2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12394603 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Siper alın A-sosyalkartal geliyormuş.

Çevrimdışı ahmetx

Junior ozi milli takımdaki pozisyonunu kaybetmiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı D-MAN

çocuk yetenekli olduğu videolardan belli 75 maçta 19 gol 14 asist çok iyi 19 yaşında maliyeti de düşüktür inşallah milli takımda türkiyeyi seçer

Çevrimdışı tangaz

yoksa sen miydin ?_ :D

ben soysaldan sonra duyumcu olmaya karar verdim. bu hafta 2 kap var biri stoper sözümün arkasındayım. tebrikleri pazartesi imza günümde kabul edeceğim.

düşününce sen ne zamandır kayıptın sonra senin ortaya çıktığın günlerde sosyalkartal isimli duyumcu türedi bir anda  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Gelecek yıl bu zamanlar yine ortaya çıkar bu sosyal , yeni üyeleri troller sonra kaçar.

Çevrimdışı melyet

NASIL GELDİK BİRGÜN,ÖYLE GİDECEĞİZ..

BEŞİKTAŞ'LI DOĞDUK,BEŞİKTAŞ'LI ÖLECEĞİZ!!

Çevrimdışı alimm

Kadronun yaş ortalamasının yüksek olduğu düşüncesine ben de katılıyorum, hatta önceki mesajlarımda bunun analizini yapmıştım... Içerisinde bulunduğumuz durumu da gözönüne alırsak olmuş ve 2 sene direk katkı verecek isimlerin transferi ile başarı hedeflenmesi çok makul duruyor...
 Söylentiler ışığında yapılacak transferler gözönüne alındığında kadroya bakınca yaşlı fakat kazanmışlık olarak çok güçlü bi ekip olduğu görünüyor....
Mathieu'lü eto'lu gomez'li adriano'lu kadro ile seneye ligde istediğimiz dakikada istediğimiz oyunu oynayabilir rakibe dikte edebiliriz.. İtalya milli takımının şenol güneş veriyonu...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı emrecakmak

33 35 lik konuşulan futbolculardan sonra bu transfer duyumu iyi geldi umarım bitmiştir

😂

Çevrimdışı Berat

Türkiye'de gençlerin üstüne katabilecekleri bir atmosfer olduğuna inanmıyorum, eğer Oğuzhan gelirse oynayabileceği bir yere kiralanır umarım Türkiye dışı.

Çevrimdışı ahmetx

ben soysaldan sonra duyumcu olmaya karar verdim. bu hafta 2 kap var biri stoper sözümün arkasındayım. tebrikleri pazartesi imza günümde kabul edeceğim.

düşününce sen ne zamandır kayıptın sonra senin ortaya çıktığın günlerde sosyalkartal isimli duyumcu türedi bir anda  :upto:
bak bu ayrıntıyı düşünmemiştim.

Çevrimdışı tuncaboylu

Oğuzhan Aydoğan hayırlı olsun.

Çok ihtiyacımız olmayan bir mevkiiye geldi, ama genç ve Dortmund altyapısından yapılan transfer iyidir. Muhtemelen çerez parasına alınmış olabilir.

Elimizde 5 tane kanat var, acaba Sosa giderse Olcay'ı onun pozisyonunda oynatmayı düşünür mü hoca?

Çevrimdışı alimm

Beşiktaş, Borussia Dortmund'un 1997
doğumlu gelecek vaat eden yıldızı Oğuzhan
Aydoğan'la her konuda anlaşmaya vardı.

Gibi güzel haberler de mutlu ediyor insanı... UMUTumuzu katbetmeyelim...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Türkiye'de gençlerin üstüne katabilecekleri bir atmosfer olduğuna inanmıyorum, eğer Oğuzhan gelirse oynayabileceği bir yere kiralanır umarım Türkiye dışı.
Kerim bile doğru düzgün şans bulamıyor bu çocuk hiç şans bulamaz. Kiralanması daha mantıklı olur.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

FFP varken kadroyu gençleştirmek o kadar kolay değil.

Şuan harcayabileceğimiz neredeyse para yokki birşey böyle olunca da biraz daha yaşlı oyunculara yönelmek durumunda kalıyoruz.

Gelecek sezondan itibaren takımın yaş ortalaması biraz daha düşmeye başlayacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Oğuzhanı alıp doğru pektemeği ve veliyi alan takıma oynaması şartıyla ücretsiz kiralıyalım.

Çevrimdışı D-MAN

kanatta 5 tane oynayabilecek yeterli oyuncumuz var oğuzhanı bu sene 30-40 maç oynacağı bir yere kiralamak mantıklı

Çevrimdışı doganay

18 yasinda genci direk kadroya girsin diye almazlar heralde, genc takimda oynar arada bir kupa macinda falan oynar. Yetenekli gorulurse ilerki sene yavas yavas kadroya adapte edilir.
Haberde milliyetten gerci, buyuk ihtimal sallamadir bosa yorum yapiyorda olabiliriz.

Çevrimdışı tangaz

Kerim bile doğru düzgün şans bulamıyor bu çocuk hiç şans bulamaz. Kiralanması daha mantıklı olur.

kerim ilk 11 çıktığı hiç bir maçda bulduğu şansı doğru kullanamadı. kariyeri hamle oyuncusu olarak sürecek ve bitecek...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

18 yasinda genci direk kadroya girsin diye almazlar heralde, genc takimda oynar arada bir kupa macinda falan oynar. Yetenekli gorulurse ilerki sene yavas yavas kadroya adapte edilir.
Haberde milliyetten gerci, buyuk ihtimal sallamadir bosa yorum yapiyorda olabiliriz.
Tam gelişme çağındaki hatta onu bile geçmiş bir çocuğu genç takımda oynatayım kupa maçında 5-6 maç oynatayım diye alırsan ondan fayda sağlayamazsın. Feda döneminde oğuzhan'ı kullanmak durumunda kaldık öyle veya böyle şu an 20 milyon euroya dudak büküyoruz. Bu yaştaki çocuklar direk oynamalı ki kendi seviyesini yukarıya taşısın dediğin şeyler 16-17 yaşındaki çocuklar için geçerli ama bu adam 19-20 yaşında.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

ben bu çocuğu ilk yarı takımda tutarım belki şapkadan tavşan çıkarır belli olmaz. şayet tavşansız bir ilk yarı geçirirse de devre arası hollandaya 1,5 yıllığına kiralarım  :bandit:

Çevrimdışı Yasin02

kanatta 5 tane oynayabilecek yeterli oyuncumuz var oğuzhanı bu sene 30-40 maç oynacağı bir yere kiralamak mantıklı

30-40 maç oynayabileceği bir klüp bu saatten sonra yok bence, gitceği yerde de yedek olur tahminimce. Beşiktaş'da kalması en azından ortamı görmesi ve Şenol hoca ile tanışması sebebiyle daha mantıklı olur ki yorumlara ve videolara bakılırsa rotasyona giremeyecek bir oyuncu değil gibi
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı khanlu

Sevgili @khanlu kabul edersen 2 kelam da ben edeyim; burada başta @Necmi abi olmak üzere samimi bir ortam yaratılmaya çalışılıyor bu nedenle bey veya siz gibi ifadelerden ziyade sen ve direkt ismi ile hitap ediliyor. gerek yaradılışım gerekse de yıllardır çalıştığım ortamlar gereği ben de sürekli bey ve siz ifadelerini kullanıyorum. ilk başlarda ben de siz+bey daha çok kullanıyordum ama alışınca buradaki samimi ortam insanı içine çekiyor bir aile ortamı gibi birbirimizle konuşmak keyifli oluyor, bunları yaşarken kimimiz agresif, kimimiz aşırı uysal, kimimiz ciddi, kimimiz matrak üsluplarla birbirimizi yaşıyoruz aslında. burada şahsen ben nasıl bir izlenim bırakıyorum bilmem ama aslında iş ortamında ve günlük hayatımda baya ciddi biriyimdir. işte bu noktada bu forum benim açımdan önem arz ediyor ve günlük sıkıcı bulduğum üslup yerine buradaki sıcak ortam bana keyifli anlar yaşatıyor. bu anlamda da katılımcı tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

ahlaksız kelimesine gelince, bir hukuk adamı olduğun için sözcüğün kelime karşılığı hukukda neyi ifade eder bilmiyorum ama şimdi kalkıp birine bir olaya istinaden vay ahlaksız adam desem ardından gardımı da alırım zira adam bana dalabilir :) duyunca hakaret olduğunu düşünüyorum bende.

son olarak da bence sadece seyreyleme ve değerli paylaşımlarınla aktif katılımcı olmanı sürdür derim  :ok:

finali de sevgili dostum @mylife1903 gibi yapayım. ulan bir sürü şey yazdım ben bile anlamadım  :icool:

Ne "ahlaksız" kelimesi imiş arkadaş :) mustafa isimli top tepici internetteki onca küfür hakaret arasında kanımca olaya uygun bir tespitin karşılığı olan "ahlaksız", bir diğer ifadeyle ahlaki yoksunluk kelimesi üzerinden şu iki günde yazılanları görse "ulen şu beşiktaşlılar bu formayı ve onu giyeni ne kadar sahipleniyorlarda bana bile kötü söz söyletmiyorlar" der, utancından gider yemin ediyorum :) . Neyse bu konudaki hassasiyetinize uygun davranmaya çalışacağım. Ayrıca sizi tanımadığım için abi' de diyemeyeceğimden yalnızca lakap' ınız ile hitap edeceğim, ta ki Bursa' ya yolunuz düşüp de tanışana kadar. @tangaz @Necmi  :)
[ Son Düzenleme: 03 Ağustos 2016, 15:20:03 khanlu ]
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı tuncaboylu

ben bu çocuğu ilk yarı takımda tutarım belki şapkadan tavşan çıkarır belli olmaz. şayet tavşansız bir ilk yarı geçirirse de devre arası hollandaya 1,5 yıllığına kiralarım  :bandit:

Bence Sosa gidecekse Olcay'ı Sosa'nın yerine çekelim, bu çocuğu da kanatta 4. alternatif olarak kullanalım.

Yok Sosa kalacaksa, o zaman Avrupa'ya kiralamak mantıklı.

Etiketler: