2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388210 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Necmi

@sosyalkartal balotelli harici diğer santrafor transferi adaylarını 3. defa soruyorum :)
@tangaz gerçekten kovalanan bir isim varmış yaklaşık on gündür fısıltılar geliyor ama
kim olduğuna dair en ufak bilgi düşmüyor. bir kaç kaynakdan duydum ama hepsi o bekliyoruz
burdan bir arkadaş perşembe diye gün verdi bizde infaz için perşembeyi bekliyoruz :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Balotelli Mourinho'yu Mancini'yi falan takmıyor Şenol hocanın sözünü dinleyeceğini düşünenler de baya bir hayalperest geliyor bana.

Çevrimdışı kartal190321

Balotelli transferine risk diyen arkadaşlar unutmayın ki her transferde risk vardır. örnek mi  fiorentina gomesi ne umutlarla aldı ama elinde patladı...yapacagı ilk hatada yuhalanır diyen arkadaş vardı..gökhan gönülün yuhalanmıyacagı garantisi varmı.2.5 m euro ücretle gelecek klübüne kiralık ücreti ödenmiyecek tutarsa müthiş kar getirisi olur..nice futbolcular tutmadı..
eto  2 m euro
balotelli  2 m euro

gomez 3.5 m euro alıyordu
mustafa   1.6 alıyor   1 sen ver gönder 600 m euro  veren çıkar. bu şekilde bile kardasın   4 eto balotelı alıyorsun giden futbolcular 4.1 m euro eder gomezden aldıgın verimi eto balotelıden fazlasıyla alırsın degermi riske bence deger..degmez diyenler ceplerine baksınlar  para olmadan transfer yapılmıyor.kimse andriano nasıl alındı demesin o işte bence farklı şeyler var
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı cursedofdragon

KONU DIŞI :

SON DAKIKA
Almanya’nın Zirndorf kentindeki mülteci kabul merkezi yakınlarında bir patlama meydana geldi.
Son 1 Haftada 5.olay

Ah gomez ah.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim tarafin biletleri Dun bitmisken , Gs tribunlerinde hala bilet var :lol: :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı 'TaNeR'

Maç (Hoffenheim – Beşiktaş) hangi kanalda?
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Ne diyorduk ?

Para Komidinin Altinda Mi :evillol: :evillol: :kop:

Çevrimiçi Samet Ç

Maç (Hoffenheim – Beşiktaş) hangi kanalda?
Smartspor

Çevrimiçi Necmi

Kaynağını söylemek zorunda değilsin, zaten doğrusu da söylememen.

Ama inandırıcı olman için biraz daah somut konuşman lazım.

Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz, UEFA anlaşması ortada. "Yönetim satmadan alamayız derken algı yönetimi yapıyor" diyorsun. E madde orada işte, neyin algısı, neyin yönetimi?

Şimdi transfer sezonun geri kalanında kimseyi satmazsak bonservise ne kadar ödeyebiliriz, onu söyler misin?
@tuncaboylu ya söyleyip söylememenin bir önemi yok Eto'o ve Balotelli haberlerinin kaynağı direk kulüp
bu haberler bilinçli pompalanıyor. resmen algı yaratıyorlar. Ne zaman böyle haberler yoğunlaşsa sonrasında bambaşka bir
isim uçaktan iniyor. bir ay RVP dansı ettik kutudan gomez çıktı gene bir ay diego konuştuk sosanın adı yoktu sonra öğrendik iki ay peşinde koşmuşuz
gerçekten alıcı olduğumuz hiç bir oyuncu tam anlaşılmadan ismi duyulmaz.
bonservisede çok takmamak lazım gerçekten iyi bir isim bulunursa bunu aşacak bir sürü yöntem var.
sıradan bir oyuncu için yapılmaz ama yurt dışında bütün kulüpler kıskaçta pek alada birbirlerinin yolunu açıyorlar.
Arda ismi transfer sezonu başlamadan gündemdeydi şimdi şimdi düşmeye başladı. Ardada bize kaç aydır çiçek atıp
duruyor mesela.

Çevrimdışı tuncaboylu

Emrah Bayraktar bizden ayrılınca Mourinho olmuş.

http://m.ajansspor.com/h.asp?ID=585800

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

ne eto ne balotelli hiç biri değil başkanın şu an başka  biriyle görüştüğüne eminim çok iyi bir forvet geliyor hazır olun
o fısıltıyı duyuyoruz yaklaşık on gündür. ama imkansız seviyesinde zor
deniyor.

@Necmi abi Gomezin 1.5 saat önce gizlice Türkiye ye geldigi ve Baskanla gorusme halinde olduğu söyleniyor sana boyle bir bilgi geldimi ?

Yoksa Troller yine mi is başında ?

deniyor.
Hayirdir abi Suareze mi talip olduk :evillol:

Kesin Falcao dur o :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

deniyor.

Zaman kaybı olmuyordur inşallah.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı D-MAN

KALE : tolga-boyko-fabricio-utku-veysel

kalecilerimizin hepsini toplasak bir ospina etmez fikrindeyim boyko ve fabricio transferleri tam bir facia utku hakkında fikrim yok veyselde zaten süre alması imkansız

STOPER : marcelo-rhodolfo-milosevic-tosic

şu stoperlerle lig,kupa,şl götürülmez tosic zaten asıl mevkisi stoper değil ama 4 ü içinde benim en beğendiğim oyuncumuz rhodolfoyla beraber tosic  marcelo-milosevic şl seviyesinde asla değiller rhodolfonunda yavaş olduğunun hepimiz iyi biliyoruz tek hamleli bir oyuncu 

BEKLER : adriano-gökhan gönül-beck-tosic

bekler inanması zor bir şekilde en iyi bölgemiz 2 seneyi  transfer yapmadan süper bir şekilde çıkarırlar

ORTA SAHA : atiba-tolgay-oğuzhan-necip-veli

tolgay'ın nasıl performans göstereceği takımın bu seneki akıbetini belirler eğer gümbür gümbür oynayan hırslı ayağı sağlam basan bir tolgay izlersek çok farklı bir sezon olabilir veliyi çok seven biri olarak söylebilirim ki 1,5 senedir takımdan ayrı kalan bir oyuncunun fiziksel ve mental açıdan %100 hazır olması imkansız gibi necip'i yedek statüsünde değerlendiriyorum ve yedek olarak yeterli atiba-oğuzhan takımın her şeyi gerçekten her şeyi ama eğer oğuzhanı sosanın olduğu yere kaydırıp tolgayı ozi yapmaya çalışırsa şenol hoca büyük hata yapar

KANATLAR : quaresma-aras-olcay-kerim

beklerle birlikte takımın en güvendiğim yeri kanatlar , quaresma bu sene takımın en efektif oyuncusu aras iyi bir oyuncu gibi , kerim çevre kontrolü devamlılık ve takım oyunu problemlerini aşarsa çok üst düzey bir oyuncu olabilir , olcay'ı zaten çok iyi tanıyoruz hep belli bir seviyenin üstünde oynayan çok yetenekli olmasa da takımın en önemli parçalarından

FORVET : cenk-ömer-pektemek

cenk geçen senenin üstüne koyup 11 oyuncumuz olacağına inanıyorum bunu  yapabilir 25 yaşına daha bir önce geçen bir adam en az 5-6 sene daha forvetimiz olabilir
ömer iyi bir yedek olabilir kenarda maliyetsiz türk bir isim seçeceksem ömeri seçerdim kesinlikle  pektemeği bir an önce gönderip altyapıdan 18lik çıkartmak daha mantıklı

Çevrimdışı Onat

Bu sene de yıldız golcü deniyorsak, ileriyi ne zaman Cenk'e emanet etmeyi düşünüyoruz acep? O çocuğun dönemi geldi bence. Hırsını, hevesini kulübede söndürmeyiz umarım bu sene.

Çevrimdışı beşiktaşk

Fikret Orman yönetimiyle çok şey değişmiş.
3 sene önce "Balotelli geliyor" denilse kayınpederini camdan atacak olanlar şimdi burun kıvırıyor

Çevrimiçi mayguntr

Bu sene de yıldız golcü deniyorsak, ileriyi ne zaman Cenk'e emanet etmeyi düşünüyoruz acep? O çocuğun dönemi geldi bence. Hırsını, hevesini kulübede söndürmeyiz umarım bu sene.
Hocam tamam güzel tek vuruşu var, kafa topuna çıkıyor gol atıyor falan ama Şenol Hocanın dediği gibi vücudunu hala kullanmayı bilmiyor.  Hala Beşiktaşın ilk forveti olması için bir iki sene daha tecrübe kazanması lazım. Bu sene EURO 16 gördü ŞL de görsün bi iki sene o zaman olabilir belki Beşiktaşın ilk forveti.

Çevrimdışı batu35

haklısın ama cenk'i süper lig ve şampiyonlar liginde direk 11 başlatmayı kaldırmasını olası görmüyorum en mantıklısı demba ba ve gomez gibi net tek iyi bir santrafor yolda
O SENE BU SENE BUNDAN SONRA HER SENE

Çevrimdışı batu35

ne eto ne balotelli hiç biri değil başkanın şu an başka  biriyle görüştüğüne eminim çok iyi bir forvet geliyor hazır olun
katılıyorum başkanın en büyük başarısı bu adrianoda olduğu gibi bir anda bitircek şu an son aşamalarda bence inşallah mandzukictir
O SENE BU SENE BUNDAN SONRA HER SENE

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Balotelli bu kadar isteniyorsa maliyeti düşünmeye gerek yok. Aziz Yıldırım'dan rica edin, alıp Beşiktaş'a hediye etsin. Dünya üzerine gittiği yerdeki huzuru bozma riski daha yüksek olan bir oyuncu yok zira.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı D-MAN

tehlikeyi hala anlamadınız mı ?

Çevrimdışı brkntcnr

deniyor.
Ah bi mandzukic olsa o isim de yıksak ortalığı  :super: :super:

Çevrimdışı cursedofdragon

İşte Beşiktaş'ın Hoffenheim karşısındaki ilk 11'i :Fabri, Gökhan, Marcelo, Tosic, Olcay, Necip, Atiba, Kerim, Oğuzhan, Aras ve Cenk

Burdan tolga'ya selam olsun sadece Beck'i tutturamadım onuda çocuğunun doğduğunu istanbulda olduğunu unuttum :)

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Gomezin 1.5 saat önce gizlice Türkiye ye geldigi ve Baskanla gorusme halinde olduğu söyleniyor sana boyle bir bilgi geldimi ?

Yoksa Troller yine mi is başında ?
duymadım

Etiketler: