2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392480 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı murat

14 yabancımız oluyor bu durumda ve bir stoper alacağız.

Miloseviç ya da Boyko gönderilecek mi o zaman?
bence ikiside gönderlmeli.

Çevrimdışı tangaz

bonservissiz olursa her türlü var bu sene gelirimiz daha fazla 3.5 ya da 4 gomez'e bir şekilde verilir ayrı bir seviye gomez :)

bnce biz geçen sene bu rakamlardan fazlasını verdik gomeze  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Nartallo

Gomez ve Sosa defterinin kapanması gerektiğini düşünüyorum. Bu adamlar iyi niyetle hareket etmediler. Bundan sonra herkes yolunu çizsin

Bunlarla vakit ve enerji kaybetmeye gerek yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eto' o + Gomez yıllık maaş çok olur.. Gomez e gerek yok zaten o şuan Malaga ya gider yinede TÜRKİYE ' ye gelmezz.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı mülkübey

Eto'o bitmiss.Dediyse dogrudur. :evillol:

iki kez ülkeyi trollemez herhalde  :lol:
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fellaini'yi birisi daha söylemişti Yağız abi olabilir ama emin değilim.

Bir gün bize gelecek diye yazmıştım ama pek bildiğim bi oyuncu değil. Düşünceler? :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı tangaz

Eto' o + Gomez yıllık maaş çok olur.. Gomez e gerek yok zaten o şuan Malaga ya gider yinede TÜRKİYE ' ye gelmezz.

bence de çok olur ve bu kadroda cenkin süreleri daha da düşer. şayet eto'o alınacaksa hem eto'oya hem cenke yedek olabilecek farklı bi profil sprinter kanat forvet oynayabilecek (sol) birini almak daha mantıklı olacaktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

benim en sevdiğim adam hak etti valla aldıysa da helal olsun  :super:

Çevrimdışı BlackEagle26

Herkes Eto bitti gözüyle bakıyor ama ben Antalya'dan bonservisini alabileceğini sanmıyorum

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bence de çok olur ve bu kadroda cenkin süreleri daha da düşer. şayet eto'o alınacaksa hem eto'oya hem cenke yedek olabilecek farklı bi profil sprinter kanat forvet oynayabilecek (sol) birini almak daha mantıklı olacaktır.

Bu gs Enner Valencia diyorlar senin istediğin tip adam o aslında abi sprinter kanat özellikleri olan forvet.

Çevrimdışı tangaz

benim en sevdiğim adam hak etti valla aldıysa da helal olsun  :super:

bence de. diğer taraftan ben başarılara endeksli oyuncu ücreti artışlarını mantıklı buluyorum ama cincon gibi abartı zamlar yapmadan yapılmalı. mesela 5 senede 3-4 şampiyonluk ve ŞL gelirleri ile en çok geliri olan ilk 20 takım arasında 15-20 basamakları arasında yer bulduğumuzda ona göre maaşları olan adamlardan bir kadro inşaa etmeliyiz. sürdürülebilir başarı için...

Çevrimdışı tangaz

Bu gs Enner Valencia diyorlar senin istediğin tip adam o aslında abi sprinter kanat özellikleri olan forvet.

kesinlikle, profili yazarken aklımdan geçenlerden biriydi bizim takımda çok iş yapabilir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Herkes Eto bitti gözüyle bakıyor ama ben Antalya'dan bonservisini alabileceğini sanmıyorum

Antalya nın Eto'o nun  yıllık 3 milyon Euro maaşını karşılayabileceğiniz zannetmiyorum ayrıca bazı kaynaklara göre geçen yıldan 1 milyon alacagı varmış galiba Eto'o nun. Yaş 35 bu saatten sonra parayla çok işi olacağını sanmıyorum rusyadan Anzhi den yıllık 20 milyon euro gibi bi para kazandı zaten :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

1 hafta öncesinin haberi.

Tahmin ettiğim gibi bizim medya lag'li geliyor  :tabe:

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu sene dönmeey karar verirse daha az verilir.

Çevrimdışı Bishamon

Fellaini'yi birisi daha söylemişti Yağız abi olabilir ama emin değilim.

Bir gün bize gelecek diye yazmıştım ama pek bildiğim bi oyuncu değil. Düşünceler? :D

Bizden önce PL'den en az 5 takım alır zaten.8-10 kırması bir oyuncu ve çoğu ikili mücadelerde dirseğini kullanıyor.Çok uzun ve hava toplarında çok iyi.

Çevrimdışı Berat

İyi bir stoper ile anlaşma zemini arıyorlardır umarım, basında tüm odak forvet transferi üzerinde şu sıralar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

onur şuan tam aradığımız adam bizim için biçilmiş kaftan gs alamaz sanmıyorum yani inş alamaz :D

Çevrimdışı tangaz

Bu sene dönmeey karar verirse daha az verilir.

bence de sonuçta 1 yıl daha yaşlandı ve daha uzun süreli  kontrat olacağı için 3-3,5 idealdir

Çevrimiçi Koa_lAA

stoper içinde iki gündür anderlet den "kara" die bi stoper varmış.. onu yazıyolar ama nedir nasıldır bi fikrim yok... adam kara ama ismi gibi orası garanti...

Çevrimdışı tangaz

onur şuan tam aradığımız adam bizim için biçilmiş kaftan gs alamaz sanmıyorum yani inş alamaz :D

cincon battı balık yan gider derse bizden daha kolay alır zira onların bonservis sıkıntısı yok

Çevrimdışı Bishamon

Sprinter ama ilk dokunuşu ve top sürüşü çok kötü.

Etiketler: