2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382518 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Takımdaki 1 numaralı görevi, sorunlu birisine emanet edemeyiz.
Cenk'i kazanırım onun yerine genç potansiyelli veya tecrübeli arkasında destek verecek birisini alırım. Cenk Balotelli'den çok daha fazla hakediyor sevgiyi madem sevgi vermek istiyoruz, adam hepimizden daha fazla Beşiktaş'lı. İki yüzlülüğüne kızıyorum insanların bir tarafta Cenk öbür tarafta Balotelli. Sevgiyse verin sevginizi göstersin kendini sahada.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı alimm

jupp heynckessin buldozer takımını alıp 1000 tane yan pas yaptırıp sünepe sünepe futbol oynatan pep mi  :alala: güldürmeyin lütfen @Mehmet Ali C. @alimm
Ben de Pep'in CL'yi almasını beklerdim... Ayrıca
Guardiola'nın bayern'e gitme zamanı sizi bu fikre sevketmiştir düşüncedesindeyim..  CL'yi almış kadroya yeni td olarak gelmesi ile Bayern yönetimi sadece Bayern'in a kadrosunda değil tüm yaş gruplarındaki oyun sisteminde köklü değişikliklere gitti bunların hepsi CL almaktan daha değerlidir (malum di matteo da aldı).. Hiç şüphesiz Ancelotti bunun faydasını çok görecektir...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı sallapati

Gomez geri gelebilir mi beyler?

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Asi başedilmez atlar olur sonra bir gün bir çocuk veya adam çıkar ve onu ehlileştirir, muhteşem başarılar elde ettiği filmler olurdu. Çok fazla izlemişiz o filmleri çocukken  :D
Hah yakaladin beni yahu
Benim en sevdigim fimlerdir
Seabiscuit
Secretariat
Dreamer
Siyah inci
War horse

En iyisi dreamerdir. Bu balotelli bizi sampiyon yaparsa onun da filmini cekerler
Kara olum

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Biz ona sevgimizi veririz oda bize sahada cevabini

Bunu neden anlamak istemiyorsunda israrla ayni seyleri yazip duruyorsun ?

Bu tarz futbolcular Ilgi ve sevgi görünce perfornsi katlaniyor bunun cok ornegi var

Hala yok rehabikitasyon yok o yok bu diye karsilik vermeniz anlamsiz..
Sevgisini takımı provoke etmeye çalışan karşı takım oyuncusuna sert hareket yaparak kırmızı kart yiyerek gösterirse . O yediği kırmızı kart şampiyonluğa mal olursa? Tüm maç boyunca kendine hakim olur , bir anda kendini kaybeder hem kendini hem takımı yakar.
Duyguları , akıl ve mantığının önüne geçen oyuncu istemese bile kendine ve takıma zarar verecektir. Hocaya da değişik  misyonlar yüklenmesin. Onun bile önüne geçemeyeceği çok durum var.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gerçekçi bakıyorum sadece. Burasının profesyonel bir kulüp olduğunu ve duygularımızla çok fazla hareket etmenin fayda sağlamayacağını düşünüyorum.
Balotelli cok yetenekli bir oyuncu Sorunu psikolojik

Ben Sevginin herseyin İlacı oldugunu söylüyorum sadece

Genc yasinda hayatinda yaşaması gereken herseyi yasamis ama yasayamadigi tek sey Sevgi..

Bizim taraftarın ona gosterecegi Ilgi ve sevgi onun performansina ciddi etki edecektir bunu anlatmaya çalışıyorum

Yoksa Pskikolojik olarak sikintili olduğunu , Ne zaman ne yapacaginin kestirilemedigini ve Risk oldugunu hepimiz biliyoruz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hah yakaladin beni yahu
Benim en sevdigim fimlerdir
Seabiscuit
Secretariat
Dreamer
Siyah inci
War horse

En iyisi dreamerdir. Bu balotelli bizi sampiyon yaparsa onun da filmini cekerler
Kara olum
Ben de seviyorum o filmleri abi yalan yok  :D Özellikle pazar günleri iyi gidiyordu..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Balotelli cok yetenekli bir oyuncu Sorunu psikolojik

Ben Sevginin herseyin İlacı oldugunu söylüyorum sadece

Genc yasinda hayatinda yaşaması gereken herseyi yasamis ama yasayamadigi tek sey Sevgi..

Bizim taraftarın ona gosterecegi Ilgi ve sevgi onun performansina ciddi etki edecektir bunu anlatmaya çalışıyorum

Yoksa Pskikolojik olarak sikintili olduğunu , Ne zaman ne yapacaginin kestirilemedigini ve Risk oldugunu hepimiz biliyoruz
Yok yok @Yunus Emre Dökmeci onun ihtiyaci dayak, hic dayak yememistir bu, okuz gibi herif bunu ki, dovecek. Bunu boyle essek su getirmekten telef olana kadar doveceksin, sonra seveceksin. Once dovecek sonra seveceksin sonra tekrar doveceksin

Çevrimdışı tangaz

Ben de Pep'in CL'yi almasını beklerdim... Ayrıca
Guardiola'nın bayern'e gitme zamanı sizi bu fikre sevketmiştir düşüncedesindeyim..  CL'yi almış kadroya yeni td olarak gelmesi ile Bayern yönetimi sadece Bayern'in a kadrosunda değil tüm yaş gruplarındaki oyun sisteminde köklü değişikliklere gitti bunların hepsi CL almaktan daha değerlidir (malum di matteo da aldı).. Hiç şüphesiz Ancelotti bunun faydasını çok görecektir...

bayern tüm alt yaş gruplarında da aynı sistemi uygulamaya koyduysa ilerde yaptıkları bu yatırımın tümünün çöpe gideceğini göreceğiz. 1000 tane yan paslı futbolu izlemeyi yakında kimse sevmeyecek. pep yüzünden alman milli takımının ne hale geldiği ortada. ben ancelottinin pep'in düzenini değiştireceğini düşünüyorum daha agresif oynayacaktır bu sene bayern.

mesela manuel pellegrini pep'i 10 defa cebinden çıkarır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı sosyalkartal

resmen foruma elim değdi canlandık mı beyler  :lol: balotelli tekrar hayırlı olsun camiamıza 1 yıl kiralandı 6.5 mil euro opsiyonuyla 1 yılda toplam 2.750 mil euro kazanacak

bunun dışında 4 maç kırmızı kart görmesi halinde veya herhangi bir disiplinsizlik durumunda  bir ücret olmadan karşılıksız kiralık sözleşmesi fesh edilecek

1 oyuncu için öncelik hakkı verildi istenilen rakam getirilirse önce liverpool satın alma hakkına sahip olacak (oğuzhan olabilir )
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimiçi Savaş

Balotelli problemli olabilir fakat alınabilecek bir risk. Bu adam şuan dibi görmüş durumda. Biz böyle dipte olan futbolcuları severiz ve çok genç. 25 yaşında daha. Olur da oynamaya karar verir, potansiyeli yerine gelir, kiralık gelir seneye opsiyonu alırız, 2-3 sene sonra 25-30 milyon bandına çıkabilir bu adam.

Gerçekten ne yapacağı belli değil. Şuan kimse almasa da herkesin takip ettiği bir adam Balotelli bunu kabul edin.

Ayrıca takımı bozar vs olaylarına hiç girmiyorum, napacak abi? Napabilir en fazla? Makara bi tip belli. Tutupta idmanda ona buna mı saldıracak yani?
Kırmızı görürmüş, görsün, Pascal'da görüyordu, İlhan'da görüyordu, Quaresma'da görüyor. Futbolcunun agresif olanı iyidir, napıcaksınız mülayim adamı?

Ben Balotelli'yi istiyorum arkadaş, gelsin. deliyse deli. Risk alınabilecek bir transfer.

Çevrimdışı can1903

Samuel Eto'o gelecek.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı mylife1903

bayern tüm alt yaş gruplarında da aynı sistemi uygulamaya koyduysa ilerde yaptıkları bu yatırımın tümünün çöpe gideceğini göreceğiz. 1000 tane yan paslı futbolu izlemeyi yakında kimse sevmeyecek. pep yüzünden alman milli takımının ne hale geldiği ortada. ben ancelottinin pep'in düzenini değiştireceğini düşünüyorum daha agresif oynayacaktır bu sene bayern.

mesela manuel pellegrini pep'i 10 defa cebinden çıkarır.
Bundesligada bayren seviyesinde takim yok bence. Adamlar kendileriyle yarisiyor. Mustafa denizli gitse sampiyon yapar. Ben bayernin sahibi olsam hocaya para harcamazdim, altyapilardan bir hoca secer baslardim oynamaya. Pep hoca falan degildir, bu sene bence balonu patlar onun.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cenk'i kazanırım onun yerine genç potansiyelli veya tecrübeli arkasında destek verecek birisini alırım. Cenk Balotelli'den çok daha fazla hakediyor sevgiyi madem sevgi vermek istiyoruz, adam hepimizden daha fazla Beşiktaş'lı. İki yüzlülüğüne kızıyorum insanların bir tarafta Cenk öbür tarafta Balotelli. Sevgiyse verin sevginizi göstersin kendini sahada.
Cenkin yeri her Besiktaslinin gönlünde cok farklı

Oda bunu biliyor ne alakasi var simdi abi onla bunun..

Cenkin oynamasini hepimiz istiyoruz ama tek basina ona buyuk sorumluluklar yuklemek hem ona hemde bize zarar verir cunku sayi olarak eksikligimiz var o bolgede..

Balo - Cenk - Omer olur mesela

Yada Eto - Cenk - Omer olur

Ister Balotelli gelsin ister Eto her halukarda Cenk gecen sezona gore daha cok forma sansi bulacak

Çünkü Eto 90 dakikayi kaldıramaz , Balotelli de sıkıntı olmaz o konuda bazi maçlar cifte de doneriz , Baloyu kotu olduğu zaman kulübeye cekip Cenkide oynatiriz
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Akil Emre

Takım daha iyi yerlere gelsin istiyoruz, Batuhan tadında Balotelliyi düşünüyoruz. İşallah bu hatayı yapmayız, en önemli mevkimizi ya tutarsa transferi ile harcamamak gerekir.

Kisling, Bas dost yada Huntelar tarzı biri gelsin hiç değilse maçta  profesyonelce işini yapıp, kırmızı kart görürmü, takımın ahengini bozarmı, penaltı atmak için kavga çıkarır mı kaygımız olmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Sevgisini takımı provoke etmeye çalışan karşı takım oyuncusuna sert hareket yaparak kırmızı kart yiyerek gösterirse . O yediği kırmızı kart şampiyonluğa mal olursa? Tüm maç boyunca kendine hakim olur , bir anda kendini kaybeder hem kendini hem takımı yakar.
Duyguları , akıl ve mantığının önüne geçen oyuncu istemese bile kendine ve takıma zarar verecektir. Hocaya da değişik  misyonlar yüklenmesin. Onun bile önüne geçemeyeceği çok durum var.
Çok basit örnekler verdim ama kimse o konuda geri dönüş yapmadı. Tamam aldık oynatıyoruz aksi durumda Cenk'i sahaya sürdüğünde Cenk'in aynı performansı göstereceğinin garantisini verebilir misin? Önünde Gomez vardı onu ateşliyordu ama siz gidip kendi takımında bile istenmeyen bir adamı aldınız beni yeterli görmeyip şimdi tekrar bana muhtaç duruma düştünüz deme hakkı doğacaktır. Demese bile psikolojik olarak etkilenecektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

resmen foruma elim değdi canlandık mı beyler  :lol: balotelli tekrar hayırlı olsun camiamıza 1 yıl kiralandı 6.5 mil euro opsiyonuyla 1 yılda toplam 2.750 mil euro kazanacak

bunun dışında 4 maç kırmızı kart görmesi halinde veya herhangi bir disiplinsizlik durumunda  bir ücret olmadan karşılıksız kiralık sözleşmesi fesh edilecek

1 oyuncu için öncelik hakkı verildi istenilen rakam getirilirse önce liverpool satın alma hakkına sahip olacak (oğuzhan olabilir )
Dohtor bu knop isine benzemesin sonra bak birbirimize giriyoruz bu deli herif yuzunden.

Ama bu herif gelirse, bu forumun okundugu konusuna biraz daha inanirim ben @Necmi abi diyordu yonetim okuyor merak etmeyin, diye.

Ben de diyordum abi subat ayindan beri ismaile tecavuz ediyorum, yonetim okudugunu anlamiyor, diyordum

Ismael zu fb 1.75x4 1imza
Oldu

Pektemek ise muhafazakar futbolcu kontejyanindan oynadigi icin gonderemiyoruz herhalde.

Bu balotelliyi yazdigimda ne tecavuz etmislerde bana ama

Çevrimdışı tangaz

sen hala soruma yanıt vermedin @sosyalkartal   :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

Cenkin yeri her Besiktaslinin gönlünde cok farklı

Oda bunu biliyor ne alakasi var simdi abi onla bunun..

Cenkin oynamasini hepimiz istiyoruz ama tek basina ona buyuk sorumluluklar yuklemek hem ona hemde bize zarar verir cunku sayi olarak eksikligimiz var o bolgede..

Balo - Cenk - Omer olur mesela

Yada Eto - Cenk - Omer olur

Ister Balotelli gelsin ister Eto her halukarda Cenk gecen sezona gore daha cok forma sansi bulacak

Çünkü Eto 90 dakikayi kaldıramaz , Balotelli de sıkıntı olmaz o konuda bazi maçlar cifte de doneriz , Baloyu kotu olduğu zaman kulübeye cekip Cenkide oynatiriz
Onde cenk
Arkasinda
Balo-eto nasil olur

Çevrimdışı ilhan

Balotelli nedir  arkadaşlar, Rehabilitasyon Merkezi mi açtık.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Balotelli ve Eto'o istemeyenler 3milyon Euro ile kimi istiyorlar yazarsalar sevineceğim.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Çok basit örnekler verdim ama kimse o konuda geri dönüş yapmadı. Tamam aldık oynatıyoruz aksi durumda Cenk'i sahaya sürdüğünde Cenk'in aynı performansı göstereceğinin garantisini verebilir misin? Önünde Gomez vardı onu ateşliyordu ama siz gidip kendi takımında bile istenmeyen bir adamı aldınız beni yeterli görmeyip şimdi tekrar bana muhtaç duruma düştünüz deme hakkı doğacaktır. Demese bile psikolojik olarak etkilenecektir.
Geri dönüş yapamazlar çünkü verebilecekleri bir cevap yok . Beşiktaş'ın amatör değil hedefleri olan bir kulüp olduğunu herkesin iyice anlaması lazım . Bir adamın tipini, karakterini sevmezsiniz ama o adam her sene seni hedeflerine ulaştırır. Sen profesyonel düşünen bir kulübüm diyorsan o adamı kulüpte tutarsın. Amatör kafalı bir kulüpsen farklı hareket edersin .

Çevrimdışı murat baltacı

Balotelli yeni pascalımız olur q7 de böyleydi onlardaki sıkıntı kendilerini anlatamamaları eğer sevildiğini hissederlerse en iyi performansı alırız bağ kurmak önemli olan bizde bu konuda çok iyiyiz.

Necmi abi benim görüşüm balotelli ve etonun birlikte alınması ikiside uygun maliyetli olur eto-cenk-balotelli üçlüsüyle hem çok gol atar hemde riski azaltırız balotelli q7 ve eto ile aynı takımda olursa akıllanır gibi geliyo saha içindede onun dilinden anlayan oyuncular olacak eto zaman zaman forvet arkası oynar önünde balotelli yada cenk oynar.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Jukebox

Abi öyle bir anlatıyorsun ki, sanki masada sen,Balotelli ve menajeri bir de Fikret Orman var.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Balotelli ve Eto'o istemeyenler 3milyon Euro ile kimi istiyorlar yazarsalar sevineceğim.
Eto'o yu istiyoruz Balotelli'yi değil.
Korku akıl katilidir.

Etiketler: