2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12381786 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Katılıyorum abi, ama dediği gibi bu da yine para gerekiyor.

Luce'nin Saktar'ı misali bir çocuğa 8-12 arası rakamları nasıl harcayalım, geçen sene tüm takımı 10 milyon euro'ya kurduk.

Scouting'le genç oyuncu alabilmemiz için en az 3-4 sene beklememiz lazım bence.

aynen öyle. bizim mesela törenin bu sene coşması lazım ardından  oğuzhanı cenki kerimi arası  tolgayı satmamız lazım bu arkadaşlarında gittikleri yerlerde başarılı olmaları lazım ancak bu durumda önemli ligler "haa bir Beşiktaş gerçeği/marketi var" diyebilsinler. saydığım isimler hep gurbetçiler bu anlamda gurbetçilerin toplanıp pazarlandığı bir rol modeli de bizim scouting gerçeğimiz olabilir. bu işleri yaparken kazanılan paralarla 8-12 M bandında latin-african çocuklara da yürünebilir. ancak bu iş bence de 4-5 yıl sonrası işi. zaten luce de ilk yıllar daha düşük kalibreli brezilyalılarla girdi piyasaya her sene skalayı yükseltti ve 5. seneden sonra avrupaya yüksek bedellerle satabilecekleri oyuncuları aldılar ki bunların yarısı da ellerinde patladı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı solar

Bu arada Beck kizina disi kartal adini koymus diye paylasimlar olmus, akillinin birinin google translate'e disi kartal yazip ceviriyi direk sundugu uydurma bir haber olmus o.

Kizin adi "Amelie Chia" imis, almanlarin cokcuklarina absürt kombinasyonlu isimler vermesi modasini takip etmis.

Çevrimdışı tangaz

şu sosa ve gomez konusu çok ters oldu şayet bu 2 arkadaş mızmızlık yapmasaydı çok rahattık şuan. free GG free faRbi 600bin adriano, bedelsiz kiralık omeruo/cilobodji ve free yada 2 milyon kiralama bedelli general bir  stoper transferi ile işi çoktaaan bitirmiştik. hatta pektemeği yollamak için uğraşıyor birbirimize giriyorduk @Necmi abi Beşiktaşın oyuncusuna hakaret edemezsiniz die sokuşturuyordu sonra moderasyonlar havada uçuşuyordu boşluktan birbirimize saracağımız için  :biggrinking:

belirsizlikler stoper transferinin de gecikmesine yol açıyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı graser

Ulan tam "istenilen kulüp" olduk ülke "istenmeyen ülke" oldu iyi mi :bandit:

beşiktaşlı olmak böyle bir şey. Burada İşler Her Zaman Zorluklarla Yürür

Çevrimdışı tangaz

juvedeki hernanes değişik bir adam videolarını izledim de adam her iki ayağı ile de etkili free-kick kullanmış

Çevrimdışı sozkul

abi sen etoyu istiyor musun :)

Çok karışık duygular içindeyim, ne kadar düzgün adam olursa olsun takım bozacağı yönünde bir korkum var, Gol atar ama takımın içinde dengeler bozulabilir, mesela Eto'nun varlığı ve ona tanınacak ufak tefek imtiyazlar, Adriano üzerinde şenol Güneş'in etkisini azaltabilir, tutup o da ben barcelonadan geldim filan der, kötü giden bir iki hafta sonra tüm takıma siyaret eden birsürece dönüşebilir. yıllarca uğraşıp bir takım olma motivasyonu oluşturduk, onun bozulmaması için Eto değil Gomez gibi adamlara ihtiyacımız var. O da gelmiyor.
Bana seçenek sunsan Eren'mi Eto'mu diye Eren'i  3 defa tercih ederim

Çevrimdışı TURKahvesi

Çok karışık duygular içindeyim, ne kadar düzgün adam olursa olsun takım bozacağı yönünde bir korkum var, Gol atar ama takımın içinde dengeler bozulabilir, mesela Eto'nun varlığı ve ona tanınacak ufak tefek imtiyazlar, Adriano üzerinde şenol Güneş'in etkisini azaltabilir, tutup o da ben barcelonadan geldim filan der, kötü giden bir iki hafta sonra tüm takıma siyaret eden birsürece dönüşebilir. yıllarca uğraşıp bir takım olma motivasyonu oluşturduk, onun bozulmaması için Eto değil Gomez gibi adamlara ihtiyacımız var. O da gelmiyor.
çok afadersiniz ama çok boş gereksiz bir fikir silsilesi olmuş
anlayacağınız çok abartılı bir yorum olmuş
katılmıyorum size.

dipnot:bizler M.Gomez ile Eto'o'yu beraber takımda görmek isteyenlerdeniz umarım bu büyük beklentimiz gerçekleşir.

Çevrimdışı sozkul

Bu arada Beck kizina disi kartal adini koymus diye paylasimlar olmus, akillinin birinin google translate'e disi kartal yazip ceviriyi direk sundugu uydurma bir haber olmus o.

Kizin adi "Amelie Chia" imis, almanlarin cokcuklarina absürt kombinasyonlu isimler vermesi modasini takip etmis.

Yanlış hatırlamıyorsam @Yunus Emre Dökmeci , Querasma'nin bebeği olduğundada benzeri uydurma bir haber paylaşmıştı, hata ben dejavu yaşıyorum gibi oldum.
Galiba forumu renklendirmek için bile bile yapıyor.  :icool:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Necip doğacak olan coçuğuna Türkçe dişi kartal anlamına gelen dişi kartal ismini koydu..

Gerçekten çok saçma oluyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

‪#‎BİLGİ‬ | Everton, 6 ay önce 15 milyon euro'ya kadrosuna kattığı Oumar Niasse'yi kadro dışı bıraktı.

Eto bide niasse'ye çökelim yeter 2'si işte.

Çevrimdışı sozkul

çok afadersiniz ama çok boş gereksiz bir fikir silsilesi olmuş
anlayacağınız çok abartılı bir yorum olmuş
katılmıyorum size.

dipnot:bizler M.Gomez ile Eto'o'yu beraber takımda görmek isteyenlerdeniz umarım bu büyük beklentimiz gerçekleşir.

Gereksizliği böyle şeylerin olmasının imkansızlığından mı geliyor yoksa senin hayata olumlu bakmak isteyen  bakış açına mı uymuyor?

Hayatta optimist olmak güzel ve ruh sağlığı daha iyi oluyor insanın, ama hayatın kendisi öyle değil maalesef.
Şimdi ben, Eto transfer edilmişse mutlu olmak için olaya hep olumlu yanından bakarım çünkü, niye kendimi mutsuz edeyimki zaten gelmiş adam. Ama direk istiyormusun diye soruldu ve kuşkularımı/korkularımı ifade ettim
Şampiyon olan takımlar bir sonraki sene kötü giden 2-3 haftada çok kırılgan hale geliyor,  Genellikle bu süreçleri atlatabilenlerde tekrar şampiyon oluyor. Takım olma duygusu çok önemli.

Şimdi gereksiz laf silsilesi yerine şöylede diyebilirdin @Özgür, örnek olarak tabiiki:
"Katılmıyorum, Eto çok düzgün bir adam, ünü nedeniyle oluşan egosunu Antalya'da kendisine tanınan avantajların hiçbirini bizde kullanmayı talep etmez, o gün öyle gerektiriyorsa bir CL maçında yedek kaldığı için şikayet etmez... vs vs.. "

Galiba aslında söylemek istediğin buna yakın birşey, alternatif olarak hiçde cevap vermeyebilirdin tabiiki.   :)

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimiçi Samet Ç

Podolski Gomez'e iyi gönderme yapmış.

Çevrimdışı OrhanAker

Atiba ile 2+1 yıllık 1.5 milyona anlaşmışız :sevinc

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Kanımca bu mantık doğru değil.

Çünkü benzer şeyi Manchester United için de söyleyebiliriz, "120 milyon euro'ya Pogba'yı, 42 milyon euro'ya Mkhiteryan'ı almak için scout'a mı ihtiyaç var" deriz.

Liginde iddialı her takım hazır ve hemen katkı verecek oyuncuları kovalar, bu yüzden "Eto'o, Hernanes geliyorsa scout'a ne gerek var" lafı anlamlı değil bence.

Öte yandan insanlar scouting'i ucuza oyuncu mal etmek için kullanılabilen bir olgu zannediyorlar da, artık globalleşen dünyada o kadar kolay değil bu işler. Artık scout ettiğin adamı almak da para gerektiriyor, çünkü aynı oyuncuyu farketmiş en az 2-3 rakibin daha oluyor.(Eğer hiç rakibin yoksa, scouting'ini hatalı yapmış olma ihtimalin yüksek)

Mesela Manchester City scout ettiği Enes Ünal'a 3 milyon euro veriyor, en az 3 sene faydalanamadığından emin olduğu bir adam bu. City, Chelsea gibi İngiliz takımlarının sırf kirada 35-40 ttane genç oyuncusu var, ve bunların hepsi 3-4 milyon euro'ya aldıkları oyuncular. Bu 3 milyon euro, senin bu seneki transfer bütçen.

Yani senin elinde belli bir transfer bütçesi yoksa, sırf scouting'le kısa süreli problemlerini gideremezsin.
Alex Ferguson dönemi Manchester United ile sonrası Manchester United'ı karşılaştırırsak kafamızda daha net bir fikir oluşacaktır.

Çevrimiçi Samet Ç

2+1 çok fazla 1+1 olmalıydı.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

abi belli olmaz gomez 15 20 gün daha takım bulamazsa bize gelecektir kapımızın açık  olduğunu hala biliyor  :D

Çevrimdışı OrhanAker

İki taraflı bir iş bu evet 2+1 bize göre fazla duruyor ama atibanın 1+1 i kabul edeceğini nereden biliyoruz. ?
Bence atiba gibi bir profesyonel için makul seneye iki adam almak yerine bulabilirsen yerine bir adam alıp yedeğe çekersin atibayı

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yanlış hatırlamıyorsam @Yunus Emre Dökmeci , Querasma'nin bebeği olduğundada benzeri uydurma bir haber paylaşmıştı, hata ben dejavu yaşıyorum gibi oldum.
Galiba forumu renklendirmek için bile bile yapıyor.  :icool:
Yok Quaresma ciddi ciddi Aquia koydu buyuk oglunun ismini o buyuk oglunun adi Aquia
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gökhan Gönül: "Hiç yabancılık çekmedim. Çabuk adapte oldum buraya. Kafam oldukça rahat. Aradığım huzuru burada buldum."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hayırlı olsun kaynak neresi ?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

katılmıyorum daha iyisini alırsak yedekte olur bu adam kadroda olmalı uzun sezonlarda iş yapacaktır gayet olumlu benim açımdan

Çevrimdışı Mavi Tuna

İçimden bir his hala Gomez diyor. Ortalık da dolaşan bir takım haberlere bu sebepten servis edilmiş olabilir.

Eto takıma artılar katar ama Gomez kadar olur mu bilmiyorum. Beraberinde bazı handikapları getirebilir. Beşiktaş'ı, Antalya gibi istediğim gibi at koşturacağım bir yer sanarsa o zaman işler karışır.

Bekleyip göreceğiz bakalım neler olacak.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gökhan Gönül: "Hiç yabancılık çekmedim. Çabuk adapte oldum buraya. Kafam oldukça rahat. Aradığım huzuru burada buldum."
kaynakta paylaşırsan sevinirim  :tabe:

Etiketler: