2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394409 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

seneye gençlerden ahmet çalık ve irfan can alınabilir bir de bursadan emre taşdemiri alırız adriano'nun yedeği olur
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

seneye gençlerden ahmet çalık ve irfan can alınabilir bir de bursadan emre taşdemiri alırız adriano'nun yedeği olur
Bursa'dan oyuncu alınamayacağını hala öğrenemediniz mi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tuncaboylu

Türk takımlarıyla ve onların kaprisleriyle uğraşmaya gerek yok, gidip yurtdışından bir sürü genç getirebiliriz.

Hatta gurbetçi getirmek daha iyi: Hem altyapısını Avrupa'da alıyor, hem de yerli statüsünde sayılıyor.

Çevrimdışı Yasin02

Emre taşdemir seneye şampiyonlar ligi ön eleme oynar :D
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Kutay

Bursa'dan oyuncu alınamayacağını hala öğrenemediniz mi :)
Başkanları değişti abi belki alabiliriz
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ersoy

Oğuzhan potansiyelli gibi yetiştiği altyapı da ortada iş yapar inşallah.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı tangaz

Ne "ahlaksız" kelimesi imiş arkadaş :) mustafa isimli top tepici internetteki onca küfür hakaret arasında kanımca olaya uygun bir tespitin karşılığı olan "ahlaksız", bir diğer ifadeyle ahlaki yoksunluk kelimesi üzerinden şu iki günde yazılanları görse "ulen şu beşiktaşlılar bu formayı ve onu giyeni ne kadar sahipleniyorlarda bana bile kötü söz söyletmiyorlar" der, utancından gider yemin ediyorum :) . Neyse bu konudaki hassasiyetinize uygun davranmaya çalışacağım. Ayrıca sizi tanımadığım için abi' de diyemeyeceğimden yalnızca lakap' ınız ile hitap edeceğim, ta ki Bursa' ya yolunuz düşüp de tanışana kadar. @tangaz @Necmi  :)

mustafayı en çok eleştirenlerin başında geliyorum. hatta eşiyle amerikada çekilmiş fotolarını ilk paylaşan ve tatilde sakatlanmasını eleştirip sakatlığının da kasık fıtığımıdır nedir olduğunu öğrenince de muhafazakar türk genci sendromuymuş die  damgalayan da benim  :) sözün özü; sahip çıkmak şöyle dursun tesislere sokmam, hatta ibret-i alem olsun die parasını verip sözleşmesini de yırtarım...

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı LuceGel

Oğuzhan Aydoğan bonservisi boşa çıkmış 200 bin € yetiştirme parası vereceğiz oldukça potansiyelli görünüyor  :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Berat

@tuncaboylu abi Olcay'ın o pozisyon için gerekli meziyetleri yok maalesef.

Çevrimdışı Tolga

Başkanları değişti abi belki alabiliriz
Serdar Aziz'i alamadık :)

Bakın net birşey söylüyorum. Bursa'dan bir oyuncu için biz, Fb ve Gs aynı teklifi yapsak Bursa bize o oyuncuyu satmaz.

Hatta ufakta olsa biz daha iyi teklif yapsak bile bize satmazlar ve satmıyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

@tuncaboylu abi Olcay'ın o pozisyon için gerekli meziyetleri yok maalesef.
Hem de hiç yok. Top kontrolü 20 üzerinden 2 olan bir adam orada rotasyon oyuncusu bile olamaz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bence Sosa gidecekse Olcay'ı Sosa'nın yerine çekelim, bu çocuğu da kanatta 4. alternatif olarak kullanalım.

Yok Sosa kalacaksa, o zaman Avrupa'ya kiralamak mantıklı.

bence sosanın yerine oynayacak oyuncunun şutu olmalı olcay da oğuzhan da bu profile uygun değiller, tolgay daha mantıklı olabilir bence. ben olsam atiba oğuzhanı hiç bozmadan önlerine tolgayı koyarım.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

İnceledikçe Oğuzhan transferini daha da çok sevdim.

U-15'te 4, U-16'da 8 ve U-17'de 9 kere olmak üzere 21 kere Almanya Milli Takımı'nın formasını giymiş.

Bi sebepten dolayı U-18'e alınmamış, o yüzden de biz alabiliyoruz heralde.  :icool:

Çevrimdışı murat baltacı

ffp sıkıntısından eksik bölgelere oyuncu alamıyoruz mahteu,eto gibi kaliteli oyunculara yaşından dolayı burun kıvıranlar var tamam yönetimin plansızlığıda var ama planlanamayan etkenlerde var atiba,sosa nın sorun çıkaracağını gomezin bu kadar oyalayıp gideceğini hiçbir yönetim öngöremezdi. avrupa şampiyonası öncesi oyuncu almakta zor bide elimizde oyuncu satışından para olmayınca işler sarpa sardı. şimdi öyle yada böyle yarışmaya gireceğimiz lig ve avrupa var yaşlıda olsa bi şekilde işimizi görecek oyuncuları takıma kazandıralım önümüzdeki senelerde yaş sorununu gençleşme ihtiyacını konuşuruz.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı KUMANOVALI

Çocuk tam Beşiktaşlı

Hayırlı olsun
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı tuncaboylu

Serdar Aziz'i alamadık :)

Bakın net birşey söylüyorum. Bursa'dan bir oyuncu için biz, Fb ve Gs aynı teklifi yapsak Bursa bize o oyuncuyu satmaz.

Hatta ufakta olsa biz daha iyi teklif yapsak bile bize satmazlar ve satmıyorlar.

İstedikleri parayı verirsen satarlar, Fenerbahçe'nin verdiğinden 1 dolar fazla ver yine satarlar. Money talks.

Bizim bakanımızın kafası çalıştığı için biz vermiyoruz, alamıyor olmamızın sebebi o.

Öte yandan katılıyorum, gerek yok uğraşmaya.

Çevrimdışı BlackEagle26

Aras'ı kiralarken hata ettik bundan sonra oyuncu kiralarsak oynayabileceği bir kulube kiralayıp şu kadar maç oynaması zorunlu vb. Madde koymalıyız yoksa bir anlamı yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Hem de hiç yok. Top kontrolü 20 üzerinden 2 olan bir adam orada rotasyon oyuncusu bile olamaz.

Olcay o kadar da kazma değil, tek topu ve hızlı paslaşmayı iyi becerebiliyor.

4-2-3-1'in maç içinde Aras-Olcay-Quaresma dönüşümlü olacak bir 3'lüsü bana çok da mantıksız gelmiyor açıkçası.

Çevrimdışı Tolga

İstedikleri parayı verirsen satarlar, Fenerbahçe'nin verdiğinden 1 dolar fazla ver yine satarlar. Money talks.

Bizim bakanımızın kafası çalıştığı için biz vermiyoruz, alamıyor olmamızın sebebi o.

Öte yandan katılıyorum, gerek yok uğraşmaya.
Zaten o paraları vermeyelim o ayrı bir mevzu ama Bursa'nın transferde bize karşı zorluk çıkarttığı ortada.

Fb ve Gs'ye olunca daha ılımlı yaklaşıyorlar.

Çevrimdışı rico_paşa

Yönetim yine kaşla göz arasında potansiyelli bir genç kaptı. Tebrikler, hayırlısı olsun.
Beşiktaş'a adanmış hayatlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olcay o kadar da kazma değil, tek topu ve hızlı paslaşmayı iyi becerebiliyor.

4-2-3-1'in maç içinde Aras-Olcay-Quaresma dönüşümlü olacak bir 3'lüsü bana çok da mantıksız gelmiyor açıkçası.
O bölgenin oyuncusu hiç değil. Orada tek top ve hızlı paslaşma yapması istenmiyor oyuncuların topu yeri geldiğinde ayağında tutup adam eksiltip pozisyon yaratması bekleniyor, kanatla karıştırma o bölgeyi. Olcay teknik açıdan çok zayıf bir oyuncu bunları kısmen iyi yapıyor olması AMC de kullanılabileceği anlamına gelmez.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Berat

Bochetti'nin menajeri Beşiktaş iddialarını yalanlamış.

Bir sene daha sözleşmesi var, takımında kalmak istiyor demiş.

Çevrimdışı Tolga

Oğuzhan'ı aldıysak bir yere kiralık vermek bence mantıklı olmaz.

3 kulvarda oynayacağız illa ki kendisine ara ara şans verecektir Şenol Hoca.

Etiketler: