KALE : tolga-boyko-fabricio-utku-veysel
kalecilerimizin hepsini toplasak bir ospina etmez fikrindeyim boyko ve fabricio transferleri tam bir facia utku hakkında fikrim yok veyselde zaten süre alması imkansız
STOPER : marcelo-rhodolfo-milosevic-tosic
şu stoperlerle lig,kupa,şl götürülmez tosic zaten asıl mevkisi stoper değil ama 4 ü içinde benim en beğendiğim oyuncumuz rhodolfoyla beraber tosic marcelo-milosevic şl seviyesinde asla değiller rhodolfonunda yavaş olduğunun hepimiz iyi biliyoruz tek hamleli bir oyuncu
BEKLER : adriano-gökhan gönül-beck-tosic
bekler inanması zor bir şekilde en iyi bölgemiz 2 seneyi transfer yapmadan süper bir şekilde çıkarırlar
ORTA SAHA : atiba-tolgay-oğuzhan-necip-veli
tolgay'ın nasıl performans göstereceği takımın bu seneki akıbetini belirler eğer gümbür gümbür oynayan hırslı ayağı sağlam basan bir tolgay izlersek çok farklı bir sezon olabilir veliyi çok seven biri olarak söylebilirim ki 1,5 senedir takımdan ayrı kalan bir oyuncunun fiziksel ve mental açıdan %100 hazır olması imkansız gibi necip'i yedek statüsünde değerlendiriyorum ve yedek olarak yeterli atiba-oğuzhan takımın her şeyi gerçekten her şeyi ama eğer oğuzhanı sosanın olduğu yere kaydırıp tolgayı ozi yapmaya çalışırsa şenol hoca büyük hata yapar
KANATLAR : quaresma-aras-olcay-kerim
beklerle birlikte takımın en güvendiğim yeri kanatlar , quaresma bu sene takımın en efektif oyuncusu aras iyi bir oyuncu gibi , kerim çevre kontrolü devamlılık ve takım oyunu problemlerini aşarsa çok üst düzey bir oyuncu olabilir , olcay'ı zaten çok iyi tanıyoruz hep belli bir seviyenin üstünde oynayan çok yetenekli olmasa da takımın en önemli parçalarından
FORVET : cenk-ömer-pektemek
cenk geçen senenin üstüne koyup 11 oyuncumuz olacağına inanıyorum bunu yapabilir 25 yaşına daha bir önce geçen bir adam en az 5-6 sene daha forvetimiz olabilir
ömer iyi bir yedek olabilir kenarda maliyetsiz türk bir isim seçeceksem ömeri seçerdim kesinlikle pektemeği bir an önce gönderip altyapıdan 18lik çıkartmak daha mantıklı