2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387835 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TURKahvesi

bir iyi bir kötü haberim var....
kötüden başlamak gerekirse, savunmaya istediğimiz mathieu'nun transfer ihtimali çok aza indi.. şöyleki barça'nın kadrosunda bulunan 3 sol stoperden biri için(vermaleen) roma iddaaları güçlendi ve bu da mathieu'nu transferine engel olur...  :steamed: :steamed:
iyi olan ise kiralık gönderilmesi gündemde olan liverpool stoperi sakho  için talepkar olan roma'nın vermaleen transferini gerçekleştirmesi durumunda sakho için geri adım atacağı... ve biz bu durumda sakho için iyi bir tercih olabiliriz...

ben başkandan sol stoper olarak sakho ya da arjantinliyi bekliyorum... bu da burda dursun..

Arjantinli derken?

Çevrimdışı alimm

hep, bu başkan sizi böyle yaptı  :D

başkan sonrası vodafone arena sayesinde inşaatçı,dekorasyoncu, transferler sayesinde muhasebeci, iktisatçı olduk...
ama her türlü net "ölücü" olduk.... :D :D :D
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi murat

İnler-Tolgay-Atiba-Oguzhan

Zeka ve pas düzeyi yüksek bir orta saha oluruz ama bize daha yırtıcı bir profil lazım,leiva daha uygun gibi
bende tam tersini düşünüyorum inler> leiva
hem oyun açısından hemde yabancı görünümlü yerli olması açısından bize daha uygun.atibanın tek defansif ortasaha olarak oynadığıı düşünürsek inler bana atibanın yaptığı işi daha iyi yapar gibi geliyor.

Çevrimdışı alimm

Arjantinli derken?
mourinho nun kadroda düşünmediği Marcos Rojo...

Çevrimdışı TURKahvesi

tmm  :)

Çevrimdışı Jukebox

bir iyi bir kötü haberim var....
kötüden başlamak gerekirse, savunmaya istediğimiz mathieu'nun transfer ihtimali çok aza indi.. şöyleki barça'nın kadrosunda bulunan 3 sol stoperden biri için(vermaleen) roma iddaaları güçlendi ve bu da mathieu'nu transferine engel olur...  :steamed: :steamed:
iyi olan ise kiralık gönderilmesi gündemde olan liverpool stoperi sakho  için talepkar olan roma'nın vermaleen transferini gerçekleştirmesi durumunda sakho için geri adım atacağı... ve biz bu durumda sakho için iyi bir tercih olabiliriz...

ben başkandan sol stoper olarak sakho ya da arjantinliyi bekliyorum... bu da burda dursun..
Marcos Rojo?
Zor olmaz mı ?  :alala:

Çevrimdışı tangaz

rojo bence tam aradığımız stoper
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi murat

Beşiktaş'ın ekonomisi kötü maalesef. Gelirlerimizin artması ekonomimiz iyi anlamına gelmemeli. Sürdürülebilir mali disiplin ve sportif başarı şart. Fikret Orman görev dönemi sonuna kadar bir nebze düzeltti diyelim ondan sonra gelecek yönetimin tekrardan bizi uçuruma sürüklemeyeceğinin garantisini kimse veremez. Ayrıca bizim mali yapımızdan bağımsız olarak bir sürü dış etmen var ülkemizi etkileyen; politik durum, dışa bağımlı ekonomi, kur dalgalanmaları. Sırf bir dönemde kur farkından 20-30 milyon euro içeri girebiliyoruz. 
dua edelimde başarının devamı gelsin.yönetim içinden çıkacak yeni bir başkan ile bu düzen devam eder.başarısızlık olması halinde vaadler vaadler ve iş bilmez başkan ile borçlar borçlar.

Çevrimiçi Necmi

Beşiktaş'ın ekonomisi kötü maalesef. Gelirlerimizin artması ekonomimiz iyi anlamına gelmemeli. Sürdürülebilir mali disiplin ve sportif başarı şart. Fikret Orman görev dönemi sonuna kadar bir nebze düzeltti diyelim ondan sonra gelecek yönetimin tekrardan bizi uçuruma sürüklemeyeceğinin garantisini kimse veremez. Ayrıca bizim mali yapımızdan bağımsız olarak bir sürü dış etmen var ülkemizi etkileyen; politik durum, dışa bağımlı ekonomi, kur dalgalanmaları. Sırf bir dönemde kur farkından 20-30 milyon euro içeri girebiliyoruz. 
yanılgın burda Beşiktaşın mali yapısı kötü borç hat safhada ama ekonomisi kötü değil
ekonomik kötülük gelir kaynaklarının kapanması döneri sağlayamaman demektir bizim tam tersi ekonomimiz zirve yaptı gelir kaynaklarımız
sürekli artıyor. ffp nin dengesine uyabildiğimize göre iki senedir gelirlerimizin büyük bir kısmını kullanamadığımız
halde başa baş politikasını sürdürebiliyoruz buda ekonomimizin aslında çok iyi olduğunu gösterir.
Borçları önümüzdeki yıllarda bitirebilmenin planlarını yapıyoruz. renklilerin ekonomik durumları kötü
çünkü onlar kısa vadeli borçlarda ve yıllık giderlerde dönemiyorlar gelirleri yok giderleri büyüyor.
Ekonomik kötülük budur.
Borcumuz fazla durumumuz hiçde güzel değil bu durumu kabul etmek elbette gerekiyor. Ama bütçesi
100 milyondan iki senede 450 Milyona çıkmış bir kulübün ekonomisi kötü demek çok çok yanlış bir şey @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dua edelimde başarının devamı gelsin.yönetim içinden çıkacak yeni bir başkan ile bu düzen devam eder.başarısızlık olması halinde vaadler vaadler ve iş bilmez başkan ile borçlar borçlar.
Yalnız bizim başkanında borçları azaltma vaadiyle geldiğini unutmadan görev dönemi sonunda çıkacak tabloyu ayrıca incelememiz gerekiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alimm

Marcos Rojo?
Zor olmaz mı ?  :alala:

üst düzey klüplerin çoğu transferlerini tamaladı gibi.. şampiyonlar ligi kozumuz ve PL takımı olmayışımız transferin olması için neden olmasın dedirtiyor.. tabi kiralık... dediğn gibi zor olduğu için süreç uzun oluyor...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

yanılgın burda Beşiktaşın mali yapısı kötü borç hat safhada ama ekonomisi kötü değil
ekonomik kötülük gelir kaynaklarının kapanması döneri sağlayamaman demektir bizim tam tersi ekonomimiz zirve yaptı gelir kaynaklarımız
sürekli artıyor. ffp nin dengesine uyabildiğimize göre iki senedir gelirlerimizin büyük bir kısmını kullanamadığımız
halde başa baş politikasını sürdürebiliyoruz buda ekonomimizin aslında çok iyi olduğunu gösterir.
Borçları önümüzdeki yıllarda bitirebilmenin planlarını yapıyoruz. renklilerin ekonomik durumları kötü
çünkü onlar kısa vadeli borçlarda ve yıllık giderlerde dönemiyorlar gelirleri yok giderleri büyüyor.
Ekonomik kötülük budur.
Borcumuz fazla durumumuz hiçde güzel değil bu durumu kabul etmek elbette gerekiyor. Ama bütçesi
100 milyondan iki senede 450 Milyona çıkmış bir kulübün ekonomisi kötü demek çok çok yanlış bir şey @Serhat Akkaya
Doğru ifade edemedim abi şöyle ifade edeyim mali açıdan uzun vadeli süreçte sıkıntılı durumdayız.  @Necmi
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

Kur farkı filan bu 100 m tl. Yerli oyuncularla saçma sapan euro üzerinden sözleşme yapmaya devam edersen buna katlanmak zorundasın. Oyuncuların kaçı euro üzerinden kira filan veriyordur acaba?

Kirayı biz ödüyoruz muhtemelen  :D
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Şimdiye kadar olanları toparlayayım

SOSA takımda kalıyor
ETO   takıma katılma yolunda
GOMEZ takıma dönme yolunda

geriye sadece sol ayaklı tecrübeli ve hızlı stoper kalıyor..

Saygılar

Çevrimiçi Necmi

Doğru ifade edemedim abi şöyle ifade edeyim mali açıdan uzun vadeli süreçte sıkıntılı durumdayız.  @Necmi
elbette sıkıntılıyız kardeşim bu inkar edilebilirmi. önümüzdeki on yıl boyunca sürekli borç ödeyeceğiz
buda on yıl minimum ayağını yorganına göre uzatmak demektir.
şimdi düşün bu borç var ama bunun yıllık ödeme periyotlarını karşılayacak gelirde
geliyor. Borcunun olması senin ekonominin kötü olduğu tanımı değil eğer kısa vadeli ödemeleri
yapamıyorsan işte tehlikeli olan odur.şöyle bakmak lazım 1.2 borcumuz var değilmi bunu düşünme bu sene bizim
100 M borcumuz var diye bak işte o 100 M yi ödemek gerekiyor. o borcun büyük kısmı uzun vadeli buda ancak ödeme zamanı geldiğinde
borçtur. Bizim şimdilik durumumuz kötü değil bu ekonomik politika devam ettirilebildiği sürecede kötü olmaz
yeterki tekrar gelirimizden fazla borçlanmayalım bu sene gelirimiz 450 M diyelim eğer bu sene 550 milyon harcarsak
işte o kötü olur. 450 harcarsak denk bütçe sağlamış oluruz.çünkü bu 450 nin içinde kısa vadeli borçların ödenmeside
var bütçeyi denk tutmak demek aynı zamanda uzun vadeli borcuda eritiyor olmak demektir

Çevrimiçi murat

Yalnız bizim başkanında borçları azaltma vaadiyle geldiğini unutmadan görev dönemi sonunda çıkacak tabloyu ayrıca incelememiz gerekiyor.
borçları başkanlığı bitmeden önemli ölçüde düşürecektir ama tl bazında değil tabiki.

Çevrimdışı alimm

SOSA takımda kalıyor

Saygılar

şunun da adını koyalım rojo olsun... :lol: :lol:

Çevrimdışı Zafer55

SOSA takımda kalıyor

Saygılar

Eto-Gomez-Cenk  :duman:  Hoca kimi oynatsın kimi yanında  oturtsun.  :)

Çevrimdışı abdusta

Endüstriyel futbol dünyasında Beşiktaşın Borcu.

Dünyada binlerce profesyonel futbol klübü var,hepsininde ana gelirleri destek,sponsorluk v.s
sadece bilet ve forma satışlarıyla bu çark dönmüyor.
burası mal üretip pazarlayan bir fabrika değil,kaldıki işçi ücretleri çok fazla
Bu nedenle içlerinden Beşiktaşı neden borcu var diye eleştiremeyiz,
kaldıki Beşiktaş geçmişte yapılan yanlışlarını feda,cefa,vefa diyerek düzeltme yolunda
bizim bakmamız gereken en önemli kriter TL bazında degil Euro bazında makasın açılıp açılmadığı,Temlik,kredi ve banka faizlerinde azalma
satışlarda ise bonservislerin alış bonservisleriyle başabaş olması,sportif başarılar
Bu yıl itibarıyla baktıgımızda her 3de negatiflerden positive dogru egilim vermekte

saygılar

Çevrimdışı abdusta

Eto-Gomez-Cenk  :duman:  Hoca kimi oynatsın kimi yanında  oturtsun.  :)

Cenk hamle oyuncusu

ETO yu yabana atmayın tecrübesiyle forvet hattının,arkasının her yerinde oynar
atar,attırır hem Gomez hem Querasma hem Oguzhan ile Tandem olur ikiz olur Tsunami gibi akarlar rakip kaleye

saygılar

Çevrimdışı pascal26

elbette sıkıntılıyız kardeşim bu inkar edilebilirmi. önümüzdeki on yıl boyunca sürekli borç ödeyeceğiz
buda on yıl minimum ayağını yorganına göre uzatmak demektir.
şimdi düşün bu borç var ama bunun yıllık ödeme periyotlarını karşılayacak gelirde
geliyor. Borcunun olması senin ekonominin kötü olduğu tanımı değil eğer kısa vadeli ödemeleri
yapamıyorsan işte tehlikeli olan odur.şöyle bakmak lazım 1.2 borcumuz var değilmi bunu düşünme bu sene bizim
100 M borcumuz var diye bak işte o 100 M yi ödemek gerekiyor. o borcun büyük kısmı uzun vadeli buda ancak ödeme zamanı geldiğinde
borçtur. Bizim şimdilik durumumuz kötü değil bu ekonomik politika devam ettirilebildiği sürecede kötü olmaz
yeterki tekrar gelirimizden fazla borçlanmayalım bu sene gelirimiz 450 M diyelim eğer bu sene 550 milyon harcarsak
işte o kötü olur. 450 harcarsak denk bütçe sağlamış oluruz.çünkü bu 450 nin içinde kısa vadeli borçların ödenmeside
var bütçeyi denk tutmak demek aynı zamanda uzun vadeli borcuda eritiyor olmak demektir

Necmi abi bence stratejik düşünüp,  Fulya'yı kısmen ya da tamamen satmayı camia olarak tartışmalıyız.

Şampiyonlar Ligi konseptine büyük ligler ve yayıncı kuruluşlardan çok büyük itirazlar var. Birkaç yıl içinde büyük değişikliklerin olması muhtemel. Bizim bu süreç içinde "mali yapısı en güçlü Türk kulübü" "gelirleri en yüksek Türk kulübü" "en başarılı Tük kulübü" gibi tüm ünvanları toplamamız lazım. Olası bir sabit katılım uygulamasında akla gelen ilk Türk kulübü imajını oturtmamız ve Pole pozisyonu kapmamız lazım. En kötü ihtimalle renklilerle aynı hizada olmamız geride kalmamamız gerek. Yoksa bunlar gese ye fln yol verirse baskette febenin pozisyonunu kapabilirler. Tüm gücümüzle saldırmamız, avrupanın büyükleriyle aynı masaya oturmamız lazım. Bunun için de prangaları kırmak şart.
Ve eminim gese şu an Riva üzerinden buna çalışıyor.

Çevrimdışı tangaz

eto'o + gomez ikilisi ligde 50 gol barajını aşarlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı klubnika01

Sırf A Spor Jose Sosa Istanbul'a gelmedi diye,
U 21 Takimimizin Idmanina geldim.
Gördüğunuz gibi Jose Ernesto Sosa karşimda.
Herkese Selamun Aleykum. Maestro burada
''BTD''

Çevrimdışı zekotha

Sosa giderse cidden çok sevineceğim. ben istemiyorum, kabullenemiyorum yaptıklarını. Tolgay oynasın Sosa'dan çok katkı yapsın istiyorum

Çevrimdışı sozkul

SOSA takımda kalıyor

Saygılar

Gomez 7.5 milyona filan gelmesin.
Öyle haberler var ortalıkta, ayrıca birisi beni aydınlatsın, Gomez'in KAP'ı 3.5 milyon du, şimdi herkes bonuslarla 6,5 aldı diyor ve birtane yalanlama gelmiyor, yani resmi olmayan yalanlamada gelmiyor, ben işi biliyorum öyle değil diyen bir adam yok. galiba imza paraları yüzünden yanlış yönlendiriliyoruz, adama 2 miyon filan imza parası vermişler demekki, GG nin 2 milyon imza parasıda KAP'a bildirilmediğini düşünürsek tek açıklaması bu olabilir.
Bizim kimseye yıllık verecek 6,5- 7,5 gibi paralarımız yok, ayrıca herkes sakatlanabilir, neyapacağız o zaman?
Eskiden bir KAP'ımız vardı güvendiğimiz şimdi neye güveneceğiz bilmiyorum.

Etiketler: