2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 39 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388302 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı LuceGel

kap için yarın son günüm sonra 2 yıl yokum  :by2:
Balotellinin imza ne oldu çevir gazı yanmaşınmı oldu?
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı OrhanAker

hoca llorenteyi beğenmiyormuş
:alala: bizim sistemde iş görür başka kimi alacazki eto yetmez tek başına tabi gelirse :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 dostum aslında mevcut oyuncularla dediklerinin tümünü yapabiliriz o orda da oynar bu burdada oynar denebilir ama sayısal eksiklik var 1-2 stoper eksik, 1-2 orta saha eksik, 1-2 santrafor eksik...
Para yok ustadim, takim icinden cozecegiz, gerekli transferler camia icinden yapilacak. Dedim ama ben alexisi gondermeyin, diye kimse dinlemedi. Gelecek adam uyum saglayacakta, kiralik olacakta olme essegim olme o is.
Gg benim hatirladigim bir derbi macta stoper oynamisti, az kesme kalir ama yaninda marcelo ile belki oynayabilir. Bir tane turk stoper olaydi, yalcin ayhan gibi harika olurdu, simdi devre arasina kadar defansa dokunmayiz.

Orta sahada atiba gibi bir cengaverimiz var. her mac oynar, banko. Herkes butun totemlerini yapsin da sakatlanmasin adam.
En buyuk eksiklik forvette cenk disinda 10dakikadan fazla besiktas formasini giyecek adam yok ileride. @Necmi abinin omer anca 10 dakika oynayabiliyor, bizim pettemet zaten pert. Oraya bir transfer lazim, gomez kalsa da bir tane daha lazim.

Sosanin olayi baska, ligin kizistigi, takimin formsuz oldugu maclarda sosa gecen sene cok buyuk katki yapti. Bu tur maclarda sansimiz yaver giderse gene sampiyon oluruz.

Hep unutuluyor gecen sezon cok ekstra puanlar aldik. Bunlarin cogunda sosa vardi ara ara oguzhan da sapkadan tavsan cikardi.
Kayserispor maci, ismail beyin ofsayti bozup, gol yedirdigi mac, sosanin frikigi
Bursaspor maci, oguzhanin golu
Osmanlispor macinda sosanin mucizevi golleri
Kasimpasa maci son dakika oguzhan penaltisi
Genclerbirligi, mersin maclari
Cok mac kazandik tamam cok gol attik ama hepimiz kabiz olduk yahu sampiyon olacagiz diye

Çevrimdışı mylife1903

Mathieu nöbetim bir hafta oldu bir sürpriz ümidim hala var  :icool:
Mathieuya ben de sicak bakiyorum ama boyko arti azicik canliya raketciyi denesek, aslinda madencilerin forvete ihtiyaci var, fikret baskan dunya tarihine gecmek istiyorsa boyko+pektemek karsiligi raketciyi alsin.
Ulan yazarken sesli guldum, boyko arti pektemek karsiliginda raketci. Efsane olur

Çevrimiçi Kapkarakartal

West Ham Gomez'e 7m pound teklif etmiş diyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Mathieuya ben de sicak bakiyorum ama boyko arti azicik canliya raketciyi denesek, aslinda madencilerin forvete ihtiyaci var, fikret baskan dunya tarihine gecmek istiyorsa boyko+pektemek karsiligi raketciyi alsin.
Ulan yazarken sesli guldum, boyko arti pektemek karsiliginda raketci. Efsane olur

bu dediğin olsun 3 tane kurban keser çocuk esirgeme kurumuna bağışlarım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sosyalkartal

biraz uğraşsan 1 ayda da 5000 küsür ileti yaparsın. biraz dikkatli olsaydın profilime bakar ve üyeliğimin 1 yıldan az olduğunu görebilirdin, ee zaten sen de 1 yıldır kayıpmışsın seni tanımamam normal bu durumda. duyumlarda ve incelemelerde de böyle dikkatsizsen çuvallaman doğal  :kop: ilave olarak demek hiç iz bırakmamışsın ki kimse transfer başladığından beri  hatta yaprak kıpırdamazken aah bir yüce sosyal kartalımız vardı olsaydı da duyumları ile forumu bilgilendirseydi derdi ama görüyorum ki seni yüce die anan kimsecikler yok hatta troll olduğunda hemen herkes birleşiyor  :naughty:
hee pardon ben 1 yılda 5000 ileti yapacak kadar boş biri olduğunu düşünemedim  :D yüce sosyalkartalı esprisine söyledim yok öyle bir iddiam trol olduğum konusuna gelirse hep söylediğim bir şey var okumazsın dikkate almazsın olur biter burda kimseye bana inanın diye zorlamıyorum yeni çocuk  :lol: neyse 1 yıllıkmışın başka bir şey demeyecem sana rütbelin gelsin  :kop:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

fransada görüştüğümüz stoper için acaip iddialar war bu duyumcular diyorki şayet gerçekleşirse muazzam olurmuş
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Rostoyu yaptın heralde abi bütün eti ondan dağıtıyon :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mylife1903

At keserim abi at, yarin zaten yollardayim gene at eti yiyecem, canim cekti 1000km yol yapacam. Aradan mustafayi da cikartsak bu gece super olurdu.
Ben boyle rezillik gormedim, ismail oynayarak zarar veriyordu bu baska bir boyut. Ismail fbye gitti truva ati, oyle bir memnuniyetim oldu o konuda, gs bu kadar forvet ararken aslinda cecu ile pektemeki takasa soksak. Dusmanimdir ama gene acidim heriflere once cenk, sonra pektemek asiri yukleme olur.
Osmanlispor cok tehlikeli geliyor, webo da yaslandi musa ile takasa soksak o da olumlu.

Çevrimdışı tangaz

hee pardon ben 1 yılda 5000 ileti yapacak kadar boş biri olduğunu düşünemedim  :D yüce sosyalkartalı esprisine söyledim yok öyle bir iddiam trol olduğum konusuna gelirse hep söylediğim bir şey var okumazsın dikkate almazsın olur biter burda kimseye bana inanın diye zorlamıyorum yeni çocuk  :lol: neyse 1 yıllıkmışın başka bir şey demeyecem sana rütbelin gelsin  :kop:

evet boş boş takılıyorum naparsın kahretsin işte eski yüce ulu bızdık  :kop:

Çevrimdışı OrhanAker

fransada görüştüğümüz stoper için acaip iddialar war bu duyumcular diyorki şayet gerçekleşirse muazzam olurmuş
Geçen senede böyle poh pohladılar fos çıktı :D rode felan :kop:
Mathieu gelsin 2 sene oynasın fitim ben.

Çevrimdışı tangaz

Rostoyu yaptın heralde abi bütün eti ondan dağıtıyon :evillol:

yapamadım Yusufcum, c.tesi akşam dışardaydık yemekte pazar günüde kuzenin havuzlu evi olan bir çiftliği var orda keyif yaptık manga+rakı+viski+puro  :bandit:

pekteek gitsin lafı olmaz etin  :D

Çevrimdışı sosyalkartal

Boşu zamanın boş olarak söyledim ayrıca yaşını da yeni gördüm yanlış anladıysan kusura bakma abimsin  :ok:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı mylife1903

En yeni benim herhalde 5000 mesaj yazan. Harf sayisina baksan essek yukuyle yazacak kadar bos adamim.
Bize mi diyor abi, ben anlamadim , okuzum ya bakiyorum trene bakar gibi, yoksa bu yeni mazlum mu hani karsilik veren model mazlumv2.

Hayatimiz besiktas be,

Çevrimdışı tangaz

Boşu zamanın boş olarak söyledim ayrıca yaşını da yeni gördüm yanlış anladıysan kusura bakma abimsin  :ok:

yoo alınganlık yapacak bişey yok ki şamata oluyor sevgili dostum foruma renk katıyorsun seviyorum ben seni sevmesem yazmam zaten

Çevrimdışı Çağatay

Guzel abim niye muhatap oluyosun.
Boşver konuşsun dursun
Yarin da messi ronaldo filan der
Yav he he diyip geçecen :D
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

Geçen senede böyle poh pohladılar fos çıktı :D rode felan :kop:
Mathieu gelsin 2 sene oynasın fitim ben.

bu sene oynasın o da olumlu. bu sene ki şampiyonluk çok önemli tek büyük olduğumuzu ilan edeceksek temeli bu seneden geçiyor bence...

Çevrimdışı mylife1903

yapamadım Yusufcum, c.tesi akşam dışardaydık yemekte pazar günüde kuzenin havuzlu evi olan bir çiftliği var orda keyif yaptık manga+rakı+viski+puro  :bandit:

pekteek gitsin lafı olmaz etin  :D
Cumartesi deme abi, hala kendime gelemedim. Rakinin yoklugunu cok aradim ama bu haftasonu raki partisi yapacam.
O degilde mesajlar ucuyor sayfalari yeniledikce hangi admin online, siliyor siliyor durduramiyoruz efenim.

Bos adamiz ya bosluktan butun mesajlari okuyoruz, poh sihir gosteriyorlar o amerigan manyak vardi ya ucak falan yok ediyordu, neydi onun adi, kapirfit hah o

Çevrimdışı mylife1903

yoo alınganlık yapacak bişey yok ki şamata oluyor sevgili dostum foruma renk katıyorsun seviyorum ben seni sevmesem yazmam zaten
Ekibi geri cagriyorum ben abi bu gecen seneki beck-ismail olayi gibi olmasin

Çevrimdışı tangaz

En yeni benim herhalde 5000 mesaj yazan. Harf sayisina baksan essek yukuyle yazacak kadar bos adamim.
Bize mi diyor abi, ben anlamadim , okuzum ya bakiyorum trene bakar gibi, yoksa bu yeni mazlum mu hani karsilik veren model mazlumv2.

Hayatimiz besiktas be,

sen yeni ama en sevilen üyesin aramızda çok fark yok dostum 1 ay farkla ben daha eskiyim sen öküzsen ben öküzün önde gideniyim  :ok:

Çevrimdışı tangaz

Boşver konuşsun dursun

öyle deme Çağatay onu da topluma kazandırmak gerek  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Boşver konuşsun dursun
Messi degil de ronaldi ne oynar bizde beaaa, offfff
Iki mac sonra tekme manyagi yapilana kadar dagitir ligi.

Neyse messi ve ronaldo dedik, iki takimda da oynamis bir eto var, onu alalim bana yeter.

Çevrimdışı OrhanAker

bu sene oynasın o da olumlu. bu sene ki şampiyonluk çok önemli tek büyük olduğumuzu ilan edeceksek temeli bu seneden geçiyor bence...
Aynen öyle abi bu senede şampiyon olmamız lazım :bandit:

Çevrimdışı Bishamon

Imkansiz tansferler yerine eli ayagi duzgun bir adam getirsinler yeter

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Etiketler: