2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12386112 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Jukebox

Çevrimdışı Tolga

Abi bak heyecan yaptırıyorsun ne kap'ı.  :evillol:
KAP resmi attırmayın bana şimdi :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Koa_lAA

bu kirikeş i alabiliriz aslında yaw.. romen milli takımında bu yaz baya dikkatimi çektiydi.. çok kötü bi topcu deil... en azından alexis den iyi :)

Çevrimdışı Jukebox

:kop: :kop:
Artık bir hareketlenme olsun abi.
Bak @sosyalkartal  kap geliyor yazdı bir anda 5-6 mesaj atıldı.  :lol:

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Jukebox

bu kirikeş i alabiliriz aslında yaw.. romen milli takımında bu yaz baya dikkatimi çektiydi.. çok kötü bi topcu deil... en azından alexis den iyi :)
Abi benim tottenham'dan izlediğim kadarıyla ben=chiriches  :lol:
O kadar değil tabii ama ben beğenmiyorum   :D

Çevrimdışı sozkul

Oww 20 melyon pound müthiş

Böyle birşey olursa Ozi'nin yerine kimi alırız? Elimizde para olacak ama Türkiye'ye genç-yetenekli adam getirmek bu dönem çok zor.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Berat

Ya evde yoksan.

-Kap.

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle birşey olursa Ozi'nin yerine kimi alırız? Elimizde para olacak ama Türkiye'ye genç-yetenekli adam getirmek bu dönem çok zor.

Abi 20 milyon pound'u Fikret Orman'a ver, 1 ay sonra gel. Takımı tanıyamazsın.  :lol:

Çevrimdışı Tolga

:kop: :kop:
Artık bir hareketlenme olsun abi.
Bak @sosyalkartal  kap geliyor yazdı bir anda 5-6 mesaj atıldı.  :lol:
1 ay içerisinde KAP gelecek işte niye bu kadar heyecanlandınız :D

Çevrimdışı ahmetx

@sosyalkartal buldun bizi gariban iki yıldır bizi kekliyorsun.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Koa_lAA

Abi benim tottenham'dan izlediğim kadarıyla ben=chiriches  :lol:
O kadar değil tabii ama ben beğenmiyorum   :D

totenam da doku uyuşmamıştır :D bu betimlemeyede hayranım he sanki böbrek taktık takıma :P

bizde iş yapar bence... piyasada topcu kalmadı.. kötünün iyisi olur.. alsınlar alsınlar..

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

@sosyalkartal 'ın eski iletilerine baktım ve kap sayfasını kapadım :D

Çevrimdışı sozkul

Ingilteredeki haberlere baktımda hepsi Fanatik gazetesini referans gösteriyor.  :)

Çevrimdışı onurturan

Hayatımızdaki tek heyecan kaynağının sosyalkartal abimizin olmayacağı günler ne zaman gelecek acaba...  :alsaa:

Çevrimdışı Mavi Tuna

O, KAP resminden sonra daha sormadım ama güzeldi

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Koa_lAA

hakim alınabilir...

Çevrimdışı ahmetx

Hızlı ve sol stoper mi bu Rumen
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Elhuseyni

sag ayaklı ve çok da hızlı denmez. ama hamleli bir oyuncu. biraz ayaklı bomba ne zaman ne yapacagı belli olmuyor ama gununde olursa saglam bir stoper. ben zaten şu sol stoper mevzusuna çok takılmamak gerek diyorum. çogu takımda sol ayaklı stoper yok.

Çevrimdışı Koa_lAA

bildiğim kadarıyla sağda oynuyordu.. ama hakket iyiydi yav rumen milli takımında.. gerçi o takımda hala razvan rat oynuyodu yani cm 3-4 den kalma sol bek im.. okaa fosilin arasında iyi görünmüş olabilir..

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu ay kap gelecek belki ama
Baskıdan transfer yapmak için yaparlarsa sonumuz hayır olmaz
Hiç oyuncu gelmemesini yeğlerim o durumda

Etiketler: