2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382761 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Kapkarakartal

Umut Güner: Oyuncunun kim olduğunu yönetimden bile sadece 3 kişi biliyor. Öğrenince çok şaşıracaksınız. Çarşamba'yı bekleyin.

Doğrumu bu  :ishock:  :ishock:

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 07:31:29 atalay ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Savaş

Arkadaş leş gibi hava var istanbulda. Dışarı çıktığın an nemden ıslanıyo üstün başın.

Kap kendimize getirir bizi. Vurun gol olsun!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaş leş gibi hava var istanbulda. Dışarı çıktığın an nemden ıslanıyo üstün başın.

Kap kendimize getirir bizi. Vurun gol olsun!!

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yolun düşerse Adana ya bekleriz Haline şükret Kap canlandırır bizi...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sarp

Herkese Günaydın.
İzmir de korkunç bir sıcak var.
(Adana ile boy ölçüşemez tabii  :icool: )

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın gomezi bekliyorum eğer bilic gomezide alırsa beddualara başlayacağım  :biggrinking:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Herkese Günaydın.
İzmir de korkunç bir sıcak var.
(Adana ile boy ölçüşemez tabii  :icool: )
günaydın abi İzmir'in sıcağı bile güzel   :D

Çevrimdışı tangaz

günaydın ankarada normal kuru bi sıcak var ağzımız burnumuz kuruyor, ahh ulan şöyle nemli bi yerde olsaydık şimdi ne güzel olurdu  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Sarp

@Mehmet Ali C. Paşam güzelliği ayrı konu ama dün uyutmadı, bir gram esmedi  :icool:
Zor bir gün olacak. Bir kap gelse de havamız değişse  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kap gelmez bence bugün gomezin gelecekse ben 10 15 gün daha beklerim gomezin gelmesi inanılmaz rahatlatacak bizi çok önemli adam

Çevrimdışı tangaz

fransada görüştüğümüz stoper için acaip iddialar war bu duyumcular diyorki şayet gerçekleşirse muazzam olurmuş
[/quote

Kaynak nedir ağabey?

@GOKHAN CETIN güvenilir kaynaklar değil dostum farkındaysan duyumcular dedim ümitlenmemek için buralarda arkadaşların paylaştığı twitter duyumcuları var onların sayfalarında dolandım biraz oralarda karşıma çıktı.
[ Son Düzenleme: 02 Ağustos 2016, 09:00:02 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

@Mehmet Ali C. Paşam güzelliği ayrı konu ama dün uyutmadı, bir gram esmedi  :icool:

ooo gece uyutmayan sıcakları özledik ankarada. ben kıbrısta askerlik yaparken 3 arkadaş aynı odada kalırdık 3 yatağın ayakucunda 3 adet ayaklı vantilatör direkt vücudumuza doğru üflerdi sesten uykuya dalmak zor olurdu ama ancak yetiyordu  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

stoper'e odaklanmış durumdayız ama şuan forvet hattımız: cenk tosun, Mustafa, Ömer kabus gibi   gomezsiz olmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

izmir'de yanmaya razıyım ben kayseri'de geceleri 12 13 derece falan donuyoruz şehir zaten leş gibi :D

Çevrimdışı tangaz

stoper'e odaklanmış durumdayız ama şuan forvet hattımız: cenk tosun, Mustafa, Ömer kabus gibi   gomezsiz olmaz.

tam kabus sayılmaz cenke haksızlık olur bu söz. cenk bu 3 isim arasında parlayan bir güneş gibi :) cenke birşey olursa ozaman freddinin kabusu işte  :fkr:

Çevrimdışı mylife1903

günaydın ankarada normal kuru bi sıcak var ağzımız burnumuz kuruyor, ahh ulan şöyle nemli bi yerde olsaydık şimdi ne güzel olurdu  :icool:
Ohiooo ne gunaydini. 500km yol geldim, toplanti, sozlesme tamam ustune masajimi yaptirdim, sakal trasimi oldum simdi at yiyecem siz anca uyaniyorsunuz.
Kap gelirse mustafanin dahil oldugu iki porsiyon yiyecem.
Butun gece sessizdi forum.
Hava bende yagmurlu, kar yagacak diye korkuyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ooo gece uyutmayan sıcakları özledik ankarada. ben kıbrısta askerlik yaparken 3 arkadaş aynı odada kalırdık 3 yatağın ayakucunda 3 adet ayaklı vantilatör direkt vücudumuza doğru üflerdi sesten uykuya dalmak zor olurdu ama ancak yetiyordu  :D
Dün Ankara'dan geldim, Ankara cennet gibi şu an İstanbul'a göre dostum :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tam kabus sayılmaz cenke haksızlık olur bu söz. cenk bu 3 isim arasında parlayan bir güneş gibi :) cenke birşey olursa ozaman freddinin kabusu işte  :fkr:
haklısın abi cenk onlara göre çok iyi ama hala bizim seviyemizin 1.forveti değil maalesef olması'da pek olası değil bence cenk'i severim ama gomez çok ayrı gözümde ikna etmeliyiz o adamı badem adlı spor muhabiri dün %50'den fazla demişti geri dönme ihtimalini  dönmezse çok kötü olacak  :bandit: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ohiooo ne gunaydini. 500km yol geldim, toplanti, sozlesme tamam ustune masajimi yaptirdim, sakal trasimi oldum simdi at yiyecem siz anca uyaniyorsunuz.
ne atmış arkadaş ya balık falan ye arada içim bir garip oldu  :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı tangaz

Dün Ankara'dan geldim, Ankara cennet gibi şu an İstanbul'a göre dostum :)

Serhatcım ben nemi seviyorum ama malum izmitin nemi ist.dan biraz daha fazladır ve ben o nemde doğup büyüdüm bünyem nemi seviyor iç anadoluda ağzım burnum kuruyor  :)

Çevrimdışı tangaz

masaj dedin ayıp ettin dostum olan var olmayan var şimdi işyerinde 100 tane kazmanın ortasındayız sen masaj diyorsun ooof offf. kar yağar mı bu mevsimde harbiden?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Serhatcım ben nemi seviyorum ama malum izmitin nemi ist.dan biraz daha fazladır ve ben o nemde doğup büyüdüm bünyem nemi seviyor iç anadoluda ağzım burnum kuruyor  :)
kuru sıcak leş gibi bir şey zaten abi ben Ankara'nın ve Eskişehir'in havasını hiç sevmem kışı ayrı bir dert yazı ayrı bir dert

Çevrimdışı tangaz

şöyle bir gazeteleri dolandım da bizim umut güner çarşamba taşş gibi stoperi açıklayacağız beleşe alıyoruz ağzınız açık kalacak falan demiş diyorlar

Çevrimdışı Serhat Akkaya

kuru sıcak leş gibi bir şey zaten abi ben Ankara'nın ve Eskişehir'in havasını hiç sevmem kışı ayrı bir dert yazı ayrı bir dert
Seni İskenderun'a alalım 1-2 aylığına sonra hayattan soğu  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Etiketler: