2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12368793 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Berat

Her ne kadar bazı yaptıklarına kızsam da Gomez-Sosa gelmese bile yerini iyi doldurur yönetim. Öğrendiler bu işi. Forvete en kötü Eto'o gelir, Sosa'nın da yerini bir şekilde doldururlar. Renklilerden bu halimizle bile iyiyiz. Bu konuda rahatım yani.  :bandit:

Hocanın aklındaki konu stoper transferi zaten, haklı olarak çıldırdı adam bugün.

Çevrimdışı Alper1903

Hocanın aklındaki konu stoper transferi zaten, haklı olarak çıldırdı adam bugün.

Kampta stoperde Fabri oynarsa haklı olarak çıldırır. Artık gelmeli transferler.

Çevrimiçi Samet Ç

Umarım stoper için bize gelme ihtimali %1 bile olmayan adamlar ile uğraşmıyorlardır.

Çevrimdışı tangaz

Bu arada Bursayla aramizdaki husumetin bir kurmaca oldugunu dusunmeye basladim: Bu nasil husumet ki Bursa bize kazik atmaktan imtina ediyor, ama GS ve FB kitliyor kaziklari.  :evillol:  Boyle husumet dost basina.  :lol:

çok iyiydi  :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Umarım stoper için bize gelme ihtimali %1 bile olmayan adamlar ile uğraşmıyorlardır.

sanırım öyle bişiler kovalıyorlar
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

Yok mu abi duyumcu bugün :)

Çevrimdışı doganay

Transferler artik bitmeli pazartesi sali Kap lar gelsin artik.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez ve sosa kalsın abi stopere gerek yok :D

Çevrimdışı BlackEagle52

çok iyiydi  :kop:
beşiktaşı kadırmaya çalışan dostum olacağına feneve cicona kitleyen düşmanım olsun :lol: :lol:

Çevrimdışı Ersoy

Salıya kadar forveti bitirsek bari stoper de beck transferi gibi bi anda gelişir.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Ersoy

Stoper Omerou olur büyük ihtimal. Ama mümkünse olmasın.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gomez ve sosa kalırsa stopere gerek yok :)

Çevrimdışı Savaş

Transferler cidden gecikti artık. Her sene kaçırıyor kampı yeni gelen adamlar sonra adamların alışmasını bekliyoruz takıma.

Sosa hala belli değil, forvet yok. 2 tane stoper almalıyız lafı bile geçmiyor. Elzem ve önemli alanlar buralar. Umarım bu kadar beklediğimize değer.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı DenizAnt

Merhaba,

Az yazan, çok okuyan bir forum üyesiyim. Haddim olmayarak beni rahatsız eden iki konuyu paylaşmak istiyorum.

Birincisi, yarı Türkçe yarı İngilizce yazılması. Kulağımı çok tırmalayan stopper, base, overdose, overrated gibi kelimeleri okuyup duruyorum. Stoper, buradan hareketle (bu temelden, buna dayanarak), fazla/aşırı (overdose yazan arkadaş, "fazla, aşırı" demek istemiş ama ingilizcesi de yanlış, overreaction'dan bahsetmesi gerekirdi de neyse :D), abartılmış v.b. gibi tamamen Türkçe ya da dilimize yabancı dillerden alınmış ama yerleşik kullanımı olan sözcüklerle ikame edilebilecek kelimeler bunlar. Acizane görüşüm.

İkinci konu (konu dışı deyip taarruz etmeden önce sonuna kadar okunmasını rica ediyorum) kullanıcı adımdan da anlaşılabileceği üzere, Antalyalı bir Beşiktaş taraftarıyım. 2,5 yıldır İstanbul'da olduğum için takımı canlı izleme imkanım var, önceki yıllarda bulunduğum şehirlere deplasmana gelirse izleyebiliyorduk. Futbol maçlarını canlı izlemeye ise Antalya Atatürk Stadı'nda, Antalyaspor dışında takım tutmayan babamın beni adam yerine koyduğuna delil olarak gördüğüm hareketiyle maça götürmesiyle başladım. Onlarca maça gitmişimdir Antalya'da. Antalya o zamanlar 300 bin nüfuslu bir kentti. Şu anda yanılmıyorsam 1.200.000 civarında şehir nüfusu var. Uluslar arası bir şehir. Havaalanı Türkiye'de İstanbul'dan sonra en çok uçağın inip kalktığı havaalanı. Expo2016 gibi bir fuara ev sahipliği yapıyor. Milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Bu şehir, çevresinde Alanya, Manavgat, Belek, Kemer gibi yerleri ve kışları da dahil yerleşik 10 binlerce yabancıyı da dikkate alınca, İstanbul'dan sonraki en uluslar arası 2. ildir Türkiye'de. Burada okuduğum, biraz da küçümseme amaçlı "Anadolu kulübü" tanımlaması, olsa olsa coğrafi olarak haklıdır. Sosyo-ekonomik olarak isabetli değildir. Antalyaspor'a gelince. Bu şehirle orantısız olarak zayıf bir kulüp. Bu anlamda Anadolu kulüplerinden bir farkı yok. Takdir edersiniz ki bunun sebebi kentle ve o kentte yaşayıp bu takıma gönül verenlerle ilgili değil, ülkeyi pençesine almış vasat yönetim illeti ile ilgili. Çoktan Avrupa'nın elit 15 kulübü arasında yerini almış olması gereken üç büyükler uzun yılların kötü yönetimleri yüzünden bu haldeyken, 1966 yılında kurulan bir kulübün bu halde olmasına şaşırmamalı. Antalyaspor 10-15 bin civarı kemik taraftarını Antalya Atatürk Stadı'nın köhneleşmesi, ikinci lige düşüp çıkmak ve Mardan Stadı dönemi nedeniyle büyük ölçüde kaybetti. Yeni stadın merkezi bir yerde faaliyete geçmesi ve Eto'o gibi bir futbolcunun gelmesiyle yeniden taraftar kazanmaya başladı. Eğer Eto'o ile sözleşmesinde futbolcu bonservissiz başka kulübe imza atabilir gibi bir madde yoksa, Antalyaspor'un elindeki böyle bir futbolcuyu bonservissiz göndermek istememeye hakkı olduğunu teslim edersiniz sanırım. Haa, 5 milyon Euro o yaştaki bir futbolcuya verilmemeli, bana göre Ömer şişmanoğlu veya Mustafa Pektemek artı 1-1,5 milyon euro gibi bir para makuldür. Ancak eğer Beşiktaş kulübünü muhatap almadan Eto'o ile görüşmüşse bunun etik olmadığını, Milan'ın Sosa ile bizden izinsiz görüştüğü kanaati edindiğimizde nasıl kızıyorsak, Eto'o transferinde de böyle bir durum varsa o takımın taraftarının da bu olaydan rahatsızlık duymasının tabii olduğunu kabul edelim. Sonuç olarak, istisnalar ayrık vicdanlı ve adalet duygusuna sahip insanlardan müteşekkil bu forumda, ki Beşiktaşlı olmak için önce iyi insan olmak gerekir, Eto'o transferinin gündeme geliş şekli değerlendirilirken Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarında görmeye alışık olduğumuz o küçümseyici ve objektif olmayan bakış açısının izlerine rastlamak beni hem Beşiktaşlı, hem de Antalyalı olarak üzdü. Beşiktaş yönetimi Eto'o ile görüştük diye bir açıklama yapmadı, ama basında transferin bittiğine kadar varan haberler yapılınca, kendileriyle hiçbir görüşme yapılmadığını beyan eden Antalyaspor yönetiminin bu transfere ilişkin yalanlama yapılmamasına tepki göstermesini doğal karşılıyorum. Antalyaspor taraftarı olduğu anlaşılan birilerinin sitesinden Beşiktaş'a dil uzatılması ise hadsizlik, tipik holigan tavırları, transferle ilgili bir aksiyon alınacaksa bu Antalyaspor yönetiminin işi, taraftar yönetim yerine sağa sola açıklama yapamaz. Bu bizim bazı taraftar grupları için de geçerli bence. Guti'nin frikikten gol attığı 0-2'lik Mardan Stadında oynanan maçı o dönem işimin Antalya'da olması nedeniyle statta izledim. Kale arkasında bir avuç Beşiktaş taraftarı bir kez bile Antalyaspor'a ve taraftarına sataşmazken, tamamen dolu olan statta yalnızca 150-200 kişilik bir ergen sürüsü, Antalyaspor taraftarı sıfatıyla Beşiktaş'a maç içinde küfür ettiler. Maç 2-0 olunca Beşiktaş taraftarı "Stadı terkedin .... çocukları" diye tezahürat yaptığında, tepkinin haklılığından dolayı ben dahil kimse ağzını açıp bir kelime etmedi, ama memleketim adına üzüntü ve utançtan boğazım düğümlendi. Hülasa, Beşiktaş en büyük olacaksa, ki o yolda, kendinden küçüklerine karşı daha vakur, kucaklayıcı ve tutarlı bir tavır ve duruşu korumalı ki, şımarık renklilerden farkını bilmeyenler de öğrensin.

Sevgi ve saygılarımla

Çevrimdışı tangaz

Yok mu abi duyumcu bugün :)

ali fuat duatepe bugün twitterda antlaşma olursa yeni transferler yarın ingiltereden özel uçakla gelir demiş. ayrıca şenol güneşin başkan iyi oyuncular transfer etmeye çalışıyor die bir cümlesini kullanmış.

Çevrimdışı hic2222

Bende Omerou yu İngiltere görmüş milosevic olarak görüyorum. Bize böyle kaslı güçlü, çevik üst sınıf bir stoper gerek, Ayrıca, töre, Gomez ve sosa bugün ligde şampiyon luk kovalayan her takımda ilk 11 oynar, yerleri bana göre etho, Aras ve Kerim lede dolmaz, bir şekilde kalite kaybettik,
Forvette Cenki bir Semih Şentürk yapmamaliyiz kabul oraya gelecek vadeden veya etho gibi ara destek bir alternatif alınabilir, lakin sağ Kanada ve sosa yerine etkili çözümler gerek, Sosa gibi iki yönlü bir orta sahayı bu butcelerle nasıl bulacaz, şampiyon takımdan neden töre bile daha alt seviye bir takıma gitti neler oluyor anlamadım, takım bir anda yyaşlandı...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı brkntcnr

Boyko + 2 milyona = Vida.
Kiralık remy +
Llorente/Gomez.
Bir de Sosa problemi çözülürse hiçbir sıkıntımız kalmaz geçen seneden de güçlü oluruz.

Benim gönlümdeki budur.
[ Son Düzenleme: 30 Temmuz 2016, 23:29:47 brkntcnr ]

Çevrimdışı abdusta

Merhaba,

Az yazan, çok okuyan bir forum üyesiyim. Haddim olmayarak beni rahatsız eden iki konuyu paylaşmak istiyorum.

Birincisi, yarı Türkçe yarı İngilizce yazılması. Kulağımı çok tırmalayan stopper, base, overdose, overrated gibi kelimeleri okuyup duruyorum. Stoper, buradan hareketle (bu temelden, buna dayanarak), fazla/aşırı (overdose yazan arkadaş, "fazla, aşırı" demek istemiş ama ingilizcesi de yanlış, overreaction'dan bahsetmesi gerekirdi de neyse :D), abartılmış v.b. gibi tamamen Türkçe ya da dilimize yabancı dillerden alınmış ama yerleşik kullanımı olan sözcüklerle ikame edilebilecek kelimeler bunlar. Acizane görüşüm.

İkinci konu (konu dışı deyip taarruz etmeden önce sonuna kadar okunmasını rica ediyorum) kullanıcı adımdan da anlaşılabileceği üzere, Antalyalı bir Beşiktaş taraftarıyım. 2,5 yıldır İstanbul'da olduğum için takımı canlı izleme imkanım var, önceki yıllarda bulunduğum şehirlere deplasmana gelirse izleyebiliyorduk. Futbol maçlarını canlı izlemeye ise Antalya Atatürk Stadı'nda, Antalyaspor dışında takım tutmayan babamın beni adam yerine koyduğuna delil olarak gördüğüm hareketiyle maça götürmesiyle başladım. Onlarca maça gitmişimdir Antalya'da. Antalya o zamanlar 300 bin nüfuslu bir kentti. Şu anda yanılmıyorsam 1.200.000 civarında şehir nüfusu var. Uluslar arası bir şehir. Havaalanı Türkiye'de İstanbul'dan sonra en çok uçağın inip kalktığı havaalanı. Expo2016 gibi bir fuara ev sahipliği yapıyor. Milyonlarca yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Bu şehir, çevresinde Alanya, Manavgat, Belek, Kemer gibi yerleri ve kışları da dahil yerleşik 10 binlerce yabancıyı da dikkate alınca, İstanbul'dan sonraki en uluslar arası 2. ildir Türkiye'de. Burada okuduğum, biraz da küçümseme amaçlı "Anadolu kulübü" tanımlaması, olsa olsa coğrafi olarak haklıdır. Sosyo-ekonomik olarak isabetli değildir. Antalyaspor'a gelince. Bu şehirle orantısız olarak zayıf bir kulüp. Bu anlamda Anadolu kulüplerinden bir farkı yok. Takdir edersiniz ki bunun sebebi kentle ve o kentte yaşayıp bu takıma gönül verenlerle ilgili değil, ülkeyi pençesine almış vasat yönetim illeti ile ilgili. Çoktan Avrupa'nın elit 15 kulübü arasında yerini almış olması gereken üç büyükler uzun yılların kötü yönetimleri yüzünden bu haldeyken, 1966 yılında kurulan bir kulübün bu halde olmasına şaşırmamalı. Antalyaspor 10-15 bin civarı kemik taraftarını Antalya Atatürk Stadı'nın köhneleşmesi, ikinci lige düşüp çıkmak ve Mardan Stadı dönemi nedeniyle büyük ölçüde kaybetti. Yeni stadın merkezi bir yerde faaliyete geçmesi ve Eto'o gibi bir futbolcunun gelmesiyle yeniden taraftar kazanmaya başladı. Eğer Eto'o ile sözleşmesinde futbolcu bonservissiz başka kulübe imza atabilir gibi bir madde yoksa, Antalyaspor'un elindeki böyle bir futbolcuyu bonservissiz göndermek istememeye hakkı olduğunu teslim edersiniz sanırım. Haa, 5 milyon Euro o yaştaki bir futbolcuya verilmemeli, bana göre Ömer şişmanoğlu veya Mustafa Pektemek artı 1-1,5 milyon euro gibi bir para makuldür. Ancak eğer Beşiktaş kulübünü muhatap almadan Eto'o ile görüşmüşse bunun etik olmadığını, Milan'ın Sosa ile bizden izinsiz görüştüğü kanaati edindiğimizde nasıl kızıyorsak, Eto'o transferinde de böyle bir durum varsa o takımın taraftarının da bu olaydan rahatsızlık duymasının tabii olduğunu kabul edelim. Sonuç olarak, istisnalar ayrık vicdanlı ve adalet duygusuna sahip insanlardan müteşekkil bu forumda, ki Beşiktaşlı olmak için önce iyi insan olmak gerekir, Eto'o transferinin gündeme geliş şekli değerlendirilirken Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarlarında görmeye alışık olduğumuz o küçümseyici ve objektif olmayan bakış açısının izlerine rastlamak beni hem Beşiktaşlı, hem de Antalyalı olarak üzdü. Beşiktaş yönetimi Eto'o ile görüştük diye bir açıklama yapmadı, ama basında transferin bittiğine kadar varan haberler yapılınca, kendileriyle hiçbir görüşme yapılmadığını beyan eden Antalyaspor yönetiminin bu transfere ilişkin yalanlama yapılmamasına tepki göstermesini doğal karşılıyorum. Antalyaspor taraftarı olduğu anlaşılan birilerinin sitesinden Beşiktaş'a dil uzatılması ise hadsizlik, tipik holigan tavırları, transferle ilgili bir aksiyon alınacaksa bu Antalyaspor yönetiminin işi, taraftar yönetim yerine sağa sola açıklama yapamaz. Bu bizim bazı taraftar grupları için de geçerli bence. Guti'nin frikikten gol attığı 0-2'lik Mardan Stadında oynanan maçı o dönem işimin Antalya'da olması nedeniyle statta izledim. Kale arkasında bir avuç Beşiktaş taraftarı bir kez bile Antalyaspor'a ve taraftarına sataşmazken, tamamen dolu olan statta yalnızca 150-200 kişilik bir ergen sürüsü, Antalyaspor taraftarı sıfatıyla Beşiktaş'a maç içinde küfür ettiler. Maç 2-0 olunca Beşiktaş taraftarı "Stadı terkedin .... çocukları" diye tezahürat yaptığında, tepkinin haklılığından dolayı ben dahil kimse ağzını açıp bir kelime etmedi, ama memleketim adına üzüntü ve utançtan boğazım düğümlendi. Hülasa, Beşiktaş en büyük olacaksa, ki o yolda, kendinden küçüklerine karşı daha vakur, kucaklayıcı ve tutarlı bir tavır ve duruşu korumalı ki, şımarık renklilerden farkını bilmeyenler de öğrensin.

Sevgi ve saygılarımla

Bir ayrıntı olay Sosa dan farklı

Sosanın klubden alacagı yok
Eto nun ise Antalyaspor dan duyumuma gore 1-2 milyon euro arası gecen sezondan alacagı var,sponsorlar devre dışı Antalyasporda Eto ya fiyatında in veya kendine klup bul bize bonservis getir
borcunu odeyelim diye görüşme geçmiş,bu anlattıklarım tamamen Beşiktaş ın dışında..Beşiktaş ise Eto yu bonservisi oldugu için istemiyor.
Eto ise Antalya dan alacagını ve ileriki yıllara ilişkin ödeme teminatı istiyor.
yukarıda bu kadar detaylı anlatıyorsanız bunlarıda bilmeniz lazım.
Bence Antalya öncelikle Eto yla olan mali sorununu çözmeli!!

saygılar

Çevrimiçi Kapkarakartal

Quaresma: "Rekabet gücü yüksek bir sporcu için tatilde bile fiziksel form ihmal edilemez."

http://hizliresim.com/PMX3r5

Çevrimdışı Berat

ali fuat duatepe bugün twitterda antlaşma olursa yeni transferler yarın ingiltereden özel uçakla gelir demiş. ayrıca şenol güneşin başkan iyi oyuncular transfer etmeye çalışıyor die bir cümlesini kullanmış.

Abi en son özel uçak - İngiltere ve transfer kelimeleri birleştiğinde felaket olmuştu hatırlarsan.

Çevrimdışı hic2222

Sosa ve töre oyun tikandiginda bir şekilde içeriyi karıştıran, top rakibe geçince de takıma katkı sağlayan oyuncular idi, Aras Belki top rakipteyken Töre nin yerini dolduracaktir ama oyun tikaninca sanmıyorum, sosa ve gomezin yerleri Belki takım içinden bile dolar ama mental olarak ve rakibin duruşunu etkilemek açısından onların yeri mevcut butcelerle dolmaz,
Tabiki Bence de şu net :
Gerekirse küme düş, ama artık bizi istemeyeni bizde istemeyelim,
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı BlackEagle26

Stopere kimi transfer edicez acaba hiç isimde yok kesin ilgilenıyoruz diyebileceğimiz sürpriz olacak kesin.Ben milosevic gibi birini daha getirirler diyordum ama Alexis'inde gitmesiyle biraz daha iyi isimlere bakıyorlardır bence

Çevrimdışı tangaz

@DenizAnt merhaba bence biraz memleketin konusunda gereksiz bir alınganlık yapmışsın. burada arkadaşlar ezik anadolu kulübü sıfatını kullanırken şehri ve camiayı değil kulüplerin yönetim kurullarını oluşturan zihniyeti ifade ediyorlar ki az bile diyorlar bence.  etoya 5milyon istemek düpedüz densizliktir. bir örnekle açıklamak gerekirse bursadaki macar çocuğu turnuvadan sonra biz fener falan isteseydi 10 milyon die pazara çıkacaktı kertenkelespor yöneticileri ama adamı almanlar falan istiyor 3 teklif etmişler bursa önce 7-8 diyordu sanırım 3,5-4 bandına düşmüşler. sözüm o ki o herifi ist. takımları isteseydi bursa o rakama inermiydi? inmezdi. neden? çünkü anadolu takımları eziktir...

amacım polemik yaratmak değil lütfen yanlış anlama ama durum maalesef bundan ibaret.

iyi geceler dilerim...

Çevrimdışı tangaz

Abi en son özel uçak - İngiltere ve transfer kelimeleri birleştiğinde felaket olmuştu hatırlarsan.

şiiiiiiştt sessiz ol  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Rhodolfo'nun sonradan oyuna girmesi hiç konuşulmamış,kasım felan derken Eylül ayında sahada :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Etiketler: