2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12371732 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi sozkul

Burda renklilere bile söylense küfür hakaret asla olmaz renkliler yüzünden ceza almayın

Biz görmeden siliyorsunuz, iki saat üzerinde kocaman bir çarpı işaretiyle  askıda kalsa şu silinen küfürlü mesajlarda görsek.  :)

Çevrimiçi sozkul

etoo yancı olmayı kabul etmez bir riske girip alacaklar etoo yu gomez olursa daha sonra
gomezide alacaklar yoksa gomezin ipiyle kuyuya inersen etoo yuda kaybedersin.

O kadar paramız var mı, 3,5 +5,5 =9.
Toplam zarar limitimiz 10

Çevrimdışı onurturan

etoo yancı olmayı kabul etmez bir riske girip alacaklar etoo yu gomez olursa daha sonra
gomezide alacaklar yoksa gomezin ipiyle kuyuya inersen etoo yuda kaybedersin.

Ayyyynısını söyledim bak ayynıısını 1467. sayfada bahsettim sen söyleyince daha da korktum şimdi abi  :duman:

Çevrimdışı onurturan

@mylife1903 de o karşılaşma anında orada olmalı  :D

O kafada odun kırmayı seviyo..
Yunus emrede odunu kuru sevmez ıslatıp onla kovalamayı seviyo :D
Hepsi orda olsa olsa aslında dadından yinmez Süleyman abi...
Yunus Emre ,Mylife abi @khanlu abi bizim takımdan onlar mustafayla İsmail :D   :s19:

Çevrimdışı onurturan

Transfer yok bebek bezlerine sarmışsınız :kop:
Onlar en büyük transferlerimiz..
Transfer süreci de ayrıca çok sancılı geçiyor  :icool:

[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 18:02:10 onurturan ]

Çevrimdışı onurturan

Simdi su cumleye dayanarak , Milan Sosa'yi ne yapsin, bence bukadar zengin bir kulup olduktan sonra pahali sukseli transferler yaparlar.

Yada Sosaya birsürü para da verebilirler  :naughty:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Geçen sene daha güzeldi sanki transfer dönemi ya. Hiç böyle sıkılmamıştım :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

Geçen sene daha güzeldi sanki transfer dönemi ya. Hiç böyle sıkılmamıştım :bandit:
Bu sene artık son..
Seneye çok civcivli geçecek  :guitar:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

:busted_cop:

Konuyla ilgili Malum1903'ün edindiği bilgiye göre:

Başkan Fikret Orman'ın bugün Gomez ile ilgili herhangi bir randevusunun olmadığı Chelsea kulübüyle Remy ve Omeruo transferleri için görüştüğü öğrenildi.

Başkan Fikret Orman'ın bu akşam İstanbul'a dönmesi bekleniyor.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Biz görmeden siliyorsunuz, iki saat üzerinde kocaman bir çarpı işaretiyle  askıda kalsa şu silinen küfürlü mesajlarda görsek.  :)
:D

Çevrimdışı T.Yapici

@T.Yapici kardesım burası BEŞİKTAŞ . :biggrinking:  Son ana kadar bekler, sac bas yolar, kahır olursun...  :halay:

@gokhan_kurt haklısınız umarım sonu bizim için hayırlı olur  :halay: :D
Hiçbir zaman hatırlarınızdan çıkmasın ki, Cumhuriyet sizden "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür " nesiller ister.

Çevrimdışı ferdi1903

simdi baskanin gizledigi stoper Omeruo muymus? kac gündür onun icinmi ingilteredeymis?

Çevrimiçi Necmi

O kadar paramız var mı, 3,5 +5,5 =9.
Toplam zarar limitimiz 10
neden şu an pata patmıyız @sozkul
busene sportif gelirlerde hesap dışı çok girdi şampiyonluk gelirleri
cl gelirleri fener sponsorluğu ligin sonuna doğru bize kaktırdıkları 3 maç :D
kombine gelirleride bu sene hesaba girecek geçen sene denkliği sağladıysak bu sene
haliyle sağlarız. bizim sıkıntımız bonservis verememek

Çevrimdışı Berat

neden foruma kastınmı var kaldıralım o zaman reklamları :bandit:
kimse bize silah dayamıyor. yayınlayın diye. zaten 3 ayda bir forma parası anca geliyor.
engellemeye çalıştığınız reklamlardan bu güne kadar kaç arkadaş mutlu oldu forma maç bileti
sağlanarak tabi birde damlada olsa Beşiktaşa katkı oluyor :bandit:

Foruma neden kastım olsun @Necmi abi anlayamadım. İnternette gezinirken reklam görmek istemiyorum ve adı geçen programı yıllardır kullanıyorum. Siz siteye zaten bolca reklam alıp birçok arkadaşı mutlu edin, ben de mutlu olurum. Benimkisi bir tercihtir kısacası, olayı kasıt derecesinde büyütmeyi doğru bulmuyorum abi.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yunus Emre ,Mylife abi @khanlu abi bizim takımdan onlar mustafayla İsmail :D   :s19:
:D :D

Islak odun iyidir vurdumu zingillatir :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı alimm

Yok mu gelen giden... Bugün işler iice kesat....
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Bishamon

Şu twittera yüklenen antreman videolarını çeken kimse kovulmalı.

Çevrimdışı khanlu

Sadece mustafa değil, aramızda kalsın kimseye söyleme ama gomez' e de huylanmaya başladım :) oda kötüniyetli hareket ediyor, son tercih beşiktaş, nasıl olsa dünya parayı verir onlar. Bu gidişle ben gomezinde arabasını çizebilirim :)
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu twittera yüklenen antreman videolarını çeken kimse kovulmalı.

Neden noldu :alala:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı alimm

Bu sene kadrodaki en çok sevdiğim ismin Sosa olmasına ragmen Sosa olayı artık sonuçlansın istiyorum... Çinlilere satışı gerçekleşmiş olan Milan istenilen parayı verse de transferi bitirseler.... Bizde gidip Hernanes'i alsak....

Çevrimdışı Berat

Bu sene kadrodaki en çok sevdiğim ismin Sosa olmasına ragmen Sosa olayı artık sonuçlansın istiyorum... Çinlilere satışı gerçekleşmiş olan Milan istenilen parayı verse de transferi bitirseler.... Bizde gidip Hernanes'i alsak....

Benim tanıdığım başkan Milan'ı Çinliler satın aldı diye Sosa'nın bonservisini artık 10dan başlatır  :eyes

Çevrimdışı alimm

Benim tanıdığım başkan Milan'ı Çinliler satın aldı diye Sosa'nın bonservisini artık 10dan başlatır  :eyes

Hernanes maliyetini karşılasın yeter öyle yükseklerde gözüm yok.. :D

Çevrimdışı Bishamon

Neden noldu :alala:
Video cekerken telefpnun yan tutulmasi gerektigini ogrenemesi yillardir

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Etiketler: