2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12392385 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tuncaboylu

2 yol var ya okumadan geçersin ya da önyargını bırakıp okursun  :) Burda yer edinmek gibi bir amacım olsa kesin değil onla ilgileniyoruz bunla ilgileniyoruz diyip btd gibi arkama şakşakçılarımı toplardım twitter adresimi felan verip bunu çok rahat sağlardım maddi bir beklentim olduğunu iddia eden var mı 2 senedir  :)

*Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. "

Bana şu maddeye rağmen nasıl 7-8-9 milyon trassfer bütçemiz olduğunu izah eder misin?

Çevrimdışı tuncaboylu

Yok çoğu konuda uzlaşıyoruz aslında dostumla ama anlaşamadığımız konularda muhabbet uzayınca onlar çokmuş gibi görünüyor  :D

Aynen, bak bu konuda da uzlaşıyoruz mesela.   :lol:

Çevrimdışı tangaz

Yok çoğu konuda uzlaşıyoruz aslında dostumla ama anlaşamadığımız konularda muhabbet uzayınca onlar çokmuş gibi görünüyor  :D

evet, düşününce haklısın. algı böyle bir şey işte  :D

ama ikinizde zehir gibisiniz tezinizi desteklemek için geçmiş sezon doneleri, argümanlar vbvb. tam sevdiğim taraftar profillerisiniz ikinizde  :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Bishamon

@sosyalkartal  Saygı görmek istiyorsan kaynağını en azından bir yöneticiye açıklarsın.Güvenilirliğin ispatlanırsa insanlar sana neden güvenmesin? Ama şu an sadece gelip burada bir şey atıyor gibi gözüküyorsun.

Çevrimdışı sosyalkartal

*Şirketimiz, bu anlaşma süresince, UEFA A Listesine dahil edilebilecek yeni oyuncu transferlerinde belirli bir sınırlandırmayı kabul etmektedir. Bu sınırlama, sezon bazında net transfer gelirlerinin (transfer gelirleri-transfer harcamaları) pozitif olması şartını içermektedir. "

Bana şu maddeye rağmen nasıl 7-8-9 milyon trassfer bütçemiz olduğunu izah eder misin?
Bütçemiz var verecek gücümüz var demekle veririzin arasında ki farkı önce izahtan başlayabiliriz  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı murat baltacı

2 yabancı santrafor alamayız, stopere yabancı alma şansımız kalmaz.

Zaten baartmaya da gerek yok, 2 tane 2.5 milyon euro üstü maaş alan santrafor + Cenk'le girilmez sezona.
Yabancı sınırına bişey diyememde maaş olarak gomeze verdiğimiz maaşa balotelli eto oynar diye düşünüyorum. eto nun derdi para değil finali güzel yapmak istiyo balotellide baya baya potansiyel uyarsa sağlam verim alırız karar vermek güç.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Tolga

mourinho gibi hoca derken :alala:
adam saf kan ego kardeşim onun olduğu takımda sen hiç bir oyuncunun ön plana çıktığını gördünmü
quaresma inredeyken mourinho değilmiydi interin hocası yanlışmı hatırlıyorum sen nerde şahit oldun
mourinho nun oyuncu kazanmaya çaba gösterdiğini adam işine geliyorsa oynatır gelmediği anda harcar
yokluk görmemiş sürekli büyük bütçelerle takım yönetiyor neden düşsün üstesine kulübesinde aynı
ayarda 3-4 tane daha var.  @Tolga
Mourinho'nun bir oyuncuyu kazanmaya çalıştığını söylemiyorum ki bende fakat otoritesiyle elindeki tüm egolu futbolcuları idare edebilmiş birisi en başta da İbrahimovic.

Balotelli, Mou ile çalışırken bile ondan biraz olsun çekinmeden problem çıkartmaya devam etmişse bu yaşta bu ülkede daha fazlasını yapar demek istediğim bu.

Mourinho'nun otoritesinden çekinmeyen biri Şenol Hoca'nın otoritesini hiç ciddiye almaz benim şahsi fikrim bu şekilde. Kısacası bu adamı burada dizginleyemeyiz kolay kolay.

Quaresma'nın 27 yaşında burada neler yaptığını biliyoruz ki saha dışında sorunlu bir oyuncu da değildi o kadar. Balotelli hem saha içi hem de saha dışında problemli bir oyuncu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hiç bir şey anlamadık ve son çok fena sıkıyorsun gibime geliyor. Hadi hayırlısı.
:evillol: :evillol: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tuncaboylu

Bütçemiz var verecek gücümüz var demekle veririzin arasında ki farkı önce izahtan başlayabiliriz  :tabe:

Kelime oyunu yapmayalım:

O yazdığım maddeyi nasıl atlatacağız? Şu ana kadar 3.5 milyonluk satış yaptık, 1.8'lik alış.

Bu durumda bonservise ödeyebileceğimiz para, 1.7 milyon değil mi? 7-8-9'ları harcama olanağımız nasıl olacak?

Çevrimdışı sosyalkartal

@sosyalkartal  Saygı görmek istiyorsan kaynağını en azından bir yöneticiye açıklarsın.Güvenilirliğin ispatlanırsa insanlar sana neden güvenmesin? Ama şu an sadece gelip burada bir şey atıyor gibi gözüküyorsun.
Sen kulubün içinde ki bir yönetisin bende senden bilgi alıyorum ve senden bilgi aldığımı açıklıyorum nasıl bir duyguda olursun  :) Ben geçen sene burda bilgiyi verdikten sonra veya diğer muhabirler yazıyordu ertesi gün gazeteye çıkarıyorlar dı manşet olarak onların kaynağı kimse benim kide onlar tek farkla ben onlardan önce veriyorum bilgiyi  :tabe: burda herkes konoplyankaya odaklanmış peki şunu söyleyeyim daha hiç teleizyonda gazetelerde internette hiç haber yokken görüşüldüğü bilgisini ilk veren kim oldu  :)
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Necmi

Balotelli ile Gomez i aynı kefeye koymayalım abi. Birisi zeplin diğeri her şişirilmeye çalışıldığında elde patlamış bir balon, bir sürü defosu var. Gomez'in son sezonları iyi geçmemişti ama arka tarafı hep kuvvetliydi, Balotelli'nin backgroundu yerlerde sürünüyor.
kimse aynı kefeye koymuyor @Serhat Akkaya
Gomez eldemiki o değilde balatolli olsun diyelim desek zaten
senden önce allah çarpar.
kuş kaçtı kardeşim şimdi kafes boş ve o kafesi doldurmak gerekiyor
Baotelli iyi tercihtir kötü tercihtir bunu denemeden bilemeyiz ama bir tercihtir.
Eto'o da bir tercihdir. Ama genede bunlar son tercihdir ikisinide tek olarak
şahsen düşünmem o riske balotellide girerim ne dedim gomez geri gelse bile girerim o riske
çünkü tutarsa ödülü büyük olur. ama tek başına onlara güvenip yola çıkmam
üzümü sapını birbirinden ayıralım. Kıyas yapmıyor kimse sadece eren gibi renkli hayranını
formam içinde görmektense riskli balotelli yi görmeyi tercih ederim. gomez geri gelse bak balotelli
kesin alınsın derim kanat forvet olarak solda çok rahat oynatırız ve büyük katkı alırız
iyi bir sözleşmeyle riski minimize ederek denenebilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Sen kulubün içinde ki bir yönetisin bende senden bilgi alıyorum ve senden bilgi aldığımı açıklıyorum nasıl bir duyguda olursun  :) Ben geçen sene burda bilgiyi verdikten sonra veya diğer muhabirler yazıyordu ertesi gün gazeteye çıkarıyorlar dı manşet olarak onların kaynağı kimse benim kide onlar tek farkla ben onlardan önce veriyorum bilgiyi  :tabe: burda herkes konoplyankaya odaklanmış peki şunu söyleyeyim daha hiç teleizyonda gazetelerde internette hiç haber yokken görüşüldüğü bilgisini ilk veren kim oldu  :)

Kaynağını söylemek zorunda değilsin, zaten doğrusu da söylememen.

Ama inandırıcı olman için biraz daah somut konuşman lazım.

Oyuncu satmadan oyuncu alamıyoruz, UEFA anlaşması ortada. "Yönetim satmadan alamayız derken algı yönetimi yapıyor" diyorsun. E madde orada işte, neyin algısı, neyin yönetimi?

Şimdi transfer sezonun geri kalanında kimseyi satmazsak bonservise ne kadar ödeyebiliriz, onu söyler misin?

Çevrimdışı tangaz

Mourinho'nun bir oyuncuyu kazanmaya çalıştığını söylemiyorum ki bende fakat otoritesiyle elindeki tüm egolu futbolcuları idare edebilmiş birisi en başta da İbrahimovic.

Balotelli, Mou ile çalışırken bile ondan biraz olsun çekinmeden problem çıkartmaya devam etmişse bu yaşta bu ülkede daha fazlasını yapar demek istediğim bu.

Mourinho'nun otoritesinden çekinmeyen biri Şenol Hoca'nın otoritesini hiç ciddiye almaz benim şahsi fikrim bu şekilde. Kısacası bu adamı burada dizginleyemeyiz kolay kolay.

Quaresma'nın 27 yaşında burada neler yaptığını biliyoruz ki saha dışında sorunlu bir oyuncu da değildi o kadar. Balotelli hem saha içi hem de saha dışında problemli bir oyuncu.

egolu oyuncu ile problemli oyuncuları farklı kavramlar ama mourinho problemli oyuncularla çalışmak zorunda kalmadı öyle olduğunu düşündüklerini direkt taca attı önüne dewam etti. şenol hoca da kendi çapında az karizma değil yalnız çalıştığı oyuncu gruplarının tümünün saygısını kazanmış biri. quaresma burda gayet iyi başlamıştı sonra yönetim ödemeleri aksattıkça ve birde carvahal tayfur falan gibi yetersizler₁ yakalayınca zıvanadan çıkmıştı şusterle startı gayet iyiydi. bu işler hoca+yönetim odaklı konular yönetim ödemeleri biraz geciktirsin kadronun 1/4ü su koyuverir...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı D-MAN

ne eto ne balotelli hiç biri değil başkanın şu an başka  biriyle görüştüğüne eminim çok iyi bir forvet geliyor hazır olun

Çevrimdışı batu35

ne eto ne balotelli hiç biri değil başkanın şu an başka  biriyle görüştüğüne eminim çok iyi bir forvet geliyor hazır olun

mandzukıc ?
O SENE BU SENE BUNDAN SONRA HER SENE

Çevrimdışı Tolga

egolu oyuncu ile problemli oyuncuları farklı kavramlar ama mourinho problemli oyuncularla çalışmak zorunda kalmadı öyle olduğunu düşündüklerini direkt taca attı önüne dewam etti. şenol hoca da kendi çapında az karizma değil yalnız çalıştığı oyuncu gruplarının tümünün saygısını kazanmış biri. quaresma burda gayet iyi başlamıştı sonra yönetim ödemeleri aksattıkça ve birde carvahal tayfur falan gibi yetersizler₁ yakalayınca zıvanadan çıkmıştı şusterle startı gayet iyiydi. bu işler hoca+yönetim odaklı konular yönetim ödemeleri biraz geciktirsin kadronun 1/4ü su koyuverir...
Quaresma'nın ilk geldiğinde burayı çiftliğe çevirmesindeki temel sebeplerden biri de taraftardır. Çok fazla pohpohlayınca o da zıvanadan çıktı.

Bu sezon bile Ts ve Bursa maçlarında saçma sapan kırmızı kartlar gördü ve bir maçta da topa vurdu diye sarı kart cezalısı durumuna düştü yani uysallaştı dediğimiz Quaresma bile bu sezon gereksiz kartlar görerek takımı yalnız bıraktı.

Neyse konuyu uzatmayacağım Balotelli alınırsa büyük hata olacağını düşünüyorum. Hatta Cenk'in daha fazla süre alması daha olası duruyor.

Yine de yönetimin böyle bir hataya düşmeyeceğini umuyorum. Oldu da Balotelli geldi sezon bittiğinde başarılı olursa yönetim alkışlanır aksi olursa eleştirilir.

Çevrimdışı Bishamon

Kaynağını burada açıkla demedim zaten.Mesela @Necmi abiye de söyleyebilirsin o teyit edebilir.

Çevrimiçi Necmi

insaflı davranmışsın ödemeler sürekli aksasın ortada takım kalmaz şu an bu konuda en problemsiz takım biziz
hiç duyuluyormu oyuncuların ödemesi yapılmadı diye nasıl kadro kurduğun değil önemli olan o kadroyu sağlıklı işler
durumda tutabilmek gs kadrosu kötümü kaç kere şampiyon oldu o kadro ne zaman musluk kapandı takım anında dağıldı
feneride yakın planda bekleyen o hiç bir taraftarı gerçek anlamda farkında değil ama fener gelirleri sıfırladı giderler aynı duruyor
önümüzdeki iki sene onlar için çok zor geçecek bu sene şampiyon olmak kesinlikle rakipsiz kalmak demektir.
Bunun içinde ayağımızı yorgana göre uzatmamız esas önemli olan futbolcu maaşlarını ödeyebilecek durumda kalmamız gerekiyor.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Balotelli konusunun bu kadar sayfa konuşulmasına şaşırdım.

Fikret Orman'ın sürekli dile getirdiği bir düşüncesi var, "Transfer etmek istediğimiz oyuncularda yeteneğin yanında Beşiktaş'ın ahlak çizgisine uygun olup olmadığına da bakarak karar veriyoruz" diyor.

Bence yeterince açık.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı D-MAN

Fikret Orman'ın sürekli dile getirdiği bir düşüncesi var, "Transfer etmek istediğimiz oyuncularda yeteneğin yanında Beşiktaş'ın ahlak çizgisine uygun olup olmadığına da bakarak karar veriyoruz" diyor.

Bence yeterince açık.
  aynen öyle

Çevrimdışı Tolga

Bir de şu mantık doğru bir mantık değil.

"Şenol Hoca, her sorunlu oyuncuyu bir şekilde oynatır."

Şenol Hoca da insan sonuçta her sorunlu oyuncudan verim alabilmesi mümkün değil.

Çevrimdışı Turco

Yazıldı mı bilmiyorum ama gelirse efsane olacak gibi

Sabah saat satar
Akşam maça çıkar
Semti ikitelli
Mario Balotelli

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı brkntcnr

Bence yeterince açık.
Şimdi ona bakarsan 35 yaşında adamın Beşiktaş' ta işi yok da demişti zamanında. Ama geçen gün Eto'o beğendiğim bir oyuncu olursa oynamasını isterim dedi. Veya Quaresma gibi oyuncular bu takımın kapısından içeri giremez dedi, sonra bizzat kendi aldı getirdi. Yani bunu ilk kez söylemiyor. Ayrıca orhan yıldırıma Balotelli çok iyi bir çocuk falan dediğini yazdılar bugün.

TURKCELL T60 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Başkan her söylediği sözün arkasında durmuyor veya duramıyor maalesef. Quaresma başlıca örneği. Yarın öbür gün şapkadan Balotelli ve Boateng müptezeli çıkarsa hiç şaşırmam.

Etiketler: