2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12382487 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Varsayımlar üzerinden konuşacak olsak Şenol Hoca'yı gelmiş geçmiş en iyi hoca ilan edebiliriz ama gerçekler çok farklı. Bilic geçen sezon o kadar tepedeki takımı yenmesine rağmen 7. bitirdi. Çok büyük bir iş yapmış gibi yüceltmenin manası yok. Orta sınıf takımların hocası olacak hep.
aslında bilic tam bir şovmendir serhat abi anadolu takımlarına karşı zor duruma düştüğümüz o kadar çok maç oldu ki saymakla bitmez hedef maçlarımızı da kazanamadık.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yaklaşık 6 yıldır taaa Toulese dan beri takip ettiğim oyuncu müthiş bi oyuncu juve pogbayı satıp onu alsa hiçbişey kaybetmez..
35 milyon £ istiyormuş N.United

120 m ye Pogbayi satip 30 m ye Sisokkoyu almak cok temiz bir İş olur :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bishamon

Evet onun için küme düştü , bu kadar anlıyorsun işte futboldan..

İltifatın için teşekkür ederim.Çok kibarsınız.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Balotelli,Boateng diyenler o zaman Beşiktaş'ı şampiyonluğun en büyük adayı olan takım söyleminden uzaklaşıp yarışmacı takım söylemine doğru yavaş yavaş  yelken açmalı. Hedefler bir alt seviyeye düşürülmeli. Takıma hedef küçültmek doğru iş ise mesele yok.
Mustafa Pektemek ile sözleşme imzalanması örneğinde olduğu gibi bile bile yanlış işlere imza atılacaksa sonrasında kimse ağlamayacak.
Gomez-Balotelli kıyaslaması elma-armut kıyaslaması gibi. Bir oyuncu için risk alınacaksa o oyuncunun alt yapısı , mental durumu çok önemli. Risk alınarak Aras'ın transferi  doğru işti. Balotelli ,Boateng örnekleri ise risk değil kumar .Bedeli de ağır olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aslında bilic tam bir şovmendir serhat abi anadolu takımlarına karşı zor duruma düştüğümüz o kadar çok maç oldu ki saymakla bitmez hedef maçlarımızı da kazanamadık.
Bir kaç hafta tepede kaldı diye insanların aklında üst sıralarda bitirdi gibi bir algı oluşuyor. En saçma zamanında GS'ın şampiyon olmasına neden oldu Bilic. Ömür boyu affetmeyeceğim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Varsayımlar üzerinden konuşacak olsak Şenol Hoca'yı gelmiş geçmiş en iyi hoca ilan edebiliriz ama gerçekler çok farklı. Bilic geçen sezon o kadar tepedeki takımı yenmesine rağmen 7. bitirdi. Çok büyük bir iş yapmış gibi yüceltmenin manası yok. Orta sınıf takımların hocası olacak hep.

varsayım değil realitedir bu. şenol hoca ve başarıları elle tutulur veriler olduğu için varsayım tanımını yapamayız. adamın sıkıntısı pasaportu olup X bir avrupa ülkesi pasaportu olsaydı görürdük uzaktan kendisini. senin de ifade ettiğin gibi vasat biliç dahi şuan epl.de ise şenol hoca haydi haydi oralarda başarılı olur.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ONUR KOLCU

İltifatın için teşekkür ederim.Çok kibarsınız.

Eyvallah..

Çevrimdışı mylife1903

:lol: harbiden bahşişi bile oğuzhana yıkmıştı düğünde ama bildiğim kadarıyla takım arkadaşlarıyla dışarı çıktıklarında hesabı kimseye ödetmezmiş arkadaşlarına çok bonkörmüş. başta bu normal geliyordu bana ama sonra çaktım davayı; sırtımı dayadım size sayenizde mangırları götürüyorum bari yemekler benden olsun yiyin koçlarım kendinize iyi bakın sizin sağlıklı oluşunuzla geçiniyorum mealinde davranıyormuş  :akuma:
Bu bizim atibajan neden kanal kanal gezmedi ben onu anlamiyorum, mario gomez gibi vizyon mizyon kassaydi aspor, ntvspor falan kacirmazdi bu ortayi, gelisine doksana cakardi ama atibajan mulayim olunca adamla ciddi roportaj bile yapilmadi

Çevrimiçi Umutcan Kaya

fb taraftarnından inciler

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

varsayım değil realitedir bu. şenol hoca ve başarıları elle tutulur veriler olduğu için varsayım tanımını yapamayız. adamın sıkıntısı pasaportu olup X bir avrupa ülkesi pasaportu olsaydı görürdük uzaktan kendisini. senin de ifade ettiğin gibi vasat biliç dahi şuan epl.de ise şenol hoca haydi haydi oralarda başarılı olur.

Abi Şenol Güneşin Trabzon gibi bi takımla 80+ puan alması başlı başına  mucizedir. Müthiş bi olay.

Keşke  bizim başımıza çok önceden gelmiş olsaydı Şenol Hocam...

Çevrimdışı tangaz

sadece önsezi... biz stopere denayer i alırız..

lütfen içinde tut bu önseziyi :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olur diyorsun ama elimizde avrupa'daki oynayan takımlara karşı bir verimiz yok, Şenol Hoca'nın avrupa kupası kariyeri hep hüsranlarla dolu tamam Bilic'i gömdük ama şu konuda hakkını verelim Avrupa takımlarına karşı takımı nasıl oynatacağını çok iyi biliyordu bunu ligde uygulamıyordu Şenol Hoca ise Avrupa takımlarına karşı korkak ve çekingen bir futbol oynatıyor gönül isterki Ligdeki agresif tutumunu Avrupada da sergilesin o zaman inanırım Avrupa'da başarılı olacağına. 2011-2012 sezonu şampiyonlar ligi benim gözümde bir ölçüt değil 1 galibiyet 4 beraberlikle gruptan 3. çıktı sonrasında PSV'den toplamda 6 gol yedi.
[ Son Düzenleme: 27 Temmuz 2016, 16:04:49 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bu bizim atibajan neden kanal kanal gezmedi ben onu anlamiyorum, mario gomez gibi vizyon mizyon kassaydi aspor, ntvspor falan kacirmazdi bu ortayi, gelisine doksana cakardi ama atibajan mulayim olunca adamla ciddi roportaj bile yapilmadi

bu ülke de en çok beğenilen ama asla övülmeyen adam gibi aslında durumu

Çevrimdışı Bishamon

Biz bu sene ne kadar forma sattık bir bilgi var mı?

Çevrimdışı mylife1903

Kötüden örnek olmaz diye bir atasözümüzde var eğer yoksa artık var :D
neden Quaresmadan örnek vermiyorsun bize gelene kadar kovulmadığı takımmı kaldı
bizim dışımızda hala bir takımda bir seneden fazla tutunamıyor :evillol:
Batuhan gibi muhammet gibi oyuncular farklı quaresma ve balatolli gibi oyuncular farklı
@mellfred  batuhan arabasıyla millete hava atar Balatolli benzin istasyonunda insanların araçlarına
benzin doldurur yani biri sonradan görmedir diğeri insanların kendi hakkında olumlu düşünmesi için çabalar
olmayıncada isyan eder biri para kazandıkça bir tarafı kalkar diğeri ünlendikçe insanlar tarafından
sevildikçe durulur. insan olma özellikleri gösterir. Bakın quaresmanın çingene olma konusundaki konuşmalarını dinle
bunun onun içinde duygusal dalgalanmalar yaptığını görürsün peki burda en fanatik renkliler bile
bu noktadan saldırırmı asla o nedenle quaresma Türkiyede kendini rahat hissediyor. Buda oyununa kadar
yansıyor. Balatollide gelse bir süre huyu devam eder zamanla ülkeyi tanıdıkça U dönüşü olur.
Yanlış tahlilde yapıyor olabilirim ama büyük ihtimalle böyle olacaktır.
İşin riski yokmu kesinlikle var ama riskin boyutuna göre kazançda çok büyük Balatolliyi düzeltemezsen bir şey olmaz
gider ama düzeltirsen Beşiktaş kulübünün Avrupa futbol piyasasındaki imajı öyle yükselirki gelecekte bunun kaymağını çok yersin
gomez katkısını düşünün Balatolli bunu onla çarpar. Ben gomez gelse bile Balatolliyi genede alırım o riske girerim.
katkıyı sportif anlamda söylemedim marka değeri olarak yaptığı katkıdan bahsettim.
Karijma konusunda ayni seyleri binsekizyuz kez yazdim @Necmi abi. Bu adamlar oynamasa bile besiktasin tanitimina katki sagliyorlar.
Mesela hep dedigim gibi karjima bizim icin nimettir. Faydalanmamiz lazim, futbolu birakinca bile besiktas bunyesinde tutulmali, genc cocuklara hocalik yaptirirsin, portekize adam izlemeye gonderirsin, uefa kura cekimlerine gonderirsin.
Mesela gomez kalsa direk yonetime alirsin
Atiba da elde tutulmali, futbol okullarinin basina koyarsin, u21 takimini calistirtirsin.
Bu adamlardan sadece sahada yararlanmak guncel basaridir, kariyer planlarini da dusunmeliyiz. Mesela gokhan toreden futbolu biraktiktan sonra bisi olmaz, atiba ve quaresma ise duzgun mevkilerde besiktasa cok faydali olurlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olur diyorsun ama elimizde avrupa'daki oynayan takımlara karşı bir verimiz yok, Şenol Hoca'nın avrupa kupası kariyeri hep hüsranlarla dolu tamam Bilic'i gömdük ama şu konuda hakkını verelim Avrupa takımlarına karşı takımı nasıl oynatacağını çok iyi biliyordu bunu ligde uygulamıyordu Şenol Hoca ise Avrupa takımlarına karşı korkak ve çekingen bir futbol oynatıyor gönül isterki Ligdeki agresif tutumunu Avrupada da sergilesin o zaman inanırım Avrupa'da başarılı olacağına.

Trabzonspor ile fena olmayan bi performans sergilemiş CL gruplarda , geçen sene aslında bizde fena gitmiyorduk ama Lokomotiv maçlarında özellikle 2. maçta güzel oyunu galibiyet ile sonlandıramadık.. Stoper , Ortasaha , Balotelli / Eto'o ya bu iş olur.. :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olur diyorsun ama elimizde avrupa'daki oynayan takımlara karşı bir verimiz yok, Şenol Hoca'nın avrupa kupası kariyeri hep hüsranlarla dolu tamam Bilic'i gömdük ama şu konuda hakkını verelim Avrupa takımlarına karşı takımı nasıl oynatacağını çok iyi biliyordu bunu ligde uygulamıyordu Şenol Hoca ise Avrupa takımlarına karşı korkak ve çekingen bir futbol oynatıyor gönül isterki Ligdeki agresif tutumunu Avrupada da sergilesin o zaman inanırım Avrupa'da başarılı olacağına. 2011-2012 sezonu şampiyonlar ligi benim gözümde bir ölçüt değil 1 galibiyet 4 beraberlikle gruptan 3. çıktı sonrasında PSV'den toplamda 6 gol yedi.

Abi TS ile gerçekten bunları yapmak çok önemli işler. hüseyin cimsir falan :)

Çevrimdışı tangaz

evet şenol hoca avrupa kupalarında başarısız gibi duruyor ama aslında değil. adamın zaten hepi topu bir ts ile bir de bizle geçen sene katılımı var. ts.de adam kadro kuruyordu başarıyı yakalıyordu ertesi sene avrupaya gidecekleri zaman takımın yarısını yönetim cincona satıp adama leş bir kadro bırakıyorlardı. biz de geçen sene ciddi şanssızlıklar yaşadı mesela ilk s.lizbon maçında adamların orta sahası bize ciddi üstünlük kurdu zaten sosa+atiba+ozzieli orta sahaya çoğu avrupa takımı fiziksel üstünlük kurarlar. son lizbon maçı herşey mükemmelken neler olduğunu anlatmaya gerek yok sanırım. biliçin oyunu atiba+veli (didişen 2 orta saha) barındırdığı için avrupaya daha uygundu kontralarda başarılı bir sezon geçiren töre ile belirli seviyeye geldi ama aslında oynattığı hep küçük takım futbolu olan kontra oyundu. ne zamanki karşısına kontra oynayan takım çıktı darmadağın oldu. (brugge)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Karijma konusunda ayni seyleri binsekizyuz kez yazdim @Necmi abi. Bu adamlar oynamasa bile besiktasin tanitimina katki sagliyorlar.
Mesela hep dedigim gibi karjima bizim icin nimettir. Faydalanmamiz lazim, futbolu birakinca bile besiktas bunyesinde tutulmali, genc cocuklara hocalik yaptirirsin, portekize adam izlemeye gonderirsin, uefa kura cekimlerine gonderirsin.
Mesela gomez kalsa direk yonetime alirsin
Atiba da elde tutulmali, futbol okullarinin basina koyarsin, u21 takimini calistirtirsin.
Bu adamlardan sadece sahada yararlanmak guncel basaridir, kariyer planlarini da dusunmeliyiz. Mesela gokhan toreden futbolu biraktiktan sonra bisi olmaz, atiba ve quaresma ise duzgun mevkilerde besiktasa cok faydali olurlar.
Quaresma'yı yükselttin seneye elinden bedavaya gidecek. Gomez'i yükselttin sende durmadı ve ondan para gelecek mi belli değil. Başka kimi yükselttin ve bu sebeple dolaylı olarak hangi kazançları elde ettin? Ahmet Bulut'un işine yarıyor bu transferler cebimize maddi anlamda giren bir şey yok. Gomez satılır oradan para gelir eyvallah derim ama şu an öyle bir durumda yok. Çindeki Portekizdeki adam Beşiktaş'ı duyuyor da ne oluyor gidip oradaki Kartal Yuvası mağazalarımızdan forma mı alıyor? Real Madrid elindeki tüm eski efsanelerini değerlendirirken bizim bu kulübe mal olmuş efsane denilecek kaç tane adamımız var şu an teknik kadroda veya alt yapıda veya idari menajer olarak? Ben size söyleyim hiç. Bir yandan Şenol Hoca'yı yüceltip yabancıları yeriyorsunuz öbür tarafta yabancıları yüceltmeye çalışıyorsunuz yerli değerlerimiz varken. Hadi hepsini geçtim size hak veriyorum diyelim, Guti gibi bugün çağırsan gelecek adam var onu bile göremiyorsun. Şu ismi geçen adamların hepsini kariyer ve karizma olarak katlar Guti.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı mylife1903

Nerden geliyor bu sorunlu oyuncu sevgisi? Cidden soruyorum, merak ediyorum gerçekten. Inter ve Liverpool dünyanın en taraftar topluluğuna sahip takımlarından orada aşık olmadı burada mı aşık olacak hem bu işler aşkla mı yürüyor? Bir sözleşme imzalıyorsun ve onun karşılığında performans gösteriyorsun, amatör spor yapmıyoruz ki biz dünyadaki tüm sorumlu oyuncuları toplayıp rehabilite edelim.
Cunku gercekci hedef. Adam ariza olmasa burada adini yazmayizz, suarez falan yazmiyoruz balotelli o klasta bir topcu. Reklam icin alip oynatacaksin. Ben gomez gelse gene de isterim balotelliyi. Boyle arizalari bizim millet sever.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi TS ile gerçekten bunları yapmak çok önemli işler. hüseyin cimsir falan :)
Burak, Selçuk, Onur Kıvrak, Zokora, Olcan, Paulo Henrique, Volkan Şen. Hiç de azımsanmayacak bir kadro vardı elinde. Kadro ve Başarı olarak diyorsan GS'ın o saçma kadrosuyla Lucescu'nun yaptıklarıdır derim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

bi renkli forumuna bakayım dedim fener 2 yeni santrafor almış ya KAZMANDAO & HAYVANDAO  :kop:

Çevrimdışı Bishamon

Quaresma'yı yükselttin seneye elinden bedavaya gidecek. Gomez'i yükselttin sende durmadı ve ondan para gelecek mi belli değil. Başka kimi yükselttin ve bu sebeple dolaylı olarak hangi kazançları elde ettin? Ahmet Bulut'un işine yarıyor bu transferler cebimize maddi anlamda giren bir şey yok. Gomez satılır oradan para gelir eyvallah derim ama şu an öyle bir durumda yok. Çindeki Portekizdeki adam Beşiktaş'ı duyuyor da ne oluyor gidip oradaki Kartal Yuvası mağazalarımızdan forma mı alıyor? Real Madrid elindeki tüm eski efsanelerini değerlendirirken bizim bu kulübe mal olmuş efsane denilecek kaç tane adamımız var şu an teknik kadroda veya alt yapıda veya idari menajer olarak? Ben size söyleyim hiç. Bir yandan Şenol Hoca'yı yüceltip yabancıları yeriyorsunuz öbür tarafta yabancıları yüceltmeye çalışıyorsunuz yerli değerlerimiz varken. Hadi hepsini geçtim size hak veriyorum diyelim, Guti gibi bugün çağırsan gelecek adam var onu bile göremiyorsun. Şu ismi geçen adamların hepsini kariyer ve karizma olarak katlar Guti.

Quaresma bu sene 30 maçta görev alırsa sözleşmesi uzuyor

Kariyerin de en cok yasadigi olay ırkçılık !

Bu adam gercekten sevildiğini hissederse buyuk işler yapar burada , Biz onu bagrimiza basariz oda bize sahada cevabini verir :busted_cop:

Etiketler: