çok afadersiniz ama çok boş gereksiz bir fikir silsilesi olmuş
anlayacağınız çok abartılı bir yorum olmuş
katılmıyorum size.
dipnot:bizler M.Gomez ile Eto'o'yu beraber takımda görmek isteyenlerdeniz umarım bu büyük beklentimiz gerçekleşir.
Gereksizliği böyle şeylerin olmasının imkansızlığından mı geliyor yoksa senin hayata olumlu bakmak isteyen bakış açına mı uymuyor?
Hayatta optimist olmak güzel ve ruh sağlığı daha iyi oluyor insanın, ama hayatın kendisi öyle değil maalesef.
Şimdi ben, Eto transfer edilmişse mutlu olmak için olaya hep olumlu yanından bakarım çünkü, niye kendimi mutsuz edeyimki zaten gelmiş adam. Ama direk istiyormusun diye soruldu ve kuşkularımı/korkularımı ifade ettim
Şampiyon olan takımlar bir sonraki sene kötü giden 2-3 haftada çok kırılgan hale geliyor, Genellikle bu süreçleri atlatabilenlerde tekrar şampiyon oluyor. Takım olma duygusu çok önemli.
Şimdi gereksiz laf silsilesi yerine şöylede diyebilirdin
@Özgür, örnek olarak tabiiki:
"Katılmıyorum, Eto çok düzgün bir adam, ünü nedeniyle oluşan egosunu Antalya'da kendisine tanınan avantajların hiçbirini bizde kullanmayı talep etmez, o gün öyle gerektiriyorsa bir CL maçında yedek kaldığı için şikayet etmez... vs vs.. "
Galiba aslında söylemek istediğin buna yakın birşey, alternatif olarak hiçde cevap vermeyebilirdin tabiiki.