2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388365 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eto'o yu istiyoruz Balotelli'yi değil.

ikiside bana uyar :)

Çevrimdışı sosyalkartal

Basında söylenildiği gibi para yok bütçe yok laflarına aldırış etmeyin şu anda son bir kaç senedir belkide en rahat dönemimizi yaşıyoruz şu kadar söyleyeyim bir stopere 6 7 milyon euro bir forvete 7 8 hatta 9 milyon euro verecek gücümüz var zaten başkan da geçen toplantıda bütçemiz var diyerek bunu kastetmişti uefanın sıkı takibinde değiliz  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı tangaz

Eto'o yu istiyoruz Balotelli'yi değil.

ikisini birden alalım diyecem de kontenjan sorunsalı nolacak bilemedim. malum gurbetçilerin alayı yabancı statüsünde uefa nezdinde.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Basında söylenildiği gibi para yok bütçe yok laflarına aldırış etmeyin şu anda son bir kaç senedir belkide en rahat dönemimizi yaşıyoruz şu kadar söyleyeyim bir stopere 6 7 milyon euro bir forvete 7 8 hatta 9 milyon euro verecek gücümüz var zaten başkan da geçen toplantıda bütçemiz var diyerek bunu kastetmişti uefanın sıkı takibinde değiliz  :tabe:
FFP?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Balotelli yi hep Mou nun bu röportajı ile hatırlarım

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı tangaz

bak şimdi tüm inandırıcılığını kaybettiğinin resmidir. başkan 50 defa yineledi oyuncu satmadan bonservisli oyuncu alamıyoruz die.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Kuntz

Başkanın her lafının altında bir bit yeniği arar olduk. Adam kendi taraftarını da psikopata bağladı :D Eto'o Balotelli falan hedef saptırma mı diye düşünmüyor değil insan. Sonra acaba Gomez'le işimiz bitti havası yaratıp, bonservisini kolay alması için bir gizli servis operasyonuna mı imza attı. Adam alıp gelecek, sonra gitti havası olduğu için yeni transfer havası ve büyük coşku falan. Sorular sorular. Başkan ne ettin bize başkan :D

Çevrimdışı sosyalkartal

bak şimdi tüm inandırıcılığını kaybettiğinin resmidir. başkan 50 defa yineledi oyuncu satmadan bonservisli oyuncu alamıyoruz die.
algı yönetimi bunlar hala taraftarımız oyuncu sat al mantığına uyum sağlayamadı törenin gidişine bile huzursuzlanan taraftar vardı misal oğuzhana çok iyi bir teklif geldi sattın ve bir oyuncu aldın taraftar niye oğuzhan satıldı diyemiyor çünkü oyuncu satmadan alamıyoruz mantığı var anladın umarım
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

algı yönetimi bunlar hala taraftarımız oyuncu sat al mantığına uyum sağlayamadı törenin gidişine bile huzursuzlanan taraftar vardı misal oğuzhana çok iyi bir teklif geldi sattın ve bir oyuncu aldın taraftar niye oğuzhan satıldı diyemiyor çünkü oyuncu satmadan alamıyoruz mantığı var anladın umarım
Hiç bir şey anlamadık ve son çok fena sıkıyorsun gibime geliyor. Hadi hayırlısı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

Eto'o,eyüp'de merdiven altında kumar oynamaksa,balotelli las vegas'da oynamak.tüm senemizi kaybedebiliriz.kazanırsak ihtimaline hiç girmiyorum. kazandım dersin son maç kafa atar tekme atar bütün serveti yine orada bırakırsın.eto'o bu sene özelinde daha mantıklı.belki bakarsınız gomez gelir hiç gerek kalmaz kumar oynamaya :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

cümleni anladım AMA ortada satılan kimse yokken ve uefanın kapı gibi talimatı varken oyuncu satmadan o bahsettiğin rakamlara oyuncu alamayacağımızı da iyi anlayanlardanım. kaldı ki değerini bulan oyuncunun satışı için algı yaratmaya da gerek yok.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Hiç bir şey anlamadık ve son çok fena sıkıyorsun gibime geliyor. Hadi hayırlısı.
Başkanın satmadan alamıyoruz demesindeki sebep aslında transfer için bütçe var ama oyuncu satıldığında taraftar tepki göstermesin diye mazeret olarak öne sürülüyor diyor arkadaş.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Başkanın satmadan alamıyoruz demesindeki sebep aslında transfer için bütçe var ama oyuncu satıldığında taraftar tepki göstermesin diye mazeret olarak öne sürülüyor diyor arkadaş.
Kimsenin o tarz bi tepkisi yok ki. Aksine herkes Töre gitsin diye seferber olmuştu. Yersiz bir tanımlama olmuş.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sosyalkartal

2 yol var ya okumadan geçersin ya da önyargını bırakıp okursun  :) Burda yer edinmek gibi bir amacım olsa kesin değil onla ilgileniyoruz bunla ilgileniyoruz diyip btd gibi arkama şakşakçılarımı toplardım twitter adresimi felan verip bunu çok rahat sağlardım maddi bir beklentim olduğunu iddia eden var mı 2 senedir  :)

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

oyuncu satıldığında kimse tepki göstermiyor ki. satış şekline bedeline ve yerine yenisinin konulma şekline insanlar eleştiri getiriyor ya da methiyeler düzüyor...

Çevrimdışı Kalyoncu

Oğuzhan satılırsa %25'ini Arsenal'e vereceğiz hiç gerek yok.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

@sosyalkartal balotelli harici diğer santrafor transferi adaylarını 3. defa soruyorum :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

2 yol var ya okumadan geçersin ya da önyargını bırakıp okursun  :) Burda yer edinmek gibi bir amacım olsa kesin değil onla ilgileniyoruz bunla ilgileniyoruz diyip btd gibi arkama şakşakçılarımı toplardım twitter adresimi felan verip bunu çok rahat sağlardım maddi bir beklentim olduğunu iddia eden var mı 2 senedir  :)
Ben samimiyetine inanmıyorum çünkü söylediklerin tutarlı değil ayrıca dediğim gibi yaşın filan yazmıyor kimsede uyarmıyor daha 2. yazısında uyarılan onlarca insan varken. Neyse bunuda görmüş olduk kişiye göre muamelede yapılabiliyormuş bu forumda. Bir yönetici veya admin çıkar açıklama yapar eyvallah o zamana kadar benim için twitterdaki tiplerden bir farkın yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Balotelli yeni pascalımız olur q7 de böyleydi onlardaki sıkıntı kendilerini anlatamamaları eğer sevildiğini hissederlerse en iyi performansı alırız bağ kurmak önemli olan bizde bu konuda çok iyiyiz.

Necmi abi benim görüşüm balotelli ve etonun birlikte alınması ikiside uygun maliyetli olur eto-cenk-balotelli üçlüsüyle hem çok gol atar hemde riski azaltırız balotelli q7 ve eto ile aynı takımda olursa akıllanır gibi geliyo saha içindede onun dilinden anlayan oyuncular olacak eto zaman zaman forvet arkası oynar önünde balotelli yada cenk oynar.

2 yabancı santrafor alamayız, stopere yabancı alma şansımız kalmaz.

Zaten baartmaya da gerek yok, 2 tane 2.5 milyon euro üstü maaş alan santrafor + Cenk'le girilmez sezona.

Çevrimdışı Ömer Fikri Er

Bir stopere 7, bir  forvete 9 vermek  :evillol:
Yahu adriano yu 600 bin e 3 taksitle alan adamdan bahsediyoruz  :kop:

Rahatlıyoruz dediğimiz gelecek yıl için bile yüksek bedelli transferler beklemiyorum ben
Çok uzun yıllar transfer bedeli rekorumuz tabata  olmaya devam edecektir

Çevrimdışı tuncaboylu

Al benden de o kadar.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

oyuncu satıldığında kimse tepki göstermiyor ki. satış şekline bedeline ve yerine yenisinin konulma şekline insanlar eleştiri getiriyor ya da methiyeler düzüyor...
Oyuncu satmak zorunluluk olduğunda diğer tepkiler bir şekilde bastırılabiliyor. Örneğin FFP kısıtlaması olmadan Töre transferi gerçekleşseydi biz halen Töre transferini konuşuyor olurduk. 

Çevrimdışı tangaz

Al benden de o kadar.

uzlaştığınız ender konulardan biri oldu. gözlerimi doldurdunuz dostlar  :D

NOT: aklın yolu bir

Çevrimdışı Serhat Akkaya

uzlaştığınız ender konulardan biri oldu. gözlerimi doldurdunuz dostlar  :D

NOT: aklın yolu bir
Yok çoğu konuda uzlaşıyoruz aslında dostumla ama anlaşamadığımız konularda muhabbet uzayınca onlar çokmuş gibi görünüyor  :D
Korku akıl katilidir.

Etiketler: