
14/05/2016 12:08
Bugün yapılan mali kongrede Beşiktaş kulübün borcu 1 milyar 328 milyon tl olarak açıklandı.
BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongre saat 10.00'da başladı. Siyah-beyazlı kulübün Olağan Mali ve İdari Kongresinde borçta açıklandı.
Beşiktaş Kulübü Denetleme Kurulu Başkanı Feyyaz Tuncel, 31 Ağustos 2015 itibariyle kulübün konsolide borcunun 1 milyar 328 milyon 101 bin 108 TL olduğunu söyledi.
Feyyaz Tuncel, Beşiktaş Kulübü ve bağlı ortaklarının alacaklarının toplamının ise 167 milyon 583 bin 47 TL olduğu da ayrıca dile getirildi.
Öte yandan Tuncel, 2012 yılından beri en yüksek gelire ulaşılan 2015 yılında Kartal Yuvası’nda da yüzde 34’lük bir gelir artışı olduğunu ifade ederken, futbolcu satışlarından da 56 milyon TL gelir elde edildiğini sözlerine ekledi.
İHA

7 ay icinde stadımızı yaptık,bir surude gelirimiz oldu,daha önce yazdığım gibi stad bitti,Yatırımdan AKAR a dönüştü,eger stadın arazi tapusunu alabılirsek stadın degeri 1 milyar euro dan fazla eder,

saygılar

Çevrimdışı ahmetx

Veliden hayır gelmez artık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Edin visca anadolu takımlarındaki en iyi oyuncu tarzını oyununu beğeniyorum ama ciddi bonservis isterler

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Veliden hayır gelmez artık
Veli ve pektemekin yıllık maliyeti 3 m euro 3 yıllık daha sözleşmeyle 10 m euroları bulur maliyetleri bonservissiz bile ben yolların ayrılmasına razıyım bir
Şekilde kurtulmalıyız o 2 oyuncudan

Olimpiakos maçında kombineler geçerli değil mi?

Etiketler: