11 yaş aramız var abi. Belki 80 lerde öyleymiştir ama ben hiçbir zaman bunlar avrupaya gittiğinde sempati beslemedim. Dediğin gibi haksız şampiyonluklarla gittikleri şampiyonlar liginde bunları destekleyecek de değildim. Ayrıca dediğin gibi başkanımız gereken yerde gereken cevabı veriyor. Hatta yöneticilerimizde gayet güzel lafı gediğine oturtuyor. Bunları Beşiktaşlı duruşuyla gerçekleştiriyorlar. Ancak başkan ve yöneticiler bunu yaparken istisna Rıdvan Akar ve resmi hesap çıkıyor. Bunlar benim canımı sıkan. Gereken müdahale yapılmalı bunlara. Taraftar konusunda ise bence sosyal medyada dahada baskın olmamız lazım. Bazı hesapları var bunların şeytanın aklına bile gelmeyecek şeyler çıkarıyorlar.
51 yaşındayım hayatımın hiç bir döneminde bir renkliyi her hangi bir platformda
desteklemedim. Hiç öyle milli duygularım yoktur. Bu iş rekabettir rakibimizde onlardır.
Ahlaki olduktan sonra rakibini her yerde alaşağı etmek caizdir. Ben paylaşımlarda yanlış
bir şey bulamıyorum gayet doğal ve hiç bir şekilde isim kullanılmamış paylaşımlar. Elbette
rakibini ezeceksin eline geçen her imkanda ama bunu onların yaptığı gibi rakibini fetö bağı
kurarak lekelemeden yapacaksın. Fenerin yaptığı buydu aklınca bizi yaşanan olaylarda hedef göstermek istedi
bu rekabet sınırları içinde kızdırma falan değildi ciddi bir saldırıydı.Bizimde bu yaptığımız oldukça düzeyli şekilde
işi sportif konuda tutarak cevap vermek bazen cevaplar hemen verilmez beklersin gerçekten
o lafları sarfettiği için pişmanlık duyduğu anda verirsin cevabını. Adamların yaptığı önümüzdeki sene olası Beşiktaş şampiyonluğunun önüne geçmek hakemlere şimdiden uyarı vermek
Bizim yaptığımız rekabet ölçüsünde şampiyonlar liginde olduğumuzu gündemde tutmak
zeki bir şekilde rakibi eziyoruz. hakaret yok espiri var
@Arthur resmi hesap dediğin taraftır zaten
tarafsızlık bekleyemezsin Beşiktaş çalışanıda taraftır. Ondanda tarafsızlık bekleyemezsin Seba duruşuda
tarafını sportif sınırlar içinde gösterebilmektir. Seba duruşuyla seba dönemini birbirine karıştırmayın
aynı şey değil