2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12387772 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olympiakos maçı ipuçları verecektir kupa maçı için, bende de Tolga oynar gibi bir his var  :help:
:vur :vur

Aklimiza sokma şunu :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Atiba - Adriano ön ikilisi ile oynamayı da düşünebilir miyiz @atalay ?

Önceki yorumlarda da dediğim gibi GG-Beck ikilisi ile.

Değerli görüşlerin için şimdiden teşekkürler :)

Ana plan bunun üzerine kurulmaz. Ancak ekstra şeyler olursa palyatif bir çözüm olabilir. Adriano, sol iç/dış oynar.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu hafta da gelişme olacak gibi gözükmüyor. :)
Haftasonu gelişme olacak gibi geliyor banada

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yasin02

Süper Kupa ilk 11

Fabri

Beck  Marcelo  Tosic  Adriano

Atiba  Tolgay

Quaresma  Oğuzhan  Olcay

Cenk

Bence böyle bir 11 çıkar Şenol hoca Tolgacılık yapmazsa

Gg durumunu bilmiyorum oda olabilir

Aras olabilir

Tolgay ile Oğuzhan da yer değiştirebilir ki öyle olursa daha yaratıcı bir orta sahamız olur diye düşünüyorum
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı Berat

Tolgay ile Oğuzhan da yer değiştirebilir ki öyle olursa daha yaratıcı bir orta sahamız olur diye düşünüyorum

Oğuzhan Atiba ile birlikte oynadığı hazırlık maçlarında sürekli yanına kaydı Atiba'nın. Kendisi orda daha rahat ve verimli oldu.

Sustum sustum  :evillol:
Yahu bir adamda GRAM degisme olmazmi

Hala topu Ceza sahasi disinda eline aliyor :iohmygod:

Hala degajlari ya Taca yada Yada orta sahanin ortasina düşüyor :s20:

Su şartlarda Hala Tolga oynarsa diyecek soz kalmaz artik..

Oğuzhan Atiba ile birlikte oynadığı hazırlık maçlarında sürekli yanına kaydı Atiba'nın. Kendisi orda daha rahat ve verimli oldu.
Evet Ozi 8 numarada daha etkili oluyor oda sevdi o bolgeyi

Orada oynayınca daha rahat oluyor geriye gelip top aliyor top dağıtıyor vs vs

Atiba - Ozi

Tolgay

Olabilir

Çevrimiçi Necmi

Sana ilk defa katilmiyorum abi. Mutlu anlari evet parayla satin alabilirsin ama bilirsinki satin almissin. Aslinda ne kadar aci bir durum. Gercek huzur ve mutluluk ise ideallerinin pesinde kosmaktir. Hayatta her zaman zorluklar sikintilar cikar ama tecrube almak bundan ders cikarmak seni daha cok mutlu kilacaktir. Amerikada bircok arkadasim var o kadar mutlularki para filan hic takmiyolar. Bu para isi bi bizde var ne yazikki.

ama kardeşim ideallerinin peşinde koşmak hayatını planlamak bambaşka
şeyler mutluluk apayrı bir şey ideallerinin peşinde koşarkende mutsuz olabilirsin
benim söylemek istediğim tam olarak bu değildi sadece mutluluğun devamlı olan bir şey olduğunu
sananlara karşı söyledim insanlar sürekli mutlu mesut sırıtarak dolaşmaz mutluluk satın alınır ama çok paran
olması sürekli mutlu olacağın anlamı taşımaz. elbette mutluluk satın alınır derken her seferinde mutlu
olmak için para kullanacaksın anlamı taşımıyor bu. sadece istediğin anda mutlu olmayı satın alabilirsin
demek istedim. yoksa çocuğunun babacığım deyip sana sarılmasıda seni mutlu eder bunu parayla alamazsın
ama tabi bazen bunuda satın alabiliyorsun çok istediği bir oyuncağı aldığındada bu tepkiyi verecektir. :D
neyse sonuçta gerçek olan bu parasızda mutlu olursun bazılarının dediği gibi mutlu olmak için özgür olmakta zorunda değilsin
kölelerde mutlu olabilir. mutluluk denen kavram bir çok diğer kavramla karıştırılıyor. Mutlu evlilik yoktur evlilikte mutlu
anlar vardır. Yani evlilikte arayacağınız şey mutluluk olmasın Evlilikte huzuru arayın size anlık mutluluklar değil
daimi huzur veren eş olsun yanınızda.

Çevrimiçi Necmi

Süper Kupa ilk 11

Fabri

Beck  Marcelo  Tosic  Adriano

Atiba  Tolgay

Quaresma  Oğuzhan  Olcay

Cenk

Bence böyle bir 11 çıkar Şenol hoca Tolgacılık yapmazsa

Gg durumunu bilmiyorum oda olabilir

Aras olabilir

bence tolgay ile ozinin yer değiştirmesi lazım :alala:

Çevrimdışı khanlu

Senin için öyle bir kavram olmayabilir ama burası için var.
istediğin yerde istediğin şeyi söyleyebilirsin bu seni bağlar ama burda söyleyemezsin
evrensel hukuğun burda geçtiğini söylemedim saygısız üslupla konuşmakta yasal olarak suç
olmayabilir ama burda yasak burda genel kurallar işlemiyor Beşiktaş kötü bir takım demek genel kurallar
çerçevesinde gayet normal bir şeydir ama burda dersen atılırsın. işte olay bu kadar basit
buranın kuralını tekrar hatırlatayım Beşiktaş oyuncusuna küfür hakaret ve saygısız üslup bu forumda atılma nedenidir.
yani senin genel kuralların beni zerre kadar ilgilendirmiyor. Seni dava ederim demiyorum sadece burda bu şekilde yazamazsın diyorum. @khanlu
eleştirin varsa  burda bunu saygı çerçevesinde yapacaksın. burda özgürlüğünün kısıtlanmasını istemiyorsan
buranın kurallarına göre davranmak zorundasın. Twitter var derdini orda muatapına istediğin gibi anlatabilirsin
ama burası bir Beşiktaş platformu yani söylediğin gibi sosyal medya gibi genişletilmiş bir platform değil
orda istediğin her konudan bahsederken burda sınırların çizilmiştir. Burda derdini anlatmak istiyorsan o çizili
sınırlar içersinde yapmak zorundasın

Ben sana siz derken sen bana sen diyemezsin, ben yaş büyüklüğünden dolayı saygı duyarken sende yaş küçüklüğümden dolayı aynı oranda saygılı olmalısın, ben uygun bir dille cevap verirken sen tepeden bakan üslupla cevap veremezsin. Pek tabi ki burası ütopik bir hukuki denge gözetmiyor farkındayım veyahut diğer sosyal medya platformları gibi "sınırsız" özgürlük vermiyor ancak şu açıktır, senin takıldığın ifadelerim benzeri ben birçok ifade ile karşılaştım burada hiçbir yaptırımı olmayan ve okunup giden. Ne zamandır bilemem, hangi sayfadadır bilemem zira hafızama atmadım. Senin buranın kontrolörü olman sana bu yarattığın dünyada haz verebilir, ancak burası benim hayatımın yalnızca küçük bir bölümünü alıyor olsa da fayda görüyorum Beşiktaşımla ilgili. Nedeni şu, burada belli bir eğitimin üstünde insanlar var ve ne söylenmek istendiğini anlamakta olan insanlar bunlar. Neyse uzatmayacağım eğer beni bu dünyandan çıkartırsan sen bilirsin kontrolör sensin ancak atmazsanda bu uyarıların konusunda ne kadar istikrarlı olduğunu takip edeceğim ve dilim döndüğünce vaktim olduğunca yorumlarımı yapacağım.
Bursa Kartalı.

Çevrimdışı cursedofdragon

oğuzhan atibanın yanında daha rahat ediyor. Tolgay 10 numara pozisyonuna atılabilir.7 agustos da'ki olimpiyakos maçı kupa maçında çıkacak 11 olacaktır muhtemelen.Kupa maçında şöyle bir 11 bekliyorum.

Fabri

Beck---------Marcelo----------Tosic---------Adriano
--------------Oğuzhan---------Atiba-----------------
-Quaresma------------Tolgay----------------Olcay--
------------------------Cenk--------------------------

"Fikret Orman, İngiltere'ye gidiyor..
Yöneticiler ise Eto'o için Antalyaspor'la temasa geçecek."
- Fırat Günayer

• Başkan Remy için son kozlarını kullanacak belli ki.

oğuzhan atibanın yanında daha rahat ediyor. Tolgay 10 numara pozisyonuna atılabilir.7 agustos da'ki olimpiyakos maçı kupa maçında çıkacak 11 olacaktır muhtemelen.Kupa maçında şöyle bir 11 bekliyorum.

Fabri

Beck---------Marcelo----------Tosic---------Adriano
--------------Oğuzhan---------Atiba-----------------
-Quaresma------------Tolgay----------------Olcay--
------------------------Cenk--------------------------
Hemen hemen hepimiz bu kadro konusunda hemfikiriz zaten

Bizlerde benzer veya aynisini yaptik bu kadronun

Çıkabilecek en iyi kadro bu suan elimzidekilere bakarak

Belji Gg oynayabilir

Mathieu nöbeti 9.gün :D
Adriano belki Istanbul ve Besiktasla ilgili olumlu tavsiyelerde bulunmuştur kendisine :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Zafer55

Atiba Tolgay Oğuzhan üçlüsünün ,Atiba Sosa Oğuzhan üçlüsünden daha dirençli olacağını düşünüyorum.(Bunu Sosa su koyuvermeden önce de düşünüyordum. ) Tolgay ve Veli ile orta sahamızın güçleneceğini umarken sosa problemi ve Velinin sakatlığı ile sayısal bir eksiklik var şuan.Stoper ve santrafordan sonra inşallah birde ortasaha transfeti yaparız.

Çevrimdışı anılnr

Pektemek bu sefer gidecek galiba

Çevrimdışı BlackEagle26

Hazırlık maçında Oğuzhan 10 numara oynadı diye biliyorum öyleyse aynı olur bence

Çevrimdışı Berat

Adriano belki Istanbul ve Besiktasla ilgili olumlu tavsiyelerde bulunmuştur kendisine :naughty: :naughty:

Gelecek olsa 1 Eylül'e kadar beklerim sorun yok yani :D

Çevrimdışı Ayberk

"Bana olan inancı karşılayabilmek için bu takıma birşeyler vermek istiyorum"  Adriano Correia
işte güzel bir ahlak örneği. paramı alırım keyfime bakarım mantığı gütmüyor helal olsun
bu arada video çok güzel gerçekten gururlanmamak elde değil
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aslında özellikle orta saha için kimin nerde oynadığı önemli değil.

Oğuzhan isterse ilk 11'lerde 10 numara pozisyonunda görünsün. O nerede olması gerektiğini, ne yapması gerektiğini bilecek düzeyde artık.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Turco

Valla dogru diyorsun. Paran olmadimi kizlarin gozunde bir hic olabiliyosun turkiyede. Ama sunu anlamiyorlar hersey para degil mutluluk parayla satin alinmiyor. Anca instagrama yemek resmi koysunlar ben buraya gittim suraya gittim bakinnnn benim kocam zengin bu arabaya biniyorum. Bunlari dusundukce ulkeme geri donmek istemiyorum. Bu seneye kadar hep birgun ulkeme geri donucem diyordum ama bu sene anladimki sorun ulkemizde yonetimde bilmem baska yerde degil sorun insanlarimizin cogunun ahlaksiz olmasinda. Ne yazikki boyle ben kendimide bunun icine koyuyorum kimse yanlis anlamasin. Kimin o iste en iyi oldugu degil kimin kimin adami oldugu onemli bu ulkede. Kimin cebinde para var o onemli.

İyi de bu sadece Türkiye'de olan birşey değil ki. Gelişmemiş, az gelişmiş ve gelişmekte olan tüm ülkelerde durum böyle.

Bende senin gibi ilk başta onları suçluyordum ama kazın ayağı öyle değil. Her kadın iyi şartlarda yaşamak ister, kendilerinden fedakarlık yapsalar bile ileride doğacak çocuklarının iyi şartlarda yaşamalarını isterler ki bunun adı annelik içgüdüsüdür. İş sadece kadında bitmiyor işin içine çocuk girdi mi olay yine bizde bitiyor. Çocuğunun istediği şeyi alamayan bi babayı çek vur daha iyi. Yoksa kadın senin için fedakarlık yapsa kaç yazar ? Çocuktan fedakarlık bekleyebilir misin ? Hangi baba oğluna olum biz fakiriz sana istediğin ayakkabıyı alamayız diyebilir ? Dese bile çocuk ne anlar ? Evlilik kurumu artık maddiyat üzerine kuruludur ve bu ülkenin bir gerçeğidir.

Gelelim kadının isteklerine, kadınlar bizim gibi değiller hemcinsleriyle sürekli rekabet halindeler. Arkadaşı yurtdışına tatile gider kadın kıskanır, benim ondan neyim eksik der. Kocası arkadaşına araba alır, kadın benim ondan neyim eksik der. Bu iş böyle. Ve zamanla kocasını suçlamaya başlar. Kendi karısı tarafından sırf daha çok para kazanamadığı için aşşağılanan erkeğin durumunu bi düşün. Artık evlilikte belirleyici etken maddiyattır. Bizim insanımız ahlaksız değil ülkenin sosyo-ekonomik durumu insanımızı buna zorluyor.

Gazetelerin üçüncü sayfalarının hepsi artık cinnet haberleriyle dolu. Borcu gırtlağa dayanan, çevresi,karısı, akrabaları tarafından sırf maddi durumu iyi olmadığı için hor görülen insanlar etrafa dehşet saçıyor. Maddiyat sadece evlilikte değil yaşamın her alanında belirleyici faktör. Ve bunlara yol açan tek şey bu ülkenin içinde bulunduğu sosyo-ekonomik durum. Bu koşullarda maddiyata önem veren kimseyi suçlayamayız hele ki evlilik konusunda.

Bekar arkadaşlara kendimde dahil olmak üzere vereceğim tek tavsiye; paranız yoksa evlenmeyin arkadaş...

Çevrimdışı Ayberk

Sen planlamanı kontejana göre yapıyorsun. Yeri geldiğinde yabancı kaleciden kaçıyorsun en kaliteli yerlileri toplamaya çalısıyorsun.Ve sınırlamanın uzun süreli olacagına dair sözlü tahadütler alıyorsun bunu yaparken.Bir tane (küfür yasak) birisi çıkıp bu sınırlamayı kaldırıyor.Tekrardan planlamaya yapmaya çalısıyorsun. Asıl mesele bu yd giderse baska birisi gelirse kardesim bn yabancı sınırlamasını tekrar getireceğim derse ne yapacagız?
Dediğin gibi bütün planlama 5 yabancı sınırlaması üzerine yapıldı. yanlışım yoksa o sezon Kerim'in bonservisine 3,1 milyon euro civarı verdik. gençlere yatırım yaptık. şimdi bu yeni süreci en iyi götüren bizim yönetim olunca şu anki sistemden vazgeçmeleri olasılığını düşünmemek elde değil
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Etiketler: