@mylife1903 dostum aslında mevcut oyuncularla dediklerinin tümünü yapabiliriz o orda da oynar bu burdada oynar denebilir ama sayısal eksiklik var 1-2 stoper eksik, 1-2 orta saha eksik, 1-2 santrafor eksik...
Para yok ustadim, takim icinden cozecegiz, gerekli transferler camia icinden yapilacak. Dedim ama ben alexisi gondermeyin, diye kimse dinlemedi. Gelecek adam uyum saglayacakta, kiralik olacakta olme essegim olme o is.
Gg benim hatirladigim bir derbi macta stoper oynamisti, az kesme kalir ama yaninda marcelo ile belki oynayabilir. Bir tane turk stoper olaydi, yalcin ayhan gibi harika olurdu, simdi devre arasina kadar defansa dokunmayiz.
Orta sahada atiba gibi bir cengaverimiz var. her mac oynar, banko. Herkes butun totemlerini yapsin da sakatlanmasin adam.
En buyuk eksiklik forvette cenk disinda 10dakikadan fazla besiktas formasini giyecek adam yok ileride.
@Necmi abinin omer anca 10 dakika oynayabiliyor, bizim pettemet zaten pert. Oraya bir transfer lazim, gomez kalsa da bir tane daha lazim.
Sosanin olayi baska, ligin kizistigi, takimin formsuz oldugu maclarda sosa gecen sene cok buyuk katki yapti. Bu tur maclarda sansimiz yaver giderse gene sampiyon oluruz.
Hep unutuluyor gecen sezon cok ekstra puanlar aldik. Bunlarin cogunda sosa vardi ara ara oguzhan da sapkadan tavsan cikardi.
Kayserispor maci, ismail beyin ofsayti bozup, gol yedirdigi mac, sosanin frikigi
Bursaspor maci, oguzhanin golu
Osmanlispor macinda sosanin mucizevi golleri
Kasimpasa maci son dakika oguzhan penaltisi
Genclerbirligi, mersin maclari
Cok mac kazandik tamam cok gol attik ama hepimiz kabiz olduk yahu sampiyon olacagiz diye