2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388063 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ayberk

Sosa: “Beni isteyen Milan Kulübü, 17 Ağustos'a kadar süre istedi”
Kaynak: Hürriyet
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı linux

Sat sosayi . Al edwin cardona yada lucas limayi

Çevrimdışı alimm

pektemek eto'o takası yapıp 1.7 pektemek'e vermek yerine eto'o ile 2 ye anlaşıyıruz.. çok güzel değil mi yaa...
 :ishock:
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı abdusta

Sosa olayı Beşiktaş lehine gelişti

Başkanın ve ANÇ ilkeli duruşu Sosanın oynadığı oyunun içine kendi düşürdü ve
adaletli transfer rayına oturdu yani kısaca ya Milan Beşiktaşın tarif ettiği (8-9 milyon euro konusuluyordu belki bir miktar tenzil edilebilir)
bonservisi verecek,yada Sosa Beşiktaşda kalacak.
Ama Milan ın bir dizi karar vermesi gerekiyor,sadece Avrupa dışı oyuncu için 1 kontejyanı var Juan Cuadro ve Sosa arasında tercih yapmaları gerek
Sosa oyuna düştü dedik ya nedeni Milan Sosaya bonservisini sen hallet ve gel demiş Beşiktaşla temasa geçmemişti,Sonra rakamlarda buluşma olmayınca
Milan transferden vazgeçmiş ve Sosa yı ortada bırakmıştı,Sosa da beni ortada bırakmayın diye Milana yalvardıkdan sonra şimdi Beşiktaşa yapılacak
teklif bekleniyor,bu ciddi bir teklifmi olacak?Yoksa Beşiktaşın vazgececegi ve Milanın Sosa dan kurtulması teklifimi olacak?

görelim..

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

4 5 gündür girmiyordum foruma anlaşılan değişen bir şey yok hala stoper gelmemiş, sosanın durum çözülememiş, gomezle ilgili bir gelişme de olmamış sıktı artık transfer dönemi bu kadar da beklenilmezki....

Çevrimdışı b.damatoglu

Egoları bir kenara bırakıp; işinin ehli, nitelikli isimlere görevler verilirse bu işi yapabilecek kişiler olur.
Ali Naibi var.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Bishamon

Milan İsco'yu istiyormus :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Çevrimdışı anılnr

Şampiyonluğun hikayesini izledim bugün.Akhisar maçını görünce sanki şimdi olmuş kadar sinirlendim.Tolga Rodagella'nın golünde ıska geçiyor.Ardından hatalı pas atıp topu rakibe veriyor neyseki direkten dönüyor.2 senedir zaten uefadan elenmemizin sebebi.Acaba sözleşmesinin bitmesi beklenemezmiydi karar vermek için ? Elimizden mi kaparlardı yoksa ?

Çevrimdışı Kemal

Hava sıcak transfer yok off...

Çevrimdışı abdusta

Milan İsco'yu istiyormus :D

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Sosa:"eşim İtalyada oynamamı istiyor"
Sosa nın eşi gördümü acaba?

saygılar

Çevrimdışı b.damatoglu

Sosa:"eşim İtalyada oynamamı istiyor"
Sosa nın eşi gördümü acaba?

saygılar
Benim eşim de benim İtalya'da çalışmamı istiyor

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gomez 5.5 alıyordu diyor övünç özdem kap'a neden 3.5 net ücret verilecektir denildi neyine 5.5 diyorlar bu kadar net bilgi nerden geliyor

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Tolga Zengin kaptanlığın  kendisinden alınması sebebiyle grip olmasını bahane ederek 3 gündür  antrenmanlara çıkmıyor.

dogrumu?

saygılar

Çevrimdışı Zafer55

benimde görüşüm fabri tolga boyko sıralaması. boyko da bir isteksizlik seziyorum. bence üçe beşe bakmadan göndermek en doğru karar olur.
Bence de 3e 5e bakmadan gönderilsin .Ama sanırım üç beş bi teklif yok ortalıkta hiç bir yalan haber bile çıkmıyor boykoyla ilgili..

Çevrimdışı AmaralGürses

Bence de 3e 5e bakmadan gönderilsin .Ama sanırım üç beş bi teklif yok ortalıkta hiç bir yalan haber bile çıkmıyor boykoyla ilgili..

Boyko + 2m euro = Vida  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Uğur Boral şu anda Ntvspor'da Adriano'nun alınmasını doğru bulmadığını, İsmail ile devam edilmesini söylüyor.

:evillol: :evillol:
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı 'TaNeR'

#BeşiktaşınMaçıVar

Şampiyon Beşiktaşım ne istersen iste benden
istersen donatalım dört bir yanı bayraklarla
istersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla
istersen eğlenelim davullarla zurnalarla...

Lay lay lay lay lay lay lay...

twitter.com/ForzaSenBenYok/status/762171835798740992
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Kemal

Uğur Boral şu anda Ntvspor'da Adriano'nun alınmasını doğru bulmadığını, İsmail ile devam edilmesini söylüyor.

Tam ben yazacaktım

Ulan yıllarca yata yata para aldın bu takımdan diyemiyor kimse . Haram zikkim olsun benden bu adama geçen para

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Krize girdim ya bu nedir adam ismaili savunuyor

Çevrimdışı onurturan

4 5 gündür girmiyordum foruma anlaşılan değişen bir şey yok hala stoper gelmemiş, sosanın durum çözülememiş, gomezle ilgili bir gelişme de olmamış sıktı artık transfer dönemi bu kadar da beklenilmezki....

Özledik seni..
Oğuzhan Aydoğan aldık..

Umarım yine "Oyuncu alarak o mevkidekilerin moralini bozmak istemiyoruz"a bağlamazlar

Çevrimdışı onurturan

A spor ne ki araba markası mı?  :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2.2 trilyon borç doğruysa yarın satalım kulübü bu borç asla kapanmaz. 1.2 trilyondan 2.2 trilyona ne ara çıktık?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ekrembaser

2.2 trilyon borç doğruysa yarın satalım kulübü bu borç asla kapanmaz. 1.2 trilyondan 2.2 trilyona ne ara çıktık?
Kap a bildirim mi yapıldı 2.2 miymiş borç kesin mi

Çevrimdışı Egos

2.2 milyar ve doğru değil. kulübün kendi içindeki borçlar da dahil bu miktara, yani 2.2'nin içindeki bir kısım borcun sahibi de alacaklısı da biziz.

Etiketler: