2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391983 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Turco

Liverpool'un kadro dışı bıraktığı oyuncuların iki tanesini kiralasak CL çeyrek final garanti.

Balotelli, Mamadou Sakho, Benteke, Lucas, Markovic

Balotelli forvete Sakho stopere gelse çok şey mi istemiş oluruz. +1 orta sahaya Lucas

Çevrimdışı ONUR KOLCU

onur şuan tam aradığımız adam bizim için biçilmiş kaftan gs alamaz sanmıyorum yani inş alamaz :D

Bari Amokachi ' nin çocuklarından birisi kendisine benzese :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

cincon battı balık yan gider derse bizden daha kolay alır zira onların bonservis sıkıntısı yok
daha da batarlar o zaman gs'nin zaten şampiyon olma ihtimali yok 2.ci bile olamazlar abi gs önümüzdeki yıllarda daha büyük cezalar alacak

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Sprinter ama ilk dokunuşu ve top sürüşü çok kötü.

Burda yapar o tarz oyuncular.

Çevrimdışı tangaz

daha da batarlar o zaman gs'nin zaten şampiyon olma ihtimali yok 2.ci bile olamazlar abi gs önümüzdeki yıllarda daha büyük cezalar alacak

onun için uğraşıyoruz ya zaten alsınlar alsınlar  :upto:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Siyah-beyazlılar, Samuel Eto'o konusunu noktalamak için girişimlerini sürdürüyor.
Antalyaspor yönetimi, Samuel Eto'o'nun bonservisi için Beşiktaş'tan Milosevic ve Ömer Şişmanoğlu'nun yanı sıra bonservis bedeli talep etti.

İki taraf arasındaki görüşmeler devam ediyor.

Kaynak : bjk.org
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Bishamon

Burda yapar o tarz oyuncular.

Galatasaraya karşı takımlar kapanacak boş alan bulamaz fazla.Zaten kanatlarında Bruma/Sinan/Podolski var.Daha merkezi bi santrofor alırlar.

Çevrimdışı Jukebox

Liverpool'un kadro dışı bıraktığı oyuncuların iki tanesini kiralasak CL çeyrek final garanti.

Balotelli, Mamadou Sakho, Benteke, Lucas, Markovic

Balotelli forvete Sakho stopere gelse çok şey mi istemiş oluruz. +1 orta sahaya Lucas
Sakho da davranışları nedeniyle kadro dışı diye biliyorum balotelli ile birlikte gelirse olmaz abi. :lol:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Siyah-beyazlılar, Samuel Eto'o konusunu noktalamak için girişimlerini sürdürüyor.
Antalyaspor yönetimi, Samuel Eto'o'nun bonservisi için Beşiktaş'tan Milosevic ve Ömer Şişmanoğlu'nun yanı sıra bonservis bedeli talep etti.

Tolga zengin + Veli kavlak + Mustafa P + milosevic kiralık olur bu iş temiz iş :)

Çevrimdışı tangaz

ilave bonservis bedeli yerine pektemeği verelim  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

düşündüm de pektemeğe jubile mi önersek acaba  :alala:

Çevrimdışı tuncaboylu

Miloseviç kiralık, bonservis bedeli de 500 bini geçmeyecek şekilde anlaşılabilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

düşündüm de pektemeğe jubile mi önersek acaba  :alala:
Kabul etmez.

Benim tek umudum FETÖ ile bağlantısı olmasıydı, anlasılan o da yokmuş.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Miloseviç kiralık, bonservis bedeli de 500 bini geçmeyecek şekilde anlaşılabilir.

şu da olabilir ömer kiralık + eto'onun illaki alacağı vardır antalyada alacaklarından feragat eder bonservisini alır gelir biz de 25 golü geçerse antalyadan kalan alacaklarını kendisine veririz.

Çevrimdışı Berat

Milo(kiralık)+Ömer+Mustafa -> Bitsin  :bandit:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Amokachi u-21 de gol atmış :)

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı tangaz

Kalin Amokachi diyor abi haberde :)

bunlardan biri kanat diğeri santrafordu değil mi?

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bunlardan biri kanat diğeri santrafordu değil mi?

Evet abi.. Anneleri beyaz heralde bunlar tam zenci olmamış.. :)
[ Son Düzenleme: 28 Temmuz 2016, 17:25:24 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı tangaz

Evet abi.. Anneleri beyaz heralde bunlar tam zenci olmamış.. :)

amokachi çapkın adamdır belli olmaz :evillol:
gayrimenkul hastası bir adamdı. tüm gelirlerini gayrimenkule yatırırmış. londrada baya bir evi falan varmış bunun ist.da bir yalı almak istemiş gitmiş birine bakmış 20 milyon doları duyunca ağzı açık kalmış ve ben londrada bu paraya 20 tane lüks ev africada ise şehir satın alırım demiş  :D

Çevrimdışı ONUR KOLCU

gayrimenkul hastası bir adamdı. tüm gelirlerini gayrimenkule yatırırmış. londrada baya bir evi falan varmış bunun ist.da bir yalı almak istemiş gitmiş birine bakmış 20 milyon doları duyunca ağzı açık kalmış ve ben londrada bu paraya 20 tane lüks ev africada ise şehir satın alırım demiş  :D

Adam haklı abi oynasınlar u-21 de belki bişey olur 2 sinden  1 inde :)

Çevrimdışı OrhanAker

Tandina da vardı daha birde :D

Çevrimdışı tuncaboylu

Yalı hikayesi şehir efsanesi olabilir abi. Bundan 10 sene önce bir Fransız'ı gezdiriyordum Bebek tarafında, buradaki evler ne kadar diyince bize göre epey yüksek bir tutar söylemiştim. "Çok iyiymiş ya, Paris'te 1 odalı ev alamıyorsun bu fiyata" demişti.

Etiketler: