2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386404 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

antalya+beşiktaş+etoonun menajer şuan ist.da masadalarmış diyor hakan gündoğar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

sen yeni ama en sevilen üyesin aramızda çok fark yok dostum 1 ay farkla ben daha eskiyim sen öküzsen ben öküzün önde gideniyim  :ok:
Yok abi sancagi ben birakmam ben tasiyacam, sancak okuzuyum ben.
Bu cocugu rehabilite edeceksen sen edersin zaten

Amma duyumcu yapti bu sene forum ya, ben yeni oldugum icin bilmem ama mevsimi diyorlar,  bu mayis sonundan bunlar basliyormus, eylule kadar abi

Çevrimdışı mylife1903

antalya+beşiktaş+etoonun menajer şuan ist.da masadalarmış diyor hakan gündoğar...
Bende de acik aspor amma heyecanli anlatiyor veliefendide sandim kendimi. Pascal noumayi referans verdi herif. Ulan sen noumayi canli izledin mi lan hayatinda, adini agzina aliyorsun.

Bu hakan cocuk besiktasli midir?

Çevrimdışı tangaz

Yok abi sancagi ben birakmam ben tasiyacam, sancak okuzuyum ben.
Bu cocugu rehabilite edeceksen sen edersin zaten

Amma duyumcu yapti bu sene forum ya, ben yeni oldugum icin bilmem ama mevsimi diyorlar,  bu mayis sonundan bunlar basliyormus, eylule kadar abi

neyse ben biraz evcilik oynayacam kızım çekiştiriyor  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Ben de ayriliyorum abi, sabah erkenden yola cikacam.
Kap belli eto kapi gelir yarin.
Sonra stoper kapi
Son gun gomez kapiyla, transferi kapatiriz

Çevrimdışı onurturan

:claps: :claps:

Çevrimdışı Çağatay

öyle deme Çağatay onu da topluma kazandırmak gerek  :kop:

Senol hocanin elinde birseyler olabilir bence abi. :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hoca llorenteyi beğenmiyormuş
Yahu hoca da enteresan adam , Fabriyi beğeniyor Luis adrianoyu , Llorenteyi beğenmiyor :alala:

Nkolou yu beğenmiyor Marceloyu beğeniyor

Pivot santrafor istemiyor mu israrla ? Al sana ust duzey Pivot santrafor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağatay

Messi degil de ronaldi ne oynar bizde beaaa, offfff
Iki mac sonra tekme manyagi yapilana kadar dagitir ligi.

Neyse messi ve ronaldo dedik, iki takimda da oynamis bir eto var, onu alalim bana yeter.

Sosyal soylemedi mi ?
Yarin Ronaldo'nun kap ı var
Q7 kanina girmiş getiriyomuş
Eger gelmezse bak yaziyorum buraya ceza veriyorum kendime
7 sene girmeyecem foruma :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı sosyalkartal

Bazen geçen sene ki üyeleri arıyorum adamlarla tartışması bile güzeldi armağan felan vardı  :kop: Gecenin her saatin de bir aktivite vardı birden sayfa kopup gidiyordu hızlı hızlı okuyorduk yetişelim diye ara sıra derliyorum topluyorum bir hızlanma hareketlilik oluyor yok bunada gelmiyor beyefendiler neyse bir sigara yakacam eskilerin anısına  :bandit:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Fatih_

Bu @sosyalkartal a neden bu kadar yukleniyosunuz. Oyle yada boyle forumu senlendiriyo hareketlendiriyor daha sonra neden hic duyum yok diyorsunuz. Kimse cikip biseydermi bunlari gordukden sonra. Hele su Hernanes gelmesin ben o zaman hesabini sorucam arkadasa  :D :D

Çevrimdışı onurturan

passo sitesine ne olmuş..
Bütün Olimpiyakos biletlerini bitirmediniz dimi  :o_o:

Çevrimdışı onder23

Yahu hoca da enteresan adam , Fabriyi beğeniyor Luis adrianoyu , Llorenteyi beğenmiyor :alala:

Nkolou yu beğenmiyor Marceloyu beğeniyor

Pivot santrafor istemiyor mu israrla ? Al sana ust duzey Pivot santrafor :bandit:
Yunus emre Güntekin Onay da geçen söyledi llorente yi beğenmediğini. Baya abartılmış biri olduğunu söyledi ki güntekini bu konuda beğenirim Avrupa futboluna hakim biri

SM-P550 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mülkübey

West Ham Gomez'e 7m pound teklif etmiş diyorlar.
Yapar biliç efendi bize zarar verecek herşeyi yapar
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Fatih_

Hernanes ve Eto olabiliyorsa birde Ersanin gorevini ustlenicek, ilk hamleyi yapicak biraz suratli bir stopere fitim acikcasi artik orya sahayi falan dusunucek durumumuz kalmadi cok sikisirsak Adrianoyu koyari ortaya  :bandit:

Çevrimdışı Kartal Ç

sosa bu sene takımda kalırsa, hem mental hem fizi olarak geçen seneki veriminin yüzde kaçını alırız?
sezon öncesi kampı kaçırdı.

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

fransada görüştüğümüz stoper için acaip iddialar war bu duyumcular diyorki şayet gerçekleşirse muazzam olurmuş
[/quote

Kaynak nedir ağabey?

Çevrimdışı anılnr

Bu sene geçiş dönemi farkındayım ama bu sene peşinden koştuğumuz futbolcular tam YD mantığı gibi geliyor bana.(Adriano çok iyi transfer). Takımın yaş ortalaması aldı başını gitti ama 2-3 sene sonrasını görebileceğimiz hamleler gelmedi henüz.İsmi geçenlerde min 30 yaşında olması canımı sıkıyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hernanes ve Eto olabiliyorsa birde Ersanin gorevini ustlenicek, ilk hamleyi yapicak biraz suratli bir stopere fitim acikcasi artik orya sahayi falan dusunucek durumumuz kalmadi cok sikisirsak Adrianoyu koyari ortaya  :bandit:
Adriano 6 mac stoper oynamış :D

Cokda sikisrsak Adrianoyu stopere , Becki de Sol beke çekeriz :D

Zaten Senol Hoca da antrenmanlarda Becki Solbek te deniyormuş :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Jukebox

Bazen geçen sene ki üyeleri arıyorum adamlarla tartışması bile güzeldi armağan felan vardı  :kop: Gecenin her saatin de bir aktivite vardı birden sayfa kopup gidiyordu hızlı hızlı okuyorduk yetişelim diye ara sıra derliyorum topluyorum bir hızlanma hareketlilik oluyor yok bunada gelmiyor beyefendiler neyse bir sigara yakacam eskilerin anısına  :bandit:
Armağan abiyi hatırladım bir anda sahi ne oldu ona ?  :alala:
Hep olumsuz şeyler yazıyordu.  :D
Şimdi,şayet yarın hernanes geliyorsa sosa gidiyor peki gomez,balotelli,stoper bunlarda durum ne? :biggrinking:

Çevrimdışı onurturan

TFF MHK nin istifasini kabul etti..

Çevrimdışı abdusta

Milan ın yeni Çinli Başkanı.. :D

Fikret başkanı çok kızdırdın Sosa !!

saygılar

Çevrimdışı onurturan

Yusuf NAMOĞLU yeniden mhk baskani oldu yorumlariniz nasil olur arkadaslar..

Çevrimdışı aksitt

Sosa'yı gönderebiliyorsak ve bu sezon mutsuz şekilde kalacaksa bence tam satılmasının vaktidir. Hatta bir zamanlar çıkan haber doğruysa Kuçka +5 = Sosa denklemi çok cazip bana göre. Atiba'ya yedek olacak hatta o gittiğinde gözümüz kapalı devam edebilecek birini de almamız şart.
Gomez için aynı fikirde değilim. Getirebiliyorsak tabi ki Gomez ilk tercihimiz olmalı.

Avr. Şampiyonasında Vida'yı çok beğenmiştim ama biraz el yakıyor. Umarım başkan o noktaya da iyi bir transfer gerçekleştirir. Eldeki para belli sonuçta.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu sene geçiş dönemi farkındayım ama bu sene peşinden koştuğumuz futbolcular tam YD mantığı gibi geliyor bana.(Adriano çok iyi transfer). Takımın yaş ortalaması aldı başını gitti ama 2-3 sene sonrasını görebileceğimiz hamleler gelmedi henüz.İsmi geçenlerde min 30 yaşında olması canımı sıkıyor.

2-3 sene sonrasını görebileceğimiz futbolcuları hangi parayla almamızı istersin G.TÖRE'den gelen 3M€ yetermi ? Para yok kardeşim kimsede parasız 20-27 yaş arası oyuncusunu kiralık veya bu paraya satılık vermez kusura bakmada 3M€ ile 3 tane mevki doldurmaya çalışıyoruz. Hadi Fifa ensemizde olmaz para sıkıntımız olmaz gider veteranları alırsak dediğin doğru derimde bu şartlar altında daha fazlasını bekleme.
[ Son Düzenleme: 01 Ağustos 2016, 22:59:42 Kapkarakartal ]

Etiketler: